|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
A i chciałam się pożalić, że kupiłam sobie wczoraj wiosenny płaszczyk, po długiej rozmowie z TŻtem przez tel (bo nie chciał iść ze mną do galerii
), bo miałam dylemat między dwoma, które na równi mi się podobały.Wzięłam niebieski. Ale miałam wątpliwości i dziś go zaciągnęłam też, żeby zobaczył ten drugi i jak go zobaczył, to stwierdził... Że chyba jednak ten lepszy. Więc go wzięłam i stwierdziłam, że oddam ten niebieski. Ale przymierzałam teraz w domu i powiedział, że oba są super i on już sam nie wie który jest fajniejszy Nie wiem co mam z tym fantem zrobić, bo TŻ zawsze umiał ocenić sytuację, co jest fajniejsze
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Mężuś właśnie robi na kolacje nam
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
Peach cyc jak cyc
![]() "rocznica" się zbliża wielkimi krokami i myślę co by dobrego na weekend zrobić mam dwie opcje na obiad a nie mam pomysła na deser chodzą za mną muffinki tylko nie wiem jakie
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Jovi życze Wam żeby się poukładało po Twojej myśli.
Ja znam taką parę, która mieszkała ze sobą studiowali na jednym kierunku w jednej grupie zajęcia wszędzie ale to wszędzie razem. Jedyne to gdy jechali do domów to się rozstawali, ale i to nie na długo bo pochodzą z tego samego miasta i też ciągle się tam widywali. Teraz są szczęśliwym małżeństwem
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, koniecznie nie przeginaj
Grape, muffinki jakie by nie były, będą pyszne! ![]() carmi, lajtowo opowiada - podoba mi się jego podejście, ale jednocześnie zgadzam się z komentarzem pod filmem: "Pytasz się o opinie, więc ja odpowiem od strony medyków. Wszystko zależy od tego jaki jest mężczyzna, często zdarzają się tacy którzy przeszkadzają przy porodzie, a ich obecnośc powoduje że rodząca nie słucha do końca poleceń lekarzy i położnych. Moim zdaniem obecność partnera przy porodzie powinna być dokładnie przemyślana i nie podejmowana zbyt pochopnie. Pozdrawiam! " jovi, ja po prostu tulę Przypomnijcie mi, żebym nie rozmawiała z teściową, to tak na przyszłość
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuuu.... coś na rzeczy,.... jovi - przykro mi, że jest taki czas między Wami.... |
|
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz jak w banku
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nie
moja teściowa jest cudowną i troskliwą osobą, tylko z wiekiem (lub z biegiem czasu - i wzrostem zażyłości między nami ) staje się coraz bardziej... wszechwiedząca właśnie wyszła ze szpitala, byliśmy ją odwiedzić. Miała problemy ginekologiczne i od słowa do słowa wspomniałam, że rozumiem jej problemy z lekarzami, bo przechodzę teraz to samo niemal i nie mogę się doprosić o badania. No i padło pytanie, czy biorę anty. Mówię, że nie jestem tym zachwycona, ale teraz dostałam, na uregulowanie miesiączki. I usłyszałam, że z nią leżała dziewczyna, co ma torbiele, najprawdopodobniej przez antykoncepcję. a jeszcze inna, to coś tam. Bałam się, że zaraz usłyszę, że wojna w Afganistanie też się zaczęła przez pigułki Dobrze, że nie wie, że brałam przez pół dekady Ogólnie niby nic złego nie mówiła, zresztą stwierdziła, że jestem odpowiedzialna, że chodzę do lekarzy i słucham swojego organizmu i takie tam... Jednak jakoś te "prawdy" mnie wkurzyły W każdym razie, jak następnym razem będę chciała wykazać się zrozumieniem i zobrazować moje wsparcie przykładem z życia, zastanowię się drugi raz Im mniej wie, tym lepiej.
|
|
|
|
#4840 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Chyba jestem w ciąży.... Wcinam bób z parmezanem i zagryzam lodami.
Cytat:
grillowany to zły? ![]() Cytat:
![]() Co się dzieje? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kupiłam dzisiaj koc piknikowy w Primarku, ten w paski, słodki jest http://www.ebay.co.uk/itm/Primark-Pi...item35c6449d14 |
||||
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, ty tak serio?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi chcesz nam cos powiedzieć
czy tylko wykończyć wątek
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Grillowany dobrze, ale w podpisie masz gwillowany
![]() najka a co Tesciowa znow naopowiadala Ci? ![]() Grape a moze tiramisu? albo sernik? albo tarte cytrynowa?
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Serio
![]() We will see
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Jovi, ta lecznica to zawsze coś. Kciuki za Was
Naj, trzeba było powiedzieć, że zażywasz tabsy, bo lubisz mieć większy rozmiar biustu Carmi Ty? Tematy dzieciowe Ci się udzieliły czy wiosenne słoneczko zadziałało? ![]() Frezi ![]() Kurcze, jak zaniemogłam, to mieszkanie zamieniło się w syfiarnię. Muszę jutro TŻ pościgać, bo myje łazienkę od tygodnia.
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
tiramisu było ostatnio i nieźle się przy nim wnerwiałam
a serników już tyle robiłam i w pracy mamy co tydzień jakis sernik więc mi się przejadły tarta brzmi ciekawie ![]() Carmi fakt smaki masz dośc mocno niepokojące
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2013-04-12 o 21:13 |
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
takie tam... torbiele, które najprawdopodobniej są od anty, że mnóstwo młodych kobiet leżało w szpitalu, a kiedyś tak nie było, że jakaś babka miała raka macicy przez antykoncepcję, a inna poroniła, bo nie wiedziała, że jest w ciąży, i brała tabletki. No takie tam
Ogólnie to jej pytanie, czy biorę anty, było jednym z najdziwniejszych w moim życiu - uważam, że nie powinna o takie rzeczy pytać. ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Carmi, czyli chcesz powiedzieć, że kapusta z czekoladą to nie był przypadek? Ej no, mówże! Kiedy sikasz?
|
|
|
|
#4848 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natchnęłaś mnie na muffiny a'la meringue pie, z lemon curd w środku i bezą na wierzchu ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() Ścigaj ścigaj, najlepiej pejczykiem ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
naj, z teściowymi tak jest. nawet jak jest super, świetna itd. to nie ma co się za bardzo spoufalać
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za co kciukać, bo jakaś radosna jesteś ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
dzięki, więcej tego błędu nie popełnię
|
||
|
|
|
#4851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w ciąży raczej nie jestem, 4 dni temu skończył mi się @ no i biorę tabletki
|
|
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale znając ją to sama nie miałaby śmiałości zapytać mnie wprost więc pewnie by TŻ'ta spytała
|
|
|
#4853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no az nie wiem co powiedziec Cytat:
W ogole to moja nagroda dzis zostala dostarczona No i szampan z Szampanii to to nie jest, ale hiszpanskie Cava z Freixenet - 30 butelek normalnego i 30 butelek rozowego http://www.tesco.com/groceries/Produ.../?id=257182735 i http://www.thechampagnecompany.com/p...rose-cava-75cl
|
|
#4854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja też się za bardzo chce spoufalać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak chcę!
![]() Ja też....
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Simply, ekspresowa ta dostawa! Grape, mnie też wbiło w fotel, no ale sama sobie jestem winna. mogłam nie podejmować tematu "ginekologia" ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- no nie... co zjadłaś? śledzie z dżemem?
|
|
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Mialo byc wczoraj, ale powiedzialam im, ze albo do 9.00 albo po 17.00 a oni probowali dostarczyc o 10.30
Fachowcy
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno się pochwalę ale to pewnie w niedzielę dopiero ![]() o przypomniałaś mi że mieliśmy wino kupić
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam sobie nowa torebke
![]() http://www.next.co.uk/x51400s3
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

), bo miałam dylemat między dwoma, które na równi mi się podobały.

mam dwie opcje na obiad a nie mam pomysła na deser

tylko czemu gwillowany?