Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-24, 23:14   #4831
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Pojawiły się informacje odnośnie nadania na stronie Poczty Polskiej. To przesyłka pobraniowa ekonomiczna, także pewnie jutro nie dojdzie, a w śr-czw. Szkooooda. Chciałabym powąchać Yrię i Jasminka (nie znam ani jednego, ani drugiego)
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 00:47   #4832
trisse
Rozeznanie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

[QUOTE=Tereskaa;41462395]
Cytat:
Napisane przez nolda Pokaż wiadomość

Yria jest klasycznym zapachem, bardzo uniwersalnym, kobiecym, ciepłym. Jeśli lubisz VN i SE to Yria na bank Ci się spodoba Tylko u mnie była mało trwała, zresztą jak wszystkie zapachy z YR
to ja jestem chyba wyjątkiem bo lubię i VN i SE a Yria mi nie podeszła, odesłalam do Roszera - zapach niby ładny ale tak do powąchania na raz, dla mnie migrenogenny i kojarzy mi się ze starszymi paniami
(Miśka nie bij wiem że ją lubisz no ale mi się tak kojarzy i nic nie zrobię)

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Mam podobne odczucia zarówno względem Balsamu różanego jak i Yrii
Balsam jest baaardzo przyjemny, subtelny, wiosenny. Typowo różany. Lekki. Różowo-zielony.
Yria natomiast ma w sobie coś z dużą namiastką orientu, ale też i przeszłych czasów PRL-u Kojarzy mi się nieco z zapachem pięknych zakurzonych ciężkich zasłon, dywanami zdobionymi perskimi wzorami, okładkami nieco stęchłych reliktycznych ksiąg, kryształową karafką do połowy wypełnioną wódką, babcinym pulowerkiem i płaszczem suto skropionym perfumami elegantek tamtych czasów. Z upływem czasu delikatnieje, pięknieje. Trzeba jej przyznać, że coś w sobie ma- jest taka królewska?, jednak nie jest dla mnie, za bardzo mnie odurza
jak Ty ładnie opisujesz
no i mam podobne odczucia, dla dojrzałych Pań, coś w sobie ma ale nie w moim stylu i nie mogę jej czuć dłużej niż przez chwilę

Cytat:
Napisane przez Agnexx Pokaż wiadomość
a mi dołożyli dodatkowo lusterko ale zapomnieli włożyć jednej wody
chyba obsługa też "żyje w pełnej symbiozie z alkoholem"

---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ----------

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Ja dziś podczas odbioru paczki, uprzedziłam pana paczkomistrza , że będzie jeszcze jedna paczka w tygodniu, ale w środę nie będzie mnie w domu. Zaoferował się, że nie będzie zostawiał wtedy awizo, tylko przywiezie mi następnego dnia
bo za dostarczoną paczkę mają dodatkową $$$ a za awizo nic...
mój też kombinuje jak może żeby mi dostarczyć paczkę mimo, że mu zawsze mówiłam żeby nie robił sobie kłopotu i bez zastanawiania się i dzwonienia do mnie zostawiał awizo, bo mnie zwykle nie ma od rana do wieczora.
Ale i tak zawsze dzwonił i dopytywał czy przypadkiem mnie jakoś nie złapie, w końcu uległam i się z nim umawiam pod pocztą jak wychodzę do pracy skoro mu tak zależy.
W sumie nie ma się co dziwić, niech to będzie nawet te marne 2zł od paczki - to powiedzmy przy 25 paczkach dziennie to 50zł dodatkowo x 20dni roboczych i mamy tysiaka miesięcznie.

Edytowane przez trisse
Czas edycji: 2013-06-25 o 00:48
trisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 01:07   #4833
lu ma
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez poziomkalol Pokaż wiadomość
Dziewczyny (szczególnie Umbro - archiwistko ), dostałam nową ofertę wysyłkową PYC7RA11 ważną do 22 lipca, do jednokrotnego wykorzystania.
Niestety nie mam aparatu przy sobie i nie mogę zrobić zdjęć.
Wysyłka gratis od 100 zł.
Powyżej 49 zł krem anti age global na dzień gratis, od 80 zł - tkany biały szal z wiskozy w czarne kwiatki (jakby naszkicowane piórkiem).

Z ciekawszych rzeczy:
edt Retropical za 84 zł - znaczek 86
dwa nowe kremy hydra na dzień z filtrem za 46 zł - znaczek 04
dwie butle neroli 50 ml edp 199 zł - znaczek 58
dwa żele grejpfrut 14,9 zł - znaczek 92
dwie mgiełki nawilżające tahiti za 39 zł - znaczek 67

letni puder w kulkach za 37,9 zł - nr 37108
cień w kremie we flakonku turkus za 29,9 zł - nr 17491
Czy wiecie może co jest niespodzianką o wartości 119zł w ofercie PYC7RA16, nie znalazłam nigdzie odpowiedzi, najbardziej zbliżoną jest powyższa oferta jednak AntiGlobal nie jest o wartości 119.

Reszta dość podobna do opisywanej oferty: szal powyżej 69, wysylka od 89, -30% z cennika urody, ważna do 22 lipca.

Będę wdzięczna za pomoc
lu ma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 01:08   #4834
lele
Zakorzenienie

A właśnie- dziś wysmarowałam się balsamem MdB i później spryskałąm obficie dezodorantem z tej samej serii i poleciałam na kurs językowy. Nasłuchałam się komplementów, że pięknie pachnę.
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 07:58   #4835
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trisse Pokaż wiadomość
to ja jestem chyba wyjątkiem bo lubię i VN i SE a Yria mi nie podeszła, odesłalam do Roszera - zapach niby ładny ale tak do powąchania na raz, dla mnie migrenogenny i kojarzy mi się ze starszymi paniami

Zapach doceniam, podziwiam - ale z daleka.

Czekam na paczke z weekendu

Edytowane przez magdulenka
Czas edycji: 2013-06-25 o 09:02
magdulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 08:07   #4836
dahna1990
Zakorzenienie

Ja dostałam smsa od kuriera, dzisiaj będzie paczka ciekawe czy dostanę jakiś niespodziewany gratis
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 08:13   #4837
Enchanted7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Ja dostałam smsa od kuriera, dzisiaj będzie paczka ciekawe czy dostanę jakiś niespodziewany gratis
A do mnie kurier dzwoni zawszę i tym razem sobie wybrał godzine na telefon, jakoś po 7 i mnie obudził
A teraz czekam, niedługo powinna być paczka, też licze na jakieś nadprogramowe gratisy, nawet miałam dzisiaj sen, że mi coś dorzucili do paczki, ale raczej nie mam proroczych snów, więc pewnie nic z tego
Enchanted7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-25, 08:41   #4838
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Enchanted7 Pokaż wiadomość
A do mnie kurier dzwoni zawszę i tym razem sobie wybrał godzine na telefon, jakoś po 7 i mnie obudził
A teraz czekam, niedługo powinna być paczka, też licze na jakieś nadprogramowe gratisy, nawet miałam dzisiaj sen, że mi coś dorzucili do paczki, ale raczej nie mam proroczych snów, więc pewnie nic z tego
to mi się ostatnio śniło jak czekałam za paczką, że sie pomylili i każdy kosmetyk dostałam podwójnie
Stary 2013-06-25, 08:45   #4839
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
to mi się ostatnio śniło jak czekałam za paczką, że sie pomylili i każdy kosmetyk dostałam podwójnie
Fajny sen! Gdyby to się zdarzało...

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 08:47   #4840
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Fajny sen! Gdyby to się zdarzało...
jest nadzieja biorąc pod uwagę ile się ostatnio mylą
Stary 2013-06-25, 08:48   #4841
stenka30
Zadomowienie

Dostałam papierowy mailing taki już chyba na całe lato, bo część do wykorzystania w sierpniu, a jak z tym pójdę już teraz to mogę kupić serię retropical spod lady i chyba tak zrobię za dowolny zakup jest szampon-żel pod prysznic retropical 50 ml i 2 cenie 1 a potem na sierpień 2 razy więcej pieczątek i prezent niespodzianka i super nowość do kupienia mleczko pod prysznic z olejkiem arganowym za 22 zł 200 ml już mi ślinka cieknie a za zakup za 39 zł kosmetyczka retropical gratis

Dostałam happy paczkę ale nic gratis więcej nie dali, a z produktów to mogę tylko napisać o nowej kulce migdałowej bez soli i aluminium, pięknie pachnie, długo schnie bo jest wodnisto chlupocząca ale się nie pocę tylko czuję migdałka pod pachą

Dostałam też paczkę z limitką i jestem zachwycona, lakier hibiskus tylko taki sobie róż, a kredki i błyszczyk są piękne i jestem bardzo zadowolona

Edytowane przez stenka30
Czas edycji: 2013-06-25 o 09:11
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:06   #4842
fehn
Zadomowienie

Jako, że nigdy nie mam okazji pochwalić się przed Wami nowymi paczuchami, też muszę je ukrywać Dziś z racji urlopu wyciągnełam moje rocherowe zapasy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg yrIMAG0618.jpg (62,6 KB, 95 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg yrIMAG0619-1.jpg (128,4 KB, 110 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg yrIMAG0621.jpg (73,6 KB, 114 załadowań)
fehn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:08   #4843
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fehn Pokaż wiadomość
Jako, że nigdy nie mam okazji pochwalić się przed Wami nowymi paczuchami, też muszę je ukrywać Dziś z racji urlopu wyciągnełam moje rocherowe zapasy.

a do ktorej oferty dodaja to piekne futrzaste?

Stary 2013-06-25, 09:09   #4844
fehn
Zadomowienie

i cd, ostatnie zdjęcie to zapasy
część rzeczy jest jeszcze poukrywanych w zakamarkach biurka w pracy... a i mnóstwo rzeczy sprezentowałam rodzinie, a wszystko dzięki Wam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg yrIMAG0623-1.jpg (114,8 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg yrIMAG0625-1.jpg (66,5 KB, 116 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg yrIMAG0626-1.jpg (83,6 KB, 135 załadowań)
Stary 2013-06-25, 09:14   #4845
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
część rzeczy jest jeszcze poukrywanych w zakamarkach biurka w pracy... a i mnóstwo rzeczy sprezentowałam rodzinie, a wszystko dzięki Wam
klask i: piękne zbiory!!!
Stary 2013-06-25, 09:16   #4846
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Jaki numer oferty z tym pięknym kociakiem
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:19   #4847
basia296
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie mam nigdy nadprogramowych gratisów. Wczoraj przyszła paczka ta co miały być miski. Miały ,bo nie było-dostałam krem pod oczy, ale jesli chodzi o mnie, to się ucieszyłam.
basia296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:22   #4848
mimosa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Mam podobne odczucia zarówno względem Balsamu różanego jak i Yrii
Balsam jest baaardzo przyjemny, subtelny, wiosenny. Typowo różany. Lekki. Różowo-zielony.
Yria natomiast ma w sobie coś z dużą namiastką orientu, ale też i przeszłych czasów PRL-u Kojarzy mi się nieco z zapachem pięknych zakurzonych ciężkich zasłon, dywanami zdobionymi perskimi wzorami, okładkami nieco stęchłych reliktycznych ksiąg, kryształową karafką do połowy wypełnioną wódką, babcinym pulowerkiem i płaszczem suto skropionym perfumami elegantek tamtych czasów. Z upływem czasu delikatnieje, pięknieje. Trzeba jej przyznać, że coś w sobie ma- jest taka królewska?, jednak nie jest dla mnie, za bardzo mnie odurza
Bardzo ładny opis. Wypisz wymaluj salon mojej Babci, jeszcze bym dodała meble Chippendale, porcelanę i naturalne, o zgrozo, futra przesiąknięte zapachami orientalnymi lub szyprowymi Jednym słowem elegancja raczej konkretna (mogę sobie wyobrazić młodą osobę w tym zapachu, ale musiałaby mieć bardzo wyrazisty, oryginalny styl, tymczasem we wczesnej młodości człowiek często woli eksperymentować i bawic się zmianami...)

Muszę powiedzieć że mam Moment de Bonheur i lubię, ale rzadko używam, bo nie wiem czy to sugestia, ale zapach kojarzy mi się z obłędnym zachwytem i szczęściem, z jakimś biegiem bez tchu różaną aleją w kierunku happy endu jak w hollywoodzkim filmie. Pryskając się tym zapachem przypominam sobie jednak że w moim życiu jest teraz okres wytężonej pracy, a nie marzeń.

Ech, rozmarzyłam się.

Z innej beczki, czy może Ktoś wie, kiedy cienie w kremie pojawią się w ofercie sklepu online? Zaczynam je testować, wiem już że jasnoniebieski mnie nie podrażnia co rokuje dobrze innym. Zawsze szukam takich cieni jako podkładowych, a czasem na co dzien nawet stosuję solo.
mimosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:26   #4849
fehn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość

a do ktorej oferty dodaja to piekne futrzaste?

To się pochwalę jeszcze moimi czterołapami
Kocica na stoliku- kod promocyjny Salsa- wchodził dwa lata temu
Rudy- działał rok temu
I moja najlepsza psia-jaciólka Hepi, kod był jednorazowy, takich aniołków jak ona jest niewiele.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Hepi.jpg (47,7 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6202 (Medium).jpg (33,0 KB, 50 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-25, 09:31   #4850
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Uuuaaa jakie zapasy
To już nie musisz się martwić latem o zakupy kosmetyczne
mamaAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:31   #4851
Enchanted7
Raczkowanie

Przyszła paczuszka
Troszkę zmokła, bo u mnie strasznie leje, biedny paczkonossz, w taką pogodę rozwozic paczki
Stary 2013-06-25, 09:36   #4852
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Rudy- działał rok temu
I moja najlepsza psia-jaciólka Hepi, kod był jednorazowy, takich aniołków jak ona jest niewiele.
Pies cudny, zakochałam się
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:42   #4853
Enchanted7
Raczkowanie

A oto i zawartość mojej paczki, otworzyłam i jak zawszę sprawdzam czy wszystko się zgadza, wyjmuję wszystko i niestety żadnych nadprogramowych gratisów, już chcę robić zdjęcie, aby się wam pochwalić, a tu taka mała niespodzianka bo wrzucili mi dwa balsamy do ust Coż za miła pomyłka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_000913.jpg (140,8 KB, 125 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-25, 09:45   #4854
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Rudy- działał rok temu
Ale masz przepiękne zwierzątka w domu I przepiękne zdjęcia.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 09:54   #4855
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Rudy- działał rok temu
Przepiekne zwierzaki!
Szkoda, ze kody juz nie dzialaja
Taka Salse i Hepi wykorzystalabym z rozkosza

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
A oto i zawartość mojej paczki, otworzyłam i jak zawszę sprawdzam czy wszystko się zgadza, wyjmuję wszystko i niestety żadnych nadprogramowych gratisów, już chcę robić zdjęcie, aby się wam pochwalić, a tu taka mała niespodzianka bo wrzucili mi dwa balsamy do ust Coż za miła pomyłka
Milo

Pochwal sie prosze, ktore to podwojne cienie - bo b.ladne kolory maja,
a na stronie zwykle nie widac ich dokladnie.
Stary 2013-06-25, 10:04   #4856
fehn
Zadomowienie

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa
Stary 2013-06-25, 10:10   #4857
Enchanted7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdulenka Pokaż wiadomość
Przepiekne zwierzaki!
Szkoda, ze kody juz nie dzialaja
Taka Salse i Hepi wykorzystalabym z rozkosza

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Milo

Pochwal sie prosze, ktore to podwojne cienie - bo b.ladne kolory maja,
a na stronie zwykle nie widac ich dokladnie.
piasek/ambra
nie zauważyłam tego na stronie, ale mają brokatowe drobinki.. za którymi nie przepadam w cieniach.. mam ten potrójny i on jest matowy, myślałam, że ten będzie podobny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_000920.jpg (104,0 KB, 74 załadowań)

Edytowane przez Enchanted7
Czas edycji: 2013-06-25 o 10:12
Stary 2013-06-25, 10:23   #4858
alex1383
Raczkowanie

Cytat:

ja tez poproszę kod na tego futrzaka mam jednego ale nie takiego.
ja też dostałam swoją paczkę ale zero nadprogramowych gratisów wy to macie szczęscie kobiety jak cos dostajecie
alex1383 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:26   #4859
magdulenka
Zakorzenienie

Cytat:
piasek/ambra
nie zauważyłam tego na stronie, ale mają brokatowe drobinki.. za którymi nie przepadam w cieniach.. mam ten potrójny i on jest matowy, myślałam, że ten będzie podobny
Dziekuje

kolory piekne, ale faktycznie dosc blyszczace. na oku tez takie wychodza?
Czy moze bedziesz bez testowania odsylac?
Stary 2013-06-25, 10:36   #4860
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Cytat:
Napisane przez kasia4222503 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile się czeka na zamówienie z oferty wysyłkowej? Moja mama wysyłała zamiast załatwić to telefonicznie i tak się zastanawiamy kiedy będzie.
Regulamin producenta mówi
Yves Rocher dostarczy zamówiony przez Klienta Towar w terminie nie przekraczającym 30 dni od daty złożenia zamówienia. Zazwyczaj czas dostarczenia zamówienia jest znacznie krótszy i wynosi 2 – 5 dni roboczych od momentu złożenia zamówienia.

Różnie to bywa.
W moim przypadku większość zamówień z oferty wysyłkowej, internetowej przychodzi w terminie 2-3 dni. Tylko na jedno musiałam czekać tydzień, ponieważ nie było na stanie w magazynie jednego z produktów, który zamówiłam. Ale zazwyczaj czas dostawy jest bardzo szybki.

Cytat:
Napisane przez Jastinkaa Pokaż wiadomość
Już jutro będę mieć ten obłędnie truskawkowy żel, moja przesyłka zmieniła statut na wysłane
[QUOTE=irlandia87;41477993]z racji rozmów o żelu truskawkowym PN oraz mojej nieodpartej chęci wypróbowania elixiru (już dłuuuuuuuuugo za mną "chodził") puściłam sobie tyci zamówienie z wysyłkowejPYB2AC02 teraz to mnie już nic nie "ciągnie"

Jastinkaa, Irlandia- Dziewczyny, piszcie jak pierwsze wrażenia odnośnie Truskawy z PN

Irlandia- " teraz mnie już nic nie ciągnie" - teraz, to może i nie, ale jak wrzucą jakiś fajny kod, to pewnie będzie jak z tym "odchudzaniem od poniedziałku"

Cytat:
Wow, aż miło popatrzeć na te kolorowe cuda
Zdjęcia domowników przeurocze, od razu widać osobowość zwierzaków.
Cytat:
A jednak! Sen proroczy.
Zamówionko bardzo fajne. Również jestem fanką żeli kawowych. No i oby więcej takich pomyłek Kilent się nie pogniewa

Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2013-06-25 o 10:45
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości