|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Pojawiły się informacje odnośnie nadania na stronie Poczty Polskiej. To przesyłka pobraniowa ekonomiczna, także pewnie jutro nie dojdzie, a w śr-czw. Szkooooda. Chciałabym powąchać Yrię i Jasminka (nie znam ani jednego, ani drugiego)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
[QUOTE=Tereskaa;41462395]
Cytat:
![]() (Miśka nie bij ![]() Cytat:
![]() no i mam podobne odczucia, dla dojrzałych Pań, coś w sobie ma ale nie w moim stylu i nie mogę jej czuć dłużej niż przez chwilę Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Cytat:
mój też kombinuje jak może żeby mi dostarczyć paczkę mimo, że mu zawsze mówiłam żeby nie robił sobie kłopotu i bez zastanawiania się i dzwonienia do mnie zostawiał awizo, bo mnie zwykle nie ma od rana do wieczora. Ale i tak zawsze dzwonił i dopytywał czy przypadkiem mnie jakoś nie złapie, w końcu uległam i się z nim umawiam pod pocztą jak wychodzę do pracy skoro mu tak zależy. W sumie nie ma się co dziwić, niech to będzie nawet te marne 2zł od paczki - to powiedzmy przy 25 paczkach dziennie to 50zł dodatkowo x 20dni roboczych i mamy tysiaka miesięcznie. Edytowane przez trisse Czas edycji: 2013-06-25 o 00:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Reszta dość podobna do opisywanej oferty: szal powyżej 69, wysylka od 89, -30% z cennika urody, ważna do 22 lipca. Będę wdzięczna za pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
A właśnie- dziś wysmarowałam się balsamem MdB i później spryskałąm obficie dezodorantem z tej samej serii i poleciałam na kurs językowy. Nasłuchałam się komplementów, że pięknie pachnę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapach doceniam, podziwiam - ale z daleka. Czekam na paczke z weekendu ![]() Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2013-06-25 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Ja dostałam smsa od kuriera, dzisiaj będzie paczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A teraz czekam, niedługo powinna być paczka, też licze na jakieś nadprogramowe gratisy, nawet miałam dzisiaj sen, że mi coś dorzucili do paczki, ale raczej nie mam proroczych snów, więc pewnie nic z tego ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zadomowienie
|
Dostałam papierowy mailing taki już chyba na całe lato, bo część do wykorzystania w sierpniu, a jak z tym pójdę już teraz to mogę kupić serię retropical spod lady i chyba tak zrobię
![]() ![]() ![]() Dostałam happy paczkę ale nic gratis więcej nie dali, a z produktów to mogę tylko napisać o nowej kulce migdałowej bez soli i aluminium, pięknie pachnie, długo schnie bo jest wodnisto chlupocząca ale się nie pocę tylko czuję migdałka pod pachą ![]() Dostałam też paczkę z limitką i jestem zachwycona, lakier hibiskus tylko taki sobie róż, a kredki i błyszczyk są piękne i jestem bardzo zadowolona ![]() Edytowane przez stenka30 Czas edycji: 2013-06-25 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zadomowienie
|
Jako, że nigdy nie mam okazji pochwalić się przed Wami nowymi paczuchami, też muszę je ukrywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zadomowienie
|
i cd, ostatnie zdjęcie to zapasy
![]() część rzeczy jest jeszcze poukrywanych w zakamarkach biurka w pracy... a i mnóstwo rzeczy sprezentowałam rodzinie, a wszystko dzięki Wam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4846 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zadomowienie
|
Ja nie mam nigdy nadprogramowych gratisów. Wczoraj przyszła paczka ta co miały być miski. Miały ,bo nie było-dostałam krem pod oczy, ale jesli chodzi o mnie, to się ucieszyłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Muszę powiedzieć że mam Moment de Bonheur i lubię, ale rzadko używam, bo nie wiem czy to sugestia, ale zapach kojarzy mi się z obłędnym zachwytem i szczęściem, z jakimś biegiem bez tchu różaną aleją w kierunku happy endu jak w hollywoodzkim filmie. Pryskając się tym zapachem przypominam sobie jednak że w moim życiu jest teraz okres wytężonej pracy, a nie marzeń. Ech, rozmarzyłam się. ![]() Z innej beczki, czy może Ktoś wie, kiedy cienie w kremie pojawią się w ofercie sklepu online? Zaczynam je testować, wiem już że jasnoniebieski mnie nie podrażnia co rokuje dobrze innym. Zawsze szukam takich cieni jako podkładowych, a czasem na co dzien nawet stosuję solo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zadomowienie
|
To się pochwalę jeszcze moimi czterołapami
Kocica na stoliku- kod promocyjny Salsa- wchodził dwa lata temu ![]() Rudy- działał rok temu I moja najlepsza psia-jaciólka Hepi, kod był jednorazowy, takich aniołków jak ona jest niewiele. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() To już nie musisz się martwić latem o zakupy kosmetyczne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Raczkowanie
|
Przyszła paczuszka
![]() ![]() ![]() Troszkę zmokła, bo u mnie strasznie leje, biedny paczkonossz, w taką pogodę rozwozic paczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Raczkowanie
|
A oto i zawartość mojej paczki, otworzyłam i jak zawszę sprawdzam czy wszystko się zgadza, wyjmuję wszystko i niestety żadnych nadprogramowych gratisów, już chcę robić zdjęcie, aby się wam pochwalić, a tu taka mała niespodzianka bo wrzucili mi dwa balsamy do ust
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, ze kody juz nie dzialaja ![]() Taka Salse i Hepi wykorzystalabym z rozkosza ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() Pochwal sie prosze, ktore to podwojne cienie - bo b.ladne kolory maja, a na stronie zwykle nie widac ich dokladnie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie zauważyłam tego na stronie, ale mają brokatowe drobinki.. za którymi nie przepadam w cieniach.. mam ten potrójny i on jest matowy, myślałam, że ten będzie podobny ![]() Edytowane przez Enchanted7 Czas edycji: 2013-06-25 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez poproszę kod na tego futrzaka mam jednego ale nie takiego. ja też dostałam swoją paczkę ale zero nadprogramowych gratisów wy to macie szczęscie kobiety jak cos dostajecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolory piekne, ale faktycznie dosc blyszczace. na oku tez takie wychodza? Czy moze bedziesz bez testowania odsylac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | ||||
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Cytat:
Yves Rocher dostarczy zamówiony przez Klienta Towar w terminie nie przekraczającym 30 dni od daty złożenia zamówienia. Zazwyczaj czas dostarczenia zamówienia jest znacznie krótszy i wynosi 2 – 5 dni roboczych od momentu złożenia zamówienia. Różnie to bywa. W moim przypadku większość zamówień z oferty wysyłkowej, internetowej przychodzi w terminie 2-3 dni. Tylko na jedno musiałam czekać tydzień, ponieważ nie było na stanie w magazynie jednego z produktów, który zamówiłam. Ale zazwyczaj czas dostawy jest bardzo szybki. Cytat:
![]() ![]() Jastinkaa, Irlandia- Dziewczyny, piszcie jak pierwsze wrażenia odnośnie Truskawy z PN Irlandia- " teraz mnie już nic nie ciągnie" - teraz, to może i nie, ale jak wrzucą jakiś fajny kod, to pewnie będzie jak z tym "odchudzaniem od poniedziałku" ![]() Cytat:
![]() Zdjęcia domowników przeurocze, od razu widać osobowość zwierzaków. ![]() Cytat:
Zamówionko bardzo fajne. Również jestem fanką żeli kawowych. No i oby więcej takich pomyłek ![]() ![]() Edytowane przez AnulaQa Czas edycji: 2013-06-25 o 10:45 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.