Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: ósma część naszego wątku będzie miała nazwę :
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. VIII 0 0%
Prasuj szybciej małe body, wnet odchodzić zaczną wody! 13 21,31%
smoczek butla cycek mleka i urodzi sie pociecha . 1 1,64%
Stresy nam się zaczynają, bo niektóre odliczają! 1 1,64%
Często kopię i mam czkawkę, mama kończy mi wyprawkę! 15 24,59%
Muszę torbę już kupować i niedługo ją pakować! 0 0%
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy 0 0%
lekarz tętno osłuchuje, maluch w brzuchach nam buszuje! 1 1,64%
Morfologię, mocz, żelazo- każda z nas dziś robi żwawo! 0 0%
Chód już kaczy, wdzięk pingwina, brzuch do przodu nam wypina! 28 45,90%
W trzeci trymestr już wbiegamy, stresy niezłe zaczynamy! 2 3,28%
Kupa stresu no i czasu- się zaroi od bobasów 0 0%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-04, 11:59   #4831
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Za wizyte
My tez juz nie dlugo

A ja chyba wstane I zrobie sobie pierwszy raz Od wielu miesiecy prawdziwa kawe , normalnie mnie naszlo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tak długo nie piłaś? wow!

Cytat:
Napisane przez asieq85 Pokaż wiadomość
ja do 6 miesiąca nie mogłam patrzeć na słodycze a od 6 miesiąca codziennie muszą być słodkości i potem waga rośnie
Tak samo miałam,na początku totalny odrzut a po 20 tygodniu dzień beż słodkiego dniem straconym

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 11:59   #4832
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Uff, zrobiłam sobie szybszy spacerek i teraz dyszę jakbym 5 kilometrów przebiegła
WITAMY SIĘ W 33 TYGODNIU !!

Wczoraj powiedziałam TŻtowi, że czuję, że za miesiąc urodzę A on na to "ale tak równo za miesiąc, czy tak troszkę więcej niż miesiąc?!"
Stary 2013-09-04, 12:00   #4833
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asieq85 Pokaż wiadomość
ja do 6 miesiąca nie mogłam patrzeć na słodycze a od 6 miesiąca codziennie muszą być słodkości i potem waga rośnie
tez mnie cos takiego dopadøo
wczoraj w-zz, a dzisiaj
ale naszlo mnie tez tak na owoce

zwariowane- za tydzien

Edytowane przez ryba91
Czas edycji: 2013-09-04 o 12:01
ryba91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 12:00   #4834
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NEWTREND Pokaż wiadomość
tu miał malutki ok 4 miesiące, ze szpitala mam na innym kompie to teraz nie pokaże ale do roczku to byli chłopcy już po kilka razy u fryzjera
Ale czuprynka
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 12:00   #4835
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Uff, zrobiłam sobie szybszy spacerek i teraz dyszę jakbym 5 kilometrów przebiegła

Wczoraj powiedziałam TŻtowi, że czuję, że za miesiąc urodzę A on na to "ale tak równo za miesiąc, czy tak troszkę więcej niż miesiąc?!"

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-04, 12:01   #4836
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:

a TŻ wygrał
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 12:03   #4837
Trele_Morele
Zakorzenienie

Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
ooo no to widze ze nie bedzie z tym problemu. Może na 1 stronie umieści się info kto zbiera info z porodówek na okres- wrzesień,październik i połowe listopada? ;>

Agateczka - za wizytę

MOJE 124CM ;D zrobione przed chwilą
Wow ale brzunio.. Ja Wam pozniej wrzuce moj I powiecie czy według Was jest nisko bo wczoraj mi sasiadka dla odmiany powiedziala: Ty to jeszcze pochodzisz , bo brzuch wysoko . No I zwatpiłam ..

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
No taką listę też robimy właśnie tak chce kupić łóżeczko, materac, butelki, przewijak itp. itd i jeszcze jest coś takiego że rodzice po narodzinach kartki papierowe wszystkim wysyłają, a jak ktoś przyjdzie w odwiedziny to dostaje takie malutki okrągłe czekoladki w jakimś słodziusieńkim opakowaniu, właśnie idziemy to dziś wybierać do sklepu
tak że przyszli rodzice tutaj muszą się trochę napracować
Ale fajnie .. Macie w Belgi jakas rodzine? Duzo znajomych?

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 12:04   #4838
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Jakie fajne chłopaki
A maluch jak już wysoko głowę trzyma
maly uwielbiał na brzuszku leżeć co się rzadko zdarza i bardzo się wyćwiczył szybko. chyba mu wygodniej było obserwować otoczenie.
NEWTREND jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 12:07   #4839
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
tu miał malutki ok 4 miesiące, ze szpitala mam na innym kompie to teraz nie pokaże ale do roczku to byli chłopcy już po kilka razy u fryzjera
Słodkie chłopaki Faktycznie malutki dużo włosów ma
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 12:08   #4840
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
]

hahaha, troche?
ja sie zawsze zastanawiam po co w innych krajach robią takie "przedstawienia" jakieś wystawianie bocianów, ksiażek, strojenie wszystkiego jak jakas okazja..
( moja szwagierka wystawiła bociana w PL,.. ja sobie pomyślałam ze chodzi o prezenty. bo kurde normalnie nikt nie wiedziałby dopóki by nie wyszła z domu, a tak Ci "lepsi" sąsiedzi byli "zmuszeni"- takie odebrałam wrazenie, bo prawie cała ulica()ok 20 domów) coś przynieśli.. a żyją dobrze moze z 2-3 sąsiadami.. )
A mi sie podobaja takie dziwne zwyczaje. Nikt na nikogo z byka nie patrzy , sasiedzi nie dra kotòw. Calkiem inna mentalnosc

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-09-04, 12:08   #4841
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:

Stary 2013-09-04, 12:10   #4842
NEWTREND
Rozeznanie

znalazłam jeszcze jak był młodszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5a0b1cdd5b.jpg (35,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ac06efc267.jpg (30,5 KB, 30 załadowań)
Stary 2013-09-04, 12:11   #4843
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Słodkości Też bym chciała żeby mój malutki miał tyle włosków
Stary 2013-09-04, 12:14   #4844
ktosiula
Wtajemniczenie

Hej mamuśki!
Tyle mi się myśli kłębi w głowie a pewnie połowy zapomnę napisać. I już widzę, że część wiadomości mi się nie zacytowała, chyba za dużo naklikałam.

Dzisiaj wstałam o 10.10. Jakaś masakra. Do teraz czytałam forum i tak zostało mi 2 godziny do wyjścia bo lecę do lekarza…a tu jeszcze obiad trzeba ugotować i się wyszykować… nie wiem czy zdąrze. Jeszcze mam prasowanie i odkurzanie, ale poprasuje chyba wieczorem przy Kuchennych Rewolucjach a poodkurzam jutro bo wieczorem mamy jeszcze szkołę rodzenia.

Dzisiaj zaczynami 29 tydzień! Środa to taki dzień w którym wiele z nas zaczyna kolejne tygodnie, także wszystki gratuluję!

Ryba ale apartament masz dla Kacpra! Lineczka dla Ciebie też szacun. U mnie 88 cm w 29 tyg! A na wadze +3,5 kg. Mój syneczek chyba będzie malutki.

Paulinaizabela super, że wózek kupiony! Teraz tylko czekać i się cieszyć. A maxi cosi ile u Was wychodzi w przeliczeniu na złotówki? Zamówiłaś od razu adaptery?

Ja chętnie udostępnie swój numer także Ryba możesz mnie też wpisać na pierwszą stronę. Termin mam na koniec listopada więc raczej zdąrze przekazać jakieś dobre wiadomości o forumowych porodach. Najlepiej będzie przesyłać PW no bo jak inaczej… ewentualnie klub założyć…

Dzwonila do mnie kobitka w sprawie pościeli, jutro ma przyjść kurier z paczką a ja mu mam dać to co zostało źle spakowane, także sprawa załatwiona expressowo i jestem zadowolona.

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
Tak ja najpierw na czworaka się przewracam a dopiero wychodzę

Wyobraziłam to sobie! hiheiheie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Wstalam jakas taka smutna. Plakac mi się chce.
A niby nic szczególnego mi się nie śniło. Zauwazylam ze mokrosci pojawiaja sie w zależności od ułożenia ciala i spodobu wstawania czyli teoretycznie mogłyby być to wody ale mogą też być po prostu płyny ustrojowe.
Dziś mam w prywatnej opiece kontrolę u endo to zapytam od razu czy nie mają w zabiegowce paskow a jak nie to skocze do castoramy.
Dzidzia oby to nie były wody. A na leżąco się bardziej sączy?
W aptekach się nie kupi papierków bo nie są dostępne w hurtowniach farmaceutycznych. Możecie pytać o test BoboSafe, to są takie wkładki higieniczne i papierkiem lakmusowym środku, to prędzej można dostać. Ale znając życie raczej też na zamówienie, czyli zwykle na popołudniu lub na drugi dzień z rana.

Acha jeszcze odnośnie staników do karmienia, pamiętam Dzidzia że Ty pisałaś o tych z żelową fiszbiną. Niedługo ta firma wprowadza takie na rynek, zapowiada się fajnie, ciekawe jaka będzie cena: http://www.carriwell.pl/seamless/gelwire-nursing-bra.asp

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
No to fajnie Ciekawe czy będziemy w tej samej grupie, bo piszą, że 3 grupy mają być Ale tak jak Anula pisała trzeba będzie się jakoś poznać na tych warsztatach

Jako znak szczególny proponuję reklamówkę z biedry/lidla

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Co powiecie na to żeby w kolejnym watku zrobić liste na ktorej każda z nas podawalaby wage z ostatniego/ostatnich dwoch usg naszych dzieci? Żebyśmy miały porownanie w kwestii tempa ich przyrostu?
Jestem za! Podglądałam sobie nawet wagi maluszków na innych wątkach.

Cytat:
Napisane przez Aagateczka87 Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam wizytę - mały klocek waży już ponad 2kg jest dalej Majeczką - nie Guciem jest dłuuuga, poza tym wszystko dobrze, szyjka długa, zamknięta, Mała się nie spieszy na świat Za trzy tyg. kolejna wizyta, bo trzeba zrobić posiew na paciora i żeby wyniki były przed 37 tyg. Jutro zaczynamy 34 tydz.... leci strasznie szybko, na szczęście kupiliśmy już część rzeczy - wczoraj w Ikei łóżeczko, komodę jakieś pierdółki, pościel itp, z "grubszych" spraw został nam wózek - chyba Bebetto weźmiemy, rożek, kocyk, przewijak i dla mnie koszule, stanik do karmienia. Wczoraj wróciliśmy po 22 i Małż musiał poskręcać jeszcze komodę (żeby być bohaterem w swoim domu) i w ramach niespodzianki skręcił łóżeczko mimo, że rano o 6 wstawał do pracy... Kochany jest
Jejku, powiem Wam, że jak widzę opisy porodów na wrześniówkach to aż mi się wierzyć nie chce, że jeszcze moment i my startujemy....
Brawo za wizytę i kolejny tydzień! Maja już jest spoooora! Ja też się nie mogę doczekać łóżeczka…miód na duszę! A który wózek Bebetto masz na myśli?

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Dziewczyny od wczoraj mój mały zamiast kopać, to te ruchy są takie inne, jakby się rozpychał, wypychał, przewracał... To chyba wszystko okej?

Okej, okej. Mój też już często się przelewa a nie kopie.

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
postaram się nadrobić za chwilę a teraz opis z wczorajszego usg:
Z badań wszystko ok za to wagowo i z pomiarów skoczył 2 tygodnie wprzód na ostatnim usg mieścił się idealnie w swój tydzień a teraz ja jestem w 30 a pomiary w 32 się mieszczą a waży już prawie 1900g lekarz się śmiał, że jak tak będzie rósł to do porodu będzie miał 7kg serduszko, nereczki, żołądeczek, główka wsio ok ma mój podbródek i moje usteczka
Hehehe, maly klocuszek Ci rośnie! Ważne że zdrowy

Edytowane przez ktosiula
Czas edycji: 2013-09-04 o 12:16
ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 12:14   #4845
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Słodkości Też bym chciała żeby mój malutki miał tyle włosków
mama moja mówi że jak ja się urodziłam to wyglądałam jak małpeczka bo miałam tyle włosów że praktycznie czoła nie miałam, natomiast mój mąż był łysiutki jak kolano
Stary 2013-09-04, 12:14   #4846
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Trele ja urodziłam drugiego synusia w piątek 13 i to był szczęśliwy dzień dla mnie.
Ja nie mam uprzedzen do tej daty ale wiecie ; zawsze to piatek 13
Do UK pierwszy raz tez przylecialam wlasnie w piatek 13 . Straszne to bylo dla mnie przezycie, bo panicznie sie balam pierwszego w zyciu lotu a tu jeszcze piatek 13.
No ale jak widac zyje!

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-09-04, 12:14   #4847
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
No spróbowali by mieć jakieś pretensje
Nie boisz się jeździć bez pasów?
Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
Dziewczyny, naprawdę wam te pasy tak przeszkadzają? Ja tam żadnego dyskomfortu nie czuje od pasów, raczej od niezmienianej pozycji, ale rozłożyłam sobie fotel, też go cofnęłam tak więc pasy zostają jak by z przodu i jest ok
Mi przeszkadzają... jak miałam mniejszy brzuch to zapinałam.. teraz to wygląda tak,że jak jadę tylko gdzieś blisko to nie zapinam, na dłuższą podróż wolę się pomęczyć i zapiąc.

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość

6 pączków na raz zjadł?!
On potrafi... a nie widać tego po nim

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
On też jest nałogowcem nie chodzi o zakazywanie, bo w barku mam pełno czekoladek i ciasteczek, ale jak je to się śmieje i mówi "mmm pyszne" i to ciasto mnie dobiło,KONIEC!
No to była czysta prowokacja z strony Tż...

45 min mnie nie było i już 2 strony chyba czas wykończyć wątek

Grartuluję kolejnych tygodni mamusie;-)

Newtrend, ale ma włosków!

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2013-09-04 o 12:17
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 12:16   #4848
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
jaka słodka czuprynka
Cytat:

za kolejny tydzień

uffff skończyłam prasować moje i męża ciuchy, teraz chwila odpoczynku i biore sie za sterte ciuszków Zuzkowych

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 12:17   #4849
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
witam kobietki
postaram się nadrobić za chwilę a teraz opis z wczorajszego usg:
Z badań wszystko ok za to wagowo i z pomiarów skoczył 2 tygodnie wprzód na ostatnim usg mieścił się idealnie w swój tydzień a teraz ja jestem w 30 a pomiary w 32 się mieszczą a waży już prawie 1900g lekarz się śmiał, że jak tak będzie rósł to do porodu będzie miał 7kg serduszko, nereczki, żołądeczek, główka wsio ok ma mój podbródek i moje usteczka

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-09-04, 12:17   #4850
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Bujne włosięta

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-04, 12:17   #4851
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Cytat:
Wow ale brzunio.. Ja Wam pozniej wrzuce moj I powiecie czy według Was jest nisko bo wczoraj mi sasiadka dla odmiany powiedziala: Ty to jeszcze pochodzisz , bo brzuch wysoko . No I zwatpiłam ..
Ja zwątpiłam jak moja mama stwierdziła, że mam jakoś nisko brzuch

Kobietki, a prześcieradełko do łóżeczka to kupujecie bawełniane czy frotte??
Stary 2013-09-04, 12:19   #4852
motylek85
Zakorzenienie

NEWTREND no faktycznie chłopaki owłosieni haha super mi się strasznie podoba jak taki niemowlaczek ma włoski
to ja też pokażę Olka niedługo po urodzeniu jakie miał włosiska
a teraz ma taką szczecinę, że maszynka się zacina na tych jego drutach i przez te włosy ludzie dają mu więcej niż ma ostatnio babka w sklepie mówi "ale duży chłopak, pewnie już z 5 lat ma", pomijam fakt, że w wózku siedział a Olo ma dopiero 2 lata 8 miesięcy (dokładnie dziś)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 166625_138726246189197_1670749_n.jpg (35,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1043923_535339793194505_2097625602_n.jpg (67,9 KB, 26 załadowań)

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 12:20   #4853
nemosek
Zakorzenienie

Ktosiula za tydzień

Też dzisiaj mamy SR.Będzie egzamin z kąpieli maluszka

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-04, 12:21   #4854
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:
NEWTREND no faktycznie chłopaki owłosieni haha super mi się strasznie podoba jak taki niemowlaczek ma włoski
to ja też pokażę Olka niedługo po urodzeniu jakie miał włosiska
a teraz ma taką szczecinę, że maszynka się zacina na tych jego drutach i przez te włosy ludzie dają mu więcej niż ma ostatnio babka w sklepie mówi "ale duży chłopak, pewnie już z 5 lat ma", pomijam fakt, że w wózku siedział a Olo ma dopiero 2 lata 8 miesięcy (dokładnie dziś)
ale słodki, w ogóle dzieci urodzone z woskami wyglądają na starsze od początku.
Stary 2013-09-04, 12:22   #4855
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
trzymajcie ksicuki co by máz dostal umowe o prace, bo ciagle go odsylaja...
a kiedy macie cos wiedziec?

Mi wczoraj kolezanki z pracy pisaly ze Od pazdziernika maja zattudnic 20 osob na stale. Ja juz czekam prawie 3 lata . Przed odejsciem na macierzynskie mowili ze jakby byl tylko jeden etat to ja go dostane. Zobaczymy..
Jak mnie omina , bo mnie nie ma, to juz tam nie wracam ..

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-09-04, 12:22   #4856
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
mama moja mówi że jak ja się urodziłam to wyglądałam jak małpeczka bo miałam tyle włosów że praktycznie czoła nie miałam, natomiast mój mąż był łysiutki jak kolano
To u nas właśnie odwrotnie, ja byłam łysa a mój mąż miał bujną czuprynkę Dlatego liczę że jak Leon się urodzi to po mężu będzie miał włoski
Stary 2013-09-04, 12:22   #4857
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie mam uprzedzen do tej daty ale wiecie ; zawsze to piatek 13
Do UK pierwszy raz tez przylecialam wlasnie w piatek 13 . Straszne to bylo dla mnie przezycie, bo panicznie sie balam pierwszego w zyciu lotu a tu jeszcze piatek 13.
No ale jak widac zyje!

Moja przyjaciółka też rodziła w piątek 13 i wszystko było ok
Ja w piątek 13 mam kolejną wizytę zobaczymy czy już przytyłam 20 kg, czy jeszcze nie i ile ten mój mały waży

za tygodnie!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-04, 12:22   #4858
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:
Ktosiula za tydzień

Też dzisiaj mamy SR.Będzie egzamin z kąpieli maluszka
o to musisz poćwiczyć
Stary 2013-09-04, 12:22   #4859
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zwątpiłam jak moja mama stwierdziła, że mam jakoś nisko brzuch

Kobietki, a prześcieradełko do łóżeczka to kupujecie bawełniane czy frotte??
Ja mam frotte

Motylek, Twój synuś też widzę z wloskami
Moja kuzynka co teraz urodziła to też jej synuś ma ciemne,gęste włoski

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2013-09-04 o 12:25
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 12:22   #4860
iskra75
Raczkowanie

przed chwilką strzeliłam fotkę mojego brzuchola na dzień dzisiejszy 104 cm i +7kg na wadze wg karty ciąży... jak na razie brzuch bez rozstępów <to co widać to zagniotki od siedzenia >
+ ostatnie zdjęcie 3d Synusia- z 26.08
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0030.jpg (56,5 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0031.jpg (57,2 KB, 35 załadowań)

Edytowane przez iskra75
Czas edycji: 2014-03-19 o 22:27
iskra75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości