|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu.
Ja nie pisalam nic o restauracjach, nie wiem wiec skad ten temat
Uwazam, ze jesli idziemy do marketu w ktorym sa wozki z siedzonkiem przeznaczonym dla dzieci to musimy sie liczyc z tym ze dziecko moglo w tym wozku siedziec, takze z tym ze moglo miec brudne buty. Proste. |
|
|
|
#4832 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
No to sie nie zrozumialysmy bo mi chodzi o wozki z siedzakami, swoja droga u mnie chyba tylko takie mozna spotkac...
|
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Do siedzenia dzieci w siedzonku nic nie mam, w końcu do tego jest przeznaczone.
|
|
|
|
|
#4835 |
|
404 Not Found
|
|
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Aha... No ale w tym wozku na zdjeciu jest siedzonko nie?
Z takim czyms sie nie spotkalam zeby dziecko stalo/siedzialo tak na dole w wozku no bo jak to tak? Myslalam ze chodzi Wam o to, ze dzieci nie moga siedziec w tych siedzonkach wlasnie
|
|
|
|
#4837 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
kurcze na telefonie juz jestem, tak to bym paintem jakimś pokazała. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem o co chodzi
na dole chodzilo mi o to ze nie w siedzonku tylko nizej w wozku, uroki slowa pisanego Nawet nie zauwazylam ze tam na dole jest jeszcze jakas "poleczka" i nie pomyslalam ze ktos zle mnie zrozumie
|
|
|
|
#4839 | |||
|
Konto usunięte
|
Nie chce mi się wymieniać, ale jest sporo takich.
Cytat:
Każdy sądzi po sobie Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4840 |
|
Konto usunięte
|
To jest miejsce na torebkę, nie na dziecko. BHP zabrania wozenia w tym dzieci, stąd te uwagi pracowników.
|
|
|
|
#4841 |
|
wańka wstańka
|
Już się zgubiłam. O jakim miejscu na torebkę mówisz?
|
|
#4842 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To leży w opakowaniu, ale ja to potem wkładam do lodówki obok owoców chociażby, które już w żadnym opakowaniu nie są. A poza tym - wkładam też np. do koszyka jogurt, niby w opakowaniu, ale moje dziecko chętnie to opakowanie trzyma, ba wyjada ten jogurt tą samą ręką, która je trzyma. Więc naprawdę wolałabym, żeby już mi chociaż oszczędzono bakterii z butów, mając świadomość, ile ich już tam jest i tak. Cytat:
A ostatnio moja wściekłość w kierunku właścicieli jorczków osiągnęła apogeum, gdy mój Mały idąc chodnikiem się pośliznął na psiej kupie. [sory, że piszę ciągle o jorczkach, ale mam wrażenie, że u nas nie ma już psów innych ras, wszyscy mają jorczki]. |
||
|
|
|
#4843 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Dokładnie.
|
|
#4844 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4845 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
No właśnie ja też nie. Nie wiem po co sadzać psa na ławce.
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;4952240 4]Pewnie z tego zdjecia co Emilia 25 wstawila, tam faktycznie nie ma miejsca dla dziecka ( wystarczy zobaczyc, ze nie ma paska do przypiecia dziecka) tylko na torebke.[/QUOTE]
paska nie ma bo widac ze wozek juz stary. To jest siedzenie dla dziecka, przeciez sa otwarcia na nogi
|
|
|
|
#4847 |
|
Konto usunięte
|
w nowych wózkach też nigdy nie widziałam żadnych pasków.
poza tym to dziecku tam musi być mega niewygodnie, przecież to wszystko twarde i metalowe
|
|
|
|
#4848 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#4849 |
|
Konto usunięte
|
Pierwsze lepsze zdjecie z netu, o takie paski mi chodzi, w UK sa w niemalze wszystkich wozkach. Myslalalm, ze w Polsce tez
Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 Czas edycji: 2014-12-30 o 12:53 |
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Artykuł o OZM
![]() http://wyborcza.pl/1,75515,17186914,..._felieton.html [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;4952294 9]Pierwsze lepsze zdjecie z netu, o takie paski mi chodzi, w UK sa w niemalze wszystkich wozkach. Myslalalm, ze w Polsce tez [/QUOTE]W życiu nie widziałam pasów w wózku sklepowym - więc takie luksusy, to najwyraźniej tylko zagranicą ![]() Mnie też denerwują dzieci w wózkach (poza tym siedzonkiem dla niech przeznaczonym). Sorry, ale dziecko, które nie mieści się już w siedzonku, jest na tyle duże, by móc poruszać się samodzielnie. A nieraz widuję nawet i wczesnoszkolne dzieciaki, które są tak wożone
|
#4851 |
|
Konto usunięte
|
Ale to właśnie nie jest siedzonko wcale. Ludzie tak sobie wymyślili, ale to jest miejsce na torbe.
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.all4store.pl/p/9/489/woze...owe-sklep.html
|
|
#4854 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
#4855 |
|
Konto usunięte
|
Może zależy jak sklep na to patrzy, sama w tym siedziałam, ale w tej chwili każą wyciągać dzieci z tego bo BHP itd.
|
|
|
|
#4856 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oficjalnie jest to ''uniwersalna półka na zakupy", i przeciez żaden problem zamówić takie wózki bez tych półek niemniej jednak rodzice z dzieć,i to za poważny target, żeby go lekceważyć. a swoją drogą ja wolę, żeby dziecko na tej półce sobie siedziało niż pętało się między nogami. podejrzewam, że jak zdaży się wypadek i dziecko wypadnie z takiej połeczki a rodzice pozwą sklep, to wtedy okaże się na 100%, że to ''półka na zakupy" |
|
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
![]() Stupid,ano lepiej żeby faktycznie dziecko siedziało w siedzisku,niż by miało latać między ludzmi,bo niektóre biegają i nie patrzą gdzie lecą.Aniżeli miałaby siedzieć w środku,bo tam daje się zakupy i mnie nie przekonuje,że ktoś myje buty od spodu.
|
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wielokrotnie widziałam na sklepowych wózkach (lub obok nich, tam gdzie się je wypożycza) obrazek jak posadzić dziecko i ile maksymalnie może wożony malec ważyć Więc raczej trudno byłoby potem wmówić komuś, że to nie jest siedzenie na dziecko.
|
|
#4859 |
|
Konto usunięte
|
W biedrze i w lidlu nie wolno, kaza wyjmowac.
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
W Kauflandzie jest asekuracyjnie znaczek że nie wolno sadzać dzieci ale napisali również wytrzymałość (chyba 16kg) tej półeczki i nikt nie zwraca uwagi, wolę żeby dzieć jechał na półeczce niż właził mi pod nogi, nie chcę nikomu zabić pociechy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

Do siedzenia dzieci w siedzonku nic nie mam, w końcu do tego jest przeznaczone.
:
kurcze na telefonie juz jestem, tak to bym paintem jakimś pokazała.
Nie znam takich. 

Haters Gonna Hate 

Ja wielokrotnie widziałam na sklepowych wózkach (lub obok nich, tam gdzie się je wypożycza) obrazek jak posadzić dziecko i ile maksymalnie może wożony malec ważyć
13.03.2008