![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasz świat BDSM - cz. II
nieco obawiam się tego typu portali, bo boję spotkania się kogoś kto liczy na seks/spotkania/ lub kogoś kto by mnie chciał wykorzystać
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
niecnotliwa dziewica
|
Takie ryzyko masz wszędzie. Na tych portalach są tacy sami ludzie co w klubie/ na ulicy/ w kawiarni/ bibliotece. Nikt nie ma napisane na czole, jakim jest człowiekiem ani jakie ma upodobania seksualne.
#4833 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale napaleńca tylko na seks możesz znaleźć wszędzie niestety, nie tylko na portalach dla zboczeńców. Z dwojga złego polecam Ci fetlife, tam masz więcej wglądu w osobę, bo możesz patrzeć na zdjęcia które lajkuje, jego wypowiedzi i komentarze, też na ilość znajomych (i ewentualnych wspólnych, jak kogoś poznasz na żywo). Jest polska grupa ogłoszeniowa, wstawiasz ogloszenie, czekasz na odzew, jak Cię ktoś w rozmowie zaintryguje na tyle, żeby się spotkać, to się umawiasz w publicznym miejscu na kawę. Bo najpierw człowiek a potem klimat. Proste, jak na normalnym randkowym portalu ![]()
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Podczytuję Was sobie od jakiegoś czasu i chyba muszę częściej zaglądać.
Ciekawy wątek ![]()
#4836 |
Rozeznanie
|
A to zapraszamy choć do podczytywania i do pisania. Dominy nie biją a uległe nie gryzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Chętnie bym popisała, ale niestety nie bardzo jest co pisać
![]() ![]()
#4838 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;52697102]
zakladasz profil na fetlife, jakies 2 dni i już ma Cię kto zdominowac :P[/QUOTE] Trochę się boję tak przez neta. Właściwie mam kolegę, z którym czasem, coś, chociaż póki co jest to takie próbowanie co kto lubi, ile można. No i niestety nie mamy zbyt często okazji na takie rzeczy. Może się akcja dalej rozwinie ![]()
#4840 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jesli dalej bedziesz pisac w necie zamiast na forum to rozwinie Ci się najwyżej wyobraźnia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Rozeznanie
|
Aneszna A nie, wszystko dobrze tylko akurat mam dużo prac i dlatego nachodzą mnie głupie teksty. Takie wyluzowanie się. Z Panem bardzo, bardzo dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;52697102]zakladasz profil na fetlife, jakies 2 dni i już ma Cię kto zdominowac :P[/QUOTE]
Chętni są błyskawicznie, gorzej z wybraniem kogokolwiek odpowiedniego ![]() Bo niestety jest sporo idiotów. Ale założenie konta na jakimś portalu i wstawienie ogłoszenia to chyba najlepsze rozwiązanie ![]()
#4843 |
Przyczajenie
|
No właśnie problemem jest , wybrać tego jedynego spośród tysiąca innych idiotów
![]() Swoją drogą , bardzo fajna ta strona bdsm.pl , szkoda że w takiej dziurze mieszkam co nikt nie szuka uległego pieska ![]() Edytowane przez Mackuu21 Czas edycji: 2015-09-09 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej tak wynika z moich doświadczeń i rozmów z ludźmi. Wolę fl, większa możliwość sprawdzenia człowieka (np przez wspólnych znajomych)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() No na przykład taki wykład : "Cześć, mam na imię Ania. Pozwól, że będę Twoją przewodniczką. No właśnie, jak? To tak. Nie zapomnij się starać - wszakże nie jest to domyślne. I pamiętaj - to ty się starasz, a ja przebieram ludźmi, jak rękawiczkami. Na 100% tak kogoś znajdę, ale się nie poddaję. Nie patrz na mnie, jak na obiad! - nie po to wrzucam tutaj swoje roznegliżowane zdjęcia. Jestem bardzo wartościową osóbką i nie pokazuję się byle komu, niech te publiczne zdjęcia Cię nie zmylą. Vagina power. Napisz, może się wzajemnie zainteresujemy. Żart. Oczywiście, że się nie zainteresujemy. To Ty masz mnie czymś zainteresować, o mnie przecież wiadomo wszystko od razu - spójrz jeszcze raz na slogan; bardzo wymowny, nieprawdaż? Koniecznie inteligencja i pieprz - bo przecież wiesz, wszystkie tutaj jesteśmy lekarzami, inżynierami czy mecenasami kultury. Och, wait... no dobra, jednak nie wszystkie. A właściwie to żadna. Ale Ty powinieneś być, nie? Chce poznać mężczyznę, który umie stopniować napięcie, jest nastawiony na dłuższą relację z jedną kobietą, interesuje się filmem, poezją, fotografią, sztuką, beletrystyką, botaniką, kolarstwem, analizą funkcjonalną i prawem morskim, czyta książki, komponuje recitale i ma minimum 185 cm wzrostu. Bo wiesz, mężczyzna zaczyna się od 185cm. Takie życie. Wiem, że jesteś za☠☠☠isty, ale rozumiesz - 185cm. Stereotyp rządzi. Wspomniałam już jakie mam wymagania? Bo, mój wymarzony master-flamaster, to chyba nie powinien wobec mnie mieć żadnych, nie? Jejku, jak Ty szybko kumasz. Nie mam zielonego pojęcia o sztuce, prozie, prawie, muzyce klasycznej, finansach, czy technice - ogólnie, nie mam pojęcia o życiu, a stabilność emocjonalna jest mi obca, ale pamiętaj - jestem dojrzała, ot tak, autorytatywnie. Zachwyć mnie swoim umysłem, bo ja swojego nie mam / czym zachwycić Cię nie mam. ![]() Nie mogłam się zdecydować, więc zostawiłam obie wersje - możesz sobie jedną wybrać, serio. Pamiętaj, musisz być wykształcony - nieważne, że radzisz sobie w życiu, masz własną firmę czy za☠☠☠isty zawód - musisz mieć papier, jak 50% Polaków. Nieważne, że pracujesz w macu, ale papier musi być, no wiesz. Jedyna w swoim rodzaju. Bo przecież nie pospolita, nie? Wystarczy, że Ty - w moim mniemaniu - jesteś pospolity. Jestem celebrytką w świecie bdsm. Chadzam po akrylowym dywanie, chrzczę rybackie statki i całuję autystyczne dzieciaczki w główkę. Wszyscy mnie tu znają i rozpoznają. Jestem celebrytką. Ile razy mam powtórzyć, żebyś w końcu uwierzył? No, przynajmniej ja się staram... Nigdy nie jest za wcześnie, i nigdy nie jest za późno. A tutaj ☠☠☠nę sobie jakimś pretensjonalnym cytatem. "Straciłeś dla mnie tyle czasu, że poczułem się ważny". — Mały Książę Dobra, sztampa na bok. Może coś poważniejszego: „Sukces pomysłu, niezależnie od zastosowania, zależy od postawy jego odbiorców. Jeśli pora jest odpowiednia, pomysł, niczym zasadzone ziarno obrodzi obficie; jeśli nie, idea, niczym roślina, która przedwcześnie się wspięła, straci na wartości lub całkowicie obumrze”. - Nikola Tesla, mądra z niej była kobietka. Mało subtelne, nie? Przechlapane mieć ojca elektronika. Dlatego zostałam uległą dominującą - jeszcze się nie zdecydowałam, rozumiesz. Panowie tylko 18-45, ale bez 23 i 32, 46 też odpada - tak zaleciła mi wróżka. Nie po to płacę ciężko wyłudzone pieniądze, żeby nie stosować się do jej rad. To moja sylwetka. To moja buzia. A obok moje nagie ciało, a nie zaraz - uległa obnaża się przed Właścicielem, a nie całym światem, nie? W końcu po co komu lafirynda, którą miało pół miasta i którą zdobyć można kuflem piwa? Co to za zdobycz. :| Czyli już wiesz, że lubię piwo. Najlepiej zimne i kobiece - jakieś kokosowe albo mango. Gruszka też spoko. Aha, ja mam własną wartość, a ty nie, nie? No tak. Szybko pojmujesz. Wrzuć swoje zdjęcie, dopiero gdy znikniesz z głównej strony. Niedoczekanie, hajs by się nie zgadzał. UWAGA NA MĄDRE SŁOWO: Estyma także. Dzięki, że jesteś, kolibrze. Cicho. Aha, i pamiętaj. Pamiętaj: to Ty jesteś dla mnie, a nie ja dla Ciebie. Twoje zdanie mnie nie interesuje. W ogóle, to nic mnie nie interesuje, bo jestem tylko zakompleksionym narcyzem nastawionym na kasę. Interesuje mnie tylko narcyzm i sztampa. Nie chcę autentyczności, nie wierzę w wyjątkowość. Jestem ☠☠☠☠ą, przecież wiesz. I wiem, że mam fajne cycki tez fajny tyłek i cipeczkę, ale o tym dowie się niewielu. Dlatego pokazuję ją publicznie, no, wiesz, ale pamiętaj, że jestem dużo warta. A Ty chyba nic a nic, co nie? Czy o tym już przypadkiem nie było? Oho, powtórzenie. A nie, nie! - przypomnienie. Czyli zbliża się kartkówka. Aha, i kretyni, i debile, i w ogóle wszyscy - won. W końcu z miejsca już wiadomo, do której półeczki was zaszufladkuję. Bo to ja szufladkuję. Nie ma wolności, nie ma indywidualności, Partia jest wszystkim! A ja to Partia. Całkiem niezła ze mnie partia. Mówią na mnie przyjemność. Taka mała, niewinna przyjemność. Choć, może nie taka mała, bo i wysoka, ale wciąż niewinna, prawda? A ja? Ja się rozglądam. I Tobie polecam zrobić to samo. Żartuję - nie rozglądam się, jestem na to zbyt leniwa... albo zbyt zakłamana, może Cię odwiedzę? Ziarno nadziei zasiane, ojojku - będzie bolało. Pisząc do mnie, pamiętaj, że nie jestem desperatką (Ty jesteś na pewno), więc postaraj się trochę, bo ja nie zamierzam. Rozumiesz - w końcu Ciebie jest dużo, a mnie mało, więc jestem cenniejsza, lepsza i te sprawy. A wracając do kartkówki... hasło przewodnie: autentyczność. Napisz esej. Stylem dowolnym, byle tylko dopieścił mój wyuzdany klucz odpowiedzi. Lizusy mają zaliczone bez pisania - już wystarczająco zakręcacie mi w głowie. A <tutaj> publicznie pokazuję swoją cipkę, żebyś widział, jak bardzo się cenię i że nie pokazuję się byle komu. Sprzedam też swoje ciuszki, w końcu jestem taka alternatywna i niezależna. Pieniążki muszą się zgadzać. Spokojnie - i tak niczego bym Ci nie wysłała. Zapomnijmy o tej bieliźnie, jestem na to zbyt przyzwoita, no, uczciwa. Jeśli po tych wszystkich superlatywach wciąż myślisz, czy to sen, czy naprawdę ja - to dobrze myślisz. Jestem za☠☠☠ista. Próbujesz coś narzucić - przegrywasz. Uwierz w wolność. " |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
niecnotliwa dziewica
|
Nie mogę czytać takich rzeczy w pracy, bo jak się obślinię ze śmiechu, to nieprofesjonalnie wyglądam
![]()
#4848 |
Zakorzenienie
|
Czytając coś takiego jeszcze bardziej przeraża mnie szukanie kogoś w sieci. Mam wrażenie, że to szukanie igły w stogu siana.
#4849 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4851 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
O matko, takiej grafomanii to ja dawno nie widziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Przyczajenie
|
Takie ogłoszenie to raczej odstrasza ,niż zachęca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Raczkowanie
|
I dobrze, każde normalne się będzie prezentować jak wybitne na tym tle.
Niemniej szukanie kogoś do zabawy przez internet jest raczej ruletką i grzebaniem w błocie - zwłaszcza jak ktoś w zasadzie nie ma jeszcze pojęcia kogo szuka i kogo NIE szuka ![]() ![]() Ostra selekcja + znajomości z imprez/FL + porządne spotkanie zapoznawcze na kawie bez hotelu w pakiecie = szansa na coś fajnego. |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Raczkowanie
|
Niestety zgadzam się, że bdsm.pl jest kiepskim portalem, ale to chyba niestety domena wszystkich polskich portali tego typu. Kwestia polskiego społeczeństwa niestety mam wrażenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4856 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Aaaa Przepraszam
![]()
#4858 |
Raczkowanie
|
Damn, jeszcze sobie chyba marki dostatecznie nie wyrobiłem
![]() A propos "dominującego mężczyzny" - w internecie i dla obcych jestem normalnym facetem, mam alergię na domly domów epatujących byciem dominującymi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() A normalny jesteś niewątpliwie ![]()
![]() |
#4860 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
I naprawdę warto na początku wiedzieć czego się szuka a czego się na pewno nie chce. I znać swoje hard limits, nie próbować się pakować do łóżka facetowi, który akurat uwielbia to co najbardziej przeraża ![]() Cytat:
Czy związku czy tylko relacji. Czy jest coś co Cię szczególnie ciągnie, albo co jest zdecydowanie na nie. Szukaj informacji, czytaj, rozmawiaj z ludźmi. Moze przyjdź na jakąś imprezę przy piwie, ludzie nie gryzą i są przyjaźni ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.