![]() |
#4831 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
![]() Dziewczyny żarty się skończyły ![]() ![]() ![]() Musimy porządnie wziąć się za siebie bo wiosnę przywitamy z płaczem a nie z radością. Dlatego dziewczynki pełna motywacja i nie ma to tamto. Żadnych wymówek. Od dzisiaj jadłospisy i ćwiczenie. Ile kto może i co może. Byleby trochę ruchu wpadło. DO DZIEŁA KOBIETY!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny.
Chciałabym się przyłączyć jesli nie macie nic przeciwko ![]() Kilka słów o mnie: odchudzalam się już wielokrotnie, z największym sukcesem 2 lata temu. Wtedy schudłam 10 kg stosując magiczne MŻ + WR. Potem trochę się zapomnialam i teraz znów odczuwam wielką potrzebę szczupłego wysportowanego ciała ![]() W zasadzie od dłuższego czasu podglądam ten wątek (pierwszy raz byłam tu jak była to 2 część - serio). Tak czy siak teraz potrzebuję wsparcia bo niestety mam tak, że jak się denerwuję to zajadem stresy. Za miesiąc mam bardzo wazny egzamin no i ostatnio jest tak, że baaardzo dużo jem słodyczy i muszę (!) to ograniczyć. Mam nadzieję, że pomożecie mi, a i ja będę w stanie kogoś zmotywować. Pozdrawiam ciepło i liczę na to, że zgodzicie się mnie przygarnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Zadomowienie
|
Ma_rinaga witaj
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Przyczajenie
|
Kasiula - Czyli nie udalo mi się być takim ukrytym szpiegiem jak myślałam
![]() Mam 28 lat. Jestem baardzo wysoka - 177 cm chociaż dawno się nie mierzyłam. Co do wagi to teraz jest to 70 kg (miara sprzed minuty). Marzy mi się 5 kg w dół bo wtedy uważam, że wyglądam ok. Wiem jednak, że jeżeli teraz nie zepnę tyłka to do wakacji będzie z pewnością 5 kg na plus. Już tak mam, że jak tylko trochę odpuszczę to wszystko się do mnie "przykleja", a niestety moją wielką słabością są słodycze ![]() Mam nadzieję, że wieczorem rozliczycie mnie z ćwiczeń bo plan jest taki, że będę codziennie meldować ćwiczenia i słodycze. Proszę mnie rozliczać a ja też będę sprawdzać jak Wam idzie Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Raczkowanie
|
Witaj w gronie. Ja też tak mam, że do mnie się wszystko przykleja. I to na dobry klej niestety.
#4836 |
Zadomowienie
|
Ma_ringa wagę masz prawidłową i figurę pewnie taką o jakiej każda z nas marzy. Uważam że nie musisz już zrzucać tych 5 kg, ale skoro poprawiłoby Ci to samopoczucie to spróbuj je zrzucić. Nie stosuj drastycznych diet, skoncentruj się jedynie na ćwiczeniach i przestań jeść słodycze. To powinno wystarczyć. Wrzucaj swoje jadłospisy i zobaczymy jakie masz przyzwyczajenia.
Słodycze to też moja zguba. |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Raczkowanie
|
waga 72,1 a taki ładny spadek miałam ale oczywiście musiałam w weekend zawalić . Nadrobię później mam nadzieje że sie nie spóźniłam
Edytowane przez szpieg1 Czas edycji: 2015-02-17 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zadomowienie
|
Szpieg chyba 72,1 kg? Nie schudłaś nam chyba prawie 10 kg w tydzień ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny posłusznie melduję ćwiczenia z Chodakowską. A tak w ogóle ćwiczycie? Z kim? Może możecie coś polecić? A no i zgłaszam pierwszy dzień bez słodyczy od chyba... kilku miesięcy
![]() Mam nadzieję, że już dzisiaj nic słodkiego mi nie wpadnie bo wieczory sprzyjają pokusom. |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
rowerek zaliczony
![]() zostało mi jeszcze hula hop i skakanka
#4841 |
Zadomowienie
|
Ja już zaliczyłam 20 min z Mel B z 1 kg ciężarkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
KASIULA
![]()
#4843 |
Zadomowienie
|
Ogrodniczka, Eliza tak dłużej nie może być ![]() Niklocia, Anka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Martuszka jeszcze Cię nie wywalam z tabelki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
KASIULA to się zmieni
![]()
#4845 |
Zadomowienie
|
Eliza cieszę się że się trochę zmotywowałaś
![]() ![]() Jakie masz hula-hop? Z tymi kulkami masującymi? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
no właśnie mam zwykłe wypełnione ryżem,ale w końcu muszę sobie kupić to z kulkami
#4847 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny brawa za ćwiczenia!
Eliza ja miałam takie hulahop z wypustkami - świetnie mi służyło i uważam że były efekty, ale mi się niestety po pół roku zużyło, wyleciał taki "dzyndzelek" z łączenia i nie mogę się męża doprosić żeby naprawił ![]() melduję, że na kolację pierwszy raz od dawna nie bylo słodkości tylko pyszna bułka z dynią na to serek grani z Piątnicy i zielony ogórek ![]() Pozdrawiam serdecznie i dzięki za miłe przyjęcie na wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zadomowienie
|
Eliza, Ma_Ringa ja mam z kulkami masującymi. Jest ciężkie i wielkie i naprawdę trzeba się namęczyć żeby się kręciło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4850 |
Raczkowanie
|
No proszę jak się wszystkie do pracy wzięły
![]() KASIULA ja sie długo zbierałam za odchudzanie i w końcu przyszedł ten moment,sama jestem zaskoczona pozytywnie że mi dobrze idzie.Tylko że ja nie ćwiczę,nigdy tego nie robiłam i nie lubię,dlatego nie mogę sobie pozwolić na grzeszki jedzeniowe bo tego nie spale ![]() Podziwiam za hula hop chyba bym nawet jednego kółka nie zrobiła a w domu mam tak ciasno że jeszcze bym kogoś albo coś walnęła ![]() Zjadłam na kolację twaróg chudy z cebulką,tuńczykiem i keczupem,tego mi brakowało,heh. A jutro na obiad spaghetti. Edytowane przez nikolcia r Czas edycji: 2015-02-16 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
![]() wczoraj miałam nie złe zatrzymanie wody.Dziś mniej na wadze 1,6 kg
#4852 |
Raczkowanie
|
ELIZA nie wiarygodne że w ciągu 24h może sie tak waga zmienić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Raczkowanie
|
Bo to może rzeczywiście inna waga była
![]() No tak, wszystkie się zabrałyśmy do pracy. Ja już zaliczyłam dzisiaj długaśmy marsz. Nie wiem, ile kilometrów było, ale się zlazłam ponad godzinę. To jeszcze nie koniec "sportu" na dziś. Z dieta też ok. Rano był kawałek pieczywa żytniego z chuda szynką i kapusta kiszona, marchewka i jabłko. Teraz niedługo będzie drugie śniadanko - jogurt + kilka mandarynek. Idę gotować żurek. Kupiłam sobie też takie jakby sitko-talerzyk do gotowania na parze. Wypróbuję dziś.
#4854 |
Zakorzenienie
|
po prostu wróciłam do wagi z soboty
#4855 | ||||
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Przepraszam za moją nieobecność, bardzo chciałam napisać wam wagę z poniedziałku. Moja waga do tabelki z wczoraj wyniosła 64,5 Nie podałam jej ze względu na to, że internet nie działał mi przez 3 dni, a dziś dopiero zaczął działać... Nawet przez telefon nie chciał mi się podłączyć wątek, taka złośliwość rzeczy martwych. Ostatnio miałam zakręcone dni ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Więc spinaj tyłek i do roboty! Cytat:
Można tak zmienić tak w ciągu 24h wagę, ja mam tak że przez @ mogę ważyć nawet 3kg więcej, a następnego ranka te 3kg mi spada. A jest tak, że gdy nabiera się tzw. "wody" może nawet przybyć 5kg i to jest prawda. Cytat:
![]() Mówisz, że ważysz 70kg przy wzroście 177cm, to ważysz normalnie. Skoro uważasz, że po prostu potrzebujesz te 5kg schudnąć to śmiało, ale nie stosuj rygorystycznych diet, tobie wystarczą ćwiczenia i trochę zmiany w odżywianiu. I spokojnie te 5kg zrzucisz bardzo szybko ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Raczkowanie
|
Hej
Kasiula fakt mój błą ale poprawiłam wiesz ja bym sie nie obraziła jak by tak 10kg zleciało w tydzień ![]() Witaj ma ringa Martuszka szkoda ze odeszłaś a może jednak za jakiś czas wrócisz a my Cie przywitamy chudsze rzecz jasna ![]() Katori w końcu ktoś myślałam ze żle napisałam że potrzebuje aby ktoś mnie zmobilizował ale dzieki dzieki nie zamierzam przez rok tego zrzucać . Mam plan żeby zrzucic jak będe zrzucała kurtkę zimową . Postaram sie trochę częściej pisać choć ten tydzień mam stresujący i zalatany . |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Przyczajenie
|
Katori witaj
![]() Eliza to niesamowite że waga płata takie figle, szkoda że niestety robi to często w nieodpowiednim momencie i strasznie tym psuje humory nikolcia narobiłaś mi smaka na tuńczyka swoją wczorajszą kolacją, chyba dzisiaj zmałpuję ![]() Dziewczyny już mi głowa siada od nauki, zaplanowałam dziś kolejne ćwiczenia z Chodakowską na wieczór a póki co trzymajcie kciuki bo nie mogę się skupić gdy za oknem taka piękna pogoda. ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Szpieg witaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Raczkowanie
|
😆 postsralam się
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
#4860 |
Zadomowienie
|
Eliza to teraz trzymaj ładnie dietę przez ten tydzień a w poniedziałek 'złoto' będzie Twoje
![]() Szpieg co ci się porobiło? ![]() Kotori pięknie trzymasz wagę ![]() ![]() Ja dzisiaj jestem grzeczna, póki co dieta ok ![]() Później ćwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.