Offopowe Zapuszczanie, część 50! - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-17, 17:06   #4831
Bellitudoo
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!

Zachcialo mi sie czegos mega slodkiego. Jakiejs dobrej czkoelady. No nic, ubralam sie do sklepu, ide w tym deszczu, pote, przez jakies dobre 5 minut stalam przed polka, drugie 5 przed ciastkami, bo moze jednak chce ciastko, a potem jeszcze przed batonami, bo jak tu sie zdecydowac jak tyle do wyboru, . Kupilam wreszczie czekolade (ale dwa razy wymienialam smak zanim trafilam do kasy) wrocilam do domu, otworzylam, ugryzlam pol kostki i stwierdzilam, ze nie bylo warto wychodzic z domu i juz w sumie nie chce czekolady, bo jedak nie smakuje tak jak myslalam,ze bedzie smakowac. Baby nie zrozumiesz.

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

http://dolinasmakow.com/?p=1419

za to polecam te oto serniczki.

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2015-10-17 o 17:03
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 17:32   #4832
Leili
Rozeznanie

Ja polecam duluxa wszystko pokrywa. Śnieżka śmierdzi długo i ma średnie krycie. Dekoral też wszystkiego nie zamalował po 2 razach.
Leili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 19:52   #4833
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Zachcialo mi sie czegos mega slodkiego. Jakiejs dobrej czkoelady. No nic, ubralam sie do sklepu, ide w tym deszczu, pote, przez jakies dobre 5 minut stalam przed polka, drugie 5 przed ciastkami, bo moze jednak chce ciastko, a potem jeszcze przed batonami, bo jak tu sie zdecydowac jak tyle do wyboru, . Kupilam wreszczie czekolade (ale dwa razy wymienialam smak zanim trafilam do kasy) wrocilam do domu, otworzylam, ugryzlam pol kostki i stwierdzilam, ze nie bylo warto wychodzic z domu i juz w sumie nie chce czekolady, bo jedak nie smakuje tak jak myslalam,ze bedzie smakowac. Baby nie zrozumiesz.

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

http://dolinasmakow.com/?p=1419

za to polecam te oto serniczki.
To i tak spoko. Ja mimo to, pewnie bym zjadła
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 18:38   #4834
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Co tu taka cisza Gdzie się wszystkie podziały? My niebawem się wyprowadzamy, zostało nam ponad tydzień Ja na jakiś czas idę z Amelcią do moich rodziców (do czasu aż będą drzwi wewnętrzne), a Tż jakoś będzie mieszkać już w nowym mieszkaniu.

Cytat:
Napisane przez Leili Pokaż wiadomość
Ja polecam duluxa wszystko pokrywa. Śnieżka śmierdzi długo i ma średnie krycie. Dekoral też wszystkiego nie zamalował po 2 razach.
A którą Śnieżkę masz na myśli? Mi spodobały się kolory z serii Satynowej i ona podobno bardzo szybko się ulatnia. Kilka osób na forum porównało ją do Beckers.

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-21, 19:15   #4835
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Ja ciągle jestem
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 11:25   #4836
Celestyn3k
Zakorzenienie

U mojego P. malowali w te wakacje satynową śnieżką i chyba spali tego samego dnia w pomieszczeniu malowanym. Ja po Duluxie nie spałam w pokoju przez 5 dni.

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Jak radzicie sobie z jesienią? Skąd bierzecie motywacje?

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-22, 15:13   #4837
natalkaa7522
Zakorzenienie

Ja nigdy nie miałam problemów z jesienią i "złym" nastrojem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-23, 12:28   #4838
Leili
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Co tu taka cisza Gdzie się wszystkie podziały? My niebawem się wyprowadzamy, zostało nam ponad tydzień Ja na jakiś czas idę z Amelcią do moich rodziców (do czasu aż będą drzwi wewnętrzne), a Tż jakoś będzie mieszkać już w nowym mieszkaniu.

A którą Śnieżkę masz na myśli? Mi spodobały się kolory z serii Satynowej i ona podobno bardzo szybko się ulatnia. Kilka osób na forum porównało ją do Beckers.
Szczerze to nie wiem bo teściowie malowali sobie nią, ale narzekali, dwa tygodnie nie mogli wywietrzyć... a było lato.
Stary 2015-10-23, 12:32   #4839
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
U mojego P. malowali w te wakacje satynową śnieżką i chyba spali tego samego dnia w pomieszczeniu malowanym. Ja po Duluxie nie spałam w pokoju przez 5 dni.

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Jak radzicie sobie z jesienią? Skąd bierzecie motywacje?
Ojj u mnie jest ciężko z motywacją Nawet ciężko rano wstać z łóżka. Mała śpi ostatnio do 8, czasami 9 i ja śpię razem z nią. Budzik nastawiam na 7.30 i przeważnie wyłączam go i śpię dalej Przez tą pogodę prawie codziennie boli mnie głowa

Stary 2015-10-23, 15:19   #4840
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Ojj u mnie jest ciężko z motywacją Nawet ciężko rano wstać z łóżka. Mała śpi ostatnio do 8, czasami 9 i ja śpię razem z nią. Budzik nastawiam na 7.30 i przeważnie wyłączam go i śpię dalej Przez tą pogodę prawie codziennie boli mnie głowa
Właśnie dlatego siedzenie w domu po części jest straszne
Stary 2015-10-23, 18:37   #4841
kocurzyca
Zakorzenienie

Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!

Z tymi farbami to może zależy jak kto jest wrażliwy na zapachy. Potencjalnie szkodliwe opary znikają jak wyschnie farba.
A zapach może się utrzymywać długo. U mnie druga sypialnia była malowana z pół roku temu i nadal czuć farbę. Ale ten pokój jest zupełnie nie używany i nie ma w nim żadnych obcych zapachów. Czuć drewnianą szafę i farbę

Jaka jestem szczęśliwa. Kupiliśmy w pracy nowy aparat . Już nie będę musiała praktycznie produkować zdjęć w Photoshopie. Jest cudowny. Powinnam dostać jakąś premię za dotychczasową pracę na tym starym złomie.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-24, 09:24   #4842
Bellitudoo
Zakorzenienie

Mialam miec dzisiaj zajecia, wstalam wczesnie rano,a tu zjazdu dzis nie ma . Troche sie powsciekalam, bo moglabym w takim razie spokojnie jechac wczoraj do domu i pomoc dzis mamie na cmentarzu ogarnac . No ale nic to, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, juz jestem po bieganiu, swieze buly z Lidla zakupione , ogarne rzeczy na dzienne i moze wyskoczymy sobie z Tztem na randke wieczorem skoro juz jest wolny wieczór.

Btw, mam na roku jeszcze tylko jedna dziewczynę.

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2015-10-24 o 09:30
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-24, 15:15   #4843
kocurzyca
Zakorzenienie

Moje najnowsze odkrycie. Mogłabym to jeśc na kilogramy.
[IMG]]

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cos sie nie załadował obrazek

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

I to jeszcze. Z naturalnym jogurtem

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

I te ciasteczka

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2015-10-24, 19:11   #4844
Leili
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Moje najnowsze odkrycie. Mogłabym to jeśc na kilogramy.
[IMG]]

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cos sie nie załadował obrazek

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

I to jeszcze. Z naturalnym jogurtem

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

I te ciasteczka
oooo tak owsiane z żurawiną są mega Mi jeszcze smakują Tartinki z Belvity mleczno miodowe. Już 3 koleżanki namówiłam i potwierdzają że mniam A gdzie kupiłaś te z amarantusa? w jakiej cenie?
Stary 2015-10-24, 20:09   #4845
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
Mialam miec dzisiaj zajecia, wstalam wczesnie rano,a tu zjazdu dzis nie ma . Troche sie powsciekalam, bo moglabym w takim razie spokojnie jechac wczoraj do domu i pomoc dzis mamie na cmentarzu ogarnac . No ale nic to, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, juz jestem po bieganiu, swieze buly z Lidla zakupione , ogarne rzeczy na dzienne i moze wyskoczymy sobie z Tztem na randke wieczorem skoro juz jest wolny wieczór.

Btw, mam na roku jeszcze tylko jedna dziewczynę.
Ja miałam tak wczoraj Też miałam mieć zajęcia, i to dużo zajęć, a okazało się, że rektorskie. A myślałam, że się spotkam z ludźmi, porozmawiam z nimi.

I co na to Tż? Fajna chociaż?

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Właśnie dlatego siedzenie w domu po części jest straszne
No ja niestety w dużej mierze siedzę w domu. Przeraża mnie to.

Cytat:
Współczuję
Ja też właśnie nie mogę się zmotywować, czuję, że nic mnie nie czeka. I tak jakoś bezbarwnie jest No ale może to chwilowe...
Zaczęłam wysyłać cv już wszędzie. Na miesiąc zrezygnowałam, bo dyplom i mgr mnie czeka, ale jakoś mnie ciągnie do pracy. Nawet jako kasjer mogłabym pracować.

[Kol 3,2]
zupa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-10-24, 21:48   #4846
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Współczuję
Ja też właśnie nie mogę się zmotywować, czuję, że nic mnie nie czeka. I tak jakoś bezbarwnie jest No ale może to chwilowe...
Zaczęłam wysyłać cv już wszędzie. Na miesiąc zrezygnowałam, bo dyplom i mgr mnie czeka, ale jakoś mnie ciągnie do pracy. Nawet jako kasjer mogłabym pracować.
Ja na razie odpuściłam. Musimy się na dobre przeprowadzić. Na razie będziemy mieszkać oddzielnie, ja u moich rodziców, a Tż chyba pójdzie do swoich na parę dni, do czasu aż ułożą podłogę na przedpokoju i skończą łazienki. Ten remont kosztuje nas tyle nerwów Mamy trzy ekipy - od gładzi, od sufitu w przedpokoju i od łazienek i już nie mogę się doczekać kiedy ci pseudo fachowcy opuszczą mieszkanie Gładzie zrobili pięknie, ale któryś z gości uszkodził nam parapet. Jestem tak wściekła, że nie da się opisać bo nie była to tania zabawa W poniedziałek ma przyjść szef i zobaczyć. Na dodatek ktoś zarysował drzwi zewnętrzne, pewnie jak coś wnosili. Jeszcze tam nie zamieszkaliśmy a już jakieś usterki. No jestem tak zła, że nie mogę przestać o tym myśleć Nie cierpię partactwa Łazienkę trochę też spierdzielili, no ale twierdzą że liczy się efekt końcowy, no zobaczymy.

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=23880

Stary 2015-10-24, 22:51   #4847
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na razie odpuściłam. Musimy się na dobre przeprowadzić. Na razie będziemy mieszkać oddzielnie, ja u moich rodziców, a Tż chyba pójdzie do swoich na parę dni, do czasu aż ułożą podłogę na przedpokoju i skończą łazienki. Ten remont kosztuje nas tyle nerwów Mamy trzy ekipy - od gładzi, od sufitu w przedpokoju i od łazienek i już nie mogę się doczekać kiedy ci pseudo fachowcy opuszczą mieszkanie Gładzie zrobili pięknie, ale któryś z gości uszkodził nam parapet. Jestem tak wściekła, że nie da się opisać bo nie była to tania zabawa W poniedziałek ma przyjść szef i zobaczyć. Na dodatek ktoś zarysował drzwi zewnętrzne, pewnie jak coś wnosili. Jeszcze tam nie zamieszkaliśmy a już jakieś usterki. No jestem tak zła, że nie mogę przestać o tym myśleć Nie cierpię partactwa Łazienkę trochę też spierdzielili, no ale twierdzą że liczy się efekt końcowy, no zobaczymy.

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Ale słodziak
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-26, 14:07   #4848
Celestyn3k
Zakorzenienie

Miki, jaka ona śliczna

Wysłałam CV w sobotę i dzisiaj już zadzwonili. Praca w markecie za 5zł/h. Chyba się nie podejmę tego. Szkoda mi czasu, który mam na dyplom. Jakby to było w zawodzie, to bym skorzystała, nawet za takie pieniądze. A tak to boję się, że zawalę dyplom.

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2015-10-26, 22:30   #4849
xxxMikixxx
Zakorzenienie

5 zł/h, hmm no malutko

Ja sobie nie wyobrażam siebie w markecie To już chyba byłaby dla mnie ostateczność żeby pójść do sklepu typu Biedronka.

Kupiliśmy te farby ze Śnieżki i póki co jesteśmy zadowoleni Pięknie kryją, dobrze się nimi maluje i nie śmierdzą Bardzo ładnie wyglądają na ścianach W sypialni mamy http://www.sniezkasatynowa.pl/kolor/540, w salonie na jednej ścianie http://www.sniezkasatynowa.pl/kolor/541, a na reszcie http://www.sniezkasatynowa.pl/kolor/558

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-27, 06:22   #4850
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Miki, jaka ona śliczna

Wysłałam CV w sobotę i dzisiaj już zadzwonili. Praca w markecie za 5zł/h. Chyba się nie podejmę tego. Szkoda mi czasu, który mam na dyplom. Jakby to było w zawodzie, to bym skorzystała, nawet za takie pieniądze. A tak to boję się, że zawalę dyplom.
A pisałaś że jako kasjer nawet byś mogła pracować nie no, ja za 5 zł to bym tyłka z domu nie ruszyła, przepracujesz 160h i masz 800 zł

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:

5 zł/h, hmm no malutko

Ja sobie nie wyobrażam siebie w markecie To już chyba byłaby dla mnie ostateczność żeby pójść do sklepu typu Biedronka.
Miałam znajomą co pracowała w biedrze i tak szczerze to oni nieźle tam zarabiają jak na prace "na kasie", mają normalne umowy, bony etc.
Stary 2015-10-27, 06:59   #4851
Bellitudoo
Zakorzenienie

Pracowałam za 5,60 w markecie, jak tylko mogłam rzuciłam to w cholerę. Jak będzie mus wielki to wrócę, praca sama w sobie zła nie była, Ale wracalam styrana, bolał mnie kręgosłup, skończyło się na długiej serii zastrzykow po tym jak cały dzień ukladalam ciężkie krzesła. Nie było warte to tej kasy. W ogóle uważam ,że praca za takie pieniądze to wyzysk i nie powinniśmy się na to zgadzać, ale jak jest każdy widzi.
Celestynka, a nie myślalas o byciu hostessa? Ja poniżej 7zł za godzinę nigdy nie zeszlam, większość stawek to ok 10zl/h. Może i praca lekko bez sensu, Ale żeby dorobić spoko.

A ta dziewczyna jest ok. Zobaczymy, w sumie nie ma przymusu trzymania się razem tylko dlatego, ze kobieta . Dużo ludzi jest 5lat młodszych ode mnie. Tż nic nie mówi, w sumie co ma mówić . On ma za to same baby na roku.

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Pracowałam za 5,60 w markecie, jak tylko mogłam rzuciłam to w cholerę. Jak będzie mus wielki to wrócę, praca sama w sobie zła nie była, Ale wracalam styrana, bolał mnie kręgosłup, skończyło się na długiej serii zastrzykow po tym jak cały dzień ukladalam ciężkie krzesła. Nie było warte to tej kasy(chyba żadnej nie było, bo od tego czasu częściej mam z tymproblem). W ogóle uważam ,że praca za takie pieniądze to wyzysk i nie powinniśmy się na to zgadzać, ale jak jest każdy widzi. Znam koleżanki na.stanach gdzie.mają po 800zł na miesiąc, ale chociaż jakiś porządny wpis w cv sobie zrobią. inna sytuacja jest kiedy ktoś naprawdę musi, Ale jak się nie musi pracować to czemu brać byle jaką pracę?
Celestynka, a nie myślalas o byciu hostessa? Ja poniżej 7zł za godzinę nigdy nie zeszlam, większość stawek to ok 10zl/h. Może i praca lekko bez sensu, Ale żeby dorobić spoko.

A ta dziewczyna jest ok. Zobaczymy, w sumie nie ma przymusu trzymania się razem tylko dlatego, ze kobieta . Dużo ludzi jest 5lat młodszych ode mnie. Tż nic nie mówi, w sumie co ma mówić . On ma za to same baby na roku.
Stary 2015-10-27, 12:32   #4852
kanaa
Raczkowanie

Cześć
ponownie wróciłam, dziś chirurg usuwał mi ósemkę więc cierpię i leżę przez 10 dni w łóżku... będzie to czas rozmyślania nad swoim życiem zawodowym

Miki, fajnie, że idziecie na swoje. Bardzo zazdroszczę mieszkania. Mam nadzieję, że tak za około rok uda mi się wziąć kredyt na mieszkanie i spłacać coś swojego...

Maryha, uwielbiam czytać Twoje posty

Bellitudoo, studiujesz zarówno dziennie jak i zaocznie? Jaki drugi kierunek?

Edytowane przez kanaa
Czas edycji: 2015-10-27 o 12:38
kanaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 13:57   #4853
kocurzyca
Zakorzenienie

Mikitylko pamiętaj, że z takimi fachowcami trzeba załatwiać sprawy taktycznie. Jak wyczują, że masz ochotę im zapłacić mniej to mogą zrobić psikusa, typu schowane w tynku lub pod płytkami jajka.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-10-27, 16:05   #4854
otako
Zakorzenienie

Cytat:
To co to za sfeminizowany kierunek? U mnie na pedagogice było kilkunastu chłopaków. I z każdym kolejnym rocznikiem robiło ich się coraz więcej.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-27, 16:29   #4855
Bellitudoo
Zakorzenienie

Finanse i rachunkowosc.
Stary 2015-10-27, 17:31   #4856
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:
5 zł/h, hmm no malutko

Kupiliśmy te farby ze Śnieżki i póki co jesteśmy zadowoleni Pięknie kryją, dobrze się nimi maluje i nie śmierdzą Bardzo ładnie wyglądają na ścianach W sypialni mamy , w salonie na jednej ścianie , a na reszcie http://www.sniezkasatynowa.pl/kolor/558
Mało, mało. Pewnie pracy dużo, a zarobki beznadziejne. I wyjdzie, że w niedzielę będę musiała siedzieć w pracy, a tego bym nie chciała teraz.

Ja już jestem zdesperowana

Ładne kolorki

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
A pisałaś że jako kasjer nawet byś mogła pracować nie no, ja za 5 zł to bym tyłka z domu nie ruszyła, przepracujesz 160h i masz 800 zł

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Miałam znajomą co pracowała w biedrze i tak szczerze to oni nieźle tam zarabiają jak na prace "na kasie", mają normalne umowy, bony etc.

Nie przyjęłam tej pracy.

[QUOTE=Bellitudoo;53246267]Pracowałam za 5,60 w markecie, jak tylko mogłam rzuciłam to w cholerę. Jak będzie mus wielki to wrócę, praca sama w sobie zła nie była, Ale wracalam styrana, bolał mnie kręgosłup, skończyło się na długiej serii zastrzykow po tym jak cały dzień ukladalam ciężkie krzesła. Nie było warte to tej kasy. W ogóle uważam ,że praca za takie pieniądze to wyzysk i nie powinniśmy się na to zgadzać, ale jak jest każdy widzi.

A ta dziewczyna jest ok. Zobaczymy, w sumie nie ma przymusu trzymania się razem tylko dlatego, ze kobieta . Dużo ludzi jest 5lat młodszych ode mnie. Tż nic nie mówi, w sumie co ma mówić . On ma za to same baby na roku.[COLOR="Silver"]

Nigdy o tym nie myślałam. Tak naprawdę, to mogę sobie dorobić malując i rysując. Właściwie na tym teraz zarabiam. Teraz sezon swiąteczny nadchodzi, więc może zdobędę jakieś zamówienia

Hehe U mnie kobiety częściej chodzą na zajęcia niż faceci Dlatego wolę trzymać z kobietami

[Kol 3,2]
zupa
Stary 2015-10-31, 14:46   #4857
201703240903
Konto usunięte

Cześć!

Dostałam podwyżkę w pracy. Ktoś w końcu docenił moje zaangażowanie i podejście do pracy.

W czwartek miałam ostatnią wizytę u dentysty w tym roku. Wszystkie zęby mam zdrowe Zostało tylko usuwanie ósemek.

Edytowane przez 201703240903
Czas edycji: 2015-10-31 o 19:57
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 18:05   #4858
Konto usunięte

Feeling, co to za loteria mikołajkowa?
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 19:57   #4859
201703240903
Konto usunięte

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53300406]Feeling, co to za loteria mikołajkowa? [/QUOTE]

Pomyliłam wątki . Przepraszam
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-31, 20:46   #4860
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Pomyliłam wątki . Przepraszam
Tak właśnie myślałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości