|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Zachcialo mi sie czegos mega slodkiego. Jakiejs dobrej czkoelady. No nic, ubralam sie do sklepu, ide w tym deszczu, pote, przez jakies dobre 5 minut stalam przed polka, drugie 5 przed ciastkami, bo moze jednak chce ciastko, a potem jeszcze przed batonami, bo jak tu sie zdecydowac jak tyle do wyboru,
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- http://dolinasmakow.com/?p=1419 za to polecam te oto serniczki. ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-10-17 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Rozeznanie
|
Ja polecam duluxa wszystko pokrywa. Śnieżka śmierdzi długo i ma średnie krycie. Dekoral też wszystkiego nie zamalował po 2 razach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza
![]() ![]() ![]() A którą Śnieżkę masz na myśli? Mi spodobały się kolory z serii Satynowej i ona podobno bardzo szybko się ulatnia. Kilka osób na forum porównało ją do Beckers. |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Konto usunięte
|
Ja ciągle jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
U mojego P. malowali w te wakacje satynową śnieżką i chyba spali tego samego dnia w pomieszczeniu malowanym. Ja po Duluxie nie spałam w pokoju przez 5 dni.
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Jak radzicie sobie z jesienią? Skąd bierzecie motywacje?
#4838 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Z tymi farbami to może zależy jak kto jest wrażliwy na zapachy. Potencjalnie szkodliwe opary znikają jak wyschnie farba.
A zapach może się utrzymywać długo. U mnie druga sypialnia była malowana z pół roku temu i nadal czuć farbę. Ale ten pokój jest zupełnie nie używany i nie ma w nim żadnych obcych zapachów. Czuć drewnianą szafę i farbę ![]() Jaka jestem szczęśliwa. Kupiliśmy w pracy nowy aparat ![]()
#4842 |
Zakorzenienie
|
Mialam miec dzisiaj zajecia, wstalam wczesnie rano,a tu zjazdu dzis nie ma
![]() ![]() ![]() ![]() Btw, mam na roku jeszcze tylko jedna dziewczynę. ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-10-24 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Moje najnowsze odkrycie. Mogłabym to jeśc na kilogramy.
[IMG]] ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cos sie nie załadował obrazek ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- I to jeszcze. Z naturalnym jogurtem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- I te ciasteczka ![]()
#4844 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co na to Tż? ![]() ![]() ![]() No ja niestety w dużej mierze siedzę w domu. ![]() Cytat:
![]() Ja też właśnie nie mogę się zmotywować, czuję, że nic mnie nie czeka. I tak jakoś bezbarwnie jest ![]() Zaczęłam wysyłać cv już wszędzie. Na miesiąc zrezygnowałam, bo dyplom i mgr mnie czeka, ale jakoś mnie ciągnie do pracy. Nawet jako kasjer mogłabym pracować.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=23880 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
Miki, jaka ona śliczna
![]() Wysłałam CV w sobotę i dzisiaj już zadzwonili. Praca w markecie za 5zł/h. Chyba się nie podejmę tego. Szkoda mi czasu, który mam na dyplom. Jakby to było w zawodzie, to bym skorzystała, nawet za takie pieniądze. A tak to boję się, że zawalę dyplom.
#4849 |
Zakorzenienie
|
![]() 5 zł/h, hmm no malutko ![]() Ja sobie nie wyobrażam siebie w markecie ![]() Kupiliśmy te farby ze Śnieżki i póki co jesteśmy zadowoleni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Miałam znajomą co pracowała w biedrze i tak szczerze to oni nieźle tam zarabiają jak na prace "na kasie", mają normalne umowy, bony etc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Pracowałam za 5,60 w markecie, jak tylko mogłam rzuciłam to w cholerę. Jak będzie mus wielki to wrócę, praca sama w sobie zła nie była, Ale wracalam styrana, bolał mnie kręgosłup, skończyło się na długiej serii zastrzykow po tym jak cały dzień ukladalam ciężkie krzesła. Nie było warte to tej kasy. W ogóle uważam ,że praca za takie pieniądze to wyzysk i nie powinniśmy się na to zgadzać, ale jak jest każdy widzi.
Celestynka, a nie myślalas o byciu hostessa? Ja poniżej 7zł za godzinę nigdy nie zeszlam, większość stawek to ok 10zl/h. Może i praca lekko bez sensu, Ale żeby dorobić spoko. A ta dziewczyna jest ok. Zobaczymy, w sumie nie ma przymusu trzymania się razem tylko dlatego, ze kobieta ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Pracowałam za 5,60 w markecie, jak tylko mogłam rzuciłam to w cholerę. Jak będzie mus wielki to wrócę, praca sama w sobie zła nie była, Ale wracalam styrana, bolał mnie kręgosłup, skończyło się na długiej serii zastrzykow po tym jak cały dzień ukladalam ciężkie krzesła. Nie było warte to tej kasy(chyba żadnej nie było, bo od tego czasu częściej mam z tymproblem). W ogóle uważam ,że praca za takie pieniądze to wyzysk i nie powinniśmy się na to zgadzać, ale jak jest każdy widzi. Znam koleżanki na.stanach gdzie.mają po 800zł na miesiąc, ale chociaż jakiś porządny wpis w cv sobie zrobią. ![]() Celestynka, a nie myślalas o byciu hostessa? Ja poniżej 7zł za godzinę nigdy nie zeszlam, większość stawek to ok 10zl/h. Może i praca lekko bez sensu, Ale żeby dorobić spoko. A ta dziewczyna jest ok. Zobaczymy, w sumie nie ma przymusu trzymania się razem tylko dlatego, ze kobieta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() ponownie wróciłam, dziś chirurg usuwał mi ósemkę więc cierpię i leżę przez 10 dni w łóżku... ![]() ![]() Miki, fajnie, że idziecie na swoje. Bardzo zazdroszczę mieszkania. Mam nadzieję, że tak za około rok uda mi się wziąć kredyt na mieszkanie i spłacać coś swojego... Maryha, uwielbiam czytać Twoje posty ![]() Bellitudoo, studiujesz zarówno dziennie jak i zaocznie? Jaki drugi kierunek? Edytowane przez kanaa Czas edycji: 2015-10-27 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Mikitylko pamiętaj, że z takimi fachowcami trzeba załatwiać sprawy taktycznie. Jak wyczują, że masz ochotę im zapłacić mniej to mogą zrobić psikusa, typu schowane w tynku lub pod płytkami jajka.
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Finanse i rachunkowosc.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już jestem zdesperowana ![]() Ładne kolorki ![]() Cytat:
Nie przyjęłam tej pracy. ![]() [QUOTE=Bellitudoo;53246267]Pracowałam za 5,60 w markecie, jak tylko mogłam rzuciłam to w cholerę. Jak będzie mus wielki to wrócę, praca sama w sobie zła nie była, Ale wracalam styrana, bolał mnie kręgosłup, skończyło się na długiej serii zastrzykow po tym jak cały dzień ukladalam ciężkie krzesła. Nie było warte to tej kasy. W ogóle uważam ,że praca za takie pieniądze to wyzysk i nie powinniśmy się na to zgadzać, ale jak jest każdy widzi. Celestynka, a nie myślalas o byciu hostessa? Ja poniżej 7zł za godzinę nigdy nie zeszlam, większość stawek to ok 10zl/h. Może i praca lekko bez sensu, Ale żeby dorobić spoko. A ta dziewczyna jest ok. Zobaczymy, w sumie nie ma przymusu trzymania się razem tylko dlatego, ze kobieta ![]() ![]() ![]() Nigdy o tym nie myślałam. Tak naprawdę, to mogę sobie dorobić malując i rysując. Właściwie na tym teraz zarabiam. Teraz sezon swiąteczny nadchodzi, więc może zdobędę jakieś zamówienia ![]() Hehe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4857 |
Konto usunięte
|
Cześć!
![]() Dostałam podwyżkę w pracy. Ktoś w końcu docenił moje zaangażowanie i podejście do pracy. ![]() ![]() W czwartek miałam ostatnią wizytę u dentysty w tym roku. ![]() ![]() Edytowane przez 201703240903 Czas edycji: 2015-10-31 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Konto usunięte
|
Feeling, co to za loteria mikołajkowa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Konto usunięte
|
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53300406]Feeling, co to za loteria mikołajkowa?
![]() Pomyliłam wątki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.