Mamusie lutowe 2015 - cz. 3 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-11, 09:06   #4831
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3

A my jedziemy nastepny samochod obadac ehh

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-11-11, 09:11   #4832
buu007
Zakorzenienie

Mala i Ala najlepszego dla waszych tz-etow
Mala a Ty nie szalej
My dzis swietujemy,ciekawe czy tesciowa wyskoczy z tortem bo ogolnie nie robi
No i smakolykow nie bedzie,bo sie ograniczylam do posprzatania mieszkania i zrobienia rolady zyrafy
Moze za tydzien tz-et jakis gosci zaprosi to cos zrobie

Mama zuzi malej dobrze nie chce wracac

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:14   #4833
1141655
Zakorzenienie

Ilonka - powodzenia Oby to byl ostatni wyjazd po auto

MaladT -udanego swietowania dzis

Buu no to ladnie mała pospala na pewno cos i u was bedzie otwarte
ja tez mam kilka kromek zytniego w razie W z przedwczoraj kupionego, ale chce ciepleeeeeeee :P
Wlasnie maz wyszedl, a mi juz w brzuchu gra głód i dzieć.

Jutro o 6 rano wypije glukoze i przed 8 pojade do labu... dzis mialam nie jesc slodkiego, a juz mnie nosi na sama mysl,ze nie moge chce drozdzowke, a raczej kruszonke z gory Nie no ,dzis grzecznie

A mialy byc rogaleeeeeeeeee marcińskie :P
trudno- jutroooo :/

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:23   #4834
ewek000
Zadomowienie

cześć dziewczynki
U nas w miarę, mogę dzisiaj troszkę wyżej leżeć, więc mam jak odpalić kompa i was poczytać
Podczytuję was na bieżąco, ale nie mam jak odpowiedzieć bo mi w telefonie szwankuje internet.
U mnie znowu pod górkę, mała się znowu odwróciła głową do dołu i wtedy wchodzi mi tam niziutko i napiera mocno na wyjście, aczkolwiek bez skurczy, jak mnie kopie to mnie cała pipka na dole boli
Dziękuję wam za miłe słowa. dużo dla mnie znaczą,a wasze ploteczki pomagają mi przetrwać nudy w szpitalu
Poczytywałam was na temat apteczki dla bejbików,z wieloletniego doświadczenia mogę wam podpowiedzieć że warto mieć w domu coś od gorączki, syrop plus czopki, preparat na ciemieniuchę ( za moich czasów używało się tylko oliwki dla niemowląt i świetnie działało) i do tego oddzielną szczotkę z włosiem do główki, podstawa preparat na afty i pleśniawki, coś na kolki, dobrze mieć herbatkę z kopru gdy malucha boli brzuszek ( jak jest na mleku modyfikowanym to przepajasz dzidzię herbatką, a jak karmicie piersią to same poicie się tą herbatka a młody wyciąga z mlekiem), przyda się rumianek gdyby młode dostało jakiegoś uczulenia to wtedy przepajałam rumiankiem w celu uspokojenia dziecka
No i u mnie w domu dzięki mojej pani doktor od bejbików podstawowym specyfikiem była i będzie maść majerankowa. Jak tylko któreś dostawało katarku to smarowałam maścią skórę nad noskiem między brwiami, pod noskiem żeby lepiej oddychało i kark i rzadko kiedy mieliśmy problem z przeziębieniem i katarem
A wracając do herbatki rumiankowej , to opowiem wam jaka byłam mądra mam jak urodził się Mateusz, ja miałam 23 lata, wtedy mało można było dowiedzieć się czegoś mądrego z internetu, jedyną wiedzę czerpało się z gazety Mamo to ja lub Dziecko, albo od rodziców
No i ja chciałam dla swojego synka mieć wszystko co najlepsze, wiec kupiłam mu całą serię do pielęgnacji z Johnsona, po kilku kąpielach mój syn dostał uczulenia, wyglądał jakby miał pokrzywkę na całym ciele, cały czas tylko płakał, bo wszytko go swędziało. No to co , to ja do mojej pani doktor, która jeszcze wtedy była moja sąsiadką i mieszkała pode mną, niedziela wieczór a ja walę do niej do domu i w koszuli nocnej wyciągam ją do domu moich rodziców. A ze to babka z którą można konie kraść nie było problemu przyszła obejrzała Matka i mówi że mam go kąpać w krochmalu, wyrzucić kosmetyki i kupić bambino bo to najlepiej znoszą maluchy i żebym młodego z rana jak będzie bardzo płakał przepoiła rumiankiem.
No dobra a ja następnego dnia zamiast pomyśleć że taki rumianek zaparzony wypadałoby rozcieńczyć lub podać z tych gotowych herbatek dla niemowląt, zaprzałym rumianek w szklance, dosłodziłam glukozą żeby młodemu smakowała i dałam mu do wypicia całą tą szklankę rumianku. I co i młody po tym spał całe 24 godziny taką mu zaserwowałam mieszankę na uspokojenie . Oczywiście znowu pani doktor dlaczego młody tylko śpi, od tamtej pory do dziś dnia jak idę do niej z dzieciakami do przychodni to się śmieje ze mnie że chyba później to już specjalnie poiłam moje dzieci rumiankiem, bo zawsze były bardzo grzeczne, nigdy nie było z nimi problemu w stylu nie chcę spać, kolki, czy jakieś inne pierdoły

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Ala i Mała najlepszego dla mężusiów
ewek000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:24   #4835
201704210903
Konto usunięte

Ewus mówili ile będą Cie trzymać?
Jak Agata?

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:26   #4836
lui_89
Zadomowienie

dzień dobry,

Inco ja nastawiam się na KP, póki co sterylizatora nie kupuję, w razie problemu i konieczności przejścia na MM zamówię na allegro właśnie mikrofalowy.

Aga łączę się w bólu w bezsłodyczowym dniu
mi w nocy śniła się sałatka owocowa z żelkami, chrupkami czekoaldowymi i jakimś słodkim kremem w życiu czegoś takiego nie jadłam, ale w moim śnie była pyszna.

Ja też nie wyspana okrutnie. Ewcia do 12.00 miała impreze i od 3.50 znowu mnie kopała straaaaasznie. Chyba za tatusiem tęskni.
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:28   #4837
1141655
Zakorzenienie

Hej Ewula Fajnie, ze masz pozycje w ktorej mozesz sie do nas odezwac
Niech Agatka sie troche uspokoi i nie napiera Moze napij sie rumianku z glukoza
Jednak apteczka pokazna ullalala, o masci majerankowej tez same ohy i ahy slyszalam do tej pory, pewnie tez sie zaopatrze
A odnosnie Johnsona, to dostalam wieeeeeeelka butle zelu dla dzidzi z pompka i w ogole
ale zuzyje do lutego na siebie i do mycia pedzli do makijazu
nie bede swojego malenstwa w tym myc

Ja jak bylam mala to mama mnie Penatenem obslugiwala
wiecie,ze ten zapach pamietam do teraz?

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:
Napisane przez lui_89 Pokaż wiadomość

Aga łączę się w bólu w bezsłodyczowym dniu
mi w nocy śniła się sałatka owocowa z żelkami, chrupkami czekoaldowymi i jakimś słodkim kremem w życiu czegoś takiego nie jadłam, ale w moim śnie była pyszna.

Ja też nie wyspana okrutnie. Ewcia do 12.00 miała impreze i od 3.50 znowu mnie kopała straaaaasznie. Chyba za tatusiem tęskni.
tez jutro robisz glukoze ?
Czyli mamy grzeczny dzien- musimy sie wspierac hehe

A imprezki nocne taaaaaaaaak, to jest to Moj ma wlansie teraz, chyba głodową

Stary 2014-11-11, 09:34   #4838
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny!

Obudziłam się przed 7 i już spać nie mogę. Ja - śpioch I klasy - rety, co ta ciąża robi z człowiekiem! Zjadłam już śniadanie. Czuję, że Młody też już się obudził.

Emdzik - chyba dlatego, że Pajero jakoś tak fajnie miękki był. Tutek z kolei miał super kolory i w wersji alu był najlżejszy. Memo nadal mi się jednak podoba. Będę wybierała między nimi.

Asia - my też fotelik dokupimy osobno jakiejś innej firmy. A może odkupimy od znajomych.
Też tak mam ze spaniem... pomysleć że w I trymestrze potrafiłam spać do 12
My chyba dalej na Jedo zdecydowani
Tylko kolor....no nie umiem się zdecydować

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Cześć moje piękne

Ja juz czuje sie troszkę lepiej. Boje sie tylko, zeby mnie kaszel nie rozdusil bo to dziadostwo zawsze sie do mnie przyplatuje i czuje jak mnie w gardle drapie, ale staram sie oszczędzać głos i nie kaszlec. Moze szybko minie i na stałe. Chyba nie dam jeszcze córy jutro do przedszkola niech do dokuruje fest zeby zaraz znowu czegoś nie przyniosła, a ze tydzien krótszy...

Fajne wanienki pokazujecie. Ja kupie taka najzwyklejsza, ale z ładnym wzorkiem ona jest duza ma wlasnie ok 100 cm i pasuje na moj stojak jeszcze po córci.
Ciesze się, że lepiej, oby się nic nie rozwinęło. A córy faktycznie nie dawaj do przedszkola
I przypominam, że nie wstawiłaś zdjęcia brzuchola

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Źle dziś spałam, a właściwie nie wiem czy to można spaniem nazwać. Jestem nieprzytomna a zasnąć nie mogę. Rwie mnie bardzo prawa noga i jest opuchnięta
Może później się uda zasnąć i odpocząć.
Zuzka znowu wstała z katarem i kaszle okropnie. Ja już wymiękam Wykończą mnie jej choroby.
Wracamy dziś do domku.
My to chyba wszystkie teraz na spanie będziemy marudzić
Ehh te Wasze dzieci..współczuje naprawdę

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
Witam i ja kochane. Maz jeszcze śpi a ja zjadłam jogurta i zaraz zabieram się do roboty.dzis urodziny mojego mezusia (Alu Twojego chyba też) w dodatku też mój ma imieniny dzis wiec zaraz zabieram się za robienie szarlotki,do tego golonka na obiad z frytkami bo na urodziny maz dostaje to co najbardziej lubi.mialo byc poranne przytulanie ale różnie z tym moze byc bo mnie brzuch boli trochę i jeszcze twardy jak wstalam
Dziś też przyjeżdżają moi rodzice wiec muszę dom ogarnąć...no i wiki wraca z długiego weekendu
Ja też mam nadzieję, że mąż zasłużył, że się tak poświęcasz !! Bo jak nie to go na diody!
No ale wszystkiego najlepszego dla niego

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Ja czekam na tesciowa xD
Dziewczyny,moja corcia spala sama od 22 do 6 rano tak to jest wyczyn,akurat sie naciesze noca wcjednym kawalku jak za niedlugo bedzie powtorka z rozrywki,a o 6 przyszla sie tulic do nas,i zasnela i dibrze niech spi jeszcze

Emdzik wlasnie nie wiem,u mnie rozstepy w ogole sie zaczynaja od czerwonej lub fioletowej kropki,potem te kropki sa w kilku miejscach a potem sie lacza,ale kurde moja mama nie miala,sis nie miala a ja mam na potege eh
Kochana córa daje mamie się wyspac
Ehh mnie też już przerażają te rozstępy...
Teraz karze wieczorami mężowi mnie smarować

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
A my jedziemy nastepny samochod obadac ehh

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Powodzenia.. oby tym razem samochód był porządny!

Cytat:
Napisane przez ewek000 Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
U nas w miarę, mogę dzisiaj troszkę wyżej leżeć, więc mam jak odpalić kompa i was poczytać
Podczytuję was na bieżąco, ale nie mam jak odpowiedzieć bo mi w telefonie szwankuje internet.
U mnie znowu pod górkę, mała się znowu odwróciła głową do dołu i wtedy wchodzi mi tam niziutko i napiera mocno na wyjście, aczkolwiek bez skurczy, jak mnie kopie to mnie cała pipka na dole boli
Dziękuję wam za miłe słowa. dużo dla mnie znaczą,a wasze ploteczki pomagają mi przetrwać nudy w szpitalu
Poczytywałam was na temat apteczki dla bejbików,z wieloletniego doświadczenia mogę wam podpowiedzieć że warto mieć w domu coś od gorączki, syrop plus czopki, preparat na ciemieniuchę ( za moich czasów używało się tylko oliwki dla niemowląt i świetnie działało) i do tego oddzielną szczotkę z włosiem do główki, podstawa preparat na afty i pleśniawki, coś na kolki, dobrze mieć herbatkę z kopru gdy malucha boli brzuszek ( jak jest na mleku modyfikowanym to przepajasz dzidzię herbatką, a jak karmicie piersią to same poicie się tą herbatka a młody wyciąga z mlekiem), przyda się rumianek gdyby młode dostało jakiegoś uczulenia to wtedy przepajałam rumiankiem w celu uspokojenia dziecka
No i u mnie w domu dzięki mojej pani doktor od bejbików podstawowym specyfikiem była i będzie maść majerankowa. Jak tylko któreś dostawało katarku to smarowałam maścią skórę nad noskiem między brwiami, pod noskiem żeby lepiej oddychało i kark i rzadko kiedy mieliśmy problem z przeziębieniem i katarem
A wracając do herbatki rumiankowej , to opowiem wam jaka byłam mądra mam jak urodził się Mateusz, ja miałam 23 lata, wtedy mało można było dowiedzieć się czegoś mądrego z internetu, jedyną wiedzę czerpało się z gazety Mamo to ja lub Dziecko, albo od rodziców
No i ja chciałam dla swojego synka mieć wszystko co najlepsze, wiec kupiłam mu całą serię do pielęgnacji z Johnsona, po kilku kąpielach mój syn dostał uczulenia, wyglądał jakby miał pokrzywkę na całym ciele, cały czas tylko płakał, bo wszytko go swędziało. No to co , to ja do mojej pani doktor, która jeszcze wtedy była moja sąsiadką i mieszkała pode mną, niedziela wieczór a ja walę do niej do domu i w koszuli nocnej wyciągam ją do domu moich rodziców. A ze to babka z którą można konie kraść nie było problemu przyszła obejrzała Matka i mówi że mam go kąpać w krochmalu, wyrzucić kosmetyki i kupić bambino bo to najlepiej znoszą maluchy i żebym młodego z rana jak będzie bardzo płakał przepoiła rumiankiem.
No dobra a ja następnego dnia zamiast pomyśleć że taki rumianek zaparzony wypadałoby rozcieńczyć lub podać z tych gotowych herbatek dla niemowląt, zaprzałym rumianek w szklance, dosłodziłam glukozą żeby młodemu smakowała i dałam mu do wypicia całą tą szklankę rumianku. I co i młody po tym spał całe 24 godziny taką mu zaserwowałam mieszankę na uspokojenie . Oczywiście znowu pani doktor dlaczego młody tylko śpi, od tamtej pory do dziś dnia jak idę do niej z dzieciakami do przychodni to się śmieje ze mnie że chyba później to już specjalnie poiłam moje dzieci rumiankiem, bo zawsze były bardzo grzeczne, nigdy nie było z nimi problemu w stylu nie chcę spać, kolki, czy jakieś inne pierdoły
Ewuś jak się cieszę, że lepiej i że napisałaś
Oby już było tylko dobrze

No i fajnie, że taką wiedzę nam sprzedałaś co do apteczki

A historia z rumiankiem... hehe no ładnie, przynajmniej grzecznie spał

Dzisiaj trochę więcej słońca u nas Ale ja też nie wyspana Mała mnie dosłownie budzi już tymi kopniakami i spać nie mogę...

A rogala marcińskiego jadłam wczoraj mama kupiła ale one drogo w justynce wychodzą :/

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:35   #4839
maciejka1987
Zakorzenienie

Ewa trzymajcie się w dwupaku jak najdłużej ... nie wiedziałam, że rumianek ma taki uspakajający wpływ

Ja dopiero wstałam I rano miałam dłuugie posiedzenie w wc na wadze od razu -0,6 kg w porównaniu do ostatnich paru dni, ale od razu się czuję duużo lepiej.

Dzisiaj mamy z tż robić zamówionko na all i gemini .. ale zobaczymy co nam z tego wyjdzie, bo tż śpi jeszcze, a potem mamy gości.

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 09:40   #4840
ewek000
Zadomowienie

Aga patrz nie pomyślałam o tym , to ja wypiję ten rumianek ale bez glukozy
lui_89- widzisz bo Ewy już tak mają , charakterki jak ta lala
Mlebidakin- słońce nie wiem, z racji tego ze młoda odstawia takie numery to już nic mi nie obiecują, na pewno do 33 tygodnia chcą wszelkimi sposobami młodą zatrzymać w środku,jeszcze w sobotę mówili ze jak będzie oki to puszczą mnie w piątek do domu- ale teraz to już nie wiem i nawet się nie dopytuję . Aczkolwiek szyjka zamknęła się i stwardniała więc jest lepiej,ale nawet jak mnie puszczą do domu to do końca 8 miesiąca mam przymusowe leżenie plackiem. Z Agata wszystko ok, ona ma wszystko w nosie i kopie matkę w spojenie łonowe i kompletnie się nie przejmuje tym że mamusię boli

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

A jeszcze Paulina jak będziesz na wizycie u gina w środę to koniecznie powiedz mu o tej bolącej nodze, bo masz żylaki, żeby tam jakieś zatory się nie porobiły i pij dzisiaj dużo więcej wody, bo ona rozrzedza krew noga w górze i odpoczywaj kochanie bo jak nie
Stary 2014-11-11, 09:41   #4841
lui_89
Zadomowienie

ewek info odnośnie apteczki już zapisuję
Stary 2014-11-11, 09:51   #4842
ewek000
Zadomowienie

lui - proszę bardzo, wiesz wiek i doświadczenie robią swoje
Stary 2014-11-11, 09:53   #4843
201704210903
Konto usunięte

Ewa to kciuki za wytrzymanie do 33tyg
Dobrze że szyjka się zamknęła

Stary 2014-11-11, 09:54   #4844
emdzik
Zakorzenienie

Ewuś i tak najszybciej w styczniu urodzisz.. nie ma opcji , że wcześniej :P

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-11, 10:01   #4845
1141655
Zakorzenienie

Jak to dobrze jest zjeść

wlasnie przedluzylam sobie konto premium na belly - lubie te stronke, wszystko czytelnie,zawsze ane wklepuje, lubie te wykresy itd
i przedluzylam na 3 msc
i wyskoczylo mi,ze do 11.02 mam wazny profil premium To ZNAK mowie Wam
hehehe w kazdym badz raziie- do konca ciazy juz jest Smiesznie koniec ciazy;p

Edytowane przez 1141655
Czas edycji: 2014-11-11 o 10:12
Stary 2014-11-11, 10:18   #4846
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Dzień dobry Ja juz też po śniadaniu. Źle spałam, biodra mnie bolały, nie mogłam się ułozyć, mąż chrapał...ajj

Melbi, zdrowia dla tż, niech bierze coś na przeziębienie i niech nie marudzi

Kasiulka, ten kaszel jest najgorszy. Trzymaj się i zdrowiej

Paulina, zdrowia dla córci, oby choróbska nie przeszły na Ciebie

Mała i Alunia, najlepszego dla tż-ów !

Ewa, mądre rady. Też już sobie zapisałam

A u mnie pogoda do bani. Ponuro, szaro, mokro. Prawdziwa jesień
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 10:32   #4847
wegielek
Rozeznanie

Hej Dziewczyny przepraszam za chwilową nieobecność, ale jak wszyscy są w domu i zakupy i milion rzeczy to jakoś nie mam czasu, żeby coś pisać...w sobotę wieczorkiem trochę podczytałam, ale z telefonu i nie wiedzieć czemu nie mogłam się zalogować i cokolwiek odpisać, a akurat dostępu do kompa nie miałam:/ postaram się coś dzisiaj, ale nie wiem jak to wyjdzie - już trochę spokojniej niby bo roboty dziś nie mam, ale za to dalej wszyscy na posterunku
wegielek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 10:33   #4848
Asia1105
Wtajemniczenie

Hejka

My jeszcze w łóżku Zaraz wykopiemy ojca, żeby zrobił nam śniadanie

Zbudziłam się o 3 w nocy i tak miałam ochotę na kurczaka z rożna, że szok! Chyba nawet teraz na śniadanie mogłabym go zjeść :P

Inco ja sterylizatora nie kupuję, mam już specjalne woreczki.

Ewa trzymajcie się ciepło z Agatką

A mnie mąż dzisiaj zabiera na obiad do hotelu, nananana Zobaczymy czy mi cukier pozwoli zaszaleć :P
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 10:34   #4849
emdzik
Zakorzenienie

Mlebi Hehehe ja zawsze nie mogę jak Dziewczyny piszą MELBI
To mi się kojarzy z Mel B...

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-11, 10:38   #4850
IncognitoNick
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
A do czego? Butelek?

Tak, nie mam mikrofali, więc musiałby być elektryczny. Ale może wyparzanie wodą wystarczy? Kompletnie nie mam pojęcia. Wszędzie piszą jaki ten sterylizator ważny, ale wiadomo - marketing. Dziewczyny z dziećmi: radziłyście sobie bez? Czytałam, że Buu sobie radziła.

Ewek - trzymajcie się tam!
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 10:41   #4851
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, nie mam mikrofali, więc musiałby być elektryczny. Ale może wyparzanie wodą wystarczy? Kompletnie nie mam pojęcia. Wszędzie piszą jaki ten sterylizator ważny, ale wiadomo - marketing. Dziewczyny z dziećmi: radziłyście sobie bez? Czytałam, że Buu sobie radziła.

Moja kuzynka widziałam, że nawet nie wyparzała wodą, tylko myła pod wodą z kranu...
A tak to często słyszę, że ludzie sobie spokojnie radzą właśnie wyparzaniem wodą.

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-11, 10:43   #4852
ewek000
Zadomowienie

Dziewczyny ja zawsze wyparzałam gorącą wodą , niczym więcej to wystarczało
Stary 2014-11-11, 10:48   #4853
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wegielek Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny przepraszam za chwilową nieobecność, ale jak wszyscy są w domu i zakupy i milion rzeczy to jakoś nie mam czasu, żeby coś pisać...w sobotę wieczorkiem trochę podczytałam, ale z telefonu i nie wiedzieć czemu nie mogłam się zalogować i cokolwiek odpisać, a akurat dostępu do kompa nie miałam:/ postaram się coś dzisiaj, ale nie wiem jak to wyjdzie - już trochę spokojniej niby bo roboty dziś nie mam, ale za to dalej wszyscy na posterunku
Dobrze, że się chociaż meldujesz
A w domu masz chociaz ciekawie jak wszyscy są

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-11, 10:48   #4854
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość

Stary 2014-11-11, 11:06   #4855
wegielek
Rozeznanie

Cytat:

Ja też radziłam sobie bez - tradycyjnie wyparzając/ wygotowując smoczki, butelki itp.
wegielek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 11:13   #4856
lui_89
Zadomowienie

Olcia
mnie też bolą biodra, prawe mi "cierpnie" obojętnie czy chcę spać na prawym czy lewym boku... na plecach najchętniej bym spała, ale wtedy podobno gorsze krążenie. Chyba niedługo na siedząco będę kimać
Stary 2014-11-11, 11:16   #4857
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lui_89 Pokaż wiadomość
Olcia
mnie też bolą biodra, prawe mi "cierpnie" obojętnie czy chcę spać na prawym czy lewym boku... na plecach najchętniej bym spała, ale wtedy podobno gorsze krążenie. Chyba niedługo na siedząco będę kimać
No ja mam podobnie, ale zauważyłam, że nieraz w nocy budzę się i leże na plecach więc chyba organizm sam się układa jak chce

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-11, 11:31   #4858
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia, miedzy innymi ja tak piszę Jakoś tak wyszło... wpadło mi w pamięć Mlebi, mam nadzieję, że się nie gniewasz, że przekręcam Twój nick Jeżeli tak, obiecuję poprawę.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
No ja mam podobnie, ale zauważyłam, że nieraz w nocy budzę się i leże na plecach więc chyba organizm sam się układa jak chce
Madzia, ja też czasami budze się w nocy i zauważam, ze leżę na plecach he. Ale szybko przekręcam się na bok.
Lui, fakt, niedługo będziemy kimać na siedząco...tylko wtedy pupa będzie boleć. Mnie to już nawet moja ulubiona poduszka nie pomaga.
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-11, 11:35   #4859
1141655
Zakorzenienie

Ja nie mam problemow codziennie ze spaniem, czasem budze sie z bolacym biodrem takraz na tydzien Spie w kazdej pozycji, plecy,boczki, oprocz na brzuchu tęsknięęęęę

Mąż dziś do remontowa pojechał
ale jako, że spędzilismy milo wieczor wczoraj,to jakos to przezyje
potem tylko pt, sb, ndz w remontowie bedzie i KONIEC
juhuuuuuuuuuuuuuuuuu

nie wiem ,co dzis robic... leze w lozku, nic mi sie nie chce
jak pomysle,ze mam łazanki z wczoraj na obiad, to odechciewa mi sie jesc

moglam w sumie do rodzicow pojechać sobie

czuje,ze to bedzie ciezki dzien- bo bez męża i słodyczy
bede marudna uwaga

Stary 2014-11-11, 11:38   #4860
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ollllciaaa Pokaż wiadomość
Madzia, miedzy innymi ja tak piszę Jakoś tak wyszło... wpadło mi w pamięć Mlebi, mam nadzieję, że się nie gniewasz, że przekręcam Twój nick Jeżeli tak, obiecuję poprawę.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Madzia, ja też czasami budze się w nocy i zauważam, ze leżę na plecach he. Ale szybko przekręcam się na bok.
Lui, fakt, niedługo będziemy kimać na siedząco...tylko wtedy pupa będzie boleć. Mnie to już nawet moja ulubiona poduszka nie pomaga.
Może być mel mi to nie przeszkadza

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości