![]() |
#4831 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
Duszona fajny wózek
![]() Aga good idea z tym moczeniem, ale najpierw obiad muszę wstawić! No a ludzie to chamstwo, serio. Ja zawsze ustępowałam miejsca w kolejce ciężarnej, a ci kuźwa nic. Mało tego przede mną też stała ciężarna,a przed nami ok. 12 osób. I to dość młodych, także bez komentarza! Jeszcze Kruszyna na pęcheru mi leżała, masakra! Jutro w Ikea znowu wykorzystam brzuch i idę do kasy pierwszeństwa, a co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Rozeznanie
|
Asia no niestety tak jest wszędzie, ja jak jechałam do lekarza to w obie strony autobus zapchany, ani raz mi nikt miejsca nie ustąpił, młoda dziewczyna jechała z chłopakiem/mężem i się gapiła, ale nic -zero reakcji (aż w duchu sobie mówiłam - poczekaj jak sama będziesz tak jeździć - może Cię to czegoś nauczy). W poprzedniej ciąży raz tylko ktoś mi ustąpił miejsca, teraz raz w autobusie, raz w kolejce u lekarza, a tak to nic - ani w autobusach, ani w kolejkach w sklepie, ani nigdzie - ludzie gapią się tylko albo odwracają wzrok udając, że nic nie widzą. Sama staram się przepuszczać kobiety w ciąży, ustępować miejsca kiedy widzę kogoś starszego schorowanego. Nawet teraz jakieś 2-3 tyg. temu jechałam tramwajem - weszła starsza pani, widać było, że ledwie na nogach stoi-nikt jej miejsca nie ustąpił, więc zrobiłam to ja, bo uznałam, że w tym momencie bardziej ona potrzebuje, a mnie parę przystanków nie zbawi.
Olcia - no fajną mam rodzinkę, każdy ma swoje przywary, ale wiem, że kiedy czegoś będę potrzebowała to mogę się do nich zwrócić o pomoc. ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Dobra zabieram się w końcu za te pierniki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Leżaczek super, będę na niego polować ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- A i dziękuję dziewczyny za pochlebne opinie o moim wózku ![]() ![]()
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
A ja dopiero skonczylam prasowac
ale zabawy jest z tymi malymi ciuchami to nie na moje nerwy ![]() teraz pakuje w woreczki ![]() Do pierwszego z pierwszym ubrankiem wsadzilam pampersika, taaaaaaaaaki tyciutki <3 slodkiiii
#4835 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze mamy imieniny u wujka mojego męża... Nie chce mi się iść no ale to dom obok... i tak głupio nie pójść skoro prosili... może pójdę na godzinkę... ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mój brat to Kubuś i jego prababcia mówiła mu zawsze "Pubuniu" i "Pubuńciu" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Ja bym poszla choc na chwile na zyczenia i w zaleznosci jakbym sie czula,wrocilabym do domu,albo chwile posiedziala
![]() ja w ramach odpoczynku dla kregow, walnelam sie do wyrka 10 minut i ide podgrzewac lazanki, w miedzy czasie leci kolorowe pranie, powinno sie konczyc bo juz wiruje ![]() i tak wyglada Tymiankowa torba ![]() ![]() jeszcze dorzuce tam pampersy, octenisept, masc do pupy ,bo kaza zabrac i mokre chusteczki aaaaaa i flanelke i tetre i kocyk ![]() ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-29 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Wtajemniczenie
|
Aga ładna torba
![]() ![]() wstaję z wyra i sprzatam bo mi sie kurz piętrzy :P
#4840 |
Zadomowienie
|
my już po spotkaniu
![]() jadłyśmy pyszne desery, na pewno dziewczyny wrzucą ![]() idę nadrabiać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Wtajemniczenie
|
No to spotkanie udane skoro objedzone ciastkami od Sowy
![]() Wrzucajcie zdjęcia ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Startujemy z tapetą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzisz... u mnie mąż chce Naduśkę ![]() ![]() AGGO KIEDY masz następną wizytę ? ILONKa ale dzisiaj posprzątałaś ![]() ![]() MLEBI jakie Ty dobre jedzonko jesz ![]() MARTULA fajna gondolka... ale koty lepsze ![]() ![]() ![]() HOPE cieszę się że wszystko ok ![]() ![]() DUSZONA mmm jacuzzi... też bym sobie posiedziała i tak sie zrelaksowała :P ![]() ![]() Wózek śliczny ![]() ![]() ![]() ![]() AGA ładna torba ![]() LUI ojjj ale zazdroszczę tych wszystkich pyszności ![]() ![]() Czekamy na zdjecia ![]() A ja od rana próbowałam Was podczytać i coś napisać ale co chwilę coś... Przynajmniej na pupie nie siedziałam ![]() Byłam z mamą na spacerku, kupiłam sobie rękawiczki, posprzątałam trochę w domu, zrobiłyśmy obiad itp. Dosyć zleciało ![]() Teraz trochę odpoczywam ![]()
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Asia ładnie Wam idzie robota
![]() Madzia to teraz z czystym sumieniem możesz coś słodkiego zjeść ![]() A ja pospałam sobie 2 godzinki z nogami na poduszce ![]() ![]()
#4844 |
Zakorzenienie
|
Właśnie za szybko... jeszcze obiad czuję :P
Chociaż już mi wszyscy gadają, że mogłabym otworzyć ptasie mleczko ![]() A ja im odpowiadam czy zmierzyć im cukier po obiedzie.. ![]() ![]() Ojjj taka drzemka popołudniowa dobra rzecz ![]() Opuchnięć współczuje ![]() Ale wiem jakie to uciążliwe...
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo, nawet palce jak zginam to bolą, tak samo jak kucam ;/ Ale przynajmniej będę miała wymówkę jak znowu przytyję ![]()
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
A zjem zjem
![]() ![]() Ajj te opuchnięcia nie są fajne, szkoda, że Twój lekarz dalej nic z tym nie robi :/ Przecież to może być coraz gorzej :/ Kochana Ty moim zdaniem i tak jesteś za chuda ![]()
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty mi tak mów hihi aż zacznę w to wierzyć ![]()
![]() |
#4848 |
Wtajemniczenie
|
Przeklete biednaś Ty
![]() Emdzik bierz się za nowy wątek ![]() Ja dzisiaj też zaszalałam, kubek mleka, a do tego ciiiiiiiii 2 BelVity czekoladowe ![]() ![]() Teraz odpoczywamy po obiedzie i lecimy dalej z tapetą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
A ja rozwiesilam pranie kolejne, zimno mi się zrobiło... Wskoczyłam pod kołdrę i na programie CBS oglądam dr Quinn,
![]() ![]() Mezulek zadzwonił,zaczyna malować ostatnia warstwę kolumn w przedpokoju teściowki ![]() Moje dzieciątko kopie cały dzień, to aż dziwne... Naprawdę... Bulgocze mi brzuch. Przelewa się.. Szaleństwo ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
![]() Jeszcze trochę i będzie tapeta ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Ilonka niby trochę normalne... zależy chyba w jakim stopniu... A Ty już dawno o tym mówisz...
No wiesz.. takie moje zdanie... przed ciąża byłaś nawet za chuda :P ![]() Asia faktycznie coraz mniej postów ![]() A cukier za mały... ja bym zjadła z 4 belvity ![]()
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Asia taaaak, 1,5 litra samej wody plus wiadomo jakieś herbatki itd
Widzisz? I po co Ci było tak się męczyć z tymi słodyczami, tak sobie odmawiać.. A teraz skubniesz dwa ciacha i życie jest piękniejsze a i cukry świetne ![]() Aga haha dr Quinn to była kiedyś moja idolka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Ooo jaa.. wgłębienie w kostce...
![]()
#4853 |
Zakorzenienie
|
Czekaj czekaj, jakbyś nie miała wgłębienia w kostce to też byś je doceniła
![]()
#4854 |
Wtajemniczenie
|
Mam jeszcze plan na pierniczka jak mąż nie będzie widział
![]() O tak dr Quinn, pisałam Wam jakiś czas temu jak się w nią bawiłam ![]() ![]() ![]() Dobra idę do tapetowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się chce śmiać jak mi nieraz palce puchną i są takie parówkowate ![]()
![]() |
#4856 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie już ogarnięte, ciasto, sałatka zrobiona i padam. Mój męzul już w samolocie siedzi, już pewnie wystartował, ahhh ![]() Idę zobaczyć, czy ciasto się udało ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
Olcia mąż już wraca? Jeeej, ale to zleciało
![]() Znaczy się nam tutaj, bo Tobie pewnie biedna każdy dzień się dłużył ![]() Ale Wam fajnie, tacy stęsknieni, będziecie się teraz sobą cieszyć ![]()
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Olcia jak fajnie, że mąż już niedługo będzie przy Tobie
![]() ![]()
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Już nie mogę się doczekać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo Sally to jest gość <3 Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.