![]() |
#4831 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Była siostra u mnie więc weekemd zleciał. Oli praktycznie cały tydzień wstawałam Tż 7:30 - 8a w sobote i niedizle o 6. Tż wstawał do niej,a le potem mnie budzil i szedł odsypiac do 10. a jak ja wstaję do niej o 6 to potem ciagnę niewyspana cały dzień bo nie ma takiej opcji żebym poszła odespac jak on wstanie. Ale udało nam się nie pokłócić w weekend więc sukced, nawet w kinie byliśmy wczoraj. Z "gównianego" frontu: kupa jest co drugi dzienn ale taka twrda że maskara. Wczoraj musiałm czopka dac bo nie mogła zrobić. Piej ten syrop, szkalnkę koperku, szklankę rumianku dzinnie, zero czekolady itp, dużo pije i nic nie pomaga. ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- A jeszcze: co fajniejsze bo na razie jadną kupuję: naciśniej mnie czy księga dźwięków, bo żadnej nie mamy.
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oli jeszcze srednio z mowieniem, prawda? To ksiega lepsza. Jesli juz sie rozgadala, to koniecznie nacisnij mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
hejka!
wczoraj caly dzien bylismy u t. Cytat:
![]() http://allegro.pl/listing/listing.ph...0-default-0113 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoja droga czytalam ze Was lekarka zbyla a jak bylismy w szpitalu rok temu to byla dziewczynka z powodu zaparc na diagnostyce wiec dziwne podejscie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4835 | |||
Zakorzenienie
|
ucaluj M i L
jestes super mama! nam sie wypadki zdarzaja przy jedny bobo a Ty masz trojke! heloł! ![]() Cytat:
![]() a te sniegowce sa nieprzemakalne w 100%? Cytat:
![]() Cytat:
![]() a wlasnie mialam sie pytac czy kupilas tego traktorka ![]() Kciuki!!!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny my właśnie ma dworzu i Antonio usilnie chce pieski obsypać śniegiem i wolal je z lopata1422263263871.jpg pełna śniegu. ..duży w końcu olał sprawę i się położył.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2015-01-26 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |||||
Zakorzenienie
|
ufff
![]() jak sie dzis mama czuje? Cytat:
3-4cm????????????? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() przeszlo mu? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tez bym chciala swoja sprzedac ![]() ![]() ![]() ![]() nadrobilam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- :d |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | ||
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Pstryku a poka suknie ![]() ![]() Neti to wasze pieski? Co to za rasa, husky? ![]() ![]() Hej bylismy w sadzie, niezle jaja. Pozniej moze napisze w k. ![]() Mialam pierwsza spine z sasiadka. Maja psa sporego, puszczaja go na podworku bez kaganca, kiedys rzucil sie na tza. Dzis biegal jak wracalismy i mimo prosb babki do nas podbiegl. Ta mi drze ryja, ze nic nie zrobi, a mnie to chuj obchodzi, powiedzialam ze juz raz tza zaatakowal i wolalabym uniknac takich sytuacji. Jeszcze raz taka sytuacja to bardziej opieprze, za 3 razem zglosze gdzie trzeba. Hope bo wczoraj zapomnialam napisac ![]() ![]()
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2015-01-26 o 09:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
Pstryku sprawdzę choć wątpię żeby się uchowały?
Little ten duży to połączenie huskiego i malamuta.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zadomowienie
|
Neti, ale u Was pięknie zimowo, ciekawe czy u nas trochę spadnie??
Deli zdrówka dla Was ![]() mam dziurę w głowie i nie pamiętam co jeszcze chciałam |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
e, to chyba Little byla
![]() ![]() Cytat:
tyle ze moja to kosc sloniowa, ivory ![]() moje zdjecia powinny byc w k. generalnie jest cudna, dla mnie oczywiscie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() marsi, najważniejsze, że nic się nie stało. Takie rzeczy się zdarzają niestety. Mi jakiś czas temu Julka spadła z kanapy przywaliła tak głową w drewnianą podłogę, ze poszedł łomot na cały dom (nie pamietam czy pisałam) i byliśmy na ip i robili jej rtg, bo płakała niemiłosiernie po upadku. Sylwia, żeś niezłe ceny dosadziła. TŻ chyba jednak by wolał zajechany wybierać niż teraz tyle bulić ![]() dziewczyny sorry, że jak tak z doopy wpadam, ale możecie mi powiedzieć czy buty befado mają profilowaną wkładkę? albo emel? nie pamietam, które były polecane ![]()
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2015-01-26 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Cała .. emele mają napewno.
Pstryku a to nie Ty pisałaś o naklejkach w Biedrze? ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4838 ale milo mi ze o mnie myslisz Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2015-01-26 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wogóle to mama mi ostatnio powiedziała że ja za dziecka tez miałam straszne zatwardzenia aż mi prawie kiszka wychodziła więc bez komentarza. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny, czuję się jakbym dostała coreczkę na nowo po raz drugi
![]() dziś założyłam jej monitor oddechu schizuje Debrah, niech mama idzie koniecznie do lekarza, moja mama zajmuje się starszą panią miała identyczną sytuacje, leżała tydz w szpitalu ![]() niech mama nie bagatelizuje problemu, dziwne,że ją nie zabrali do szpitala |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zadomowienie
|
a zna któraś jakiś fajny online sklep z materiałami na firany lub zasłony?
Z zasady firan nie lubię, ale mam wszystkie okna w mieszkaniu podłogowe, pozbyliśmy się niemowlęcych mebli Tomaszka, będzie tam teraz łóżko na które czekamy, regał, stoliczek i jakieś półki na książeczki. Na wprost drzwi jest wielkie okno, ktore do tej pory osłaniał regał, po przemeblowaniu okno jest całe odsłonięte, zastanawiam się co na nie zawiesić. Idealnie chciałabym jakieś przepuszczające światło zasłonki, albo nie misiowe firanki, może jakieś w kropeczki czy gwiazdeczki, tylko gdzie tego szukać??? Bokeh może ty coś podpowiesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i może coś napiszę, jeśli mnie jeszcze pamiętacie ( łehehehe)
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://etasiemka.net/category-dzieciece Dziewczyny, odnośnie arosa- kto ma książeczkę"nocnik nad nocnikami???warto??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() my mamy tą książeczkę, młody uwielbia, ale co z tego dalej cieżki kaliber walimy w pieluchę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Ci polecam książkę MYSIA ORKIESTRA jest super kilkanascie krotkich rymowanek - historyjek i ladne ilustracje ![]() ![]()
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Sylweitta - cos dla bartula
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Pstryku na czwartek ;p
Nic.mi choroba nie przechodzi... Tzt.mi zabral samochodd bo jeep sie spierdzielil :/// masakrens ... Amelka spi, chyba pogoda nie taka bo wstala przed 9 i juz drzenka normalnie by miala drzemke o 16... Co do firan ja jeszcze nie mam bawet karniszy ale juz mam zapisana w zakladkach firabje do kuchni tylko musze uzbierac kase bo okolo 300 zl wyjdzie :/ Sylwieta szokebs cenowy z lampami ja ci moge pokazac nij aktualby zyrandol w salonie hahaha Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4857 | |||||
Zakorzenienie
|
U nas szaro, buro, jesiennie. śniegu nie widać, cieplutko, więc pojechał sobie na te ryby, niech ma.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale mogę polecić: nasza ulubiona http://aros.pl/ksiazka/polscy-poeci-dzieciom-9 Była niedawno w biedronce po 25zł w innej okładce, środek ten sam. Ostatno to kupiłam http://aros.pl/ksiazka/rymowanki-polskie-kolor-br-greg Na 2 urodzinki dostała te, też fajne http://aros.pl/ksiazka/poczytajki-2-latka http://aros.pl/ksiazka/wierszyki-2-latka-2 jest jeszcze II tom, chyba kupię przy okazji Świnkę peppe z seri bajeczki z półeczki wielki, no i zimowe opowieści świnki peppy. Dużo mogę wymieniać, bo mała ma bzika na punkcie czytania. Cytat:
Świetnego bloga ta dziewczyna prowadzi, śledzę ![]() Proszę o kciuki, na 15 wizyta u dermatologa z P. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Mój mąż w delegacji, na szczęście pojechał pociągiem bo przy takiej pogodzie to autem by chyba dwa dni jechał ![]() Deli strasznie długo Cię choroba trzyma, może warto byłoby zrobić wymaz i wedle tego antybiotyk dobrać? Marsi jejku ale musieliście się strachu najeść! Dobrze, że Marinka cała i zdrowa, ucałuj Ją od nas, Leosia także bo się biduś wystraszył ![]() ![]() Sylwia ale zakupy ![]() Debrah mam nadzieję, że Mamie już lepiej, ale tak jak dziewczyny piszą, idźcie do jakiegoś dobrego lekarza, żeby mieć 100% pewności, że to nic takiego ![]() Gojka kciuki za biznes! Strasznie maleńkie te ubranka będą, ja bym strasznie chciała umieć szyć, ale uczę się tylko szydełkiem coś wydziergać ![]() ![]() Ifwka ja też polecam Księgę dźwięków, może Oliwka się rozgada ![]() Ewcia wczoraj dostała od znajomych takie puzzle co prawda łatwe bo tylko z dwóch elementów, a my już kupujemy na 9 czy 15, ale i tak są super bo każde zwierzątko ma w sobie kawałek materiału (w sensie, dla słonia jest szary zamsz, dla żyrafki futerko w łatki, a dla krokodyla taka faktura w łuski). Do tego są dość duże i dobrze wykonane, także fajna sensoryczna zabawka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki trzymam My wlasnie wracamy od kardiologa Julo ma zdrowe serduszko otwor owalny sie zamknol szmery niegrozne ![]() ![]() ![]() Kontrola na jesieni ,pieknie zniosl ekg i echo troche narozrabial w poczekalni i rano w domu mamy guza na pol czola Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
![]() Na wstępie, Deli, żyrandol mnie rozpierdzielił na amen ![]() ![]() Marsi, dobrze, że nic nie wybadali u małej ![]() ![]() ![]() Debrah, nieciekawa sytuacja, mimo poprawy to jednak też się dziwię, że jej do szpitala nie wzięli? Oby się nie powtórzyło ![]() Fewciu, Bokeh, Cała, Czarliz, proszę naentychmiast wrócić na forum i się ładnie udzielać ![]() Yellow, cholera no, najszczerzej i najmocniej jak tylko się da życzę, żeby w końcu sie w szystko rozwiązało po Twojej myśli!! ![]() Mała, nie wyrzucaj sobie, pewnych sytuacji nie przeskoczysz ![]() Szklanko, my księgę dźwięków mamy i uno. Młoda sobie tylko ogląda i tyle ![]() Ciekawe te puzzle ![]() ![]() ![]() ![]() Hope, ja pierdzielę, rozwala system matka Twojegot tż ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wpadłam z njusem. Dla nas info roku chyba, totalny szok i niespodzianka, nikt się nie spodziewał ![]() ![]() Moja siora jest w ciąży ![]() Gada wczoraj z mamą przez skypea, mówi, że coś jej i tacie pokaże, patrzą, a na kamerce zdjęcie USG fasolki ![]() ![]() ![]() No, termin ma na koniec sierpnia. A i pretekst do zwolnienia pokoju kolejny ![]() Nie mam laptopa w tym tygodniu, teraz się wkradłam bratu ![]() Więc już teraz składam życzenia urodzinowe świętującym w tych dniach: mnóstwa radości, miłości i beztroskiej zabawy ![]() ![]() Prewencyjnie nowy wątas założony ![]() Pa!
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2015-01-26 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.