|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX
Cytat:
posmarowałam grubo sudocremem i zadziałało jak na razie :Pa Maciuś to śliczne imię My tez już mówimy Aleks i Oluś do brzuszka, choć moja mama cały czas ma nadzieję że będzie Wiktorek też bym chciała ale tż się nie zgodzi :P![]() ![]() klask i: super !!!!
|
|
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzucha to ocenia znachor nie lekarz. Nie masz małego brzucha. Wiele z nas na podobnym etapie ciazy ma sporo mniejszy. Wszystko bedzie dobrze. Lepiej dla Twojej psychiki by było żebyś jutro się zgłosiła do szpitala. Wesystkobby się szybciej wyjaśniło ale skoro kazal w piątek. Bedzie dobrze! Gin na podst.badania stwierdził skurcze czy po tym jak powiedziałaś, że brzuch twardnieje? Cytat:
Tez mam nieduży :/ Podłogi nie muszą byc wyszorowane itd. Niektóre rzeczy warto odpuścić ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Kurde, aż się zdenerwowałam tą sytuacją u Sylwii
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki ![]() Majka no ja tez mysle ze doktorek Sylwii troszke przesadza i ja uspokoja w szpitalu
|
|
|
|
|
#4835 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja sie ratowałam wpierw zimna woda a później żelem łagodzącym oparzenia słoneczne ale stosowałam co 5 minut chyba. ![]() Cytat:
oleju koszmar oby żadna z nas nie miała takich dużych! Cytat:
Sylwus kochana nie martw się! Ja też mam różnice w tych wymiarach i doktor nic nie mówił. Będzie dobrze
|
|
#4836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic się Kochana nie przejmuj, lekarze lubią czasem coś powiedzieć a później okazuje się to wcale tak nie jest, tak jak Moja mi powiedziała że troszkę za duży jak na ten tydz. ciąży a okazuje się że wcale nie. Nie ma się co denerwować na zapas a wielkość brzucha o niczym nie świadczy , każda ma inny ... najlepiej to sprawdzić a do tego czasu uzbroić się w cierpliwość
|
|
#4837 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zmierz się zgodnie z zasadami brafitingu i sama się zdziwisz, zobaczysz![]() Cytat:
![]() Cytat:
wszystko się wyjaśni i będzie dobrze!nie jestem lekarzem, więc nie wnikam w wielkości, ale nie rozumiem tych słów o wielkości brzucha-przecież to jest kwestia indywidualna. Trzymam mocno kciuki i przesyłam mnóstwo dobrej i pozytywnej energii ![]() :k ciuki: super!---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Nati my mamy takie, z żółta kaczuchą, 100x100 i z biedronki mniejsze.Jak na razie obydwa spełniają oczekiwania, ale to wiadomo, że i tak wyjdzie 'w praniu'. http://allegro.pl/babyono-okrycie-ka...913430234.html
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
||||||
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Madzixx - u mnie w opisie usg jest tylko zapis wody plodowe prawidłowe. Poszczególne wym.roznia się o ok.tydzien. nigdy tego nie analizuje bo nie wiem który skrót co oznacza.
Teraz sie zestresowałam wizyta i usg III, mam za 6 dni Wlasnie dostałam komplet do wózka minky. Bardzo ładny. Sensorek ma beżowe minky nie czerwone. Spr.jak bylo w aukcji
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2015-01-14 o 19:42 |
|
|
|
#4839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki )Dziewczyny mam problem, może któraś z Was miała podobnie i będzie wiedziała co to... Zaczęło się wczoraj trochę kłuł mnie prawy sutek, a dzisiaj wyczułam na brodawce pod sutkiem takie małe zgrubienie wyczuwalne pod palce i strasznie mnie boli, szczególnie jak dotknę, trochę mam to zaczerwienione ... włożyłam sobie płatki kosmetyczne żeby mnie nie obcierało o stanik no ale zastanawiam się czy interweniować z tym u lekarza ![]() wizyta dopiero 6 lutego bo miałam nie dawno w piątek więc już sama nie wiem. Nie wiecie co to może być![]() :pros i:
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() suuuuper ![]() Moja kolezanka urodzila dzis synka przez CC Maz na pepkowce
|
|
#4842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw sie usg! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Ko Sylwia mam nadzieje ze posprawdzaja wszystko, wypuszcza Was do domku i będzie dobrze
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Sonia super ze juz wózek z głowy
|
|
#4844 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez się martwię glowka synusia bo ma duza a brzuszek malutki. Nawet lekarz się zdziwil ze taka duża , czekam z niecierpliwością na nastepna wizytę na którą biorę Tz zeby się mniej denerwować. Chociaż nie wiem jak on biedaczek wytrzyma w tej kolejce.
Dzis caly dzien w biegu, jutro jadę jeszcze koleżankę odwiedzić i siadam na dupsku. Mam przynajmniej taka nadzieje, u mamy zawsze mam co robić. Nie to co u siebie w domu gdzie nigdzie nie chce mi się ruszyc bo i w sumie nie ma za bardzo gdzie. Już się nie mogę doczekać synusia wtedy będę mieć zajęcie bo Tz wiecznie w pracy. Czasem w miesiącu wychodzi mu ponad 300 h, zresztą jak ja pracowalam to zawsze miałam min. 200 a chodzilam i tak co drugi dzień do pracy
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia - jakie kolorki wozka i śpiworka ostatecznie wybraliście?
|
#4846 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok |
||
|
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze ja muszę zadzwonić i się w końcu też umówić na to usg!
|
|
#4848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tez sie ciesze wlasnie ![]() Cytat:
na pewno bedzie dobrze. Moj M tez z wielka glowa sie urodzil ![]() U byla nieproporcjonalnie wielka GOndola orange,spacerowka blue a spiworek wool universal
|
||
|
|
|
#4849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Super, juz doczytalam jakie kolory.
Cytat:
niestety nie wiem. Cytat:
|
||
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super!
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Pije koktajl z malin,komu?
|
|
|
|
#4852 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- tak, wlasnie po to. w szpitalu i tak mi je podadza a ze dopieor w pon sie klade to mi je przepisal. szyjka miala 4,4 teraz ciut skrocona do 3,9 ale to i tak dobrze.
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz dlugasna szyjkę i wszystko będzie dobrze, zobaczysz
|
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- wole zeby przeadzal niz sprawe zbagatelizowal..
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam o tej hipotrofii i ona w dużym stopniu związana jest z łożyskiem. Jak ono u Ciebie?
|
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze głupia przeniosłam szufladę, bo dzwonił mi telefon, chciałam szybko odebrać i się zapomniałam
|
|
#4860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nastawiam sie na nic, nie nakrecam, za bardzo nie chce tez czytac w internecie.. same wiecie jak to jest.. jesli chodzi wielkosc brzucha to porownanie do poprzedniej wizyty a nie do ogolu tego jak wyglada. sama widze ze nie podskoczyl wcale. ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
mam nadzieje, ze pojde do szpitala, bo tak trzeba, poloze sie te 4 dni, przeglodze :P zbadaja malego i bedzie ok, maly podskoczy brzuszkiem do wielkosci rownej glowce i nozkom. tego sie trzymam teraz.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

sa jakies jeszcze zele chlodzace, ale musisz przeczekac, pantenol dziala na obrzek, woda chlodzaca, w lod tylko nie wkladaj, bo to raczej bezcelowe i narazanie na odatkowy uraz
My tez już mówimy Aleks i Oluś do brzuszka, choć moja mama cały czas ma nadzieję że będzie Wiktorek 

klask i: super !!!!

Ślubujemy: 21.10.2017 
siedze i rycze..
ale trzeba wierzyć,że będzie okay wszystko
dzieki
prosiłam go aby przyjechał po mnie bo ja jutro na ta glukozę jadę i nie wiem jak będę się po tym czuła, a on że mi da na taksówkę ;/ cholera kasy nie ma a ten chce mnie taksówką wozić bo mu się nie chce jechać...
w szpitalu dwie dziewczyny z mojego pokoju miały na brzuchu rozstępy-te z prawdziwego zdarzenia niestety 

:pros i:

i jeszcze głupia przeniosłam szufladę, bo dzwonił mi telefon, chciałam szybko odebrać i się zapomniałam