![]() |
#4831 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Przyczajenie
|
Cześć! Może ktoś polecić ginekologa na nfz w Poznaniu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 |
Przyczajenie
|
Opóźniony okres..ginekolog Wrocław
Witam. Okres spóźnił mi się 4 dni a kiedy go dostałam wyleciała ze mnie "galaretka". Mam obawy do niepokoju?
Zna ktoś jakiegoś dobrego i nie "gburowatego "ginekologa z Wrocławia ? Z góry dziękuję za odpowiedzi ![]() Edytowane przez Karola0109 Czas edycji: 2016-02-01 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja chodzę do ginekologa prywatnie, bo miałam mega problemy ze znalezieniem w Poznaniu dobrego gin na NFZ. okres 30 dni a oni gadali , że owulacja (mimo brania tabletek anty). w końcu poszłam prywatnie i super trafiłam. aczkolwiek jak mój gin był na urlopie, a mnie złapało zapalenie to byłam u dr Marii Jędraszak. bardzo fajna babka, przynajmniej tak mi się wydaję. co prawda jeśli mam wybrać mojego stałego gin a ją - wybiorę mojego stałego ![]() ![]()
![]() |
#4836 |
Raczkowanie
|
Szukam ginekologa w Gdańsku ewentualnie w Gdyni. Chodzi mi o ogólną wizytę i cytologię, może być NFZ albo prywatnie. Możecie kogoś polecić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Raczkowanie
|
Ginekolog NFZ - Poznań
Hej Dziewczyny potrzebuję dobrego ginekologa na NFZ w Poznaniu. Ktoś coś??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
Dot.: poszukuje dobrego ginekologa w Krakowie
Gdańsk i chyba Gdynia
dr Głodek polecam |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ginekolog NFZ - Poznań
Cytat:
aczkolwiek jak mój gin był na urlopie, a mnie złapało zapalenie to byłam u dr Marii Jędraszak. bardzo fajna babka, przynajmniej tak mi się wydaję. co prawda jeśli mam wybrać mojego stałego gin a ją - wybiorę mojego stałego może z przyzwyczajenia
![]() |
#4840 |
Raczkowanie
|
Ginekolog Tarnów do prowadzenia zagrożonej ciąży .
Witam .Pilnie poszukuje dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży wysokiego ryzyka .Może są to mieszkanki Tarnowa i coś podpowiedzą bo wybór ostatnio marny ... Dziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Raczkowanie
|
Z Gdańska mogę szczerze polecić dr Kmieć xxx Prowadził moją ciążę. Jest fantastyczny, można umawiać się do niego 24h/ dobę przez tę stronę, którą podsyłam. No i ma to czego szukam u dobrego ginekologa- w jego gabinecie czuję sie mało skrępowana.
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-02-18 o 09:49 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 |
Przyczajenie
|
Ginekolog - Leszno
Hej dziewczęta,
Chciałabym zapytać osoby z Leszna o dobrego lekarza do prowadzenia ciąży. Kogo polecacie, kogo lepiej unikać szerokim łukiem, jakie macie miłe i trochę mniej doświadczenia z lekarzami? Jak uważacie lepiej iść prywatnie czy na NFZ? Czy może do dwóch lekarzy jednocześnie?? Dziękuję serdecznie za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Raczkowanie
|
dr. Błażej Kierzkowski Poznań - była któraś u niego? Ma bardzo dobre opinie na znanym lekarzu, ale chciałabym poznać Wasze zdanie zanim się do niego wybiorę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Raczkowanie
|
dobry ginekolog w Warszawie ktory pomoze z uciazliwym zapachem pochwy? obojetnie czy kobieta czy mezczyzna byle znal sie na rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
Dot.: poszukuje dobrego ginekologa w Krakowie
Warszawa dr Marzena Zaboklicka Kurowska
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry ginekolog warszawa
Cześć Dziewczyny!
Jestem tu nowa, mam nadzieję że mi pomożecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej dziewczyny!
Mam problem, potrzebuje na cito ginekologa we Wrocławiu, który od ręki wypisze mi tabletki anty. Dobrze, żeby też był w przyzwoitej cenie.... Byłam pewna, że mam jeszcze jedno opakowanie Yasminelle... Otwieram szafkę, a tu zonk... Swojego lekarza mam w innym mieście, bo we Wro tylko studiuje.... Mam też PCOS, tabletki biorę od dawna i nei chce przerywać.... Ktos ma jakiś pomysł gdzie w trybie ekspres zdobędę tabletki? Błagam o odpowiedź, jestem załamana ;(
#4848 |
Przyczajenie
|
maslanka7832,w przypadku infekcji powinnaś isc na badanie i pobranie posiewu z pochwy. Ginekolog na pewno przepisze Ci odpowiednie tabletki, żeby pozbyć się tego paskudztwa. Ja od jakiegoś czasu chodzę do doktora Krzysztofa Berbeka, bo mam do niego zaufanie, przede wszystkim dlatego, że prowadził moją ciążę. Teraz robię u niego badania kontrolne. To bardzo miły i dobry lekarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Raczkowanie
|
Grzegorz Jędrzejewski, Ginomed.
Bardzo doświadczony (szczególnie jeśli chodzi o patologie ciąży) i troszczacy sie o zdrowie mamy i dziecka |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć dziewczyny!
Wiem, że podobnych tematów jest mnóstwo, ale w większości nie rozwiewają one moich wątpliwości bądź zawarte w nich dane są nieaktualne. Mam 20 lat, a jeszcze nigdy nie byłam u ginekologa. Zdaję sobie sprawę z tego, że popełniłam błąd. Niestety niemiłe wspomnienia zadecydowały... Szukam dobrego lekarza we Wrocławiu. Na NFZ lub prywatnie (byleby nie wziął zbyt dużo, studenckie życie...), najlepiej w okolicach centrum. Liczy się dla mnie również relatywnie krótki czas oczekiwania (do 2 tyg). Kobieta czy mężczyzna? - tu możecie mi podpowiedzieć. Jeśli któraś z Was zechciałaby się również podzielić wskazówkami typu CO I JAK - byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ginekolog na pierwszy raz Wrocław
Poszukaj tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post56248798, z tego co widzę to jest kilku polecanych. A co do "co i jak" to może tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=90095
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ginekolog na pierwszy raz Wrocław
Ja chodzę na Joannitów (okolice dworca) do dr Brodniaka. Bardzo miły Pan, delikatny i ma świetne podejście do pacjentki. Przyjmuje na NFZ w poniedziałki i piątki od 8-12. Największym plusem jest to, że mimo że na NFZ nie trzeba czekać na wizytę, bo praktycznie z dnia na dzień można się zapisać
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Aha, no i wywołują z imienia więc nie ma zasady "kto pierwszy ten lepszy". Wizytę masz na określoną godzinę, wywołuje lekarz lub pani z rejestracji. Więc jeśli zależy ci na szybkim dostaniu się to jak najbardziej możesz wybrać tą poradnię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Przyczajenie
|
Dzięki, ale szukam kogoś nie prywatnie. Nie chciałabym całą ciążę płacić za każdą wizytę, nie stać mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Naczelna Wizażanka:)
|
WARSZAWA dr Ewa Janowska, przyjmuje na Karowej, fachowa, miła, szybka i dokładna (jedno nie wyklucza drugiego). Polecam.
#4855 |
Przyczajenie
|
Rafał Ufnalewski. Nie jedzcie tabletek any bo doprowadzicie organizm do ruiny. To sa toksyny dla organizmu. Niszcza caly układ hormonalny i pokarmowy. Doprowadzicie się do grzybicy i innych dolegliwości bo w organizmie wszystko jest polaczone. Jedno rozregulujecie poleci kolejne. I tragedia gotowa. Jak infekacja czy orbiele itd. leczyc się tylko homeopatia! Wejdzcie na FB na grupe Homeopayczna i tam znajdziecie dobrego lekarza homeopatę! Antybiotyki doprowadzają do rozregulowania flory bakeryjnej , drozdzycy jelt i co za tym idzie kolejnych :chorob: czyli komplikacji po zazywaniu anybiotykow. To sa poważne rzeczy i żaden lekarz wam nie powie jaki anybiotyki porafia doprowadzić do ruiny. Drożdzyca i rozregulowanie flory w jelitach to powazna sprawa która prowadzi nawet do śmierci. Oni sami doprowadzają do chorb z których potem was chcą leczyc!!! Nie dajcie się robic w bambuko !
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
i ten lekarz zaleca w leczeniu homeopatię, tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Boze, widzisz i nie grzmisz.
![]() |
#4858 |
niecnotliwa dziewica
|
Zaraz tam, Boże - ja się dziwię, ze żaden Mod nie zareaguje....
![]()
#4859 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
niecnotliwa dziewica
|
[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;56664486]Jeżeli uważasz, że trzeba zareagować to może najpierw wypada to zgłosić do moda?
![]() Akurat wtedy odpisałam na post i nie zdążyłam zrobić nic więcej...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.