Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVIII - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-03, 18:11   #4831
umman
Zadomowienie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez empress_ Pokaż wiadomość
Ale można zamówić telefonicznie a w ciągu paru dni oferty powinny już wchodzić na stronie. Natomiast nowe olejki.można zamówić w innych ofertach wchodzących przez stronę, np. z gratisowa Naturelle. Wszystkie kody ofert są na pierwszej stronie.
Ktoś testował nowe olejki? Liczę że fajoskie
umman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 18:42   #4832
ariamont
Przyczajenie

Dziewczyny bardzo proszę Was o pomoc
Klientką YR jestem już ładnych kilka lat, zawsze korzystałam ze sklepów stacjonarnych, wykorzystując przychodzący mailing/ulotkę papierową. Kilka miesięcy temu zaczęłam robić zakupy w e-sklepie i od tego czasu nie dostaję oferty do stacjonarki. Dzwoniłam do BOKu, mieli to sprawdzić, ale nadal cisza. W związku z tym pytanko: czy mogę wykorzystywać wrzucane przez Was oferty w poście 2, skoro nie ma tam kodów? Przestałam już to ogarniać
Druga sprawa, ostatnio moja przyjaciółka chciała założyć kartę z mojego polecenia. Pani kazała nam przynieść formularz polecenia. Skąd go możemy wziąć?
ariamont jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 19:54   #4833
athm
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ariamont Pokaż wiadomość
Klientką YR jestem już ładnych kilka lat, zawsze korzystałam ze sklepów stacjonarnych, wykorzystując przychodzący mailing/ulotkę papierową. Kilka miesięcy temu zaczęłam robić zakupy w e-sklepie i od tego czasu nie dostaję oferty do stacjonarki. Dzwoniłam do BOKu, mieli to sprawdzić, ale nadal cisza. W związku z tym pytanko: czy mogę wykorzystywać wrzucane przez Was oferty w poście 2, skoro nie ma tam kodów? Przestałam już to ogarniać
Druga sprawa, ostatnio moja przyjaciółka chciała założyć kartę z mojego polecenia. Pani kazała nam przynieść formularz polecenia. Skąd go możemy wziąć?
Robienie zakupów w sklepie internetowym nie ma nic wspólnego z przysyłaniem ofert do sklepu stacjonarnego. Musisz jedynie raz na jakiś czas kupić coś w stacjonarce i odbić się kartą - jak pół roku ich nie odwiedzisz, to mogą przestać przysyłać ulotki.

Z oferty mailingowej z pierwszej strony nie możesz skorzystać, jak nie masz papierowej ulotki. Dopiero jak wyślą smsa, możesz wysłać go do siebie i skorzystać. Możesz też iść do stacjonarki i poprosić o wystawienie ulotki zastępczej. Czasami robią to dopiero po 10, tłumacząc się tym, że ulotka może jeszcze dojść.

Żeby skorzystać z polecenia do stacjonarki, musicie mieć kupon. Rozsyłali takie z ulotką na marzec, pojawiają się też z wakacyjną książeczką czekową. Nie ma kuponów ważnych cały czas, niestety. Koleżanka może założyć kartę bez Twojego polecenia i i tak dostanie tusz, ale Ty nie dostaniesz żadnej nagrody. Niektórych rzeczy nie da się przeskoczyć
athm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 20:14   #4834
ariamont
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez athm Pokaż wiadomość
Robienie zakupów w sklepie internetowym nie ma nic wspólnego z przysyłaniem ofert do sklepu stacjonarnego. Musisz jedynie raz na jakiś czas kupić coś w stacjonarce i odbić się kartą - jak pół roku ich nie odwiedzisz, to mogą przestać przysyłać ulotki.

Z oferty mailingowej z pierwszej strony nie możesz skorzystać, jak nie masz papierowej ulotki. Dopiero jak wyślą smsa, możesz wysłać go do siebie i skorzystać. Możesz też iść do stacjonarki i poprosić o wystawienie ulotki zastępczej. Czasami robią to dopiero po 10, tłumacząc się tym, że ulotka może jeszcze dojść.

Żeby skorzystać z polecenia do stacjonarki, musicie mieć kupon. Rozsyłali takie z ulotką na marzec, pojawiają się też z wakacyjną książeczką czekową. Nie ma kuponów ważnych cały czas, niestety. Koleżanka może założyć kartę bez Twojego polecenia i i tak dostanie tusz, ale Ty nie dostaniesz żadnej nagrody. Niektórych rzeczy nie da się przeskoczyć
Serdecznie dziękuje za odpowiedź
Do tej pory robiłam tak, że jak ktoś na forum wrzucił linka do swojego mailingu, to ściągałam sobie na komórkę i pokazywałam pani. W sumie danych osobowych tam nie ma, więc problemu też nigdy z kupnem nie miałam. Za to teraz, jak piszecie, nie wysyłają nikomu maili, więc zainteresowałam się co i jak.
Hm, a jest szansa, że wystawią mi zastępczą ulotkę z kuponem polecającym, czy już za bardzo kombinuje?
Stary 2016-03-03, 20:51   #4835
athm
Zadomowienie

Cytat:
Serdecznie dziękuje za odpowiedź
Do tej pory robiłam tak, że jak ktoś na forum wrzucił linka do swojego mailingu, to ściągałam sobie na komórkę i pokazywałam pani. W sumie danych osobowych tam nie ma, więc problemu też nigdy z kupnem nie miałam. Za to teraz, jak piszecie, nie wysyłają nikomu maili, więc zainteresowałam się co i jak.
Hm, a jest szansa, że wystawią mi zastępczą ulotkę z kuponem polecającym, czy już za bardzo kombinuje?
To, jaką ulotkę Ci wystawią, zależy od tego, jakie im do sklepu wyślą. Niestety część dziewczyn w ogóle nie dostała tych kuponów, więc radzę się na to nie nastawiać

Z tego, co rozumiem, to korzystałaś z kodu mailowego, tak? Bo na zdjęcie ulotki z forum to chyba by nie przeszło

Jak Ty zamawiałaś już online, a koleżanka nie, to może zaproś ją do wysyłkowej? Możesz sobie wtedy wziąć korektor albo i perfumy, koleżanka też
Stary 2016-03-03, 21:46   #4836
ariamont
Przyczajenie

Cytat:
To, jaką ulotkę Ci wystawią, zależy od tego, jakie im do sklepu wyślą. Niestety część dziewczyn w ogóle nie dostała tych kuponów, więc radzę się na to nie nastawiać

Z tego, co rozumiem, to korzystałaś z kodu mailowego, tak? Bo na zdjęcie ulotki z forum to chyba by nie przeszło

Jak Ty zamawiałaś już online, a koleżanka nie, to może zaproś ją do wysyłkowej? Możesz sobie wtedy wziąć korektor albo i perfumy, koleżanka też
Dzięki za odpowiedź, zobaczę co mi w sklepie powiedzą
Stary 2016-03-03, 22:05   #4837
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Pytałam też o ceny pędzli i cenią się okropnie. Pędzel do różu, nad którym się zastanawiałam, kosztuje 29,90, a niektóre nawet 34,90. Ktoś ma i może coś powiedzieć o nim czy lepiej za tę cenę kupić Hakuro? [COLOR="Silver"]
Lepiej Hakuro. Mnie włosie pędzli z YR podrażnia, brudzi podczas prania i jakoś tak śmierdzi.
A Hakuro mam jeden, ale jest boski-H56, używam do bronzera, ale do różu też może być.
Jak chcesz fajne i tanie do różu i może być włosie syntetyczne to Essence sobie poszukaj. Albo on line albo w drogeriach natura.
To ten:
https://www.ladymakeup.pl/sklep/esse...l-do-rozu.html
Jedyna wada- lubi odklejać się od trzonka jak często go myjesz,ale można na nowo skleić i bez problemu używać nadal.
Na Hakuro możesz dorwać zniżki gazetowe na weekend zniżek teraz 5-6 marca. Np. w Cosmopolitan i chyba w Avanti są.

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
A nie ma w skanach wysyłkowych oferty dla przyjaciółki?
Tak mogłybyście, ale nie zakładając kartę w stacjonarce tylko kanałem wysyłkowym. Jak numer klienta masz, który wykorzystujesz do zamawiania on line z wysyłkowych to tak możecie zrobić.

Edytowane przez MissChievousTess
Czas edycji: 2016-03-03 o 21:58
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 22:05   #4838
201607121243
Konto usunięte

Ja do różu polecam pędzel hakuro h24. Można nim też zaaplikować bronzer i rozświetlacz, a nawet przypudrować twarz.
201607121243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-03, 22:09   #4839
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Yves Rocher ostatnio rozpieszcza mnie ofertami
Otrzymałam ofertę 9PYF3RA02, gdzie jest jeden prezent przy zamówieniu od 49 zł. To prezent-niespodzianka o wartości 100 zł, 140 zł lub 175 zł. Jest dużo produktów 2 w cenie 1
Po obiedzie mogę wrzucić skany.
O koniecznie wrzuć! Ja się czaję z zamówieniem na koniec marca, bo mama ma w kwietniu urodziny i muszę coś skołować na prezent.
Stary 2016-03-03, 22:10   #4840
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
O koniecznie wrzuć! Ja się czaję z zamówieniem na koniec marca, bo mama ma w kwietniu urodziny i muszę coś skołować na prezent.
mamaAmelka już wyrzuciła skany znajdziesz na poprzedniej stonie i na pierwszej.
Stary 2016-03-03, 22:11   #4841
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
mamaAmelka już wyrzuciła skany znajdziesz na poprzedniej stonie i na pierwszej.
Ok, dzięki!
mamaAmelka, dziękuję!!!
Stary 2016-03-04, 00:02   #4842
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez umman Pokaż wiadomość
Ktoś testował nowe olejki? Liczę że fajoskie
Mama dziś zamówiła w wysyłkowej kokosowy

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 01:20   #4843
Hiyori
Zadomowienie

Cytat:
Ja do różu polecam pędzel hakuro h24. Można nim też zaaplikować bronzer i rozświetlacz, a nawet przypudrować twarz.
A jaki pędzel poleciłabyś do podkładu o konsystencji typowej pianki?
Właśnie testuję nowy podkład i mam z nim lekki problem. Mam pędzel płaski, bo wcześniej używałam podkładów płynnych i jeden Hakuro standarodowy H50, którego używałam "na szybko do podkładu", ale tu się nie sprawdza. A widzę, że podkład fajny, tylko źle nakładam
Stary 2016-03-04, 09:51   #4844
Rapsodia
Zakorzenienie

Co obstawiacie po zmianie prezentów w esklepie?
Stary 2016-03-04, 09:58   #4845
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hiyori Pokaż wiadomość
A jaki pędzel poleciłabyś do podkładu o konsystencji typowej pianki?
Właśnie testuję nowy podkład i mam z nim lekki problem. Mam pędzel płaski, bo wcześniej używałam podkładów płynnych i jeden Hakuro standarodowy H50, którego używałam "na szybko do podkładu", ale tu się nie sprawdza. A widzę, że podkład fajny, tylko źle nakładam
Niestety, nigdy nie miałam do czynienia z podkładami w piance.

Co jednak mogę z mojej strony doradzić, to możesz spróbować nakładać podkład pędzlem, okrężnymi ruchami i zobaczyć czy nie daje to lepszego efektu niż stemplowanie. A pędzel, który bym poleciła, to właśnie typu flat top (np. Hakuro H50).

Ja do podkładu (płynnego) używam gąbki (mam tą z YR), moim zdaniem daje lepszy efekt niż pędzel (używałam Hakuro H50S). Ładniej wtapia podkład w skórę, więc może gąbka (nie mówię, że akurat ta ) też będzie dla Ciebie lepszym rozwiązaniem.

To tyle, co mogę doradzić, bo nie znam się na podkładach w piance
Stary 2016-03-04, 10:41   #4846
athm
Zadomowienie

Cytat:
Lepiej Hakuro. Mnie włosie pędzli z YR podrażnia, brudzi podczas prania i jakoś tak śmierdzi.
A Hakuro mam jeden, ale jest boski-H56, używam do bronzera, ale do różu też może być.
Jak chcesz fajne i tanie do różu i może być włosie syntetyczne to Essence sobie poszukaj. Albo on line albo w drogeriach natura.
To ten:
https://www.ladymakeup.pl/sklep/esse...l-do-rozu.html
Jedyna wada- lubi odklejać się od trzonka jak często go myjesz,ale można na nowo skleić i bez problemu używać nadal.
Na Hakuro możesz dorwać zniżki gazetowe na weekend zniżek teraz 5-6 marca. Np. w Cosmopolitan i chyba w Avanti są.
Cytat:
Napisane przez empress_

Dziękuję, Dziewczyny! Odpuszczę sobie essence, bo już raz kupiłam tani pędzel w naturze i to była strata pieniędzy. Przeanalizuję ofertę Hakuro i zniżek

Co do pędzli z yves rocher, mam komplet w etui i służy mi dość dobrze, ale ten do pudru bardzo gubi włosie, nawet w czasie nakładania produktu na twarz. W efekcie mam włoski na twarzy i dekolcie I rzeczywiście uprany cuchnie okropnie

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Niestety, nigdy nie miałam do czynienia z podkładami w piance.

Co jednak mogę z mojej strony doradzić, to możesz spróbować nakładać podkład pędzlem, okrężnymi ruchami i zobaczyć czy nie daje to lepszego efektu niż stemplowanie. A pędzel, który bym poleciła, to właśnie typu flat top (np. Hakuro H50).

Ja do podkładu (płynnego) używam gąbki (mam tą z YR), moim zdaniem daje lepszy efekt niż pędzel (używałam Hakuro H50S). Ładniej wtapia podkład w skórę, więc może gąbka (nie mówię, że akurat ta ) też będzie dla Ciebie lepszym rozwiązaniem.

To tyle, co mogę doradzić, bo nie znam się na podkładach w piance
I jak ta gąbka z rośka? Kusi mnie trochę, bo pędzel, którym nakładałam podkład zero niedoskonałości w ogóle nie chce współpracować z podkładem wygładzająco-rozświetlającym :/
Stary 2016-03-04, 11:10   #4847
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
I jak ta gąbka z rośka? Kusi mnie trochę, bo pędzel, którym nakładałam podkład zero niedoskonałości w ogóle nie chce współpracować z podkładem wygładzająco-rozświetlającym :/
Gąbkę udało mi się kupić za 16 zł. Jest bardzo fajna ładnie rozprowadza podkład, lepiej wtapia go w skórę niż pędzel.Używam jej od dwóch tygodni, ale już trochę wygląda na używaną, zobaczę jak długo będzie przydatna do użycia. Gąbka po zmoczeniu znacząco zwiększa swoją objętość, jest miękka, ładnie stempluje się nią podkład. Zaletą gąbek w kształcie jajka jest to, że możemy nią oprócz podkładu rozprowadzić korektor i tutaj gąbka ta też świetnie się sprawdza. Polecam
Nie mam porównania z innymi gąbkami np. Beauty Blenderem czy gąbką z Real Techniques. Jednak z pędzlem Roszerowe jajko wygrywa zdecydowanie
Stary 2016-03-04, 11:27   #4848
athm
Zadomowienie

Cytat:
Gąbkę udało mi się kupić za 16 zł. Jest bardzo fajna ładnie rozprowadza podkład, lepiej wtapia go w skórę niż pędzel.Używam jej od dwóch tygodni, ale już trochę wygląda na używaną, zobaczę jak długo będzie przydatna do użycia. Gąbka po zmoczeniu znacząco zwiększa swoją objętość, jest miękka, ładnie stempluje się nią podkład. Zaletą gąbek w kształcie jajka jest to, że możemy nią oprócz podkładu rozprowadzić korektor i tutaj gąbka ta też świetnie się sprawdza. Polecam
Nie mam porównania z innymi gąbkami np. Beauty Blenderem czy gąbką z Real Techniques. Jednak z pędzlem Roszerowe jajko wygrywa zdecydowanie
Dziękuję Odpuszczam sobie pomadkę na Dzień Kobiet, to może chociaż gąbeczką się dopieszczę Nigdy jeszcze żadnej nie miałam, a cena rośkowej jest dużo przyjemniejsza niż oryginalnego bb
Stary 2016-03-04, 13:10   #4849
okowalinska
Raczkowanie

Rabat -100zł od onetu przy zamowieniu od 199

https://mailing.onet.pl/01909630497202360200
okowalinska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 13:16   #4850
201607121243
Konto usunięte

YVES ROCHER: z okazji Dnia Kobiet POMADKA DO UST tylko 19,9zl Makijaz ust GRATIS. Poczuj sile kobiecosci! Do 8.03 z sms&karta. Szczegoly w sklepie. Podaj dalej!
Stary 2016-03-04, 16:22   #4851
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
To ten:
Ostatnio w LIDL pojawiły się miękkie w etui za 29zł.
Nie chcę zaśmiecać wątku. Fotki wklejalam na forum lidlowym.

Cytat:
YVES ROCHER: z okazji Dnia Kobiet POMADKA DO UST tylko 19,9zl Makijaz ust GRATIS. Poczuj sile kobiecosci! Do 8.03 z sms&karta. Szczegoly w sklepie. Podaj dalej!
Chyba muszę wybrać się po pomadkę, bo u mnie ładne kolory znikają w ciągu pierwszego dnia.
"Podaj dalej" - to też fragment SMSa?

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2016-03-04 o 16:27
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 16:35   #4852
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cosmetix Pokaż wiadomość
Chyba muszę wybrać się po pomadkę, bo u mnie ładne kolory znikają w ciągu pierwszego dnia.
"Podaj dalej" - to też fragment SMSa?
Tak
Stary 2016-03-04, 16:36   #4853
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Tak
Dzienx Dzisiaj pójdę do mojej stacjonarki. Mam nadzieję, że ekspedientka mnie nie pożre.
Stary 2016-03-04, 17:07   #4854
Rapsodia
Zakorzenienie

Payback wyslal mi zachete do zakupów w Rosku. Sprawdzcie, czy macie, moze lepsze.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg YVR.jpg (234,9 KB, 65 załadowań)
Stary 2016-03-04, 17:27   #4855
nola1985
Raczkowanie

Mnie bonusu kwotowego nie dali, za to mam :

Aktywuj eKupon, zrób zakupy w sklepie internetowym Yves Rocher za min. 149 zł, a otrzymasz 10x więcej punktów.*
eKupon ważny
od 02.03.2016 do 13.03.2016

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Rapsodia Pokaż wiadomość
Co obstawiacie po zmianie prezentów w esklepie?
Niestety do tej pory nie nauczyłam się wróżyć Mam tylko nadzieję, że dadzą wreszcie coś wartościowego, co skłoni nas do szaleństwa zakupowego
Jeśli ktoś decydujący za prezenty w Yves Rocher czyta to forum to ja poproszę jakąś wodę perfumowaną lub dobry krem np. Anti Age Global (tylko nie pod oczy!!!)
nola1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 19:30   #4856
athm
Zadomowienie

Pomadki są po prostu w obniżonej cenie i nie trzeba mieć smsa, żeby skorzystać z promocji, więc naprawdę nie musicie wysyłać smsów do samych siebie

Moje zakupy za 69,67
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0450.jpg (83,3 KB, 123 załadowań)
Stary 2016-03-04, 19:33   #4857
athm
Zadomowienie

Jeszcze raz oglądałam pomadkę nawilżającą i jednak nie - na dłoni kolor szybko się ścierał i zostawały świecące drobinki. A ja nienawidzę drobinek w pomadkach

Widziałam też nowe pomadki w kredce. Malwa jest rewelacyjna
Stary 2016-03-04, 19:58   #4858
aniaprze
Raczkowanie

Ooo.. w stacjonarce tyle dobra za takie pieniądze? Jak to zrobiłaś?
Fajny ten ręczniczek? Jest chyba większy niż myślałam.
aniaprze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-04, 20:17   #4859
athm
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniaprze Pokaż wiadomość
Ooo.. w stacjonarce tyle dobra za takie pieniądze? Jak to zrobiłaś?
Fajny ten ręczniczek? Jest chyba większy niż myślałam.
30x30, taki format jak ściereczki kuchenne. Cienki, ładne logo i kolor, ale dość szorstki, zobaczymy po praniu. Kosmetyczka jest fajna. Cienka, ale dość pakowna - wszystko ze zdjęcia bez problemu się zmieściło

Kupiłam dwa mleczka oliwkowe plus balsam do ust na kupon 3 w cenie 2 z księgi urody. Kolejny balsam za pierwszy próg pieczątek - chciałam zrobić mały zapas Żel Nature to męża urodzinowy, plus wisiorek dla mnie

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Plus jeszcze mały peeling z serii marokańskiej jako gratis na 25-lecie. Nie odbierałam wcześniej, to teraz mi ekspedientka dorzuciła
Stary 2016-03-04, 20:25   #4860
aniaprze
Raczkowanie

Cytat:
30x30, taki format jak ściereczki kuchenne. Cienki, ładne logo i kolor, ale dość szorstki, zobaczymy po praniu. Kosmetyczka jest fajna. Cienka, ale dość pakowna - wszystko ze zdjęcia bez problemu się zmieściło

Kupiłam dwa mleczka oliwkowe plus balsam do ust na kupon 3 w cenie 2 z księgi urody. Kolejny balsam za pierwszy próg pieczątek - chciałam zrobić mały zapas Żel Nature to męża urodzinowy, plus wisiorek dla mnie

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Plus jeszcze mały peeling z serii marokańskiej jako gratis na 25-lecie. Nie odbierałam wcześniej, to teraz mi ekspedientka dorzuciła
Dzięki
Ja się wybieram z ulotką we wtorek Mam ochotę właśnie na nową pomadkę Malwę, coś tam jeszcze dokupię i chciałabym się załapać na zdrapkę Może coś wygram:ha haha:

Edytowane przez aniaprze
Czas edycji: 2016-03-04 o 20:26
aniaprze jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości