|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4832 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny bardzo proszę Was o pomoc
![]() Klientką YR jestem już ładnych kilka lat, zawsze korzystałam ze sklepów stacjonarnych, wykorzystując przychodzący mailing/ulotkę papierową. Kilka miesięcy temu zaczęłam robić zakupy w e-sklepie i od tego czasu nie dostaję oferty do stacjonarki. Dzwoniłam do BOKu, mieli to sprawdzić, ale nadal cisza. W związku z tym pytanko: czy mogę wykorzystywać wrzucane przez Was oferty w poście 2, skoro nie ma tam kodów? Przestałam już to ogarniać Druga sprawa, ostatnio moja przyjaciółka chciała założyć kartę z mojego polecenia. Pani kazała nam przynieść formularz polecenia. Skąd go możemy wziąć?
|
|
|
|
#4833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z oferty mailingowej z pierwszej strony nie możesz skorzystać, jak nie masz papierowej ulotki. Dopiero jak wyślą smsa, możesz wysłać go do siebie i skorzystać. Możesz też iść do stacjonarki i poprosić o wystawienie ulotki zastępczej. Czasami robią to dopiero po 10, tłumacząc się tym, że ulotka może jeszcze dojść. Żeby skorzystać z polecenia do stacjonarki, musicie mieć kupon. Rozsyłali takie z ulotką na marzec, pojawiają się też z wakacyjną książeczką czekową. Nie ma kuponów ważnych cały czas, niestety. Koleżanka może założyć kartę bez Twojego polecenia i i tak dostanie tusz, ale Ty nie dostaniesz żadnej nagrody. Niektórych rzeczy nie da się przeskoczyć
|
|
|
|
|
#4834 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Do tej pory robiłam tak, że jak ktoś na forum wrzucił linka do swojego mailingu, to ściągałam sobie na komórkę i pokazywałam pani. W sumie danych osobowych tam nie ma, więc problemu też nigdy z kupnem nie miałam. Za to teraz, jak piszecie, nie wysyłają nikomu maili, więc zainteresowałam się co i jak. Hm, a jest szansa, że wystawią mi zastępczą ulotkę z kuponem polecającym, czy już za bardzo kombinuje?
|
|
|
|
|
#4835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z tego, co rozumiem, to korzystałaś z kodu mailowego, tak? Bo na zdjęcie ulotki z forum to chyba by nie przeszło Jak Ty zamawiałaś już online, a koleżanka nie, to może zaproś ją do wysyłkowej? Możesz sobie wtedy wziąć korektor albo i perfumy, koleżanka też |
|
|
|
|
#4836 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Hakuro mam jeden, ale jest boski-H56, używam do bronzera, ale do różu też może być. Jak chcesz fajne i tanie do różu i może być włosie syntetyczne to Essence sobie poszukaj. Albo on line albo w drogeriach natura. To ten: https://www.ladymakeup.pl/sklep/esse...l-do-rozu.html Jedyna wada- lubi odklejać się od trzonka jak często go myjesz,ale można na nowo skleić i bez problemu używać nadal. Na Hakuro możesz dorwać zniżki gazetowe na weekend zniżek teraz 5-6 marca. Np. w Cosmopolitan i chyba w Avanti są. ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Tak mogłybyście, ale nie zakładając kartę w stacjonarce tylko kanałem wysyłkowym. Jak numer klienta masz, który wykorzystujesz do zamawiania on line z wysyłkowych to tak możecie zrobić.
Proszę zajrzyj do tego wątku i wypełnij ankietę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=733894 Edytowane przez MissChievousTess Czas edycji: 2016-03-03 o 21:58 |
||
|
|
|
#4838 |
|
Konto usunięte
|
Ja do różu polecam pędzel hakuro h24. Można nim też zaaplikować bronzer i rozświetlacz, a nawet przypudrować twarz.
|
|
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4840 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamaAmelka, dziękuję!!!
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
Mama dziś zamówiła w wysyłkowej kokosowy
|
|
|
|
#4843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie testuję nowy podkład i mam z nim lekki problem. Mam pędzel płaski, bo wcześniej używałam podkładów płynnych i jeden Hakuro standarodowy H50, którego używałam "na szybko do podkładu", ale tu się nie sprawdza. A widzę, że podkład fajny, tylko źle nakładam ![]()
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Co obstawiacie po zmianie prezentów w esklepie?
|
#4845 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co jednak mogę z mojej strony doradzić, to możesz spróbować nakładać podkład pędzlem, okrężnymi ruchami i zobaczyć czy nie daje to lepszego efektu niż stemplowanie. A pędzel, który bym poleciła, to właśnie typu flat top (np. Hakuro H50). Ja do podkładu (płynnego) używam gąbki (mam tą z YR), moim zdaniem daje lepszy efekt niż pędzel (używałam Hakuro H50S). Ładniej wtapia podkład w skórę, więc może gąbka (nie mówię, że akurat ta To tyle, co mogę doradzić, bo nie znam się na podkładach w piance
|
|
|
|
|
#4846 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję, Dziewczyny! Co do pędzli z yves rocher, mam komplet w etui i służy mi dość dobrze, ale ten do pudru bardzo gubi włosie, nawet w czasie nakładania produktu na twarz. W efekcie mam włoski na twarzy i dekolcie ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4847 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mam porównania z innymi gąbkami np. Beauty Blenderem czy gąbką z Real Techniques. Jednak z pędzlem Roszerowe jajko wygrywa zdecydowanie |
|
|
|
|
#4848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4849 |
|
Raczkowanie
|
Rabat -100zł od onetu przy zamowieniu od 199
https://mailing.onet.pl/01909630497202360200 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4850 |
|
Konto usunięte
|
YVES ROCHER: z okazji Dnia Kobiet POMADKA DO UST tylko 19,9zl Makijaz ust GRATIS. Poczuj sile kobiecosci! Do 8.03 z sms&karta. Szczegoly w sklepie. Podaj dalej!
|
|
|
|
#4851 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Nie chcę zaśmiecać wątku. Fotki wklejalam na forum lidlowym. Cytat:
"Podaj dalej" - to też fragment SMSa?
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2016-03-04 o 16:27 |
||
|
|
|
#4852 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4853 |
|
Makeup challenge winner
|
Dzienx
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Payback wyslal mi zachete do zakupów w Rosku. Sprawdzcie, czy macie, moze lepsze.
|
#4855 |
|
Raczkowanie
|
Mnie bonusu kwotowego nie dali, za to mam :
Aktywuj eKupon, zrób zakupy w sklepie internetowym Yves Rocher za min. 149 zł, a otrzymasz 10x więcej punktów.* eKupon ważny od 02.03.2016 do 13.03.2016 ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Niestety do tej pory nie nauczyłam się wróżyć Jeśli ktoś decydujący za prezenty w Yves Rocher czyta to forum to ja poproszę jakąś wodę perfumowaną lub dobry krem np. Anti Age Global (tylko nie pod oczy!!!)
|
|
|
|
#4856 |
|
Zadomowienie
|
Pomadki są po prostu w obniżonej cenie i nie trzeba mieć smsa, żeby skorzystać z promocji, więc naprawdę nie musicie wysyłać smsów do samych siebie
Moje zakupy za 69,67
|
|
|
|
#4857 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze raz oglądałam pomadkę nawilżającą i jednak nie - na dłoni kolor szybko się ścierał i zostawały świecące drobinki. A ja nienawidzę drobinek w pomadkach
![]() Widziałam też nowe pomadki w kredce. Malwa jest rewelacyjna |
|
|
|
#4858 |
|
Raczkowanie
|
Ooo.. w stacjonarce tyle dobra za takie pieniądze?
Jak to zrobiłaś?![]() Fajny ten ręczniczek? Jest chyba większy niż myślałam. |
|
|
|
#4859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupiłam dwa mleczka oliwkowe plus balsam do ust na kupon 3 w cenie 2 z księgi urody. Kolejny balsam za pierwszy próg pieczątek - chciałam zrobić mały zapas Żel Nature to męża urodzinowy, plus wisiorek dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Plus jeszcze mały peeling z serii marokańskiej jako gratis na 25-lecie. Nie odbierałam wcześniej, to teraz mi ekspedientka dorzuciła |
|
|
|
|
#4860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja się wybieram z ulotką we wtorek Mam ochotę właśnie na nową pomadkę Malwę, coś tam jeszcze dokupię i chciałabym się załapać na zdrapkę Edytowane przez aniaprze Czas edycji: 2016-03-04 o 20:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.