O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-26, 09:33   #4831
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Iza tak, na noc ma pieluche, czasem ma sucho rano a często nasikane.
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 10:38   #4832
89migotka
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Malami ja niestety też nie pomogę.

Mysia Ty już od czwartku się urlopujesz? Zazdroszczę! W weekend chyba ładna pogoda się zapowiada

Fak! Wczoraj nie posmarowałam ust balsamem, a dzisiaj okropnie pieką. Polecicie coś?

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 10:53   #4833
Gianna M
Zakorzenienie

Migotko ja ostatnio sie ratuje bebe young care na spierzchniete usta I balsamem z emolium. Mi pomaga.

Ewcia szajby na najgorsze. Ale dzis jest bardzo grzeczna I sama die soba zajmuje na szczescie Bo ja sie czuje do dupy. Jeszcze mega zakwasy mam!

Mysia wspolczuje maratonu,nie daj sie malenka

Yss ciesze sie ze udalo wam sie porozmawiac! Martwia mnie twoje problem ze snem:/ mam nadzieje ze zacznie sie to normowac tak jak sytuacja w domu sie uspokoi

Iza no jak dzieciaki sie same bawia to na serio juz widac ze Nam rosna skurczybyki ja to czasem leje jak slucham Tuli. Dzis do kali mowila ze Tata jest w pacy a mama jest Ora I boli ja bziuch I potem ja tuli I mowi a ty nie pacz no leje z tych jej rozmow. Potem biegnie do mnie I mowi ze ma wlos w buzi otwiera a ja wyciagam takiego dlugasnego wlocha a Tula tylko dzieki

Idziemy zaraz w drzeme z Tula na szczescie! Ja jutro juz do pracy a tz wzial l4

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Teskni chyba za zlobkiem Bo wciaz mowi ze kaja bawi sie z kalolem a ona nie pytam czy chce isc a ona z taka radoscia ze chce I idzie po buty I mamo odz mamo odz

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 11:09   #4834
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Zrobiłam skalpel 2, o tak 💪💜

Gianka a jak mój gada z autami tzn auta między sobą i jeden do drugiego przesuń się a tamten ze nie a Kostek ALE PODLA MENDA 😁😁😁
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-01-26, 11:14   #4835
malamiiii19
Raczkowanie

To moze jak nie ziola to znacie jakies naturalne metody na uregulowanie hormonow?
malamiiii19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 11:19   #4836
arletka1313
Zakorzenienie

Hej

yss ciesze sie ze doszliscie do porozumienia. A co ty tak spac nie mozesz?

mysia kurcze wiesz, to juz chyba ten wiek gdzie bedziemy sie martwic o rodzicow. Dobrze ze mama porobila badania, zobaczy je lekarz i powie co sie dzieje. Nie martw sie na zapas. Ja swojej do tej pory wygonic do lekarza nie moge.

gianka o kurcze, co tam sie przyplatalo??? A Tula cudowna w ogole nasze dzieci takie madre juz sa
Pytalas jak sie czuje, dziekuje dobrze.

Zeby wam smutno nie bylo, moja wczoraj tez dala do wiwatu. Nie dala mi na chwile usiasc, non stop cos. I co chwile ryk, bo czegos nie dostala, albo sie uderzyla.

Co od☠☠☠☠☠☠☠ili moi rodzice! Kuzwa! Im sie w dupach poprzewracalo! wkurzyli mnie i tz okropnie! Sluchajcie zaraz nasza 4 rocznica slubu, i dziadka rocznica smierci, i zawsze zamawiaja za niego msze. Dzwonia ze 3 tyg temu do mnie, ze tak sobie pomysleli zeby i nam msze zamowic. Nie bylismy szczesliwi no ale sie uparli, wiec ok. Po pierwsze sis nie zamowili jeszcze a ni jednej, wec tez glupio. No ale sie zaparlam ze zadnego obiadu ani nic robic nie bede z tej okazji, nie beda siedzieli i pili, to moj i tz dzien, i mielismy inne plany na niego. No wlasnie mielismy bo dzis nam go zepsuli...Dzwoni rano mama i z tekstem, ze w niedziele po mszy zapraszaja nas na obiad, a bo to nasza rocznica, i zaprosza jeszcze moich tesciow i sis z mezem. Wkurzylam sie bo po co jeszcze obiady beda robic. No ale glupia sie zgodzilam. Oczywiscie jak psalam wyzej sis ani mszy ani zadnych obiadow nie robili a tu nie wiem po co, na pokaz jakis chyba. Pogadalam z tz ze to glupio ze beda nam obiad robic, no i rad nierad, juz sama mialam robic ten obiad. Dzwonie do mamy i mowie co o tym mysle, i ze my ich zapraszamy i sami obiad zrobimy, ale kategorycznie sie nie zgodzili. Szlag mnie malo nie trafil! Zeby to byla pierwsza rocznica, to rozumiem, ale co, ta co roku beda msze zamawiac i obiady robic? No kuzwa przesada!
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 11:51   #4837
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Malami ja niestety też nie pomogę.

Mysia Ty już od czwartku się urlopujesz? Zazdroszczę! W weekend chyba ładna pogoda się zapowiada

Fak! Wczoraj nie posmarowałam ust balsamem, a dzisiaj okropnie pieką. Polecicie coś?
Ja polecam carmex albo blistex.

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Zrobiłam skalpel 2, o tak 💪💜

Gianka a jak mój gada z autami tzn auta między sobą i jeden do drugiego przesuń się a tamten ze nie a Kostek ALE PODLA MENDA 😁😁😁

haha on jest udany

Cytat:
Napisane przez malamiiii19 Pokaż wiadomość
To moze jak nie ziola to znacie jakies naturalne metody na uregulowanie hormonow?

castagnus.

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
Hej

yss ciesze sie ze doszliscie do porozumienia. A co ty tak spac nie mozesz?

mysia kurcze wiesz, to juz chyba ten wiek gdzie bedziemy sie martwic o rodzicow. Dobrze ze mama porobila badania, zobaczy je lekarz i powie co sie dzieje. Nie martw sie na zapas. Ja swojej do tej pory wygonic do lekarza nie moge.

gianka o kurcze, co tam sie przyplatalo??? A Tula cudowna w ogole nasze dzieci takie madre juz sa
Pytalas jak sie czuje, dziekuje dobrze.

Zeby wam smutno nie bylo, moja wczoraj tez dala do wiwatu. Nie dala mi na chwile usiasc, non stop cos. I co chwile ryk, bo czegos nie dostala, albo sie uderzyla.

Co od☠☠☠☠☠☠☠ili moi rodzice! Kuzwa! Im sie w dupach poprzewracalo! wkurzyli mnie i tz okropnie! Sluchajcie zaraz nasza 4 rocznica slubu, i dziadka rocznica smierci, i zawsze zamawiaja za niego msze. Dzwonia ze 3 tyg temu do mnie, ze tak sobie pomysleli zeby i nam msze zamowic. Nie bylismy szczesliwi no ale sie uparli, wiec ok. Po pierwsze sis nie zamowili jeszcze a ni jednej, wec tez glupio. No ale sie zaparlam ze zadnego obiadu ani nic robic nie bede z tej okazji, nie beda siedzieli i pili, to moj i tz dzien, i mielismy inne plany na niego. No wlasnie mielismy bo dzis nam go zepsuli...Dzwoni rano mama i z tekstem, ze w niedziele po mszy zapraszaja nas na obiad, a bo to nasza rocznica, i zaprosza jeszcze moich tesciow i sis z mezem. Wkurzylam sie bo po co jeszcze obiady beda robic. No ale glupia sie zgodzilam. Oczywiscie jak psalam wyzej sis ani mszy ani zadnych obiadow nie robili a tu nie wiem po co, na pokaz jakis chyba. Pogadalam z tz ze to glupio ze beda nam obiad robic, no i rad nierad, juz sama mialam robic ten obiad. Dzwonie do mamy i mowie co o tym mysle, i ze my ich zapraszamy i sami obiad zrobimy, ale kategorycznie sie nie zgodzili. Szlag mnie malo nie trafil! Zeby to byla pierwsza rocznica, to rozumiem, ale co, ta co roku beda msze zamawiac i obiady robic? No kuzwa przesada!
Arletko rozumiem cie ze jestes zła ale wg mnie nie ma o co.Rodzice sie postarali pomyśleli o was.To chyba dobrze?Moze zaprosili was do siebie bo nie chcą żebyś sie przesilała w ciąży.A co do sis to moze im tez zrobia takie cos dopiero pózniej tak jak wam teraz.A wieczorem jak wrócicie od rodziców zrobicie rocznice we dwoje.Ja tu nie widze powodu do złości.

Gianka to super ze Tulka tak sie zaklimatyzowała w żłobku Domiś tak sie bawi zwierzakami ze biegają i rozmawiają między sobą a mi serce rośnie z radości jak to widze

Czekam na autobus do pracy,byle do 22.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-26, 11:58   #4838
mysia1986
Zakorzenienie

Migotko, tak od czwartku już wolne. sama sobie zazdroszczę

Ale Wasze szkraby maja fajne teksty Ostatnio w sobotę na tej imprezie z zaskoczenia Szymek się bawił z tz w innym pokoju i mówi do niego "Nie możesz z nią rozmawiać ( czytaj ze mna ) bo będziesz miał szlaban na komputer! Ona jest moja !
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 12:05   #4839
arletka1313
Zakorzenienie

iza tu nie chodzi ze chcieli dobrze, tylko robia to dla popisu przed moimi tesciami, no i okazja do wypicia! Sis jest po slubie zaraz 8 lat i im nic takiego nigdy nie robili, a nam co roku zamawiaja rocznice, przewaznie to ja w podziekowaniu robilam obiad, a ze teraz nie zapraszalam to sami robia, dla mnie to chore i glupie, i nie lubie takiego zachowana, ostatnio u nich to jest tylko szukanie okazj do wypicia, i w tym przypadku tez o to chodzi. Do sis nie chodza na urodziny, imieniny a do nas zawsze, i do moich tesciow tez- i dla mnie to jest tylko popis a nie dobra wola z ich strony. Juz ja ich dobrze znam.Jak tak to nie potrafia na tyg zadzwonic i zapytac o Lenke czy o mnie czy o tz.
Hania 6.09.2016

Stary 2016-01-26, 13:24   #4840
Gianna M
Zakorzenienie

Arletko kurcze sytuacja ciezka Bo wyobraz sobie jak sie sis czuje:/ bez sensu. Przed Kim taka pokazowka przed tesciami?

W sumie to przeciez wass dzien. Milo jak ktos zadzwoni z zyczeniami ale jednak samo powinniscie go swietowac. Ja bym tak wolala. No teraz to juz I tak po ptakach.

Ewcia Kostek jest super! Nie wiem skad ona takie slowa lapie

Mysia Szymon jak teren zaznacza kciuki za mamy wizyte w piatek! Nie martw sie!

Nie wiem co ja mam z tym brzuchem:/

Stary 2016-01-26, 14:17   #4841
89migotka
Zakorzenienie

Mysia ten Twój Nysek to też udany z tekstami Na mnie Nadia jest jakaś obrażona, od wyjazdu z PL rozmawiałam z nią może z 2 razy, chyba zła jest na mnie, że jestem tż żoną. Jak była to powiedziała, że ona tez chce być jego żoną i jest zazdrosny o nią

Gianka, a może stresujesz się czymś i dlatego brzuch boli?

Arletka no kurde jak to na pokaz. Przecież Twojej siostrze może być przykro, że tylko Wam zamawiają mszę i robią obiad. Z resztą to od Was powinno zależeć czy chcecie z kimś ten dzień spędzać czy sami.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-26, 16:02   #4842
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Mysia ten Twój Nysek to też udany z tekstami Na mnie Nadia jest jakaś obrażona, od wyjazdu z PL rozmawiałam z nią może z 2 razy, chyba zła jest na mnie, że jestem tż żoną. Jak była to powiedziała, że ona tez chce być jego żoną i jest zazdrosny o nią

Gianka, a może stresujesz się czymś i dlatego brzuch boli?

Arletka no kurde jak to na pokaz. Przecież Twojej siostrze może być przykro, że tylko Wam zamawiają mszę i robią obiad. Z resztą to od Was powinno zależeć czy chcecie z kimś ten dzień spędzać czy sami.
Te dzieciaki sa udane:-D

Ja jutro mam wolne bo nie ma czesci.Srednio mi to pasuje ale cóż.

Stary 2016-01-26, 16:42   #4843
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Arletko a ja bym podziękowała i powiedziała ze chce ten dzień spędzić z mężem. Nam siostra tzta chciała się wieczorem na wino i pizze wprosic wiec powiedziałam ze to mój i męża dzień i ze nie da rady.

Mysia następny agent 😁😁😁 a tz co na to?

Migotka u mnie w rodzinie wszystkie dziewczynki uwielbiają P a Hanka jak była mała to nawet jej moja ciąża nie przeszkadzała bo przecież ona " Kostusia przygarnie i będzie kochać jak swoje " 😂😂😂

Ja byłam u siostry , rowerem pojechaliśmy 😁 wróciłam założyłam buty i fru na biegi. Ale odblasku zapomniałam i zrobiłam tylko 3km 😢
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-01-26, 17:59   #4844
Lila_27
Zakorzenienie

Hej! MAMA pojechała niestety; no ale cóż musiała. Za mc może przyjedzie ☺
A ja mam kontuzje ręki tego mi tylko brakowało, ale sama się doigrakam .. . Wznosilam po schodach wózek z małym w środku i zakupani pewnie z 30 kg i chyba jakieś ścięgno naciagnelan i ręką prawie ruszać nie mogę 😭 TZ kupil mi jakaś masc i oby pomogła bo nawet dziecku pieluchy przebrac nie mogę
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 18:01   #4845
2016070930
Konto usunięte

Hej

Gianka brawa za mobilizację i ćwiczenia. Wracaj do zdrowia, oby to nic poważnego

89migotka u mnie tylko Carmex w słoiczku się sprawdza, strasznie mi usta wysychają i nic więcej nie pomaga. Tylko ma zapach specyficzny i nie każdemu on odpowiada

Kluska zdrówka dla Hani

Ewcia super że waga i cm zaczęły spadać

yssmay ja twojego tżta trochę rozumiem, bo pamiętam jak odliczałam dni do wyprowadzki od teściowej gdy zwaliła się tam rodzina siostry tżta bo oni nie mieli gdzie mieszkać. Każdy kolejny dzień pretensji, kłótni i awantur o wszystko to była dla mnie męczarnia a u was sytuacja jest bardziej napięta. Mam nadzieję, że już niedługo wszystko się ułoży po waszej myśli

Basiu dobrze że u gina wszystko ok

mysia1986 mam nadzieję że to faktycznie tylko odwodnienie, zdrowia dla mamy. Maratonu w pracy współczuję, ale dobrze że już po

Lila szkoda, że mama już jedzie, na dłuższy czas bi ci się taka pomoc przydała

arletka1313 jeśli ten obiad to tylko okazja do wypicia to też bym się wkurzyła i wolała spędzić ten dzień tylko z tżtem, może da się to jednak jeszcze jakoś odwołać

PannaMagda a jak powiesz tżtowi że chcesz się z nim położyć i pogadać to wtedy nie przyjdzie wcześniej spać? Ja z moim tżtem to rzadko kiedy zasypiam bo mamy zupełnie inne rytmy dnia, ja kładę się wcześniej a on może siedzieć do 3 nad ranem więc nie wyobrażam sobie na niego czekać. Ale jak dostanie jasny komunikat że chciałabym się przytulić i pogadać to porzuci komputer i położy się wcześniej .

U mnie tez odwilż, od wczoraj leje, ale zrobiło się w końcu cieplej więc deszcz mi jakoś nie przeszkadza
Idę, może też poćwiczę bo przez te nadgodziny ostatnio na nic nie miałam siły i zaniedbałam ćwiczenia.
2016070930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 18:04   #4846
Lila_27
Zakorzenienie

Gianka jak brzuch ?

Yss oby ten guzek to nic poważnego. ...

Mysiu tyle wolnego 😊Rozpusta 😊

Iza ciesz się z wolnego ☺

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Mój żołądek raz lepiej raz gorzej, ale poczekam na to NFZ bo ten dr będzie robił i od razu zaproponuje leczenie jak trzeba będzie

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Chociaż w sumie nadal się zastanawiam czy nie mieć tego już za sobą i prywatnie zrobic
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 19:04   #4847
arletka1313
Zakorzenienie

Tak to jest pokaz przed moimi tesciami. Oni maja wieksze gospodarstwo, wiecej pieniedzy no i tesc szycha-bo radny gminy. I tak im wlaza w dupe, a mnie to strasznie wkurza! To jest okazja tylko do tego zeby wypic i juz. Za rok juz sobie na takie cos nie pozwole. Szkoda mi sis, no ale dzis u niej bylam i gadalysmy i ona juz na to leje. Przyzwyczaila sie do tego. Wyobrazcie sobie ze podsluchala ze na komunie Olki w tym roku chca zaprosic moich tesciow, pytam si epo co? Co to za rodzina? Matka ma jednego brata to caly czas na nich nawalaja, ojciec ma 7 rodzenstwa, ma kogo zaprosci, to nie, obcych ludzi bedzie zapraszal, glupota i tyle!
Hania 6.09.2016

Stary 2016-01-26, 19:40   #4848
Gianna M
Zakorzenienie

Hej

Powiem wam ze przelzalam caly dzien Bo mnie zoladek boli. Chyba mam jelitowke Bo mnie przegonilo I sis Te same objawy. Za☠☠☠iscie a jutro do roboty na rano. Ech no Nic ale co sie ze mna dzieje brzuch mnie boli wiec dzis IDE cwiczyc nogi walnieta jestem ale musze no

Stary 2016-01-26, 20:18   #4849
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Gianka ja dzisiaj skalpel 2, skakanka, przysiady, podnoszenie nóg i 3km biegu. Cudnie się czuje 😀i zamówiłam ciężarki na nadgarstki i nogi 😀

Lila warto czekać i się męczyć? Zrobisz jak uważasz.
Run bitch!Ruuun!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-26, 20:43   #4850
Gianna M
Zakorzenienie

Lilka sadze ze masz nadrzerki na tym zoladku. Nie bierzesz nadal Nic? Wspopczuje CI tego boli:/

Ewcia o ty to juz jestes wprawiona w bojach ja to dopiero leszczyk jestem ale zakwasy mnie motywuja

Stary 2016-01-26, 20:47   #4851
89migotka
Zakorzenienie

Lila kochana Ty uważaj tam na siebie i aż takich ciężarów nie dźwigaj. A przypomnij mi kiedy Ty masz to badanie na nfz, połowa lutego? Jeżeli uważasz, że wytrzymasz z tym bólem do badania to może i masz rację żeby zrobił to lekarz, u którego już byłaś i masz zaufanie. Widzisz to tak jak u mnie, że wolę pokonać tyle km i pojechać do L. aby sprawdzić czy pęcherzyk pękł. Z tym, że mnie nic nie boli.

Gianka o nie tylko nie jelitowka! Oby Tulę ominęło

Ruda to Twoja siostrzenica też jest udana

Dziewczyny za ćwiczenia!

Posmarowałam usta olejem kokosowym i od razu lepiej

Stary 2016-01-26, 20:54   #4852
Gianna M
Zakorzenienie

Margo mowisz ze jak dasz jasny komunikat to idzie grzecznie do lozeczka hahah usmialam sie cwicz cwicz kochana!

Arletko rozumiem juz. Tylko chyba przesadzaja troszke! Co to Im da. Szkoda sis ale widze ze juz sie z tym oswoila. No ale z Ta komunia to juz gruba przesada musisz zainterweniowac Bo tesciowie w koncu tez glupi nie Sa I sie domysla o co chodzi. To juz przeginaja. Rocznica to jeszcze ale komunia I to corki sis twojej no bez przesady. Jak beda sie czuli np jej tesciowie. Dziwne.

IDE spac,buziaki

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Lilka czy ty oszalalas! Kobieto ciesz sie ze daleko mam do ciebie Bo bys jeszcze lanie dostala ode mnie!!! Uwazaj na siebie! No tyle dzwigac!

Stary 2016-01-26, 21:03   #4853
2016070930
Konto usunięte

Lila uwazaj na siebie, nie dziwię się że cos sobie naciagnelas, 30 kg 8 sama dzwigasz, oj lanie się nalezy Mam nadzieję ze szybko przestanie bolec.

Arletko tez uwazam ze z tą komunią to juz duza przesada, przeciez to nie jest rodzina twojej siostry

Giana no tak, moj tz to średnio domyslny jest więc musze jasne komunikaty czasami stosowac

Ja zrobilam Sekret Chodakowskiej, Begginer Shred od Jillian, lacznie 1,5 godz cwiczen i jestem z siebie dumna Ide do wanny i spac.
Dobrej nocy
2016070930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 21:26   #4854
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Hej! MAMA pojechała niestety; no ale cóż musiała. Za mc może przyjedzie ☺
A ja mam kontuzje ręki tego mi tylko brakowało, ale sama się doigrakam .. . Wznosilam po schodach wózek z małym w środku i zakupani pewnie z 30 kg i chyba jakieś ścięgno naciagnelan i ręką prawie ruszać nie mogę 😭 TZ kupil mi jakaś masc i oby pomogła bo nawet dziecku pieluchy przebrac nie mogę
O kurcze Lilka nie dzwigaj tyle.Oby reka szybko przeszła po tej maści.
Szkoda że mama już pojechała ale co zrobić:-(

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
Tak to jest pokaz przed moimi tesciami. Oni maja wieksze gospodarstwo, wiecej pieniedzy no i tesc szycha-bo radny gminy. I tak im wlaza w dupe, a mnie to strasznie wkurza! To jest okazja tylko do tego zeby wypic i juz. Za rok juz sobie na takie cos nie pozwole. Szkoda mi sis, no ale dzis u niej bylam i gadalysmy i ona juz na to leje. Przyzwyczaila sie do tego. Wyobrazcie sobie ze podsluchala ze na komunie Olki w tym roku chca zaprosic moich tesciow, pytam si epo co? Co to za rodzina? Matka ma jednego brata to caly czas na nich nawalaja, ojciec ma 7 rodzenstwa, ma kogo zaprosci, to nie, obcych ludzi bedzie zapraszal, glupota i tyle!

No jak tak to wygląda to rzeczywiście zmienia postać rzeczy:-(Przykre to że twoi rodzice tylko szukają okazji do wypicia:-( Z tą komunią to już mega dziwne teściowie w końcu sie domyślą o co chodzi.A tej rocznicy nie da sie jednak odwołać w takiej sytuacji?

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Hej

Powiem wam ze przelzalam caly dzien Bo mnie zoladek boli. Chyba mam jelitowke Bo mnie przegonilo I sis Te same objawy. Za☠☠☠iscie a jutro do roboty na rano. Ech no Nic ale co sie ze mna dzieje brzuch mnie boli wiec dzis IDE cwiczyc nogi walnieta jestem ale musze no
Gianka uważaj na siebie i się kuruj

Dziewczyny ja was podziwiam za te ćwiczenia,bieganieklask i:Na pewno efekty bedą super

Ja już po pracy robiłam dziś na innym stanowisku z koleżanką.Całe 8 h przegadałyśmy więc zleciało mega szybko.Jutro mam wolne a czwartek i piątek pracuje normalnie.

Stary 2016-01-26, 22:11   #4855
_Kluska_
Zakorzenienie

Migociu carmex w słoiczku jest mistrz. i nie tylko do ust - smaruje tez te przesuszone miejsca na dłoniach i pomaga noni np wczoraj mi się coś koło ust zaczęło robić, wywaliło jak zimno. posmarowalam i się schowało

Gianka, Ewciu teksty mistrz Sz Mysi nie gorszy

ja po basenie padam na twarz. Hania zdrowa, jeszcze jutro ją przetrzymamy a w cze do żłobka

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 22:23   #4856
89migotka
Zakorzenienie

Basia dlaczego Ciebie ostatnio tak mało? Coś się dzieje? Jak dziewczynki?

Kluska dobrze wiedzieć, że nie tylko do ust Właśnie miałam się Ciebie pytać, ale gdzies mi umknęło, jak tam Twoje dłonie? U mnie nie jest najgorzej w tym sezonie zimowym, tylko w jednym miejscu miałam pęknięcie, ale już jest dobrze

Nie mam żadnych oznak pękającego pęcherzyka :/ Jedyne co było to plamienie po poprawieniu przez nas.

Stary 2016-01-26, 22:43   #4857
_Kluska_
Zakorzenienie

Migociu a jakie 'powinny' być objawy pęknięcia?
moje dłonie do dupy, najgorzej ever teraz kupie to hub salva i jak nie to to nie wiem co. wszystko inne pomaga tylko na chwilę.

A propos dłoni - jaka odżywka na rozdwajajace się paznokcie?

Ewciu gratuluję postępów wkrecilas się

Margot a jaki to komunikat dokładnie?

Gianka mam nadzieje, ze juz po jelitówce!

w czw kinie 14 dni od początku 'diety'. w tym czasie 2x chodakowska, 2xGacka i 3x basen. niedługo mogę mieć znów dużo pracy i może wszystko.pojdzie się walić, ale tymczasem się cieszę

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2016-01-26, 22:47   #4858
89migotka
Zakorzenienie

Kluska mi jak pękają to aż do krwi i niestety piecze/swędzi takie dziwne uczucie.

Uciekam spać. Dobranoc

Stary 2016-01-26, 23:07   #4859
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Kluska ciesze się ze Hana zdrowa 😁 co do dłoni to nie pomogę, ja używam dove i dla mnie jest dobry. Chociaż już kiedyś pisałam ze jak Kostus się urodził i non stop mylam ręce to bardzo mi popękała Skóra i używałam jego emolium, tego balsamu. Ciesze się ze dieta i ćwiczenia Ci idą 💪👏 pięknie, daj znać jak będą efekty 💜 mnie się ten cały sport coraz bardziej podoba. Chociaż jak miałabym wybierać między bieganiem a ćwiczeniami to bieganie i tak by wygrało. No uwielbiam to 💜

Migotka o kurde, współczuję ci przejść z tymi dłońmi .

Kochane spadam, dzisiaj star Wars 😁 nie zasne chyba 😁😁😁 dobranoc i dzień dobry 😀
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-01-26, 23:10   #4860
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Kluska mi jak pękają to aż do krwi i niestety piecze/swędzi takie dziwne uczucie.

Uciekam spać. Dobranoc
mi też do krwi na to swędzenie mi pomaga wapno, czasem swędzi i pali że wytrzymać nie mogę. wapno niestety suchości nie likwiduje
myślę, że to alergia na coś co na zimę dodają do wody, bo długo przed mrozami się zaczęło. jeszcze na parafine chyba pojde, może to trochę pomoże. co ciekawe to przed ciążą nie miałam takich problemów.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości