|
|
#4831 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jesienią... Irena wizażem szła. AKT 21
Cytat:
Przepraszam was dziewczyny, ale chyba nie bardzo rozumiecie o co mi chodzi. Ja nie mam co robić. Gdybym miała, to bym się słowem nie odzywała tylko robiła swoje. Przepraszam, już nie będę narzekać, bo to nie ma sensu. Nikt mnie tam w końcu na siłę nie trzyma. |
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53358900]Z czym Jasia ma rację? Co mam robić? Siedzieć na wizażu?
Przepraszam was dziewczyny, ale chyba nie bardzo rozumiecie o co mi chodzi. Ja nie mam co robić. Gdybym miała, to bym się słowem nie odzywała tylko robiła swoje. Przepraszam, już nie będę narzekać, bo to nie ma sensu. Nikt mnie tam w końcu na siłę nie trzyma.[/QUOTE] Hania jak mam na myśli definicje zatrudnienia czyli to ze zatrudniony wykonuje obowiązki dane przez pracodawcę jak i przeznacza swoj własny czas do dyspozycji pracodawcy. Miałam na myśli to ze nawet jesli nie masz wiele do roboty to on Ci płaci za Twoj czas ktory mu oddajesz i jestes do jego dyspozycji... Ja to w tem sposób rozumiem. Chociaz zgadZam sie ze jesli nie masz zupełnie nic do roboty nigdy to musi byc okropnie męczące i powinnaś szukac czegos gdzie bedziesz sie spełniać!
|
|
|
|
#4833 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tylko tą definicję, którą przytoczyłaś można różnie interpretować. Z mojego punktu widzenia jest ok, ale gdyby tak popatrzeć ze strony zboka... sorry, ale nie chcę być do jego dyspozycji. Miałam dzisiaj robić brokułową zupę krem, ale mi się nie chce przez to wszystko. Nic mi się nie chce. Do pracy też mi się nie chce jutro iść. |
|
|
|
|
#4834 |
|
Gang Iren
|
Hania
|
#4835 |
|
O Ireno! ;-)
|
Hania mnie też chodziło o takie podejście do pracy jak napisała Karola - czas to pieniądz i za to też Ci płacą.
Ale już nie ciągne tematu, bo nerwowo się robi ![]() Chce mi się nowej torebki
|
#4836 |
|
na drugie mam Irena
|
Kasia dzięki za info o latarenkach. Mam ten sklep w mieście, muszę tam zerknąć.
|
#4837 |
|
O Ireno! ;-)
|
A mnie się nie chce otworzyć ten link - of razu mi wywala neta
|
#4838 | ||
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() ładne rzeczy tam mają ![]() Ależ CUDOWNOŚCI Anne Dauphine Julliand - mam nadzieję, ze bedziesz miała tak samo silne odczucia jak ja... tyle emocji i miłości! I będą łzy, oj będą... Zrozumieć Amelię, Biała wilczyca, - świetne Silva rerum zazdroszczę Cytat:
![]() mów jak zrobiłaś sos? bardzo lubie tortellini, najczęściej dodaje je do sałatek...
|
|
#4839 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.No właśnie Jasia, czas to pieniądz i zawsze mnie uczono, że nie płaci się za siedzenie i nic nie robienie. Może to moja wina cholera? Może ja mam po prostu złe podejście? Już sama nie wiem. Mi się link otwiera. |
|
|
|
|
#4840 | ||
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
Cytat:
![]() musi mieć takie twarde gumowe zabawki
|
|
#4841 | |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj będzie wstrząsający film dokumentalny na TVP1 o 22:20. "Klinika spalonych twarzy", o kobietach oblanych kwasem. Mam nadzieję, że wytrzymam. Chociaż mam tak ciśnienie podniesione, że na razie nie chce mi się spać.
U mnie nie ma na szczęście tego sklepu KiK , najbliższy w Będzinie, na Śląsku .---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4842 |
|
Irenosława Pierwsza
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53359836]Nie no, przepraszam, to ja mam dzisiaj nerwa przez to wszystko
.No właśnie Jasia, czas to pieniądz i zawsze mnie uczono, że nie płaci się za siedzenie i nic nie robienie. Może to moja wina cholera? Może ja mam po prostu złe podejście? Już sama nie wiem. Mi się link otwiera.[/QUOTE] Hania, no ale jak ci nie zalezy na tej pracy, na poważnie nie wiążesz z nia przyszłości, to co ci zalezy...? nie masz roboty to odpal neta i surfuj... jak ci płacą to pal licho... lepiej siedzieć w robocie i nic nie robić i zarobić, niż siedzieć w domu, nic nie robić i nie zarobić... A jak firma wychodzi z założenia, ze jest w stanie płacić pracownikowi pensję, który nie ma co robić, to ich sprawa... pewnie ich na to stać ![]() Nie smutaj sie, na spokojnie szukaj innej pracy, a tu po prostu rób, albo nie rób... swoje ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53359938]Dzisiaj będzie wstrząsający film dokumentalny na TVP1 o 22:20. "Klinika spalonych twarzy", o kobietach oblanych kwasem. Mam nadzieję, że wytrzymam. Chociaż mam tak ciśnienie podniesione, że na razie nie chce mi się spać. [/QUOTE] Oglądałam kiedyś ten program chyba na TVN Style... bardzo smutny i wstrząsający ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53359938] Moje Futro pochwaliłam ostatnio, bo miał chyba ze 3 tygodnie małego pluszowego pieska, którego nosił w pysku, przytulał, przynosił, żeby mu rzucać. Jak go pochwaliłam, że pierwszy raz nie rozszarpał pluszaka, tak na drugi dzień pół pokoju było w wacie z wnętrza tego biedaka .[/QUOTE]Mi aż żal tego mojego psiura, bo wszystko rozszarpuje chwila moment i nie ma zabawki Zostało mu takie jedno fajne kółko gumowe...
|
#4843 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Okej, już nie obarczam was moimi problemami, bo każdy ma swoje. Musiałam tylko to wszystko wyrzucić z siebie i akurat trafiło na was. |
|
|
|
|
#4844 |
|
O Ireno! ;-)
|
Hania wiesz co? Dopóki Ci płacą za "nicnierobienie" to nie ma się czym martwić - dają kasę to trzeba brać. Najwyżej możesz poszaleć po necie, może coś fajnego kupisz
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53360116]Wiem Mag, że macie rację. Dzisiaj przez cały dzień coś tam miałam do roboty, ale ostatnią godzinę to zwyczajnie siedziałam, w końcu zaczęłam czytać coś tam w necie, ale to mnie chyba jeszcze bardziej wqr..ło. Mój M stwierdził, że zbyt ambitnie podeszłam chyba do tej pracy i podobało mi się to co robię i stąd moje rozczarowanie. Pewnie ma rację. Jeszcze gdyby były jakieś inne oferty, ale na razie nic nie widać na horyzoncie. Okej, już nie obarczam was moimi problemami, bo każdy ma swoje. Musiałam tylko to wszystko wyrzucić z siebie i akurat trafiło na was.[/QUOTE] Każdy wnerw trzeba z siebie wyrzucić, bo po co to dusić? Nic to nie da ![]() Siedź z nami na Wizażu i buszuj po necie - oto Twoja praca
|
#4845 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Z lekcji Madame Chic...
![]() "Szczęście nie oznacza, że masz to, czego chcesz, tylko że chcesz tego, co masz."
|
#4846 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
|
|
#4847 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
.
|
||
|
|
|
#4848 |
|
O Ireno! ;-)
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53360271]
No to ja z jednej strony jestem szczęśliwa... a z drugiej nie... i bądź tu mądry człowieku .[/QUOTE]Hania ewidentnie masz brak malin we krwi
|
#4849 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
|
|
#4850 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Hania ja jestem miszczem w nicnierobieniu w pracy, moge cie podszkolic
Ucz sie jezyka, o!Rozumiem twoje rozdraznienie, coraz gorzej tam sie dzieje Ale lepsze to niz siedzenie w domu, i tego sie trzymajmy narazie.A ja mam mozliwosc isc na rozmowe... To nie do konca jest to czego szukalam, bo podobne stanowisko, jednak wiecej obowiazkow i mozliwosc rozwoju. Nie wiem czy jest sens czy lepiej odrazu szukac cos co bedzie mi idealnie odpowiadac... Ale lekko nie jest, a tu mam troche po znajomosci. I moze to glupie ale przeszkadza mi, ze nie dosc ze trzeba nosic firmowy garnitur (juz 6 lat to nosze) to jeszcze obowiazkowo wlosy zwiazane. Jakos mnie to zniechecilo... Moim zdaniem to jest takie obdarcie z osobowosci troche
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53360116]Wiem Mag, że macie rację. Dzisiaj przez cały dzień coś tam miałam do roboty, ale ostatnią godzinę to zwyczajnie siedziałam, w końcu zaczęłam czytać coś tam w necie, ale to mnie chyba jeszcze bardziej wqr..ło. Mój M stwierdził, że zbyt ambitnie podeszłam chyba do tej pracy i podobało mi się to co robię i stąd moje rozczarowanie. Pewnie ma rację. Jeszcze gdyby były jakieś inne oferty, ale na razie nic nie widać na horyzoncie.
Okej, już nie obarczam was moimi problemami, bo każdy ma swoje. Musiałam tylko to wszystko wyrzucić z siebie i akurat trafiło na was.[/QUOTE] Hania wiem,ze irytujaca jest sytuacja kiedy nie masz nic do roboty w pracy,ale tez przesyt jest szkodliwy...ja mialam wczoraj taki dzień,ze w zasadzie nic przez 8 godzin nie zjadlam,bo nie mialam jak zejsc do kuchni...ludzie podchodzili nawet jak jeszcze nie powiedzislam,ze zapraszam.. dzis ciut lepiej.. wiem,moze ja tez narzekam,ale czuje sie zmeczona praca tego typu...ucieklabym od pracy z klientem Cytat:
chcialabym tak ![]() dokladnie
|
|
|
#4853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Nie moge tego tak nosić No moi to tez w sekundy rozbrajają takie zabaweczki. Ale jak sa wybiegani po spacerze to śpią. Dzis mielismy krotki spacer bo padało calutki dzien wiec Dla Joy to było zdecydowanie za mało to wtedy ona potrzebuje cos ma czym moze spożytkować swoją energię . I mimo ze ona to pogryzła tak to bedzie i tak to memlala az pogryzie kilka tygodni. Wiec zabawka udana mimo ze gwizdka juz nie ma .Dzis tak sobei myslalam ze zabawki dla psa to nei to samo co dla dziecka. Psu nie uda sie wytłumaczyć ze ma szanować . zabawki dla psa sa wlasnie po to zeby je gryzł i zużywał nagromadzona energię . i mimo zw jak mu powiem oddaj to odda ale ja nie jestem w stanie non stop kontrolować co dziecku upadnie na podłogę...
|
||
|
|
|
#4854 |
|
Irenosława Pierwsza
|
|
#4855 |
|
Gang Iren
|
Już na bank nic. Boję się pakowania
![]() A jeszcze chciałabym co nieco kupić w hebe ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Może dziś poród? Bo jutro mnie chyba nie będzie
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4857 |
|
Irenosława Pierwsza
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53360271]Na TVN Style był chyba o tej dziewczynie Kate, co ją chłopak z kolegą oblali kwasem. Przynajmniej ja ten oglądałam. Teraz na TVP1 ma być jakiś inny. Chyba
![]() No to ja z jednej strony jestem szczęśliwa... a z drugiej nie... i bądź tu mądry człowieku .[/QUOTE]O tej Kate to tez widziałam. A ten dzisiejszy film o tych kobietach, była tam historia jak młodej kobiecie nawet nie mogli wstawić protezy oka tylko zrobili jej okulary z nosem i imitacja oka... http://www.dailymotion.com/video/x26...ch-twarzy_tech Tu można obejrzeć on line
|
#4858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hania po to tutaj jestesmy zeby sie wspierać . Głowa do gory i nie podchodź do tego tak Bardzo personalnie. Pamiętaj ze Twoj wolny czy jest bardzo cenny a Ty go oddajesz komuś za małe pieniadże wiec to Twoej nicnierobieńie mogłabyś przeznaczyć na milion innych rzeczy gdybys miała ten czas do swojej dyspozycji Cytat:
![]() Musze sobie to gdzies zapisać. I kupic ta ksiazke ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4859 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale to zupełnie inna bajka i do takiej pracy nie chciałabym już wracać Ty weź mi nie przypominaj, bo mnie głowa na samo wspomnienie boli .Cytat:
.Cytat:
?Cytat:
Normalnie wymogi u was jakbyś była stewardesą .
Edytowane przez d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b Czas edycji: 2015-11-05 o 21:11 |
||||
|
|
|
#4860 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Znów poród?
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;53360566] A do nicnierobienia jest język potrzebny ?[/QUOTE]no oczywista, oczywistość ![]() ![]() https://pl.wikipedia.org/wiki/Rurka_z_j%C4%99zyka Umiecie tak? Ja nie umiem...
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

i powinnaś szukac czegos gdzie bedziesz sie spełniać!

. Jak zaczelam kroić to śmierdział jak krowi placek... Wyrzuciłam. Miałam tez fasolkę szparagowa ale jak zacźelam kroić to miała konsystencje jak wióry drewna 

. i mimo zw jak mu powiem oddaj to odda ale ja nie jestem w stanie non stop kontrolować co dziecku upadnie na podłogę...