|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Sandra- z nami wesoło zawsze ile byś nie ważyła 😊
Madzia- no mówiłam że ja głównie ostatnio tyje więc prawdę napisałam żeby nie było że nie ostrzegalam😀 Bardzo ją kocham☺ będzie do soboty ![]() A mazaki. .. całe ręce mieliśmy pomalowane -nie mogłam małej doszorowac😁 Andzia89-jak tam dzisiaj w pracy? ![]() Andzia86-ty mala w ciąży a chuda w dalszym ciqgu😀 Sysa- dobrze spała i długo-dała nam pospac i grzeczna 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4832 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Jaaa11, ja tez 23 😊
Aga, slodko piszesz o Hanci, czuc milosc 🤗 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4834 |
Zakorzenienie
|
Ania 5 miesiąc
![]() Ania kolejna - ubieraj sie wygodnie żeby nie zaprzątać głowy niepotrzebnymi myślami typu - zaraz mnie krew zaleje, chce zdjąć te cholerne buty ![]() ![]() Sysa, pytałam Cię już o to o której kładziesz się spać? bo wstajesz dość wcześnie i jestem ciekawa :P A ja...... dzisiaj dostałam jakiegoś kopa motywacyjnego w pracy. Strasznie dużo mam na głowie i strasznie zaczęło mi się to podobać, mam okazję się wykazać i zrobię to! Fisia - gdybyś tylko była gdzieś tu w pobliżu to od razu bym Cię zatrudniła jako gosposie u siebie :P poważnie. zwłaszcza że ładne pieniążki się płaci za takie gosposiowanie. 12-15 âŹ/h + napiwki. Dzis zaczęłam oficjalne poszukiwania kogoś ![]() Nie uwierzycie, ale własnie zaraz wstaje i idę posprzątać i wyszorować lodówkę. Ale tylko lodówkę, bo w zamrażarce eksplodowały mi dwa piwa i wszystko jest zapaćkane i na to nie mam dziś ochoty ![]() na późny wieczór - trening biegowy plus barki. włącze sobie jakiś film w kuchni na laptopie, otworzę na pocieszenie nową tabliczkę czekolady i będę teraz Perfekcyjną Panią Domu ![]() wspierajcie mnie! :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zakorzenienie
|
Beatka, roznie chodze spac
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4836 |
Zakorzenienie
|
Beatka - wspieram Cię moja perfekcyjna Ty
![]() Aniaa - fajnie, że już oficjalnie wszystko podpisane - za miesiąc będziesz się śmiała z dzisiejszych obaw zobaczysz - wdrożysz się szybciutko ![]() Madzia - brawa za ćwiczenia! ![]() Sandra - witaj u nas. Ja też przyjaźnię się z Orbim ![]() A ja wróciłam ze Szczecina. U lekarza ok - kolejna wizyta w lutym ![]() ![]()
#4837 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ależ Wy we mnie wierzycie dziewczyny ![]() ![]() ![]() kolejny dzień w pracy zleciał-jeszcze 2. Już odliczam do weekendu ![]() ale wracam taka wymęczona, że nie wiem, mózg mi paruje po słuchaniu przez kilka godz angielskiego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() super! zdolniacha jesteś to wszystko spokojnie ogarniesz ![]() jak poszło sprzątanie? ![]() ja planowałam iść dzisiaj biegać, ale musiałam pojechać do rodziców, żeby zdjęcie zeskanować bo u siebie skanera nie mam, a musiałam wysłać do pracy do identyfikatora. Mam nadzieję, że nie będą marudzić, bo trochę inne wymiary niż niby powinny być, ale niech nie marudzą ![]() ![]() ![]() ![]() no ale w każdym bądź razie, zanim dojechałam do rodziców, zrobiłam co miałam zrobić itd itp to w domu dopiero po 18;30 byłam, a musiałam coś zjeść. Więc zanim mi się ułoży itd to lipa bo zaraz ciemno będzie. No ale w domu coś poćwiczę, żeby się chociaż poruszać ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 | |
Zadomowienie
|
Dzięki! Zrzuceniem kg będę martwić się w przyszłym roku
![]() Cytat:
![]() Sandra u mnie już 30 wiosen
Edytowane przez ania8628 Czas edycji: 2016-08-24 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
Wolno tyjesz to na pewno raz dwa wrócisz do wagi sprzed ciąży
![]() Sandra ja mam 27lat ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Ania86-ciekawe ile kg złapiesz. .na razie mało chyba masz nie? Cmok dla brzusia
![]() ![]() Sandra-31- chyba najstarsza... ![]() Zuza-dobrze że zdrówko ok😊 ależ są piękne ciuszki dla dziewczynek-kupowalabym kilogramami😀 dla chłopców nie ma takich ladnych☺ ile twoja ma latek? Beatka- dzieki za propozycje😊 powodzenia w sprzątaniu. Współczuję rozwalonego piwa... Sysa-pewnie że czuć 😊dziś kaslala to myślałam że padne-ona ma alergie różne i potrafi się dusić w nocy a ja zielonego pojęcia nie mam o tym...ale dałam ciepłej herbatki i tabletkę na gardło i przeszlo😊 Ania89-haha już odliczasz weekend?😊 uwielbiam baletki-musze zakupić bo już rozciapciane 😊 Ja dziś aktywnie... zakupy, lody, park, babcia Daniela, obiad, działa, spacer...na działce mój zrobił trawę na wode-jutro będziemy puszczać w jeziorku☺ jeszcze czeka nas kąpiel i lulu😊 mamy mała do soboty...muszę wymyślić obiad na jutro jakiś 😊 Ja jestem trochę umeczona ale zadowolona😊 martwię się trochę jak mała tylko zakasla albo pociągnie noskiem ale jest ok😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4841 |
Zakorzenienie
|
Aga no baletki są super
![]() ![]() ![]() ![]() to teraz aktywnie jak macie Hanie, ciągle coś robić trzeba żeby dziecko się nie nudziło ![]() poćwiczyłam, łącznie ok 40min ![]() była skakanka, rowerek i ćwiczenia na brzuch. Teraz odpoczynek przed kolejnym dniem pracy i czekam aż TŻ wróci, bo dzisiaj na popołudniówce jest ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Choć z początk trudna przyjaźń była bo po tym jak kupiłam to miałam zakwasy i się zraziłam,ostatnio jż więcej ![]() To dobrze że masz komu brania kupować, mnie totak jest że wiecznie mówię oszczędzam na wakacje, tak mówiłam od stycznia i wiecznie na ciuchy idzie, jakoś nie miem sobie odmówić. Fajnie że przedział wiekowy różnie,ja tu powoli ogarniam temat dziewczyny co jak i gdzie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- poćwiczyłam, łącznie ok 40min ![]() była skakanka, rowerek i ćwiczenia na brzuch. Teraz odpoczynek przed kolejnym dniem pracy i czekam aż TŻ wróci, bo dzisiaj na popołudniówce jest ![]() Podziel się tym zapałem, mnie raz jest zapał na ćwiczenia raz nie... A ćwiczenia na brzuch to porażka mnie, ja każde ćwiczenia przeżyje każdy ból i każde zakwasy początkowe ale zakwasy na brzuchu... NOGDY! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Sandra-31- chyba najstarsza... ![]() I bardzo dobrze młodość musi trwać jak najdłużej! ![]() ![]()
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Sandra - wkrecisz się szybko w forum bo my tu aktywne☺ nawet jak nie ćwiczymy to zawsze plotkujemy😊
Andzia89- nogi na obcasie od razu dłuższe chudsze i proste😀 też lubię ale rzadko noszę-nie przyzwyczaiłam się a i wygodniej mi w plaskich☺ Staramy się żeby mała miała tu atrakcje a nie tylko tv i tablet... w domu jej tata pracuje z granicą i jest tylko na weekendy a mama ma 1,5 rocznego braciszka. ..więc mała już 7 letnia sama sobie radzi...Jak jest u nas stajemy na głowie żeby jej poświęcić czas... męczące ale miłe 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Mała poszła spać a my po cichu po ciemku z tabletami w łóżku 😊 jestem trochę zmęczona Hania trochę pogoda trochę za mocno objedzona ale zadowolona☺ obiecuję wstawić zdjęcia jak Hania pojedzie i zacząć ćwiczyć 😊
![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2016-08-24 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zadomowienie
|
Ania, racja że na obcasie ładniej noga wygląda, ale moje szybko się męczą, dlatego wybieram alternatywę w postaci czółenek na klinie lub koturnie
![]() ![]()
#4845 |
Zakorzenienie
|
Syska - to i tak jak ja
![]() Zuza - dzieki za wsparcie, dałam rade ![]() ![]() ![]() Aniaa - odliczanie do weekendu ja zaczynam juz w poniedziałek po wejściu do biura :p początki bedą ciężkie. Od języka obcego będziesz zmęczona, wyczerpana wręcz. Przyzwyczaisz sie. Ale to potrwa ![]() Moje sprzątnie ogolnie udane ;D najpierw wyłączyłam temperaturę w lodowce zeby Przypadkiem nie bawić sie w rozmrażanie! Nalałam gorącej wody do wanny z płynem do naczyń. Wrzuciłam tam półki i skrzynki czy co to za pojemniki z lodówki zeby sie same tam moczyły i myły ![]() ![]() ![]() Aniaa- Zdjecia te do paszportów sa najgorszymi zdjęciami jakoe tylko są!!! Na wieczorne wybiegania polecam latarkę czołowa ![]() Sandra - ja mam 25 lat Fisia - miły dzionek miałaś! Aaaa wróciłam z biegu. 4km rozgrzewki, potem podbiegi , potem do domu. Zjadłam, wzięłam prysznic, wypiłam herbatę popatrzyłam na cos w tv i ide wlasnie spac. Buziaki misie |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Ja juz w pracy, help !
Całuski dla wszystkich ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4847 |
Zakorzenienie
|
Aga - jaka najstarsza? Przecież ja tu babuleńka Wasza jestem - 32 skończone
![]() ![]() Beatka - no jakoś nic mi nie pasowało, z reszta mam w głowie cos takiego, że sto razy wolę Kajce cos kupić niż sobie ![]() Aniaa - zazdroszczę bo ja nawet koturny nie ubiorę przy moim wzroście ![]()
#4848 |
Zakorzenienie
|
Zuza-haha babulenka 😁 ja mam dokładnie 31,4😀
Beatka gratulacje...tego kartonu mleka😊 i tak dzielnie sobie poradzilas ![]() Wstaje...potworek już glodny😊 buziaki ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4849 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie mam siły wam poodpisywać, musicie mi wybaczyć
![]() Mam tak zepsuty humor, że odechciewa mi się dietowania i ćwiczeń, wszystkiego mi się odechciewa ![]() Za niedługo będziecie mieć nowe forum, bo to dobije 5tys postów, chyba lepiej jak założycie je beze mnie. Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2016-08-25 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co sie dzieje? ![]()
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Madzia - bez takich mała! Co jest?
#4853 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, można jeszcze do Was dołączyć?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
Madzia, co sie stalo? Pisz szybko, nie odchodz od nas !!
#4855 |
Zakorzenienie
|
Beatka- dzieki😀
KasDi-zawsze mozna😊 Madzia nie swiruj mała. ..nie możesz nam płakać na forum i zniknąć bez słowa! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4856 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry z pracy
![]() Nie strasz czwartkiem! ja urlop kończę więc do weekendu mi nie spieszno! ![]()
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wymyślaj glupot ![]() Napisz cos o sobie ![]() Hej ![]() Kolejny dzien w pracy zlecial, po pojechalam z bratem po pakiet startowy na sobotni bieg ![]() A teraz jużjuz w domu,pije mrozona kawę i relaks ![]() Dzisiaj mamy 8.rocznice zwiazku z tztem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Ania89, jak świętujecie? 😊
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedawno świętowaliśmy rocznicę slubu, to nie ma co przesadzać ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
Ania89, no pewnie, ze tak, najwazniejsza 😊 Faajnie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.