|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
ja ide na GBS w poniedziałek ale jakos nie umawiam sie wczesniej
|
|
|
|
#4832 |
|
Zadomowienie
|
Mojakaren no i te wymiary o tydzień wyprzedzające termin... Ale przed styczniem nie wypuszczam
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
gdzies nawet czytałam, ze moze 9kg wazyc to wszystko w dniu porodu
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wrażenia nie podziękowałam za wcześniejszą motywację do pracy :-* Staram się być wyluzowana. Ewentualnie planować alternatywę. Ale krew mnie zalewa za bezkarność i niszczenie ludziom życia podczas gdy oni odpieprzaja jakies szopki a nie sprawowanie władzy. |
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem potrafię dowalic z grubej rury Wiem że jest trudno i rozumiem ze jesteś zła
|
|
|
|
|
#4837 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wyjątkowo później, niż zawsze bo na 8:30 mam a następna na 10:30
Ja też, ogólnie próbuje się z małym dogadać, że od 3 stycznia daje mu wolną rękę, ewentualnie po świętach ale przed sylwestrem. Ciekawe na ile mi to wyjdzie |
|
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Nebula
|
|
|
|
#4839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przez ten szpital nie widziałam się z lekarzem 3 tygodnie. Hariet zapomniałam lez, bo teraz juz sie nalezy lezenie
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z moim gadam że ma się przekręcić i pukam mu u góry mówiąc że tu musi mieć stópki
mam nadzieję że rozumie matkę.. Co do porodu to zacznę gadać w styczniu żeby czekał aż zdam sesje Haha ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Uff! W sobotę jadę na rano na uczelnie na szczęście! Mieliśmy mieć zajęcia od 11 ale udało się przełożyć ostatnie zajęcia na rano i takim sposobem skończę o 16 a nie o 19
|
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby nas tak posłuchały te dzieciaczki to byłoby super
Ja tam mogę rodzić obojętnie kiedy byle nie w Święta ani Sylwestra
|
|
|
|
#4842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze, a co, cos zmienili i nie moze juz wykonywac pracy? straszne... Cytat:
po wizycie wszystko ok, boli bo macica rosnie, mam sie klasc jak sie przydarzy i tyle...Olivia wazy 1500g, 31t0d, szyjka 45mm (!!!!!). wiec moge sie odstresowac troche za tydzien mam wizyte publicznie a za niecale dwa znow prywatnie wiec spoko
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
W święta to taki rodzinny poród, a w sylwestra wybuchowy
![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
Super duża dziewucha! |
|
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu mamę zwalniają? Ja też kadrowa ![]() Ej, mój w 30tc miał 1500g, to strach myśleć ile teraz ![]() Jutro się przekonam ![]() To muszę dzisiaj urodzić, wyjdę na zero |
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio mówiłam lekarzowi mówiłam, że nie chcę w sylwestra a on mówi że nie przewidzimy tego, ale za to mały będzie miał duże zdjęcie w gazecie i sam prezydent miasta uściska mi dłoń. I co mi z tego jak mały całe życie będzie miał problem z urodzinami żeby zrobić. |
|
|
|
|
#4848 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko ja jeszcze marchewkę i brokuła daje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chwilkę mnie nie było i ledwo na wątek się załapałam
|
|||||
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
ahnessy powiem szczerze, że nie wiele mi się obwód zmienił, a skoro to ma zejść i zalecają te biustonosze brać z obwodem jak przed ciążą, to przypuszczam, że tyle to mi na pewno zejdzie.
hariett ooo ale duży już ![]() Cytat:
Ma nie wychodzić przed 16stym grudnia!
|
|
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
ale z drugiej strony sylwek i urodziny za jednym zamachem zrobione :P
|
|
|
#4852 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic nie chce mowic ale chyba jutro z rana trzeba zakladac nowy watek. Jak jeszcze nie dzis
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4854 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo to zależy gdzie pobierasz jak w labie to sie nie umawiasz a jak lekarz pobiera to pewnie trzeba sie umowic na wizytę współczuję sytuacji, dlaczego uważasz że to przez pis, co się stało? |
||
|
|
|
#4855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
baby dopiero zobaczyłam teraz, duza pannica z tej Twojej cory.
Nebula co sie stało?
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
mnie bardzo często wypada w Wielki Post, więc też zwykle skromne imprezy robie.
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Nebula co sie dzieje, czyżby komuś miejsce było potrzebne ?
|
|
|
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że w lecie łatwiej i taniej zrobić (sama mam w czerwcu ) no ale przecież urodzimy w zimę i nie ma co gdybać |
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Urodziny w zimę też sa super, sama mam więc cos wiem na ten temat, za dziecka często mieliśmy kulig i ognisko, ahh to były czas, mąż też ma w grudniu więc zimowe urodziny to norma, ale ten sylwester jakoś tak kiepsko dla mnie, ale jak mały zaplanuje sobie akurat sylwestra to przecież nic nie zrobię i kochać będę tak samo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

ale na pewno się jakoś ułoży

w jakiejkolwiek formie - kakao, kawa zbożowa, płatki z mlekiem + nabiał w każdej postaci mniam mniam