|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
Btw jestem taką fajną żoną, że gram z mężem w Diablo i Władcę Pierścienia :P Kinect używaliśmy dużo na początku ale to fajna zabawa dla dzieci. Co do PS to się nie znam Podsumowując do Xbox 360 kupisz dużo gier tanio ale nie pograsz w nowości. Taki dylematDotka ale cudo, jaką rączka malutka Odebrałam wyniki GBS, nic nie znaleźli
|
|
|
#4832 |
|
Zadomowienie
|
NIUNIA czyli pieluchy odpuszczam- wole miec mniej a wlasnie takie milutkie jak bambus- mam 2 malutkie - przy karmieniu sie super sprzedają do wycierania buzi- bo nie sa takie wielgachne i w inkubatorze sie super sprawdzają. Mam tez 2 duze i otulam nimi całe dziecko. Jestem w nich zakochana.
Co do konsoli- poza tymi grami ruchowymi- w co mozna na tym grać? To jest jak dawniej komputer? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie to był posiew moczu, bo wyszły jakieś bakterie w badaniu ogólnym,jeszcze nie GBS - ale się ciesze bo jak by coś wyszło to bym musiała antybiotyk brać a wolałabym jednak tego uniknąć ![]() Cytat:
TŻ grał też w Diablo jak wyszło ale mnie ta gra niezbyt sie podobała ![]() Graty że w GBS nic nie ma
21.06.2014r.Edytowane przez viki1988 Czas edycji: 2015-12-09 o 18:11 |
||
|
|
|
#4834 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie np zawsze lekarz wpisuje w kartę ciąży w którym dokładnie tygodniu i dniu byłam na wizycie i to mi się pokrywa ze wszystkimi apkami i obliczeniami wiec mam łatwiej Cytat:
Cytat:
![]() TŻ ma porównanie z x-boxem i jemu PS bardziej podpasował, szczególnie jeśli chodzi i pada Teraz są nowe wersje tych konsoli już, ale mega drogie Cytat:
![]() no więc przestane chyba malować bo szkoda mi czasu i nerwów
|
|||||
|
|
|
#4835 |
|
Rozeznanie
|
Heroes to ja znam na PC i do tej pory gram ale w kultową III cześć
ale mi przypomniałaś ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Kamilka ja nie znam gier dla dzieci ale np. wyścigi samochodowe są frajdą dla każdego
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z mezem grywamy w mortal kombat :P
Kamilka pad to jest to co sie trzyma w lapce i sa przyciski do sterowania to do machania jest w play station3 (move) taka swiecaca paleczka i jak dla mnie jest to malo wygodne dlatego polecam xboxa ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jednak nie tylko ja tak mam ![]() Cytat:
![]() A Heroes to swoją drogą, też grałam w kultowa 3, kolejne części już takie fajne nie były
|
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
my tez w to gramy
![]() nie ma to jak sobie sprzedać parę kopniaków i strzałów wirtualnie
|
|
|
|
#4839 |
|
Rozeznanie
|
Ja gram w UFC a tak na serio to naciskam wszystkie przyciski na padzie :P no i w GTA ale tylko rozbijam się autem po mieście i biję się z bezdomnymi
|
|
#4840 | |
|
Zadomowienie
|
Hej hej
Czytałam Was dziś przed wizytą i mi telefon padł ![]() Na wizycie wszystko ok, Malutkiemu ślicznie serducho biło (widziałam i słyszałam Szyjka mi się od ostatniej wizyty nie skróciła, ale znowu mam dowcipne tabletki ![]() Dostałam zdjęcia z usg twarzy malucha, ale jakieś takie dziwne są bo wygląda trochę jak Gargamel Na dwóch zdjęciach ma taki mega podbródek, a na dwóch jakby nie miał w ogóle Żelazo lekko mi się podniosło (ze 106 do 109 Z wymazu nic się nie wyhodowało, jest dobrze! Mocz także bardzo ładny ![]() Następna wizyta 21.12, w międzyczasie muszę się jeszcze do szpitala w którym chcę rodzić zapisać na ktg. Po wizycie pojechałam zapisać się na ktg (i nadrabiałam drogi dwoma autobusami bo myślałam że autobus skręca, a on ani ani..), pytam w rejestracji gdzie to, do pokoju położnych na I piętrze, no to super, lecę! Stukam, stoję, czekam... No taaa, akurat dziś czynne do 12 Ale ponoć można zapisać się telefonicznie, spróbuję jutro.Jak przyjechałam do domu padłam na łózko, a teraz czekam na pana robotnika... Chociaż nie wiadomo czy przyjdzie A tż będzie późno bo delegacja, ehh. Smutno samej w domu, szczególnie że jedzenia się pokończyły ![]() Jerzyczka Cytat:
![]() [QUOTE=kinga1701;53744424]Styczeń chyba jakiś bogaty w porody będzie , trudno najwyżej mąż będzie do nas przyjeżdżał jak ten pokój będzie zajęty. /QUOTE]No nam położna w sr mówiła że na styczeń/grudzień zapowiada się całkiem sporo porodów, także trzeba polować na miejsce na porodówce
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-12-09 o 18:25 |
|
|
|
|
#4841 |
|
Rozeznanie
|
Ja lubię movea ale Xbox kinekt szczególnie dla dzieci jest fajniejszy, no i dużo więcej gier jest. Camery do ps4 jeszcze nie mamy więc nie używałam ale tż się wstrzymuje bo nie ma jeszcze na to nawet zbytnio gier, zresztą nawet na move jest mało a na kinekta jest sporo, Xboxa 360 nie mam przyjaciele mający dziecko mają i polecają z najnowszym xboxem styczności nie miałam. My jak kupujemy gry to raczej używane no chyba ze mąż wyczekuje jakiejś premiery z zapartym tchem
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No raczej ![]() Pietrusiowata, gta jest mega zajefajne ale na laptopach w sieci z mezem w to gramy ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Hariett, super, ze wizyta udana no i wiesc ze generalnie mozesz juz rodzi jest bardzo uspokajajaca ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
|
#4843 |
|
Rozeznanie
|
hariett gratulacje udanej wizyty
![]() ja dziś jakiś dzień lenia mam, młody zresztą też. troche tylko się przemogłam i poprasowałam do końca ciuszki. a potem się obżerałąm słodyczami jutro w końcu musze się zabrać za torbe.
|
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wy się znacie na tych grach, tak czytam i to jakaś czarna magia jest dla mnie.
Hariett, gratuluję udanej wizyty. Znasz wagę ? |
|
|
|
#4845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pełne usg miałam 2 tygodnie temu i już nie powtarzał
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
Harriet super, że wizyta udana
Tak piszecie, że tyle porodów na styczeń to strach się bać - będziemy na korytarzach rodzić Tż idzie z makowcem do mnie
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to nie wiem już kiedy ta donoszona
Gdzie bym nie czytała, to jest napisane, że skończony 37 tydzień, czyli 37+0. Wy mówicie, że 38+0, zgłupieć idzie Mój lekarz mówił, że mam wytrzymać do tego skończonego 37. Zobaczymy co jutro na wizycie powie Aż go o to podpytam dokładnie.A odnośnie terminu, to ostatnio mi lekarz w szpitalu powiedział, że nawet nie termin z OM jest najbardziej ok, tylko ten z usg do 12 tygodnia, nie później. Chyba, że to praktycznie na jedno wychodzi, to nie ma takiego znaczenia. kinga super, ze sobie porodówke pooglądałaś ![]() Jerzyczka wow, zazdroszczę! ![]() kamilka ja mam muślinowe z baby ono, mam też bambusową i bambusowe są fajniejsze Dotka hariett super, że wszystko ok
|
|
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gry sa fajne zwlaszcza jak ma sie na nie czas moj maz jest zapalencem jesli chodzi o rajdy, kiedys kupilam mu kierownice i caly osprzet ale niestety przez brak czasu juz "nie jezdzi". Teraz remont ale mysle, ze jak sie obrobi z wszystkim to jeszcze przed porodem sobie w cos pykniemy moze to malo romantyczne spedzanie czasu ale zabawy i smiechu jest ogrom
|
|
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4851 |
|
Zadomowienie
|
O rany... Ten nowy one z kinectem 2000
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja tam nie przepadam z bijatykami, a w mortalu już w ogóle nie podchodzi mi grafika ![]() Cytat:
Ja sie tylko w Simsach wyżywałam w taki sposób - typu topienie w basenie ale niestety w najnowszej wersji nie można Cytat:
na ktg trzeba sie zapisać? to w szpitalu się załatwia czy w przychodni czy jak?
21.06.2014r.Edytowane przez viki1988 Czas edycji: 2015-12-09 o 18:45 |
|||
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4855 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Harriet gratki udanej wizyty i dobrych wiadomosci
|
||||
|
|
|
#4856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja na przykład na ps3 uwielbiam quiz buzz! szkoda że nie da się już grać z innymi przez neta
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, ale zdjęcie cudowne!! Wzruszyłam się
![]() gadałam z moją teściową dziś. w końcu odważyłam się zadzwonić :P i....wigilia u nas. w gruncie rzeczy spoko - nie będę musiała nigdzie jeździć. ale będziemy musieli jakoś to nasze mieszkanie udekorować. a ono jest ....yh. meblościanka kopernik, tapety sprzed 20 lat, same rozumiecie :P wzbijemy się na wyżyny kreatywności by sprawić by było ciut fajniej. No. Ale będzie w sumie 10 osób i mimo iz gotować za bardzo nie będziemy, to jednak i tak i tak będzie trochę łażenia, przesuwania mebli i dekorowania, by dało się to w rozsądnej atmosferze rozegrać. |
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Nubel ładna delikatna, nowoczesna, dekoracja stołu wszystko załatwi, nikt nie zwróci uwagi na jakieś meble czy tapety. Blask choinki jak będziecie mieć, czy jakieś świece w przedpokoju mały stroik i będzie pięknie.
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Hariett - gratki za wyniki i za wizytę w ogóle.
a o grach nie będę nawet zaczynać, bo ja tylko PC/laptopowo, ale za to we wszystkie możliwe uzależniacze :P tzn Diablo, Heroes, War of Warcraft i inne. obecnie już nie gram, bo nie mogę, ale w czerwcu jeszcze troszkę pogrywałam w Wiedzmina 3... NIE. STOP. NIE WRÓCĘ DO TEGO :P (aczkolwiek już parę dni temu kombinowałam jakby tu na leżąco troszkę pograć... )
|
|
|
|
#4860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze że nie bedziesz musiała stać "przy garach"
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

tylko łapka mniejsza 
Podsumowując do Xbox 360 kupisz dużo gier tanio ale nie pograsz w nowości. Taki dylemat

nie trzeba sie na porodowke spieszyc
TŻ grał też w Diablo jak wyszło ale mnie ta gra niezbyt sie podobała
21.06.2014r.

A tż będzie późno bo delegacja, ehh. Smutno samej w domu, szczególnie że jedzenia się pokończyły 

jutro w końcu musze się zabrać za torbe.