Mamusie styczniowe 2016, cz. VII - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-09, 17:48   #4831
pietrusiowata
Rozeznanie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
UAOO ale ich jest chyba kilka rodzaji a ja totalnie nie wiem na co przy tym patrzyć... Jak to wyglada z wszelkimi grami do tego i obsługa? MA KTÓRAŚ X-BOXa? Albo cos podobnego?
DOTKA tez mam podobne zdjęcie tylko łapka mniejsza

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kamilka my mamy Xbox 360 z kinect i jest super, mamy go już prawie 5 lat ale teraz wszystkie nowe gry, które wychodzą są na Xbox one (ten nowy). My często kupujemy gry używane na takich stoiskach w CH bo są o wiele tańsze. Ale już tż chce nowego Xbox żeby grać w nowe gry.

Btw jestem taką fajną żoną, że gram z mężem w Diablo i Władcę Pierścienia :P Kinect używaliśmy dużo na początku ale to fajna zabawa dla dzieci.

Co do PS to się nie znam Podsumowując do Xbox 360 kupisz dużo gier tanio ale nie pograsz w nowości. Taki dylemat

Dotka ale cudo, jaką rączka malutka

Odebrałam wyniki GBS, nic nie znaleźli
Stary 2015-12-09, 17:54   #4832
kamilka
Zadomowienie

NIUNIA czyli pieluchy odpuszczam- wole miec mniej a wlasnie takie milutkie jak bambus- mam 2 malutkie - przy karmieniu sie super sprzedają do wycierania buzi- bo nie sa takie wielgachne i w inkubatorze sie super sprawdzają. Mam tez 2 duze i otulam nimi całe dziecko. Jestem w nich zakochana.
Co do konsoli- poza tymi grami ruchowymi- w co mozna na tym grać? To jest jak dawniej komputer?

kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 18:03   #4833
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
dzięki też sobie kupię, nawet jakbym sie nie zdecydowała to maly koszt
Viki super ze ci nie wyszedl ten paciorkowiec nie trzeba sie na porodowke spieszyc
No jak nie robiłaś jeszcze zmaówienia to spoko, a tak to nie wiem czy bardziej np. na DOZ .pl się nie opłaca - można zamówić do apteki więc odpada koszt przesyłki

U mnie to był posiew moczu, bo wyszły jakieś bakterie w badaniu ogólnym,jeszcze nie GBS - ale się ciesze bo jak by coś wyszło to bym musiała antybiotyk brać a wolałabym jednak tego uniknąć
Cytat:
Napisane przez pietrusiowata Pokaż wiadomość
Btw jestem taką fajną żoną, że gram z mężem w Diablo i Władcę Pierścienia :P Kinect używaliśmy dużo na początku ale to fajna zabawa dla dzieci.
My gramy w Heroes of the strom, jeśli ktokolwiek z Was wie co to za gra TŻ grał też w Diablo jak wyszło ale mnie ta gra niezbyt sie podobała

Graty że w GBS nic nie ma

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2015-12-09 o 18:11
viki1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 18:09   #4834
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Mój lekarz też mi powiedział, że donoszona jest od 38t0d, moja mama też tak mówi.
A ja dzisiaj mam 37t0d
no więc masz tydzień do donoszonej ciąży

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
I właśnie dlatego nigdy nie wiem, który tydzień mam. Bo raz mi mówią do tyłu, a raz do przodu. Teraz chyba mam 34, ale sama już nie wiem. A najlepsze jest to, że początek roku miałam mega zaganiany i nawet nie jestem pewna czy dobrze podałam termin OM... także, idziemy na żywioł i zobaczymy co się będzie działo :P Z pierwszego USG termin mam niby 2 dni przed OM, ale ostatnie USG to już 10 dni wcześniej.... nic to, po prostu poproszę by mąż miał home office w styczniu i będziemy czekać na oznaki.
w sumie to nie ma aż takiego znaczenia do momentu jak nie "przenosisz" ciąży, bo wtedy szpital ma zasadę że przyjmuje np 7 dni po planowanym terminie no i wtedy wezmą pewnie pod uwagę termin który Ci lekarz wpisał w kartę ciąży
mnie np zawsze lekarz wpisuje w kartę ciąży w którym dokładnie tygodniu i dniu byłam na wizycie i to mi się pokrywa ze wszystkimi apkami i obliczeniami wiec mam łatwiej
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Wklejam Wam Zgagełkową łapkę

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
maleńkie cudo
Cytat:
UAOO ale ich jest chyba kilka rodzaji a ja totalnie nie wiem na co przy tym patrzyć... Jak to wyglada z wszelkimi grami do tego i obsługa? MA KTÓRAŚ X-BOXa? Albo cos podobnego?
DOTKA tez mam podobne zdjęcie tylko łapka mniejsza

my mamy PS3 i jak dla mnie jest ok, ale ja sie nie znam
TŻ ma porównanie z x-boxem i jemu PS bardziej podpasował, szczególnie jeśli chodzi i pada

Teraz są nowe wersje tych konsoli już, ale mega drogie
Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Apropos paznokci, Wam też w tych ciążach sie lakier tak słabo trzyma? Mi na rękach to max.1 dzień a przecież nie robię nic takiego, co prawda nie używam takich mocniejszych top coatów teraz no ale masakra... w rezultacie maluje tylko przed jakimiś "wyjściami" a normalnie chodzę bez....
mnie się cały czas świetnie trzymał lakier, nawet tydzień wytrzymywał a ostatnio jest tragedia, po 2 dniach mi schodzi płatami
no więc przestane chyba malować bo szkoda mi czasu i nerwów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 18:11   #4835
pietrusiowata
Rozeznanie

Heroes to ja znam na PC i do tej pory gram ale w kultową III cześć ale mi przypomniałaś

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Kamilka ja nie znam gier dla dzieci ale np. wyścigi samochodowe są frajdą dla każdego
Stary 2015-12-09, 18:14   #4836
Casaa
Zakorzenienie

Ja z mezem grywamy w mortal kombat :P

Kamilka pad to jest to co sie trzyma w lapce i sa przyciski do sterowania to do machania jest w play station3 (move) taka swiecaca paleczka i jak dla mnie jest to malo wygodne dlatego polecam xboxa

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 18:17   #4837
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mnie się cały czas świetnie trzymał lakier, nawet tydzień wytrzymywał a ostatnio jest tragedia, po 2 dniach mi schodzi płatami
no więc przestane chyba malować bo szkoda mi czasu i nerwów
No mi moze nie tydzień ale z 2-3 przy "nicnierobieniu" juz spokojnie, a teraz tak samo jak Tobie po 1 dniu schodzi płatami czyli jednak nie tylko ja tak mam
Cytat:
Heroes to ja znam na PC i do tej pory gram ale w kultową III cześć ale mi przypomniałaś
A nie, Heroes of the storm to jedna z nowszych gier Blizzarda, moba free to play
A Heroes to swoją drogą, też grałam w kultowa 3, kolejne części już takie fajne nie były
Stary 2015-12-09, 18:18   #4838
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
my tez w to gramy
nie ma to jak sobie sprzedać parę kopniaków i strzałów wirtualnie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 18:22   #4839
pietrusiowata
Rozeznanie

Ja gram w UFC a tak na serio to naciskam wszystkie przyciski na padzie :P no i w GTA ale tylko rozbijam się autem po mieście i biję się z bezdomnymi
Stary 2015-12-09, 18:23   #4840
hariett
Zadomowienie

Hej hej Czytałam Was dziś przed wizytą i mi telefon padł
Na wizycie wszystko ok, Malutkiemu ślicznie serducho biło (widziałam i słyszałam ), a na usg zasnął Szyjka mi się od ostatniej wizyty nie skróciła, ale znowu mam dowcipne tabletki
Dostałam zdjęcia z usg twarzy malucha, ale jakieś takie dziwne są bo wygląda trochę jak Gargamel Na dwóch zdjęciach ma taki mega podbródek, a na dwóch jakby nie miał w ogóle
Żelazo lekko mi się podniosło (ze 106 do 109 ), jeszcze 11 jednostek i będzie norma Z wymazu nic się nie wyhodowało, jest dobrze! Mocz także bardzo ładny
Następna wizyta 21.12, w międzyczasie muszę się jeszcze do szpitala w którym chcę rodzić zapisać na ktg.
Po wizycie pojechałam zapisać się na ktg (i nadrabiałam drogi dwoma autobusami bo myślałam że autobus skręca, a on ani ani..), pytam w rejestracji gdzie to, do pokoju położnych na I piętrze, no to super, lecę! Stukam, stoję, czekam... No taaa, akurat dziś czynne do 12 Ale ponoć można zapisać się telefonicznie, spróbuję jutro.
Jak przyjechałam do domu padłam na łózko, a teraz czekam na pana robotnika... Chociaż nie wiadomo czy przyjdzie A tż będzie późno bo delegacja, ehh. Smutno samej w domu, szczególnie że jedzenia się pokończyły

Jerzyczka Brawo!
Cytat:
niby w internetacch tak piszą, ale od żadnego lekarza ani położnej tego nie słyszałam, zawsze mówią ze 2 tyg przed porodem jest donoszona czyli 38t0d
No ale nawet licząc że w 37 tygodniu to też dopiero w 37t0d, czyli licząc "do tyłu" a nie "do przodu"
Ja niby już jestem w 37 tygodniu, ale to jest 36t1d, wiec 95% lekarzy i położnych by powiedziało ze to jest 36 tydzień

Oczywiście cały czas mówię wg OM , bo wg usg to różne rzeczy wychodzą, ja byłam 8 dni do przodu wg usg ostatnio
Mnie lekarz mówił że teoretycznie mogłabym już rodzić, ale najlepiej żeby mały wytrzymał jeszcze z tydzień. W tych ostatnich tygodniach jednak też dzieją się ważne rzeczy z dzieciaczkami
[QUOTE=kinga1701;53744424]Styczeń chyba jakiś bogaty w porody będzie , trudno najwyżej mąż będzie do nas przyjeżdżał jak ten pokój będzie zajęty. /QUOTE]
No nam położna w sr mówiła że na styczeń/grudzień zapowiada się całkiem sporo porodów, także trzeba polować na miejsce na porodówce

Edytowane przez hariett
Czas edycji: 2015-12-09 o 18:25
hariett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 18:23   #4841
niunia_leyla
Rozeznanie

Cytat:

Kamilka pad to jest to co sie trzyma w lapce i sa przyciski do sterowania to do machania jest w play station3 (move) taka swiecaca paleczka i jak dla mnie jest to malo wygodne dlatego polecam xboxa

Wyslane z Lumia920.
Ja lubię movea ale Xbox kinekt szczególnie dla dzieci jest fajniejszy, no i dużo więcej gier jest. Camery do ps4 jeszcze nie mamy więc nie używałam ale tż się wstrzymuje bo nie ma jeszcze na to nawet zbytnio gier, zresztą nawet na move jest mało a na kinekta jest sporo, Xboxa 360 nie mam przyjaciele mający dziecko mają i polecają z najnowszym xboxem styczności nie miałam. My jak kupujemy gry to raczej używane no chyba ze mąż wyczekuje jakiejś premiery z zapartym tchem
Stary 2015-12-09, 18:28   #4842
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
my tez w to gramy

No raczej

Pietrusiowata, gta jest mega zajefajne ale na laptopach w sieci z mezem w to gramy

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Hariett, super, ze wizyta udana no i wiesc ze generalnie mozesz juz rodzi jest bardzo uspokajajaca

Wyslane z Lumia920.
Stary 2015-12-09, 18:31   #4843
MallaMi
Rozeznanie

hariett gratulacje udanej wizyty

ja dziś jakiś dzień lenia mam, młody zresztą też. troche tylko się przemogłam i poprasowałam do końca ciuszki. a potem się obżerałąm słodyczami jutro w końcu musze się zabrać za torbe.
MallaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 18:31   #4844
kinga1701
Zakorzenienie

Jak wy się znacie na tych grach, tak czytam i to jakaś czarna magia jest dla mnie.

Hariett, gratuluję udanej wizyty. Znasz wagę ?
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 18:34   #4845
hariett
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Jak wy się znacie na tych grach, tak czytam i to jakaś czarna magia jest dla mnie.

Nie, usg przez brzuch lekarz zrobił tylko żeby mi Huberta pokazać Pełne usg miałam 2 tygodnie temu i już nie powtarzał

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-09, 18:35   #4846
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hariett Pokaż wiadomość
Nie, usg przez brzuch lekarz zrobił tylko żeby mi Huberta pokazać Pełne usg miałam 2 tygodnie temu i już nie powtarzał
Ale synka zobaczyłaś to najważniejsze
Stary 2015-12-09, 18:36   #4847
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Harriet super, że wizyta udana No i że badania ok

Tak piszecie, że tyle porodów na styczeń to strach się bać - będziemy na korytarzach rodzić

Tż idzie z makowcem do mnie
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 18:37   #4848
czarnulax
Zakorzenienie

Ja to nie wiem już kiedy ta donoszona Gdzie bym nie czytała, to jest napisane, że skończony 37 tydzień, czyli 37+0. Wy mówicie, że 38+0, zgłupieć idzie Mój lekarz mówił, że mam wytrzymać do tego skończonego 37. Zobaczymy co jutro na wizycie powie Aż go o to podpytam dokładnie.

A odnośnie terminu, to ostatnio mi lekarz w szpitalu powiedział, że nawet nie termin z OM jest najbardziej ok, tylko ten z usg do 12 tygodnia, nie później. Chyba, że to praktycznie na jedno wychodzi, to nie ma takiego znaczenia.

kinga super, ze sobie porodówke pooglądałaś
Jerzyczka wow, zazdroszczę!
kamilka ja mam muślinowe z baby ono, mam też bambusową i bambusowe są fajniejsze
Dotka
hariett super, że wszystko ok
Stary 2015-12-09, 18:37   #4849
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:

Gry sa fajne zwlaszcza jak ma sie na nie czas moj maz jest zapalencem jesli chodzi o rajdy, kiedys kupilam mu kierownice i caly osprzet ale niestety przez brak czasu juz "nie jezdzi". Teraz remont ale mysle, ze jak sie obrobi z wszystkim to jeszcze przed porodem sobie w cos pykniemy moze to malo romantyczne spedzanie czasu ale zabawy i smiechu jest ogrom
Stary 2015-12-09, 18:38   #4850
czarnulax
Zakorzenienie

Cytat:
no to piąteczka, bo dla mnie też
Stary 2015-12-09, 18:43   #4851
kamilka
Zadomowienie

O rany... Ten nowy one z kinectem 2000

kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 18:43   #4852
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
my tez w to gramy
Mój jest fanem mortala ale ja tam nie przepadam z bijatykami, a w mortalu już w ogóle nie podchodzi mi grafika kiedyś coś tam grałam w Soul Calibour (chyba?) też nawalanka ale fajniejsza grafa
Cytat:
Ja gram w UFC a tak na serio to naciskam wszystkie przyciski na padzie :P no i w GTA ale tylko rozbijam się autem po mieście i biję się z bezdomnymi
Ja nie mogę grać w gry gdzie trzeba autem jeździć - żadne nie przezywa do końca trasy ahahah bicie z bezdomnymi dobrre
Ja sie tylko w Simsach wyżywałam w taki sposób - typu topienie w basenie ale niestety w najnowszej wersji nie można
Cytat:
Hej hej Czytałam Was dziś przed wizytą i mi telefon padł
Na wizycie wszystko ok, Malutkiemu ślicznie serducho biło (widziałam i słyszałam ), a na usg zasnął Szyjka mi się od ostatniej wizyty nie skróciła, ale znowu mam dowcipne tabletki
Dostałam zdjęcia z usg twarzy malucha, ale jakieś takie dziwne są bo wygląda trochę jak Gargamel Na dwóch zdjęciach ma taki mega podbródek, a na dwóch jakby nie miał w ogóle
Żelazo lekko mi się podniosło (ze 106 do 109 ), jeszcze 11 jednostek i będzie norma Z wymazu nic się nie wyhodowało, jest dobrze! Mocz także bardzo ładny
Następna wizyta 21.12, w międzyczasie muszę się jeszcze do szpitala w którym chcę rodzić zapisać na ktg.
Po wizycie pojechałam zapisać się na ktg (i nadrabiałam drogi dwoma autobusami bo myślałam że autobus skręca, a on ani ani..), pytam w rejestracji gdzie to, do pokoju położnych na I piętrze, no to super, lecę! Stukam, stoję, czekam... No taaa, akurat dziś czynne do 12 Ale ponoć można zapisać się telefonicznie, spróbuję jutro.
Jak przyjechałam do domu padłam na łózko, a teraz czekam na pana robotnika... Chociaż nie wiadomo czy przyjdzie A tż będzie późno bo delegacja, ehh. Smutno samej w domu, szczególnie że jedzenia się pokończyły
graty że Małym wszytsko ok na ktg trzeba sie zapisać? to w szpitalu się załatwia czy w przychodni czy jak?

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2015-12-09 o 18:45
viki1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 18:47   #4853
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:

No dlatego pisalam, ze cena jest mocno nieatrakcyjna
Stary 2015-12-09, 18:48   #4854
hariett
Zadomowienie

Cytat:
graty że Małym wszytsko ok na ktg trzeba sie zapisać? to w szpitalu się załatwia czy w przychodni czy jak?
Ja miałabym normalnie u gina robione przez położną ale ona w najbliższym czasie niezbyt może bo pracuje też gdzieś indziej i dali mi skierowanie na ktg do poradni ginekologicznej w szpitalu gdzie chcę rodzić, także to chyba zależy

Stary 2015-12-09, 18:58   #4855
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
Aaaa ktos pytal o nakladki papierowe na wc, ja w rossie kupilam paczke 10 szt w razie gdyby na miescie.... I sa ok na taki wieloosobowy wc jakie bywaja w szpitalach bym brala.
dobrze wiedzieć ze sa w rossie, dzięki

Cytat:
Odebrałam wyniki GBS, nic nie znaleźli
super
Cytat:
No jak nie robiłaś jeszcze zmaówienia to spoko, a tak to nie wiem czy bardziej np. na DOZ .pl się nie opłaca - można zamówić do apteki więc odpada koszt przesyłki
no własnie jeszcze nie zrobiłam, choc jeden plus tego odkładania
Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Tak piszecie, że tyle porodów na styczeń to strach się bać - będziemy na korytarzach rodzić
może nas szybciej do domu wypuszczą....
Cytat:
dla mnie też
Harriet gratki udanej wizyty i dobrych wiadomosci
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 18:58   #4856
niunia_leyla
Rozeznanie

Cytat:

jeśli nie mówisz nie używanym to da się kupić starsze generacje czyli ps3 i xbox360 z zestawami gier poniżej 1000. A potem jak się będzie wiedzieć że się używa to zainwestować w nowszy.
Ja na przykład na ps3 uwielbiam quiz buzz! szkoda że nie da się już grać z innymi przez neta
Stary 2015-12-09, 19:02   #4857
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Dotka, ale zdjęcie cudowne!! Wzruszyłam się

gadałam z moją teściową dziś. w końcu odważyłam się zadzwonić :P i....wigilia u nas. w gruncie rzeczy spoko - nie będę musiała nigdzie jeździć. ale będziemy musieli jakoś to nasze mieszkanie udekorować. a ono jest ....yh. meblościanka kopernik, tapety sprzed 20 lat, same rozumiecie :P wzbijemy się na wyżyny kreatywności by sprawić by było ciut fajniej.
No. Ale będzie w sumie 10 osób i mimo iz gotować za bardzo nie będziemy, to jednak i tak i tak będzie trochę łażenia, przesuwania mebli i dekorowania, by dało się to w rozsądnej atmosferze rozegrać.
Stary 2015-12-09, 19:07   #4858
kinga1701
Zakorzenienie

Nubel ładna delikatna, nowoczesna, dekoracja stołu wszystko załatwi, nikt nie zwróci uwagi na jakieś meble czy tapety. Blask choinki jak będziecie mieć, czy jakieś świece w przedpokoju mały stroik i będzie pięknie.
Stary 2015-12-09, 19:08   #4859
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Hariett - gratki za wyniki i za wizytę w ogóle.

a o grach nie będę nawet zaczynać, bo ja tylko PC/laptopowo, ale za to we wszystkie możliwe uzależniacze :P tzn Diablo, Heroes, War of Warcraft i inne. obecnie już nie gram, bo nie mogę, ale w czerwcu jeszcze troszkę pogrywałam w Wiedzmina 3... NIE. STOP. NIE WRÓCĘ DO TEGO :P (aczkolwiek już parę dni temu kombinowałam jakby tu na leżąco troszkę pograć...)
Stary 2015-12-09, 19:08   #4860
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałabym normalnie u gina robione przez położną ale ona w najbliższym czasie niezbyt może bo pracuje też gdzieś indziej i dali mi skierowanie na ktg do poradni ginekologicznej w szpitalu gdzie chcę rodzić, także to chyba zależy
Aha no ja jeszcze nie miałam, chyba sie spytam mojej gin o to na następnej wizycie, chociaż ja chyba za bardzo nie mam żadnych skurczy... tzn. czasem coś tam poczuje 2-3 razy/dzień a czasem nic
Cytat:
Napisane przez niunia_leyla Pokaż wiadomość
Ja na przykład na ps3 uwielbiam quiz buzz! szkoda że nie da się już grać z innymi przez neta
Jesli masz net w komórce to może zobacz sobie apkę Quizowanie? to chyba będzie coś podobnego
Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
gadałam z moją teściową dziś. w końcu odważyłam się zadzwonić :P i....wigilia u nas. w gruncie rzeczy spoko - nie będę musiała nigdzie jeździć. ale będziemy musieli jakoś to nasze mieszkanie udekorować. a ono jest ....yh. meblościanka kopernik, tapety sprzed 20 lat, same rozumiecie :P wzbijemy się na wyżyny kreatywności by sprawić by było ciut fajniej.
No. Ale będzie w sumie 10 osób i mimo iz gotować za bardzo nie będziemy, to jednak i tak i tak będzie trochę łażenia, przesuwania mebli i dekorowania, by dało się to w rozsądnej atmosferze rozegrać.
Dasz radę, rzucicie jakieś świeczki itp. to będzie super dobrze że nie bedziesz musiała stać "przy garach"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości