|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. VIII (m.in. Yankee Candle, Kringle Candle)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w tym kominku mozna inne woski wrzucać ??? Bo cena fajna ![]() Coraz bardziej mnie sie Leaves podobają ![]()
![]() |
#4832 |
Raczkowanie
|
Właśnie wosków z Air Wicka jeszcze nie paliłam, bo grzane wino mi na razie nie pasuje do pogody
![]() A w kominku Air Wickowym paliłam KC i VC i jak najbardziej wszystko OK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4834 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój pierwszy kominek był z YC, biały, gładki. Odkąd kupiłam elektryka, czyli około 2-3 lata temu, to tylko jego używam. Zapalam sobie włącznikiem i nie martwię się, ze po 4h zgaśnie mi tealight ![]() ![]() ![]() Serio! Nie ma co się zastanawiać ![]() Wysłane z iPhone ![]()
![]() |
#4836 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wrzuciłam resztki ze swiecy Lake Sunset do kominka i jest pięknie ![]() Jednak nic nie biore z MŚ i robie 1 wielkie zakupy na PW , ale czekam do konca ![]()
![]() |
#4837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jak wcześniej pisałam, znam konsultantkę z Party Lite. Jest nawet grupa na fb, co chwile można coś kupić, w tym kominki ![]() ![]() Mogę Ci wysłać link na pw do grupy ![]() Wysłane z iPhone ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj wrzuciłam Kentucky Harvest ale jednak nie jestem jedzeniowcem ![]() ![]()
![]() |
#4839 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
SO AM I! Chciałem iść wczoraj po te limitowane, ale nawet ich u mnie nie ma. ;< Za to jest szafran i chyba będzie świeca. ![]() Faktycznie, super zapach. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Dzis mam niecny i szalony plan wypalenia do konca letnich wosków
![]() ![]() Jak pachnie ten szafran z YC? Szafranem? ![]() Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wielkie zaskoczenie, bo myślałem, że faworytem będzie Mulberry&Fig. Wcale nie. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale kupię go na pewno. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Same przyprawy, cynamon. Fuj ![]() Wysłane z iPhone ![]()
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
O proszę jakie odmienne zdania. W sumie to nie chcę nic przyprawowego wlasnie. Nie wiem,podjadę do stacjonarnego i sobie powącham.
A jak byscie opisali Viva havana? Bo tez mi przyszlo do glowy,zeby sobie sprawic. Jak wyszedł nie kupowałam,bo bylo za ciepło jak dla mnie na ten zapach. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
A ja nie czuję żadnych przypraw, tylko śliczny szafran i piekne perfumy
![]() Cytat:
![]() cos jak dreamy summer nights tylko bardziej dymne ![]() Złozyłam zamowienie na ŚZ bo naczytałam sie mnostwa super pozytywnych komentarzy na temat woskow ( i swiec) firmy Cheerful Candle, Crossroads Candles, Milkhouse Candles i Classic Candles . Tak wiec zobaczymy ![]() BTW, PW wprowadza wlasnie Cheerfule i Milki do swojej oferty ![]() No i czekam do jutra co zostanie w moim koszyku na PW, ale nie mam cisnienia, jak bedzie to bedzie ![]() Mam juz upatrzone 3 kominki z PartyLite, ale PW juz niedlugo wrzuci kominki z Candle warmers, wiec jeszcze sie wstrzymam ![]() Pale ostania czesc wosku z Fireside z CC i wiecej go juz nie kupię : masc rozgrzewająca ![]() Ale u mnie sie goraco zrobiło,jak czlowiek musi isc do roboty i ma same jesienno zimowe woski ![]() ![]()
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym chciala,zeby bylo już zimniej. Nie chcę tego lata już. A co zamowilas z Cheerful? Mnie od nich kusi Cloud 9 i Peachwood. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez sweet sunday Czas edycji: 2017-08-29 o 16:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
Z cheerfula : sławetny cashmere, luxurious linen, cozy cabin
z crossroads : woodland cabin i bonfire by the lake z Milk candles : tranquality z Classic Candles : daylighty Baby Powder i Oak moss and mint Teraz czekam i wypalam co mam ![]() Własnie leci Mulberry ![]()
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4850 |
Crazy turtle lady
|
Byłam wczoraj w Supersamie w Katowicach i wróciłam z :
Szafran od YC - o esu jak to ładnie pachnie ![]() ![]() Mulberry&Fig Delight Autumn Rain od Kringe Leaves od Kringe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i poszło zamówienie na PW : dwie swiece GC : Cabin in the woods i Patchouli Leaves ( ale to jest juz Xmas prezent od mamy ![]() ![]() Teraz poluję na kominek elektryczny i czekam na nowe gąski ![]() Dzisiaj... e, ten tego u mnie w kominku Merry Christmas z CC ![]() ![]()
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Szybkie pytanie!
![]()
#4853 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatni kawałek Leaves ![]() ![]()
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Mam woski i jest bosko
![]() Wrzuciłam Cashmere z Cheerfula i jest śliczny , ciepły otulający,perfumowany i mocny ![]() Luxurious Linen, ładny swiezak praniowy, podobny do Egyptian Cotton z KC ![]() Bonfire by the lake :dym,las i jakas nuta wodna ![]() Cozy Cabin to moja nowa miłość .No cos cudnego i nie umiem opisać ![]() ![]() Woodland Cabin z Crossroads podobny ale tu lekutko wyczuwam kiszonkę ![]() Tranquality z Milkhouse pachnie bajecznie : jak guma balonowa ![]() ![]() Baby powder z Classic candles chyba bedzie mega killer, bo na sucho wali po nosie ![]() ![]() zas Oak Moss& Mint, z Classic ,to piekna mieta ![]() Dostałam jeszcze 2 krówki i probkę wosku Milkhouse Limoncello i pachnie obłednie cytryną ale nie taką chemiczną jak cif tylko słodziutką ![]() Wszystkie woski pełne olejków, az sie swiecą i są mokre , takie skroplone ![]()
No excuses! Edytowane przez dembi Czas edycji: 2017-08-31 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Boshe!!! Cashmere z Cheerfula jest booooski !! Juz rozumiem te wszystkie zachwyty na fejsie
![]() Raz zaleci piekny proszkowy zapach, raz cos słodkiego, a za chwilę kremik nivea ![]() ![]()
#4857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() czaje się na cherfulle, ale poczekam, aż pachnąca wanna je wprowadzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie topi się właśnie autumn glow yc i gdybym miała pewność, że świeca będzie wyczuwalna to bym brała ![]() Ps. Przyznawać, co i kto kupił na pw podczas promocji? ![]() U mnie: - GC świeca clementine&mango -cc daylight apple & takewood - cc grapefruit & imbir - cc sage & celer - gc wosk butter cookie - vc sampler eternal - vc sampler summer slices
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Raczkowanie
|
Dobra, ja się przyznam - wszystkie wrażenia na sucho, bo dopiero co poprzychodziły:
OOCC: - świeca Smell My Nuts - na sucho cudowne, niestety trochę poczeka na inną pogodę, - wosk Caramel Pecan - pachnie dokładnie tak, jak nazwa wskazuje, mam nadzieję, że przy paleniu nie będzie zajeżdżać maggi, - wosk Country Clothesline - ze wszystkich praniowych zapachów, które wąchałam, ten jest najbardziej praniowy - chyba miałam taki proszek ![]() Woski w sumie malutkie, zobaczymy na ile starczą. woski CC: - New Orleans French Quarter - drzewno-leśny + coś przyprawowego, - Fresh Aloe - oj baaaardzo zielony, spodziewałam się czegoś w stylu aloesa z YC, ale jest bardziej roślinnie ![]() - Powdered Beignets - pamiętacie Vibovit w proszku? tu jakby dodano do niego cukier, - Simple Breeze - ani to simple, ani breeze, jakaś nuta mnie w nim kręci w nosie, chociaż przy paleniu w małych ilościach może być fajny, - Snowday - zupełnie nie to, czego się spodziewałam, jest jakiś dziwny i nawet nie wiem do czego go porównać. VC: - woski Glacial Spring i Pure Linen - świeżaki-pewniaki, które wąchałam wcześniej, - glass votivy: Black Bamboo (trochę męski) i Brownie Delight (nie wiem czemu to sobie robię, przecież nie lubię czekolady w zapachach). Country Candle: - Smoke & Smores - jakby mix pianek z ciastkami, - Cotton Fresh - ładne pranie, - Pumpkin Cider Donut - czuć bardziej jabłko, niż dynię, ale ładne, - Country Love - kolejny świeżak, - Flannel - jak męski żel pod prysznic (bo kto nie lubi zapachu czystego faceta ![]() - Sage & Cedar - "wali chemią". ![]() ![]() ![]() PW nadal gorąco polecam, za to MŚ nie dorzuciło nawet pół kosteczki w gratisie (ostatnio dostałam, więc się zdziwiłam). Paczkomat przepełniony i musiałam iść 1 km dalej do punktu odbioru ![]() Do grudniowych promocji BAN! |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Rozeznanie
|
Tak, tak sobie mów.
![]() Ja przez najbliższy czas mam remont w pokoju, więc będę tylko pasywnie przyglądać się Wam i ewentualnie chwalić kolejnymi zakupami. Nic nie poleci przez miesiąc, mój mały zakątek na świecie zmienia się w skandynawski loft, więc aby było pięknie musi być brzydko. A w oparach kurzu i dźwiękach wiertarki nie umiem sobie jakoś stworzyć atmosfery. "XD Zdążę wszystko wypalić, o to się nie martwię. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znac jak pachnie apple& takewood ![]() Na PW kupiłam 2 swiece GC i 2 woski gc i zawieszke do auta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Empee,pokaz poźniej zdjęcia . Kocham taki styl ![]() U mnie dzisiaj w salonie dopalam kaszmirka i dalej jest moc i miłosc ![]() W sypialni leci Tranquility z Milk House i jest ślicznie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.