|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.34
|
|
|
|
#4832 |
|
damn good coffee
|
W Reserved są.
|
|
|
|
#4833 | |
|
Naczelna Nastolatka
|
Cytat:
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4835 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4836 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wysiądź na Warszawie Centralnej i pojedź tramwajem 10 w stronę krańca Wyścigi, do samego końca trasy. Nie ukrywam, że nie jest łatwo się odnaleźć w przejściu podziemnym przy Centralnej, więc zapewne będziesz musiała spytać kogoś o drogę na przystanek. W razie czego skorzystaj z jakdojade.pl. A bilety oczywiście są też pojedyncze, kupisz w automatach biletowych i kioskach, których na dworcu będzie mnóstwo. |
||
|
|
|
#4837 | |
|
Naczelna Nastolatka
|
Cytat:
zajrzę tam. Da rade spać na takim leżaku? macie drewniane czy taki metal i płótno?
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem na apce. Wpisz w wyszukiwarkę jysk leżak Halden. I kalmar. Ten kalmar jak się pociągnie za rączki to rozkłada się do tyłu. Jak taka huśtawka. Sama rama to na czym lezysz nie zmienia kształtu lubię na nim spać na spiworze wlasnie Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2016-05-31 o 16:31 |
|
|
|
|
#4839 |
|
Naczelna Nastolatka
|
NinaSimon, Ten kalmar mi wygląda jak taki, który już mam. właśnie chcę coś innego. ten halden wygląda właśnie tak, jakbym chciała. Mówisz, że drzemki w ogrodzie da się na nim robić?
|
#4840 |
|
Konto usunięte
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;61128031]Co do zaduchu w mieszkaniu okien itd.
Myślicie, że taka płachta jak do samochodu by coś pomogła? Albo folia taka hmm transferowa do przyklejenia jak w wysokich, szklanych biurowcach?[/QUOTE] Mieszkałam obok takiego akademika: 10 pięter, okna od zachodu i nic zacieniającego w okolicy. Folia aluminiowa cieszyła się tam sporą popularnością Z bardziej przyzwoicie wyglądających rozwiązań:- jasna roleta - ratowała mi życie bo bez niej nie szło podejść do okna ![]() - roleta która od strony zewnętrznej jest srebrna - żaluzje jasne/srebrne - obecnie mam białe rolety z połyskiem, jest jaśniej niż przy rolecie a spełniają swoją rolę ratowania przed nagrzewaniem - chociaż przyznaję że od zachodu mam w miarę duże pokoje (po kilkanaście m2) Niektóre budynki są tak kijowe że i tak będzie w nich gorąco |
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Jako os z chorymi kośćmi (jestem b wybredna) wysypiam się bez problemu. Ważne by było miękko. Można w Jysku kupić taką dluuuga poduche
|
|
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż kupiłam Dezaftan i czuje, że przechodzi
|
|
#4843 |
|
dead & alive
|
Smerfetka, [na biało] moim zdaniem powinnaś pójść do lekarza. Niedawno pisałaś o hemoroidach, teraz o aftach, możesz mieć problemy z układem pokarmowym, a to są pierwsze objawy.
|
|
|
|
#4844 | |
|
Та еще штучка ^^
|
Cytat:
|
|
#4845 |
|
Rozeznanie
|
Pytanie do osób ogarniających sprawy studenckie. ;-)
W zeszłym semestrze nie zaliczyłam jednego przedmiotu, złożyłam podanie o warunkowe przeniesienie na drugi semestr, zapłaciłam i Dziekan rozpatrzył pozytywnie moje podanie. Czy to oznacza, że ten poprzedni semestr mam zaliczony i mogę o nim zapomnieć (oczywiście dla dziekanatu i spraw organizacyjnych, a nie zaliczenia)? Czy teraz, składając nową kartę ocen (mamy tam podpisy wszystkich wykładowców w przypadku zaliczenia), muszę mieć jakąś informację od wykładowcy przedmiotu, którego poprzednio nie zaliczyłam, że zaliczyłam również poprzedni semestr? Mam nadzieję, że ktoś zrozumie o co mi chodzi.
|
|
|
|
#4846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To pójdę do rodzinnej i zapytam niech mi da jakieś skierowania.
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2016-05-31 o 19:56 |
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
możecie podpowiedzieć gdzie jechać pod koniec lipca nad morze by nie było full ludu?
czy odradzacie i jednak jechać gdzies za granice ?
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* możesz mieć też zaliczenie z niższym rocznikiem w czasie sesji. Zależnie z jakiego semestru jest to przedmiot. Dopytaj w dziekanacie Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2016-05-31 o 20:30 |
|
|
|
|
#4850 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4851 |
|
Konto usunięte
|
rozmiarówka w Medicine
Podoba mi się jedna koszula w Medicine na stronie, ale nie ma jej u mnie stacjonarnie. Z doświadczenia już wiem, że koszulki tam są trochę większe, tzn spokojnie mogę brać rozmiar mniejszy. Jak wypadają rozmiary koszul? Też są większe, czy brać swój rozmiar? |
|
|
|
#4852 |
|
Rozeznanie
|
Może doprecyzuję: egzamin w sesji zimowej, którego nie zaliczyłam, był powiedzmy z 20 zagadnień. Teraz, w sesji letniej będzie z 40, ale już zupełnie innych. W drugim semestrze chodziłam normalnie na zajęcia z tego przedmiotu ze swoją grupą i zaliczałam różne "kartkówki" itd, a z wykładowcą umówiłam się, że teraz, w czasie letniej sesji zrobi mi egzamin z tych aktualnych 40 zagadnień+20 których nie zaliczyłam. Takie 2w1.
Ale dziękuję za odpowiedzi i dopytam jeszcze w dziekanacie. |
|
|
|
#4853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym dziewczyna nie zaliczyła. U nas jest to traktowane jako kolejne podejscie ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Idę na absolutorium. Jako gość. Czy wypada sukienka maxi z odkrytymi ramionami? Góra to taki hiszpański fason. Chodzi mi o te ramiona Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2016-05-31 o 22:07 |
|
|
|
|
#4855 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;61147586]Możesz zdradzić jak długo takie rajstopy trzymają się na nogach? Kilka dni dają radę?[/QUOTE]
Chyba nie,bo to sie zmywa wodą z mydlem... To zeby sie tezumalo to nie można by sie myc
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
u nas jak ktoś nie zaliczył przedmiotu, w sensie nawet na poprawkach, to jak dostał warunkowe zaliczenie to normalnie chodził w kolejnym semestrze na zajęcia, a ten przedmiot z którego miał warunkowe zaliczenie musiał zaliczać z kolejnym rocznikiem, no i to już zależy od prowadzącego, jedni musieli normalnie chodzić na zajęcia inni mieli podejść tylko do egz, jak ktoś miał zaliczone ćw a nie zdał egz to jedni wymagali tylko zaliczenia egz a inni żeby zaliczać od nowa ćwiczenia, wszystko zależało już od prowadzącego. i chyba ten przedmiot był uwzględniany na karcie na którą wpisy z zaliczeniami zbieraliśmy. musisz zapytać jak to u ciebie wygląda.
|
|
|
|
#4857 |
|
💑🐱📚👶
|
Praca magisterska/Angielski
Hej, mam pytanie związane poniekąd z pracą magisterską, a mianowicie mam pewne wyrażenie po ang i nie wiem jak je napisać po polsku, co nie napiszę promotorka mi zwraca tekst z uwagą, że jest źle przetłumaczone, a chodzi o raptem cztery słowa: Population severely fragmented: No. Jakbyście to przetłumaczyły? Zdanie dotyczy populacji pewnego gatunku małpy, więc rozumiem je w ten sposób, że te populacje nie są dotkliwie/srogo pofragmentowane/rozdrobnione, czy tak? Z góry dzięki za pomoc i odpowiedzi
|
|
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie laby, projekty i ćwiczenia są obowiązkowe dla warunkowiczów. Jak jest więcej osób, to czasem grupy pościgowe się tworzy za zgodą dziekana i chodzą osoby tylko z waruna, czasem z innym prowadzącym
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Czy tylko mi dalej nie pokazują się avatary i guziczki "Cytuj" itd?
|
|
#4860 |
|
💑🐱📚👶
|
U mnie sie wszystko pokazuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

Z bardziej przyzwoicie wyglądających rozwiązań:

tp