![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: test gimnazjalny
łoo kochana_szatana to i tak udzo pkt mialas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4832 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam jak w zeszłym roku się stresowałam! Ale spokojnie dziewczyny, testy wcale nie są takie straszne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biologia, geo na teście to łatwizna, więc IMO nie trzeba nic powtarzać. Pamiętam jak się stresowałam, oj masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4835 |
Raczkowanie
|
no nie bede taka, podziele sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4836 |
Rozeznanie
|
valnietta, podzielisz się ? ;>
ja mam victora - powtórkę z cz. mat.-przyr., oraz ostatni numer z powtórką z angielskiego i niemieckiego. oprócz tego vademecum z historii. biologii, fizyki i atronomii i matmy, ale teraz to trochę za późno na ich używanie xD. Ale postanowiłam sobie właśnie jutro poprzeglądać. PS. a jak wam poszły testy próbne? ja miałam z matmy 44/45, z ang 44/50, a z polaka nie pamiętam ale coś około 47. heh, jakbym miała chociaż z jednego 50, to bym była tak przeszczęśliwa że masakra ![]() Życzę Wam wszystkim samych pięćdziesiątek, to już przecież niedługo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4837 |
Raczkowanie
|
ja miałam tylko 61 z próbnych
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- co byście jeszcze dodały? brakuje tu neologizmów, rodzajów narracji, budowa wiersza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4838 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4839 |
Raczkowanie
|
wyzej juz napisalam wszystko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4840 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4841 |
Zadomowienie
|
Bożee pamiętam jak sie jeszcze tak niedawno udzielałam w tym wątku jako własnie osoba która pisze test gimnazjalny a teraz z miesiac bede pisać mature . Aaaaa jak ten czas leci ! No aż szok.
Powodzenia na teście dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
#4842 |
Raczkowanie
|
oj to trzymamy kciuki za maturzystki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4843 |
Przyczajenie
|
wystarczy przerobić zadania z programu ABC Testy Gimnazjalne, sukces gwarantowany, nie trzeba daleko szukac, programik kosztuje 14,99 czyli tyle co jedna godzina korepetycji, ale to niewiele jak za takie zebranie 600 rozwiązanych zadań.
Program jest na stronie http://www.testygimnazjalne.com.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Ja dopiero dziś wzięłam się za powtarzanie lektur, robię sobie notatki, [autor, tytuł książki, czas i miejsce akcji, krótkie streszczenie i charakterystyka bohaterów]. Mam na swojej liście takie lektury: Krzyżacy, Zemsta, Siłaczka, Kamienie na szaniec, Latarnik, Syzyfowe Prace, Mały książę, Antygona, Romeo i Julia, Kamizelka, Stary człowiek i morze. Co byście dodały a co wyrzuciły? : )
valnietta, ze mną również się podzielisz, (chodzi mi głowie o matmę, fize, chemie i gegre)? <oczy kota ze shreka> adres mejlowy wyślę Ci zaraz na PW ; ) Życzę powodzenia tegorocznym maturzystkom. : ) Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2010-04-05 o 00:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4845 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, powtórka z takich przedmiotów jak geografia, biologia nie jest potrzebna. Pytania na teście są elementarne, bez problemów zrobicie. Powtórzcie wzory form pisemnych, ewentualnie jakies wzory z fizyki etc. Przede wszystkim bez nerwów, będzie dobrze.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4846 |
Raczkowanie
|
![]()
Dobra to i ja się przyłącze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4847 |
Raczkowanie
|
Olivja niestety mam tylko powtorke z humanistycznego testu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- P.S Jeszcze 23 dni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- kurde, coś się te wzory nie dodały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4848 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale dzisiaj chyba przygotuję sobie materiały różne, tzn. powypisuję na kartce, jakie są najważniejsze zagadnienia itp. Z części mat-przyr na pewno czas z geografii (strefy czasowe), z biologii kości, z chemii otrzymywanie metali i kwasy/wodorotlenki, z maty wzory to raczej łatwe, bo na bieżąco się używa ![]()
![]() |
![]() |
#4849 |
Raczkowanie
|
a ja z biologii nic sie nie ucze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4851 |
Zadomowienie
|
to ja też dołączę
![]() valnietta no ja to bym tak z 80 chciała mieć z próbnych miałam; 37,5/50 - mat-przyr 43/50 - hum 29/33 - ang
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Wśród uczniów popularne są ściągi z wzorów na legitymacjach szkolnych.
Ale nie mam pojęcia po co, zadania są tak konstruowane że wzory zazwyczaj są podane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
ja chciałabym mieć tak z 75-85..
![]() a próbnych cieniutko, bo razem[bez angola] zaledwie 60. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4854 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Można się przyłączyć? ![]() Tez pisze w tym roku testy i nie powiem, zaczynam się stresować coraz bardziej. Tak bardzo, że nawet zaczęłam się uczyć! Tylko sęk w tym, że nie wiadomo, czego warto się uczyć, a czego nie ![]() Bardziej się boję mat-przyr. Z humanem sobie poradzę, tylko lektury sobie przypomnieć do wypracowania ![]() O angielski się w ogóle nie martwię, bo jestem z klasy z rozszerzonym, to pójdzie łatwo, mam nadzieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, że możesz. : )
Myślę, że większość z nas bardziej boi się mat- przyr. I tak się teraz zastanawiam, wynik z języka angielskiego się nie liczy do ogólnej liczby punktów przy rekrutacji, prawda? Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2010-04-05 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4856 |
Zadomowienie
|
oliwja nie liczy się
![]() kurczę, ile razy chcę się zacząć uczyć to jakoś się nie mogę za to zabrać. ![]()
![]() |
#4857 |
Zadomowienie
|
No niestety się nie liczy, a szkoda
![]() Mat-przyr. trudniejszy, bo na niego trzeba więcej umieć, a na humanie wystaczy często pomyśleć, pokombinować i zrobione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Rozeznanie
|
Pozwolę sobie do was dołączyć. Cześć wszystkim!
![]() Zostało nam tylko 21 dni, a ja jeszcze NIC nie ruszyłam do przodu z powtórką. Strasznie mi wstyd, ale ja ogólnie jestem okropnym leniem więc to nic nowego. Jak większość o ile humana nie boję się aż tak bardzo, to na myśl o mat-przyr aż mnie wzdryga. Co powtarzacie z zakresu mat/chem/fiz/biol ? Nie wiem jak się za to wszystko zabrać, a czasu coraz mniej ![]() Widzę, że tutaj dzielicie się swoimi wynikami z próbnych. U mnie było tak: hum - 44/50 mat-przyr - 36/45 niem - 41/50
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
z fizyki wzory i wszystko, czego zapomniałam od pierwszej klasy, a czuję, że dużo tego będzie. z chemii dysocjacje, hydrolizy, reakcje spalania etc. z matematyki na pewno bryły i.. i nie wiem co jeszcze. jak myślicie? a o biologii jeszcze nie myślałam. : ) + exly, ja poza przygotowaniem sobie materiałów do powtórki z 4 lektur też stoję w miejscu. Za 3 tygodnie będziemy się właśnie męczyć z humanem, albo raczej go kończyć, więc bierzemy dupy w troki i do roboty!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4860 |
Raczkowanie
|
to my 27 piszemy humana już??
![]() ![]() 38/50 - z humanistycznego ( dali nam jakis test z 2002 roku :/ ) 27/50 - z matmy ( dali nam jakis z 2004 :/ ) 38/50 - z angielskiego Wogle się nie przygotowywałam do tych testów, więc i tak się cieszę, że 61 miałam z niego ( nieliczac angielskiego ) Dobra dziewczyny przyszedł czas czytać Romea i Julię ( streszczenie oczywiście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.