|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Meridia
o.
Edytowane przez JoannaOne EuUsCom Czas edycji: 2019-05-27 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4832 |
Wtajemniczenie
|
ja w ciągu miesiąca schudłam 10kg także myślę na efekt 20-30 kg z 3-4 miesiące trzeba liczyć No ale bez wysiłku się na pewno nie obejdzie
![]()
![]() |
#4833 | ||
Zakorzenienie
|
Wmuszaj wmuszaj, ja nie wmuszalam w weekend. Efekty oplakane, nie chce o nich mowic, naleza mi sie baty. Ale juz moj wlasny organizm mi je zafundowal.... obiecalam mu juz wiecej tego nie robic.
Tez chce taka apteke... Przez moja wlasna glupote waga stoi w miejscu ![]()
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-03-09 o 12:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4834 |
Raczkowanie
|
.?
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Edytowane przez JoannaOne EuUsCom Czas edycji: 2019-05-27 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4835 | ||
Zakorzenienie
|
W dwa tyg poszlo w niepamiec 8kg, ale mowie, teraz waga w miejscu stoi i ani w jedna ani w druga sie nie ruszyla...
Diete "MŻ, licz, przeliczaj i nie zryj czerwonego miesa"... Wiem ze jadlowstret, ale zobacz, ja przez pare dni strasznie malo jadlam, efekt tego taki ze wczoraj okropny glod i zachcianki :/ Waga w miejscu stanela i sie nie ruszyla... cukier mi troszke zaszalal ![]()
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-03-09 o 14:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4836 |
Zadomowienie
|
na mnie chyba w ogóle meridia nie działa , biorę 5-ty dzień i nic tak samo się czuję a waga i tak nie spada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4837 |
Zadomowienie
|
mhmh a ja dziś bylam w aptece chciałam kupić znajomej 1 opakowanie meridii bo mam znajomą i nie potrzeba recepty i się okazało że meridia została wycofana. Tylko to co maja w aptekach jeszcze sprzedawać będą i koniec juz nie produkują :-(
![]() |
#4838 |
Przyczajenie
|
Ja na meridi schudłam 44 kg.Trwało to 8 miesięcy.W jednym tygodniu schudłam 7 kg.Ale nie jadłam prawie nic.Musze schudnąc jeszcze 20 kg.Bardzo potrzebuje meridi.Moje skutki uboczne to zaparcia,bezsennośc ,lekka depresja.Jeżeli zjadłam 3 posiłki lub 2 waga zaczynała się zatrzymywac.Jem na malutkich talerzykach,zapomniałam smaku słodyczy-zrezygnowałam całkiem ze słodkosci.Biorąc meridię zauważyłam,że jest czasami tak że waga stoi w miejscu nawet przez 3 tygodnie.A czasami jest tak że wchodząc na wagę widzę 3lub4 kg mniej i to tak działa.Na poczatku brania też stała w miejscu a póżniej już z górki.Byłam wczoraj u swojego lekarza z zapytaniem co dalej robic?Przepisała mi jeden z zamienników,który tez nie chca mi sprzedac.Pani w aptece powiedziała mi że meridia i wszystkie zamienniki nie są wycofane a tylko wstrzymane i że mają na stanie bardzo dużo sztuk ale nie wolno im tego sprzedac.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4839 |
Raczkowanie
|
??
Edytowane przez JoannaOne EuUsCom Czas edycji: 2019-05-27 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4841 | ||
Zakorzenienie
|
Ech
![]() Ech... albo po prostu oleje wszystko i zapisze sie do psychiatry, bo obawiam sie ze moge popasc w jakiegos ogromnego dola
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-03-10 o 15:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4842 |
Raczkowanie
|
Jeśli masz doła, to nie kop dalej... nie czekaj, aż się znajdziesz w studni
![]() Edytowane przez JoannaOne EuUsCom Czas edycji: 2017-06-23 o 05:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4843 |
Przyczajenie
|
Właśnie o tym samym myslę potrzebuje porady psychologa.Kogoś kto porozmawia ze mną nie mam poparcia wśród rodziny.Codziennie dowiaduje się jak bardzo niszczy organizm ten lek.Tylko kiedy patrzę na moich domowników.Jak wyglądają,jak się odżywiają i że byłam w tej grupie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4844 |
Przyczajenie
|
Witam. Proszę was napiszcie gdzie mogę kupić meridie. Wiem ,że została wycofana. bez recepty ani rusz. Mój endykronolog powiedział mi że nie wypisze recepty w/w powodu. Moze ktoś wie jak za pomocą internetu kupić ja. Walcze z otyłością.Pomóżcie mi-prosze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4845 |
Raczkowanie
|
już chyba legalnie jej nie kupisz, więc pozostaje Ci tylko czarny rynek lub znajomości z lakarzem i apteką ( która ewentualnie by ci sprzedała ) bo też mają zakaz sprzedaży.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Przyczajenie
|
Gdzie jest ta apteka ja nigdzie już nie moge kupić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4847 |
Raczkowanie
|
bierz telefon w rączke i podzwoń sobie po różnych aptekach w Twojej okolicy i popytaj. Tak chyba najszybciej znajdziesz
![]()
![]() |
![]() |
#4849 |
Raczkowanie
|
Witajcie moje drogie koleżanki!
![]() lepiej nie ryzykować. Może zastanówcie się nad tym? Porozmawiajcie ze swoim lekarzem? ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Słyszałam, że jest też dobra dieta dr. Dukana, choć sama nie sprawdzałam. Znam jednak osobę, której także udało się zrzucić zbędne kilogramy tym sposobem. Edytowane przez JoannaOne EuUsCom Czas edycji: 2019-05-27 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4850 | ||
Zakorzenienie
|
Joanna, dieta Dunkana faktycznie przynosi efekty, ale nie nadaje sie dla osob ktore sa wegetarianami, badz maja zakaz spozywania tluszczy zwierzecych. Ja po kilku dniach pierwszej fazy moglam zabic za pomidora ;P Jestem zdecydowanie roslinozerna... zostawie Ci wiadomosc na gg jesli pozwolisz
![]() Za kilogram i czterdziesci deko schudne juz 10kg ![]()
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-03-11 o 11:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4851 |
Zadomowienie
|
mam nadzieje ze u mnie jeszcze sprzedadzą .. mamę wyślę po tabletki , lekarce może sprzedadzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4852 | ||
Zakorzenienie
|
Boze, DearHowever, (trudno, dostane najwyzej kartke) czy masz problem z czytaniem?! Lek jest juz calkowicie wycofany! Zero, null, niento, nada. Za sprzedanie go mozna dostac grzywne albo wyladowac za kratkami. Prosze, jak nie wierzysz to masz sobie pdf z gif.
http://www.gif.gov.pl/rep/gif/pdf-y/...-03-05-006.pdf Sibutramine - 1A http://www.gif.gov.pl/rep/gif/pdf-y/...-03-05-007.pdf Meridia http://www.gif.gov.pl/rep/gif/pdf-y/...-03-05-008.pdf Afibron http://www.gif.gov.pl/rep/gif/pdf-y/...-03-05-009.pdf Obesan http://www.gif.gov.pl/rep/gif/pdf-y/...-03-05-010.pdf Zelixa (czyli wszystkie leki zawierajace sibutramine, dostepne na naszym rynku) Nie, nie sprzedadza matce lekarce, cioci pielegniarce, pani z warzywniaka ani nikomu. Legalnie juz tego nie zdobedzie. Dopoki sytuacja byla niejasna, mozna bylo zdobyc recepte i poszukac apteki, ale teraz absolutnie nigdzie nie znajdziesz. Cofniecie pozwolenia na obrot - absolutny zakaz sprzedazy. Juz nie znajdziemy apteki gdzie pod lada z przymrozeniem oka sprzedadza...
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-03-11 o 15:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4853 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez JoannaOne EuUsCom Czas edycji: 2019-05-27 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4854 | ||
Zakorzenienie
|
Joanna, wiesz co pomaga na jedzenie dietetyczne? Waga kuchenna, tabele kaloryczne i kalkulator
![]() ![]() Nie wiem czemu ale mnie nawet spaghetti TZta nie ciagnie ![]() ![]() Tez tak chcesz? To zadnych zapiekanek, pit z warzywami... Jesc zdrowo, smacznie, pozywnie, 5c malych posilkow. O, moze zaczniemy sie wymieniac jadlospisami i przepisami ![]()
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-03-11 o 14:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4855 |
Zadomowienie
|
A ja znalazłam wyjście znajoma z apteki mi podsunęła pomysł.
Zamiast meridii poleciła mi AFIBRON jest tańszy i działa podobnie tzn. też stosowany w leczeniu otyłości. No i cena nieco niższa ![]() Powiedziała też że Lindaxa też nie zostala wycofana
![]() |
#4856 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwlaszcza ze i na to recepty nie zdobedziesz, bo jest zakaz wypisywania recept na srodki zawierajace sibutramine. Jak masz kolezanke z apteki, to niech ci cichaczem wyniesie opakowanie ![]()
![]() |
![]() |
#4857 |
Raczkowanie
|
A propos gotowania... Kiedyś zaprosiłam kolegę na obiad... Taka wiecie- improwizacja ![]() Edytowane przez JoannaOne EuUsCom Czas edycji: 2019-05-27 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4858 | ||
Zakorzenienie
|
...Strach Cie do kuchni wpuscic!:P
Ja gotowac umiem, i lubie... ![]()
![]() |
![]() |
#4859 |
Rozeznanie
|
ALOHA!!!
Kurcze blacha laski rzeczywiście przekichane z ta Meridia i innymi takimi... sama chcialam ale juz nic nic nic ![]() Zostalo mi jeszcze troche tabletek do ok. polowy kwietnia a pozniej przechodze na dukana... Do celu zostalo mi 7 kg, mam nadzieje ze dam rade ![]() od stycznia 2010 zrzucilam juz 20 kg ![]() ![]()
![]() |
#4860 |
Raczkowanie
|
zaspokoisz moją ciekawość?
Edytowane przez JoannaOne EuUsCom Czas edycji: 2019-05-27 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.