![]() |
#4831 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rzucić palenie
No i stało się - nie wytrzymałam nerwowo w pracy i od wczoraj wypaliłam ponad paczkę
![]() ![]() Jestem głupia głupia głupia stara baba ![]() Od jutra rzucam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
BAN stały
|
Rzuciłam palenie, przytyłam, jestem wściekła, mama więcej kasy w portfelu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle to już teraz możesz tą wściekłość wyładować ćwicząc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
Juz prawie 4 miesiące bez
![]() Nie powiem, czasami mam ochotę na zapalenie papierosa, ale... przeraża mnie to, że musiałabym kupić całą paczkę, a wiem że nie byłabym w chwili obecnej całej wypalić. A ja bym chciała tylko jednego ![]() Ale tym sposobem nie kupuję ani tej paczki, ani nie mam skąd wziąć tego jednego... całe szczęscie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczymy!
![]() Mi sie udało rzucic palenie ![]() Nie pale juz od pol roku ...wierzcie mi probowalam chyba wszystkiego co bylo na rynku dostepne .W sumie experymentowalam tak przez 2 lata , koszmar , poprostu koszmar .Jak sobie przypomne ze przytylam 10kg przy pierwszej probie odstawienia papierosow to mi sie slabo robi... ![]() Czasami jeszcze mnie korci zeby zapalic ale wtedy sobie przypomninam te 10 kg na moim tylku ![]() 3 mam kciuk i za Was ![]() Edytowane przez malgosia_n Czas edycji: 2010-02-21 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Zakorzenienie
|
A mnie wczoraj minął tydzień....Z paroma potknięciami, ale tydzień....ten będzie lepszy
![]()
#4837 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich rzucających
![]() miałam pół roczną przerwę w rzucaniu, ale teraz wracam na nowo na ścieżkę wyzwolenia ![]() ![]() teraz uda się w 100% jestem strasznie zmotywowana ![]() elunka ![]() ![]()
Edytowane przez giovinezza Czas edycji: 2010-02-22 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Zakorzenienie
|
Giovinezza ja Ciebie też
![]()
#4839 |
Przyczajenie
|
Mogę dołączyć? Nie palę 8 dzień. Lekko mi nie jest, paliłam 18 lat po paczce fajek, rzucałam z 3 razy (oczywiście nieskutecznie), teraz czas to zmienić. Wspomagam się plastrami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Raczkowanie
|
Pół roku bez papierosa. SUKCESIK!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zadomowienie
|
tydzień bez smrodu !
![]() wczoraj byłam na baletach, to była moja pierwsza udana próba w połączeniu z alkoholem, ale jestem z siebie dumna ! ![]() Wiem na 100%, że terasz już nic nie skłoni mnie do fajek... ![]()
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
A ja mam dzisiaj 2 tygodnie!
![]()
#4843 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Potrzebuje na kompa taki program, który oblicza ile dni się nie pali, ile się zaoszczędziło itp. ale nigdzie nie mogę takiego znaleźć, kiedyś ktoś mi wysyłał na maila z tego forum i proszę o ponowne wysłanie w wolnym czasie mój mail tekla2408@wp.pl z góry dziękuję ![]() Dalej nie pale ![]() ![]()
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
Giovinezza tego już chyba nie ma.....paręnaście stron wcześniej dziewczyny szukały i nic. ja kiedyś miałam ale po formatowaniu kompa w pracy nie odzyskałam
![]() ![]()
#4845 |
Przyczajenie
|
Witajcie, nosze się z zamiarem rzucenia już od dawna. Przeczytałam Wasze posty i podjęłam decyzję, że już czas..... i że jednak może się to udać nawet po 10 latach jarania......
Dość narzekania na brak kasy, na wygląd zębów, cery, na wiecznie towarzyszący mi smród fajek...... Koniec z tym g........ Mam nadzieję, że będziecie trzymać kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zakorzenienie
|
Będziemy
![]() Powodzenia!
#4847 |
Zakorzenienie
|
Odniosłam wczoraj swój mały sukces i porażkę....jak wychodziłam z pracy to mnie taki głód nikotynowy dopadł że myślałam że oszaleję. Już sobie nawet kasę naszykowałam żeby fajki kupić....
![]() W ogólnym rozrachunku wychodzę na plus bo nie wydałam kasy na fajki. A co u Was milczki? ![]()
#4848 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam dziewczęta
![]() Jeśli można , chciałabym dołączyc do rzucających palenie. Zaczęłam od soboty - zaczęłam przyjmować Tabex. Oczywiście popalam jeszcze (wg. ulotki w Tabexie zostało mi jeszcze jutro ) 5 dnia przyjmowania tzreba kategorycznie odstawic fajki. Trochę się boję ale jestem dobrej mysli bo muszę powiedzieć , że te tabletki(byc moze podswiadomie - byc moze nie) ale sprawiają że nie mam tzw. głodu nikotynowego tylko poprostu mam ochote na "dymka" ![]() No. To tyle. Mam nadzieję , że będziemy się wspierać nawzajem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za kopa, był potrzebny
![]()
#4851 |
Zakorzenienie
|
To z troski, nie ze złośliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem Tymenko
![]() ale pomogło ![]()
#4853 |
Raczkowanie
|
I ja z miłą chęcią dołączę do Waszego grona... W sumie to dopiero 2 dzień, ale jutro już będzie 3 i mam nadzieję, że będzie z górki. Strasznie chcę się pozbyć tego nałogu.. Nie dość, że zostanie więcej pieniążków to i człowiek będzie zdrowszy... Pierwszy dzień to była istna masakra... Bo w sumie palenie lubiałam.... Ale 3 mam się
![]()
#4854 |
Przyczajenie
|
U mnie dzien 5 - nie jest źle - a tak się bałam bo ja naprawde duzo paliłam. Myśle ze to zasługa tabletek ze tak dobrze mi idzie(dobra juz nie chwale bo przechwale
![]() Aha! Zaczynam jeśc....co mi w rece wpadnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Witam Kielce
![]()
#4856 |
Przyczajenie
|
O prosze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Przyczajenie
|
Po pierwsze przepraszam za brak polskich znakow, mam obca klawiature.
Postanowilam do Was dolaczyc, bo wlasnie jestem na etapie rzucania. Dzis moj 5-ty dzien bez papierosa. W ostatnie dwa dni wrecz polknelam ksiazke Allena Carra, a ze jest to chyba juz siodme moje podejscie do rzucenia (pale od 9 lat, a mam 28), to chcialabym juz, zeby tym razem to byla ostatnia proba i, dla odmiany, skuteczna. Ksiazke polecam. Wzmacnia motywacje i wprowadza odpowiednie nastawienie. Pierwsze dni przelecialy jakos tak bezbolesnie (innymi razy naprawde cierpialam, tym razem poszlo jak z platka). A tu dzis rano atak agresji...mialam je juz przy poprzednich probach rzucania, wiec moj partner, nauczony doswiadczeniem, szybko sie ubral i wyszedl z domu, zeby mnie nie draznic nawet swoja obecnoscia. Umylam naczynia i nerwy mi przeszly. Przez reszte dnia juz nie cierpialam, ale bylam na spacerze, zrobilam zakupy, wpadlam do biblioteki (tylko po to by obrocic sie na piecie i wyjsc), spedzilam 3 godziny na gotowaniu (ugotowalam dla 3 osob na najblizsze dwa tygodnie, zapewne zjem wszystko sama w przeciagu tygodnia). Waze malo, wiec nic mi sie nie stanie jak troche przytyje, ale zaczyna mnie juz denerwowac to rozwolnienie i nie konczace sie gazy. Po prostu bez przerwy cos jem (glownie owoce, stad rozwolnienie). Pisze bo potrzebuje sie samoutwierdzic w mojej decyzji o nie siegnieciu wiecej po papierosa. Trzymajcie za mnie kciuki, jako i ja trzymam za wszystkie rzucajace. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
BAN stały
|
To święta prawda nie poaliłam przez ciążę i karmienie a potem nerwy,kolki twarde piesi ,gorączka i zaczeło się i palę na balkonie ale to okropne wiem że muszę skończyć z tym obrzydlistwem ale palę a ile ciuchów by było albo kosmetyków ,będę walczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Przyczajenie
|
Przed chwilką wyszłam "na dymka" ale po drodze "walnęłam się w łeb" i zawróciłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Przyczajenie
|
Brawo, suonko, nie poddawaj sie.
Ja sie twardo trzymam. Dzis dzien szosty. Jak na razie to mialam tylko jednego malego nerwa na polaczenie internetowe tego ranka. Juz jestem spokojna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.