|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy ostatniego kwartału 2015 cz.I
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;65124646]Robusta my dzisiaj byliśmy w sklepie, pan baardzo polecał maxi cosi opal, a nad fotelikiem kartka "usługa przymierzenia fotelika do własnego samochodu kosztuje 50zł" 😂😂😂😂[/QUOTE]
Padłam Normalnie rozbrajają mnie takie akcje. To tak jakby ciuchy mierzyć za dyszkę Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Kurde... to ja już mojego dzidziola przechrzczę na gnoma Jednak przestawiamy się na jedną drzemkę 11-13 A potem zabawa....normalnie pomysły na zabawianie gnoma mi się kończą Głowa pusta a tu kąpiel i kolacja dopiero po 19... Help???!!! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Ale nauczyliśmy dawać BUZI misiowi... pokazywać HALO HALO telefonem... mówić MUU na krowę maskotkę Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Olilina, a moge zapytac co zrobili zeby sprawdzic czy z mala wszystko ok? Jakies specjalne badania czy bardziej tak wizualnie? Te cholerne upadki tez mnie bardzo stresuja. Nienawidze!
|
#4833 |
|
Konto usunięte
|
U nas dzisiaj długi dzień. O 9.30 wyjechaliśmy z domu, na 10.30 eeg, później zobaczyć te foteliki 😂, potem do saturna z moim tatą po ekspres do kawy (prezent na nowy dom), potem na zakupy dokupić napojów na chrzciny, ja wróciłam spacerkiem godzinkę, bo malutki akurat usnął, później posiedzieliśmy chwilę u mojej przyjaciółki, do domu zawitałam o 17.30. Dałam młodemu kaszke, bo dzisiaj cały dzień tylko na cycu był przez te wyjazdy, więc coś innego chciałam mu dać, podziamdział trochę, chwilę poszalał i właśnie usnął po kąpieli. A my mamy z mężem full roboty, jutro chrzciny, trzeba posprzątać chałupę, przygotować rzeczy, zjeść kolację, mąż musi sobie wyczyścić buty i zmienić sznurowki, bo wymyślił sobie czerwone, ja akcja depilacja, prysznic i spać, bo na 7.30 fryzjer 😥
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia jutro Gryzelda! Wstaw fotkę małego elegancika
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
My zaraz się kładziemy...
GRYZELDA udanego dnia jutro Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Diablica ja tez juz nie wiem co robic z gnomem
wiec wpuszczam go w rzeczy tzta😂 a ze on balaganiarz to połowa rzeczy na glebie w jego kąciku, srubokrety, wkretaczki, papiery, kable - dla Grzesia raj 😂
|
#4837 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daliśmy radę dzisiaj się pozabawiać. Jutro chcemy do ZOO jechać ale ten upał mnie przeraża... Poza tym mam taki ból głowy i coś mdli mnie... byle to żadna grypa żołądkowa bo sobie w łeb strzele...ehh Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#4839 |
|
Wtajemniczenie
|
Gryzelda.. no to powodzenia jutro
Diablica.. ja dzisiaj dalam mojemu bezsmoczkowemu dziecku smoczek z myślą ze sama usnie, no i godzine się nim bawila,.oczywiscie nie zalapala ze się go ssie jak to inne dzieci robią, ale przynajmniej godzine mialam ją z glowy :P |
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najchętniej by się bawił kamykami wysypanymi wokół domu...ale do dzioba próbuje brać i w okienka do piwnicy stuka No syn diablicy jak nic - mały Lucyferek Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- A tak się bawi krzesełkiem... Zawał za zawałem ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. Mamy taki sam kojec Wielki strasznie :P
|
|
|
#4842 |
|
Zakorzenienie
|
UKRAJINKA ciśnienie, badanie ogólne i usg przezciemiączkowe.
DIABLICA ciąża? 😛 GRYZELDA powodzenia ! Ja jutro wyprawiam urodziny męża. Chata już posprzątana, biszkopt na tort upieczony, muffiny sernikowe też, jutro masa i przełożenie tortu, muffiny z bezą i dwie sałatki. Padam
|
|
|
|
#4843 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;65130366]U nas dzisiaj długi dzień. O 9.30 wyjechaliśmy z domu, na 10.30 eeg, później zobaczyć te foteliki 😂, potem do saturna z moim tatą po ekspres do kawy (prezent na nowy dom), potem na zakupy dokupić napojów na chrzciny, ja wróciłam spacerkiem godzinkę, bo malutki akurat usnął, później posiedzieliśmy chwilę u mojej przyjaciółki, do domu zawitałam o 17.30. Dałam młodemu kaszke, bo dzisiaj cały dzień tylko na cycu był przez te wyjazdy, więc coś innego chciałam mu dać, podziamdział trochę, chwilę poszalał i właśnie usnął po kąpieli. A my mamy z mężem full roboty, jutro chrzciny, trzeba posprzątać chałupę, przygotować rzeczy, zjeść kolację, mąż musi sobie wyczyścić buty i zmienić sznurowki, bo wymyślił sobie czerwone, ja akcja depilacja, prysznic i spać, bo na 7.30 fryzjer 😥[/QUOTE]
Powodzenia bo widze ciezkie zadania przed wami Cytat:
i wez tu wyjdz do klopa albo cos Cytat:
robisz apetyt
|
|
#4844 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki
ja właśnie wyprasowałam mężowi koszulę na jutro, Aleks ma już gotową od wczoraj roboty w domu od cholery a męża nie ma. Pojechał do teściowej, bo tam przyjechali jego bracia. On się bawi a ja garuję w domu. Ale jak tam sobie chce, robotę i tak będzie musiał zrobić tyle że sam jak wróci albo jutro jak mały pójdzie na drzemkę. A mogłam pomóc... Tylko z jakiej paki ja mam zapieprzać jak on sobie urządza u mamusi chichy śmichy? Niech się cieszy, że ma koszulę gotową. Oj wkurza mnie dzisiaj wkurza ten chłop...
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-09-10 o 22:53 Powód: Słownictwo. |
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sądzę
matematycznie nie pasuje ![]() Udanej imprezki No duży jest. Taki chciałam - niech mlody ma namiastkę wolności jak jest zamknięty Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;65133306]Dzięki
ja właśnie wyprasowałam mężowi koszulę na jutro, Aleks ma już gotową od wczoraj roboty w domu od cholery a męża nie ma. Pojechał do teściowej, bo tam przyjechali jego bracia. On się bawi a ja garuję w domu. Ale jak tam sobie chce, robotę i tak będzie musiał zrobić tyle że sam jak wróci albo jutro jak mały pójdzie na drzemkę. A mogłam pomóc... Tylko z jakiej paki ja mam zapieprzać jak on sobie urządza u mamusi chichy śmichy? Niech się cieszy, że ma koszulę gotową. Oj wkurza mnie dzisiaj wkurza ten chłop...[/QUOTE]No cos ty? Tez bym sie wkurzyla. Przeciez jutro i tak by sie z nimi zobaczyl. Ach te chlopy
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-09-10 o 22:53 Powód: Słownictwo w cytacie. |
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;65133306]Dzięki
ja właśnie wyprasowałam mężowi koszulę na jutro, Aleks ma już gotową od wczoraj roboty w domu od cholery a męża nie ma. Pojechał do teściowej, bo tam przyjechali jego bracia. On się bawi a ja garuję w domu. Ale jak tam sobie chce, robotę i tak będzie musiał zrobić tyle że sam jak wróci albo jutro jak mały pójdzie na drzemkę. A mogłam pomóc... Tylko z jakiej paki ja mam zapieprzać jak on sobie urządza u mamusi chichy śmichy? Niech się cieszy, że ma koszulę gotową. Oj wkurza mnie dzisiaj wkurza ten chłop...[/QUOTE]Trzeba było koszulę prasować? Mój po ostatniej "awanturze" przed każdą imprezą dzień wolnego bierze żeby chociaż młodego zabawiać Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Grześ Igor Maja Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-09-10 o 22:52 Powód: Słownictwo w cytacie. |
|
|
|
#4848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4849 |
|
Wtajemniczenie
|
Masakra z tymi sklepami... Obdzwonilam sie dzis i w jedym az w czestochowie tez mi powiedzieli, ze przymierzenie 50 zl... no bez jaj... Najgorsze jest to, ze wszyscy poprostu z rozmow wciskaja co maja i tyle...
uspijcie moje dziecie od 13 spala 20 minut i nic, drze sie i buszuje...
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
No nie powiem... jakby to było to...to ja jestem za
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Moj 2 dni temu przeszedl samego siebie jak nie spal od 11 rano do wieczora tylko z dwiema mini drzemkami po 5 min w samochodzie. Na szczescie jeszcze tego wyczynu nie powrorzyl
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co sprezentowalas poza tym mezowi?
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() NOVAKIA piekę z tego przepisu: http://www.mojewypieki.com/przepis/s...grestem-i-beza Tylko, że zamiast agrestu daje porzeczki czerwone i czarne, bo mi lepiej pasują ![]() Ogólnie uwielbiam jej przepisy, mam w domu jedną książkę, a w księgarniach są jeszcze trzy... Co do prezentu to wstyd się przyznać, ale będzie z opóźnieniem. Od kiedy jest mała, nie mam czasu chodzić po sklepach, a nie lubię dawać oklepanych prezentów. Także doczeka się później ![]() Na 30-tle dostał 30 mini prezentów, każdy osobno zapakowany ale miał radochę jak odpakowywał
|
|
|
|
#4855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nam bez problemu gosc wsadzil i zamontowal. A suma sumarum kupilam w necie 😀 Moja wczoraj w nocy tez sie obudzila na zabawe o 1. Mam nadzieje ze dzis nie bedzie powtorki 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Ja siedze od 20 na zmiane z tztem i konca nie widac... Niech ta noc juz sie skonczy.
|
#4857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#4858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tu wymyslec 30prezentów jak ja z jednym mam problem bo czlowiek wszystko ma w tych czasach! Dzieki za przepisGłębokie wyrazy wspolczucia... Ale coś ja dręczy chyba no bo tak ciągle bez powodu to by bylo dziwne...
"Jeśli nie masz dzieci, to tak, jakby część twojego serca nigdy nie czuła. Jakby została na zawsze odłączona..."Gillian Flynn – Ostre przedmioty Edytowane przez novakia Czas edycji: 2016-09-10 o 07:33 |
|
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry od 5.40
My kołdrę i poduchy na ziemię daliśmy w pokoju młodego a ten tarzał się między nami godzinę... Ale ubaw miał jak zobaczył ze rodzice chcą mieć namiastkę snu jak on się bawi... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem na serio co to jest, w dzien jest super, przychodzi nocka i sie sypie. Tyle, ze nie wydaje mi sie zeby plakala z bolu bo wzieta na rece juz sie smieje. O 20 po kapieli super zasypia, odnosze jest ryk. Wczoraj jak wam pisalam to jeszcze nie spala, dopiero przed 1 zasnela do okolo 3, znowu nieszczesny cyc ale 15 minut i znowu spi, wstawalam dwa razy smoka dac, a na dobre wstala o 7:30. Ale najgorszy cyrk byl od 21 do 1. Wzielam sie juz na przetrzymanie i probowalam odkladac i wychodzic z pokoju to moment i stala przy szczeblach, najpierw smiech, potem wyglupy na koncu placz. Chyba z 30 razy odkladalam az odpuscilam bo to nic nie dawalo, no kompletnie nie chciala spac. Dzis bedzie 4 noc i juz sie boje. No i lozeczko musze obnizyc bo wczoraj jakos juz nie mialam sily. Albo sie jej cos przestawilo albo nie wiem. W dzien spala lacznie 3 godziny gdzie zwykle spi godzine ale zwalam to na konsekwencje nieprzespanej poprzedniej nocy. Ogolnie nie czuje sie jakas styrana, wyspalam sie nawet i kawe juz wypilam ale tz, ktory ma ciagle wyjazdy wczesnie rano ciezko to znosi. Strach za kolko puscic po takiej nocce.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

wiec wpuszczam go w rzeczy tzta😂 a ze on balaganiarz to połowa rzeczy na glebie w jego kąciku, srubokrety, wkretaczki, papiery, kable - dla Grzesia raj 😂

Wielki strasznie :P

robisz apetyt