![]() |
#4831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
znad resztek urobku... ja się nakroiłam, didki wpadły i pozawijały
![]() IMG_2745.jpg ok ![]() też mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4833 |
Zakorzenienie
|
dostałam fotki z kuligu
![]() po godzinie na mrozie i bez zamaskowania jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
To ja :)
|
Ty to masz życie, praca i imprezy
![]() ![]() Otóż północ najlepszą porą do przygotowania sałatki szopskiej. No musiałam coś kolorowego, bo obiad jadłam na czuja -w półmroku nie widziałam, co jest surówka z selera, co ryżem, a co dorszem w śmietanie ![]() Zapisz
#4835 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |
BAN stały
|
Byś się zdziwiła
![]() Cytat:
Otóż to, masz odpowiedź ![]() Więc nie spisek! ![]() Zawsze możesz zamienić się ze mną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Zakorzenienie
|
Ale impreza, boski klub ze starą muzyka
![]() ![]() Zarówno solo, jak u w parze, od facetów normalnie trzeba było się opędzać ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-01-29 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Haj snad zbierania sie do pracuni
![]() W zyciu nie jadlam domowego, musze chyba znajomych zmienic bo nikt mi nie chce zrobic ![]() Wygladaja bosko ![]() Ciezko Cie tu poznac mimo niezamaskowania ![]() Prawda? Ale Ty tez nie masz co narzekac, masz wystawy ![]() No dobra, to nie to samo ale namiastka ![]() Cytat:
![]() A to myslisz ze sklejka niedobra?nie wiem, nie jadlam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() 2. to jest właśnie to zamaskowane ![]() jak zobaczyłam z odkrytą paszczą w szałasie, to aż się siebie wystraszyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |||
BAN stały
|
Znad herbaty
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
|
To sobie pani znów pospała, do 10:30
![]() No właśnie mówię, japoński tryb życia -z pracy wychodzi się na imprezę i natychmiast wraca ![]() ![]() Zapisz
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Doczlapalam sie do domu i chyba pójdę spać
![]() Założenie glanowatych botków zamiast szpilek to byl strzał w dziesiątkę - wyskakałam się do rana i nogi nie bolą ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-01-29 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie zrobiłam i ja, bo mi się glona zachciało, ale powiedz mi robisz zaprawę do ryżu? Jesli tak, to jakoś inaczej? Bo ja robię wg onlajnowych wskazówek ocet ryżowy, cukier sól, i kurcze nie smakuje mi wtedy tak, jak bez zaprawy. ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Osz kurka, dla mnie to nie wygląda jak fun, a jak obóz przetrwania. ![]() Choć Ty wyglądasz very gracious, ja bym już była czerwona jak rusek. Wróóóóóć! Ja bym tam nie była ![]() ![]() ![]() Jak czytałam o tych termach itp to aż mnie z zimna skręcało i otrzepało, takie "atrakcje" to nie dla mnie. Brrrrrrrrr. Szaleni! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Piers do przodu
|
Betty
![]() ![]() ![]() Foty boskie ![]() Miłego popołudnia Baru ![]() Rachel - ja kupiłam gotową zaprawę do ryżu i jest super ![]() ![]() ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2017-01-29 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Nindżopesz
|
Tu w ogóle jest teraz Sukces Bar, a ja tkwię w pieluchach i nie mam o czym Wam napisać
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdej suszarni ryż smakuje inaczej i każdy lubi inny, trzeba eksperymentować. jak wolisz bez zaprawy, to rób bez ![]() ze smarowideł - serek philadelphia klasyczny lub jego kaufowy zamiennik cream cheese niebieski, żaden inny, reszta dla mnie kwaśna. albo majonez, bo lubię jego połączenie z łososiem i awokado. ale to już hamerykańskie rolki z dodatków ostatnio marynuję marchewkę w occie ryżowym i imbirze ![]() zwykle dodaję też sałatę i kiełki do środka. w termach było cieplusio - woda jak w gorącej kąpieli, leżanki podwodne z hydromasażem, bicze szkockie ![]() tylko włosy zamarzały jak były ciągle nad wodą ![]() mniej więcej takie wrażenia, tylko dodaj noc, śnieg na górach i więcej pary ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zakorzenienie
|
a po kuligu stwierdzam, że jesteśmy już gotowi na koło podbiegunowe
![]() skutery śnieżne bym jeszcze chciała, ale trochę droga jazda ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2017-01-29 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Hell yeah, po mojemu. Thnx, zwłaszcza ten serek, chyba jedyny, który lubię, ja akurat kupuję w Aldiku ![]() 3. Tylko???????????????? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- ![]() ![]() ![]() Ale to prawda, chyba nie ma zbyt wielkiej różnicy. No moooooże trochę wiecej wieje. Dla mnie to też cholerny dyskomfort, takie okutanie na misia, ostatni raz tak miałam 1000 lat temu na Gubałówce, i miałam mord w oczach. Nigdy więcej. ![]() Zazdroszczę Angolom zimy, jak oglądam jutuby i stylizacje zimowe blogerek, no bajer taka "zima". ![]() Co prawda właśnie wróciliśmy z małżem ze spaceru, fajnie rześko i SUCHO! no ale po co, po co ta kupa białego dziadostwa komu potrzebna tu, nie-w górach??? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-29 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednej nieświadomej dziewczynie tatuś zrobił z grzywki mrożony róg jednorożca i tak między ludźmi paradowała ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
jest mokra i wietrzna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-29 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() super sprawa ![]()
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra, większość życia chodzę z mokrymi włosami. nawet w zimie, zawsze myłam przed szkołą/pracą i czasem z nich kapało jak wychodziłam przy minusie ![]() ![]() nawet w moskwie przy lutowych największych mrozach (co nawet napoleona wykończyły) przez tydzień ani razu czapki nie użyłam a stało się 2 h w kolejce do galerii przy odczuwalnej -26 trochę mnie telepało wewnątrz ![]() czapka tylko w górach chociaż ostatnio się przełamałam i parę razy użyłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ja m.in. nie znoszę zimy, bo czapki i inne okutanie. Ale czapki nienawidzę szczerze od zawsze. Mam odgniecione czoło i ulizane włosy na resztę dnia. Także, dziś na spacerze, owszem użyłam, bo cieplej, i nie musiałam jej ściągać między ludźmi, ale normalnie unikam. Mam nauszniki, całkiem fajny wynalazek. ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() U nas póki co leży zamarznięty, więc jakoś da się żyć, ale jak to goovno zacznie topnieć, razem z czarnym syfem z kominów i ulic to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-29 o 14:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Super są, jak pracowałam w SAP, byliśmy w Wiśle i tam m. in. na skuterach szaleliśmy ![]() Zapisz
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
znad zbożowej latte i gorącej szarlotki
i zagwozdki w jakich butach jechać w angielską zimę oficerkach na słupku czy nubukowych botkach ![]() nubuk się strasznie brudzi, a kozaki do kolan dziwnie wyglądają w metrze jak obok siedzi laska w sandałkach składających się z dwóch paseczków, cienkiej podeszwy i szpilki ![]() Cytat:
![]() ja się zakochałam w zapachu kawiorowej maski, sama nie pachnie za mocno, ale zostawia na włosach cudny zapach ![]() i właśnie zostałam grażyną oszczędności, bo przed myciem skróciłam o 15cm włosy ![]() 2. za późno na to wpadłam, za rok spróbujemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.