![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2015 część 14
Ja oddaje wieczorem.
![]()
#4862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wariuje... dosłownie
Dalej cisza. Dziś uratowała mnie praca teraz robię obiad bo on mnie zrobił przez cały dzień... Już nie mogę... Nie wiem co z sobą zrobić. Najchętniej bym się przytulila i zapomniała... Ale znów ja muszę wyciągać rękę? Przecież niee mam za co przepraszać ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() Ja w takiej sytuacji bym pomyślała o wyjeździe do Polski, jesli możesz sobie pozwolić na urlop, albo mimo wszystko o tej wyprowadzce, jak to go nie otrzeźwi to nie wiem co ![]() I muszę zadać to pytanie: nie masz podejrzeń czy się z kimś nie spotyka? ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- I mam nadzieję, że gotujesz tylko sobie.
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym ja w łazience robiła tyle rzeczy to zajęłoby mi to 2h plus makijaż. To musiałabym wstać o 3 ![]() Cytat:
Ja tez mam nadzieje ze dla siebie je gotujesz. Nie wyciągaj pierwsza rękę. No way!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
Zdaje sobie sprawę że nie powinnam. Jutro znów idę do pracy więc pół dnia będzie za mną. Ale szczerze... boję się że on nie poda tej ręki...
Nie zrozumcie mnie źle. Emocje już opadły po poniedziałku, uspokoiłam się i zaczęło mi go brakować. Z jednej strony nie mogę sobie pozwolić na takie traktowanie A z drugiej na sama myśl że miałabym go zostawić łzy mi się zbierają... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to jestem zawzięta czasami aż za bardzo, ale Ty nie powinnaś pierwsza wyciągać ręki. Bo to on jest winny tej sytuacji, a nie Ty. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
Tylko ja nie jadłam śniadań w domu? Potrafiłam wstsc o 6.15 i 30 min później wyjść z domu. Miałam tez czas ze wstawalam o 5.45, wychodzilam ok 6.40 a śniadania i tak nie jadłam.
Teraz wstajemy o 6.15 i godzinę później wyjeżdżamy. Ale to dziecko sporo czasu zabiera. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Wizaż mi wariuje, nie widzę postów Justuss Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
Żony 2015 część 14
Ja śniadanie zjeść musze nawet jak wstaje o 3 czy 4. Szczególnie jak jadę komunikacja miejska. Z głodu mi jest niedobrze xD
Jak wyglada dieta Pysi? Właśnie zjadłam placuszki bananowe ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
... choć nie Westwood
|
Dzień dobry
![]() |
#4873 |
Moderator
|
Dzień dobry
![]() Boli mnie wszystko... Ręce, szyja, nogi... Pomyłam wczoraj okna i upralam firanki i zasłony, teraz się zastanawiam czy sobie czegoś nie naciągnęłam przy wieszaniu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4874 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Od piątku nie mam dostępu do telefonu ![]() Zmieniłam sieć i okazało się, że ten dziadowski Orange dalej zakłada sim locki!! No tego się nie spodziewaliśmy!! Za telefon była zapłacona cała cena a nie jakaś promocja... Teraz mam poprzedni telefon bez wizażu itd. Mój telefon działa mi bez karty... no masakra. Parę dni mnie pewnie nie będzie, nie zamierzam tego tak odpuścić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;82440791]Justuus tylko pytanie z kim Ty chcesz byc... bo sama mowisz ze to nie ten sam człowiek, którego pokochałaś.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Niestety ![]() Tzn raz jest taki jak dawniej raz to zupełnie inny człowiek... zrobił się nerwowy i wybuchowy. Ale nie znam przyczyny A on mnie chce powiedzieć... Nie chce tak o wszystkiego skreślić. 8 lat. W większości szczęśliwe... Nie wiem jak mam do niego dotrzeć, żeby zrozumiał że nie może tak się do mnie zwracac, że to nie jest dobre, że nie możemy krzyczec na siebie nawzajem... Wygląda jakby to on się wielce obraził i pewnie tak jest. Wie że mnie to męczy i zawsze wyciągam rękę. Za tydzień powinnam być na wakacjach s ja nie wiem jadę sama, jadę z nim, nie jadę wcale... Dobra nie smece wam już więcej... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
Justuus strasznie współczuję sytuacji
![]() Też uważam, że nie możesz pierwsza wyciągać ręki, bo zawsze już będzie tak robić... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry!
![]() |
#4878 |
Konto usunięte
|
Justus, zgadzam się z dziewczynami. Kochasz dawnego tz. Myślę, że zmienić się może gdy dotrze do niego co robi a wyciągając rękę on nadal nie będzie widział tego go robi.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
Bry
Zmiana czasu to zło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
... choć nie Westwood
|
Boże, mamy dziś gości, iczywuscie przez tę zmianę czasu wszystko w biegu i musiało skończyć się zle- niosłam talerze, potknęłam się o kota i zleciały mi z hukiem na podłogę... Zostały nam tylko trzy duże talerze. A że dziś niedziela handlowa, poleciałam do pepco i kupiłam kilka nowych
![]() Nie jest dobrze ![]()
![]() |
#4881 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |||
Zakorzenienie
|
Hej, czy ja Wam mówiłam ze jutro wstaje o 4? Chciałam się w weekend przystosować i wstawać wcześniej i mi nie wyszło, wstałam dziś o 11:30
![]() ![]() Cytat:
My właśnie tu jesteśmy od tego żeby nam smęcić ![]() Cytat:
No niestety, Orange to zło ![]() Cytat:
Zgadzam się z tym. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
Dobry !
Chciałam coś o śnie i o czymś ale nie mogę.... Justuss przepraszam Cię że to ja i że tak ostro.Twoje życie i Twoja sprawa ale muszę to powiedzieć bo to silniejsze ode Mnie. Nie wmawiaj sobie ,że on taki nie był. Może i nie używał siły ale jest tyranem psychicznym już od jakiegoś czasu. Przecież to Ty zawsze wyciągasz ręce. Bardzo dobrze Tobą manipuluje jeszcze chwila i momencik A Justynka przybiegnie,przytuli i jeszcze dodatkowo przeprosi. On wtedy odwróci kota ogonem i jeszcze będziesz mieć wyrzuty sumienia że tak biedaka oczernilas. Jasne pewnie ,mogę się mylić. Ale już ten film widziałam.Kocham mojego Tatę ale dziwię się że moja Mama jemu Cześć chociazaby mówi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4884 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem chora... Nie wiem co mi jest. Ból głowy taki ze wstałam o 13 dopiero z łóżka... Miałam wrażenie że jak wstanę bo będę wymiotować... Gardło boli... Mały też średnio, oczy mu lzawia... Szpitalnie... A akurat k. ma tydzień urlopu i mieliśmy masę spraw załatwić w czasie żłobka... Także tak.
Za to... Mój brat się zaręczyl!!!, ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4885 |
Zakorzenienie
|
Sq zdrowia!
Ktoś ma pomysł na drugie danie na Wielkanoc? Na pierwsze zrobię zupę Chrzanowa ale na drugie nie mam pomysłu. Coś w miarę prostego i min na 9osob..... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Żony 2015 część 14
Cytat:
Hmm, przynajmniej 3 osoby by nie jadły bo są wybredni a mój Tz wieprzowiny nie je pod żadna postacią ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2018-03-25 o 15:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
Mi się udało robić minimum na te święta
![]() Nasze menu to : sałatka jarzynowa,jajka faszerowane ,schab i pasztet ![]() No i ciasto jakieś zrobię. Pierwszego dnia mamy chrzciny A w poniedziałek do rodziców to zostaje nam tyle co kolacja lub śniadanie i kolacja w domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4890 | ||
Zakorzenienie
|
Żony 2015 część 14
Cytat:
To ju lepiej ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
Ja w sumie tez nie robię dużo bo zupę i pierwsze danie ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.