|
|
#4861 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Moda "plus size"
i o to chodzi
Tak to wlasnie ma dzialac Mi wystarczy ze tz przejdzie kolo mnie w opietych boksereczkach i juz za nim lece Lubie ksztaltne meskie pupcie a szczegolnie TŻtowa
|
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Ano ba
a ktora z nas nie lubi pupy tz swojego naj naj ? no niech mi sie taka pokaze
|
|
#4863 |
|
Moderatorka z pazurem
|
hehe....nie bedzie takiej odwaznej
Pupa to byla pierwsza rzecz jaka zobaczylam poznajac tz tzn nie gola ale tak przyciagnela moj wzrok ze zechcialam zobaczyc twarz i wogole poznac cala reszte TŻ tez mowi ze moja pupa go przyciagnela wiec mamy pupiasty zwiazek
|
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
hahah moj tez ma wyrznie zarysowana pupe :PP Az chyba za duza, ale mi sie tam podoba
Powiedzcie mi ile ktos powinien wazyc przy wzroscie 185-187(mezczyzna) hmmmmmmmmmm ,,,,ja za to nie mam duzej pupci mam plaska raczej a buu :PP
|
#4865 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
A co do meskiej wagi to nie mam pojecia bo u nich to ta cala masa jakos sie rozklada i costam .... nie mam pojecia ![]() Agatko masz ladna pupcie i ja o tym wiem Wiec ty tez powinnas to wiedziec
|
|
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
No oki oki swiat nie kreci sie wokol dupy
) Coz zrobic, jedni maja za duze, jedni za male ![]() a moj mezczyzna ciagle tyje... tzn moze tyle powinien wazyc, ale tyle je slodyczy i woglole, ze jego waga strasznie szybko leci w gore ;O, Nie jestt gruby ani nic, ale tylek ma grubasny i brzuszka tez troszku ma . Oczywiscie mi nie przeszkadza, tylko chcialabym wiedziec ile powinien wazc, poszukam pozniej na google ![]() a tak woglole to zimnoooooooo 5 stopni- a hrzejnik w domu nic nie daje ciepelka. Takze siedze poubierana jak eskimos, Wiecie co- nie moge sie doczekac kiedy pojade do Pl mmmmmm a jeszcze 3 mce
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4868 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Agatko chcesz odchudzac TŻta?
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce go odchudzac, nie chce juz zeby wiecej przytyl bo teraz jest ok
![]() a w styczniu lece, bo w grudniu takie ceny biletow, ze ;O, takze mischoko oblegamy styczen ![]() Ty lecisz sama czy z mezem ja sama buu :PP
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze do stycznie bede juz w ciazy cobym sie czegos dowiedziala w PL z bristolu do Krakowa jade
|
|
|
#4871 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Wiadomo, w grudniu swieta to i bilety drogie
|
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
JESZCZE SA ale nie chcialabys wiedziec za ile ja w styczniu za dwie osoby w dwie strony zaplace tyle co za jedna osobe w jedna strone w grudniu wiec po co ?
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ciagle czytam a nic nie dodaje wiec narazie moje zkaupy z allegro (w ogole nie trzymajace sie kupy :P) a jak ebde miala czas to powklejam to co mam obecnie a wiele musze jeszcze kupic :P ale nie mam albo czasu albo kasy,jak jedno jesto to nie ma drugiego :P
a tu wklejam jakies takie rozne co ostatnio kupilam
|
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze cos nie cos
|
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze gustujemy w tych samych kolorkach
|
|
#4876 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Ładne ciuszki i tak radosnie niebiesciutko
|
|
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze on juz ma kupiony bilet tylko "trzyma" cie w niepewnosci
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
mary1- podoba mi sie strasznie ta pierwza bluzeczka
i ta fioletowa bluza![]() ![]() ja etz lece do krakowa, tylko ze z dublina ![]() no i pomyslalam, ze do mojego mista jest daleko z krakowa i pojade autobusem![]() zobaczy sie jeszcze, to bedzie sobota wiec musze looknac jak kursuja autobusy ja kup-ilam bilet od 24-18 luty za 1 euro plus oplaty- czyli 80 euro, W tamtym roku oplaty to byly groszem teraz same oplaty 8 dych;/ takze taniej sie nie dalo... a na swieta to pare stow- i balam sie ze jak polece na swieta to dentysci nie beda przymowac i nie porobie badan u ,,gina,,
|
#4879 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
a moze...sama juz nie wiem, a moze mi wywinie taki nr ze w ostatniej chwili powie ze nie przyjedzie i ja swieta i sylwestra samotnie spedze
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moga nie pracowac ja tez lece za 0.99 funta czyli za jakies 75 w dwie strony ach ta promocja
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() ta fioletowa to wystawiam na allegro sama nie wiem czy ja sprzedac czy zostawic ,mam wiekszosc sweterkow i bluzek z rekawem 3/4 lub krotkim nic cieplego tak porzadnie :P wiecie co...to chyba nie watek na to,ale cos czuje,ze jesienna depresja sie zacznie bo moj byly ma zamiar sie ozenic z ta dla,ktorej mnie zostawil... |
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
mam dwie bluzeczki z rekaawem 3/4 z camaieu (szary ciemny melanz i mocny roz
)z niemalym dekoldem,czarny sweter makalu z taki fjanym golfem na dwa guziki,ale "otwarty"i z krociutkim rekawem,dwa sweterki na dwa guziki u gory z cubusa tez z krotkiem rekawem,tuniki bez rekawow badz z krotkim,jedne co to ten czrany kopertowy sweterek z angorki jest z dlugim rekawem musze w ogole przeglad szafy zrobic i wreszcie na zakupy isc mam nadzieje,ze juz niedlugo
|
|
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolejny juz do ciebie idzie ja ci to wroze
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie- autobusem z krakowa do mojego miasta, zeby tato w jedna strone nie tracil 200 zl na paliwo
autobus tanszy :PP a z dublina-do krakowa oczywiscie samolot Nie dalabym rady autobusem- neinawidze autobusow szczerze mowiac :PP ![]() Maryq- znam to z zycia, ze lepiej sie wczesniej rozstac jak chlop cos nie tak, nie meczyc cale zycie ![]() czli zdrady po slubie i tp i td znajdziesz jeszcze swojego ksiecia, moze wczesniej nic Ci sie wydaje
|
#4885 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Mary nie smutaj sie bylym, a niech sie zeni. Moj byly teraz tez zaciazyl jakas 19stke (on ma 29) i do slubu sie szykuje. Szczescia im zycze ale jej szczerze wspolczuje
|
|
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochwalcie sie zimowymi plaszczami/kurtkami i butkami bo ja caly czas poluje i sama nie wiem bo ciezko mi sie na jeden styl zdecydowac a nie mam teraz tyle kaski,zeby i takie i takie kupowac,choc bardzo mi sie jeden plaszcz w H&M podobal,ale byl bardziej na elegancko i ten plaszczyko-kurtek co wklejalam,ale butow nie moge dla siebie znalezc za gruba lydka na botki ;/ albo za duzy obcas (nie moge meic ze wzgl na kregolsup po operacji)
|
|
|
|
|
#4887 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Ja juz swoj plaszczyk i kurteczke wklejalam a w sklepach jest w czym wybierac
Tyle ze ja ostatnio nie lubie po sklepach chodzic
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4889 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Dziekuje kochana
|
|
|
|
#4890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahha
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.

Tak to wlasnie ma dzialac 

a ktora z nas nie lubi pupy tz swojego naj naj ? no niech mi sie taka pokaze
mam plaska raczej a buu :PP

) Coz zrobic, jedni maja za duze, jedni za male