| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-01-27, 10:18 | #4861 | ||
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

dziękuje kochana;*  ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat: 
   ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat: 
  wszytko juz gotowe to teraz tylko czekac na dzidzie  no ciezko mi troszke dzieciaki naciskaja na pecherz strsznie i latam do łazienki co godzine  ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- tez mam nadzieje że nasza Alexa sie nie rozpakowała jeszce. czekamy na wiadmosc od niej  a wogole to co tam dziewczyny w Lublinie słychać? dawno tak nie byłam   Edytowane przez eniggma Czas edycji: 2010-01-27 o 10:19 | ||
|     | 
|  2010-01-27, 10:21 | #4862 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

snieg. śnieg. śnieg.    | 
|     | 
|  2010-01-27, 10:23 | #4863 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-01-27, 10:26 | #4864 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-01-27, 10:29 | #4865 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-01-27, 10:32 | #4866 | 
				 | 

ja marzę o dwójce, a TŻ o trójce. a Wy jakie macie marzenia?    | 
|     | 
|  2010-01-27, 10:37 | #4867 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-01-27, 11:14 | #4868 | 
| Wtajemniczenie | 

A ja chcę chociaż jedno aby było i nie ważna płeć, bo czy chłopczyk czy dziewczynka będę kochać tak samo    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-01-27, 11:22 | #4869 | 
				 | 

nudzi mi się... nudzi mi się...

| 
|     | 
|  2010-01-27, 11:32 | #4870 | 
| Wtajemniczenie | 

A mi się nie nudzi, bo robię obiad i zaraz muszę pranie zrobić.

__________________ | 
|     | 
|  2010-01-27, 11:35 | #4871 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-01-27, 11:37 | #4872 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-02 Lokalizacja: Danmark 
				 | 

A moje marzenia co do dzieci już się zakonczyły   . Zawsze marzyłam o pierwszym synku,a drugiej córeczce.Synek mi się udał,ale z córką to i gorzej  .Teraz jednak bardzo się cieszę,że będzie drugi chłopak,bo w Danii dziewczyny są okropne a chłopcy tacy grzeczni  .Moja kariera rodzenia dzieci kończy się razem z Dennisem. A najbardziej to się bałam mieć bliźniaki.Normalnie jak sparalizowana szłam na USG i całe badanie modliłam się,aby było jedno za pierwszym i za drugim razem.Nie dałabym sobie rady z dwójką na raz  .Poza tym nigdy nie miałam ambicji na dużą rodzinę. ********************* Grochówka się już robi,a ja zabieram się za prasowanko   
				__________________ ......Myśli stają się rzeczami.... | 
|     | 
|  2010-01-27, 12:10 | #4873 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

witajcie  o rany jak sie rozpisalyscie  ja dzis troche zajeta.w sumie dopiero wstalam,jem sniadanko i biore sie za robienie torta  rany jak mi nie wyjdzie to chyba sie  sama sobie to zrobie 
				__________________ MOJA PRINCESSA 26.03.2010   http://s6.suwaczek.com/201003261565.png ADRIANEK 11.10.2011   NASZ SLUB 11.08.2012    | 
|     | 
|  2010-01-27, 12:19 | #4874 | 
				 | 

a ja zjadłam kluseczki śląskie z sosikiem i chyba pojde spać bo dziciaki dały spokoj i nie kąpia już. idealna pora na sen   | 
|     | 
|  2010-01-27, 14:08 | #4875 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-01-27, 14:11 | #4876 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: piekny inny swiat 
				 | 

Witajcie moje kochane,ja zaraz do domu ale polozna bedzie mnie odwiedzala codziennie,zalozyli mi krazek i bolalo jak diabli bo to juz jest za pozno ale musieli zeby powstrzymac porod bo rozwarcie jest i nie chce wrocic do normy,nie pomagaja juz ani zadne globulki,kropelki ani kroplowki a chca jeszcze malego troszke powstrzymac w brzusiu bo jakis malutki jest i chudziutki chyba po mamusce,na chwile obecna dalej ma glowke u gory a stopki na dole i lekarz wogole rusek powiedzial,ze wedlug jego opinii juz nie zmieni pozycji i bedzie cesarka,maluszek fika jak szalony i sam sobie tymi kopniakami uszkadza lozysko ale nic juz na to nie poradzimy,maz zalatwia jakas gosposie co bedzie przychodzila i sprzatala  mi w domu bo nie chce aby ktos mi gotowal obiady w domciu bo nie lubie tak i nie wiem czy trafie na czysta babke w tym sensie czy bedzie myla rece i takie tam,wiec mezus bedzie zmuszony gotowac a w dni kiedy bedzie pracowal bedziemy zamawiac,moze nie beda to domowej roboty rarytaski ale dzieki temu odpoczne i nie bede musiala wstawac z lozka,dzieciaki bedzie odbieral i zalatwil wlasnie dzis w pracy,ze kolo godziny 15 bedzie mial 1 godzinna przerwe na zalatwienie odbioru dzieciaczkow wiec bardzo fajnie   mam lezec plackiem z nogami do gory nawet wypozyczyli mi specjalna podkladke pod nogi,zawsze lepsze to niz pobyt w szpitalu  PEPUSKU superancko,ze staranka znowu w toku  trzymamy kciuki zeby jak najszybcie Wam sie udalo z dzidziulkiem a moze nawet dwojeczka lub trojeczka  ANUSIA to juz widze masz wszystko przygotowane na przyjscie na swiat syneczka  bajerancko,ze juz wszystko gotowe,pewnie mozesz w tym pokoiku siedziec caly czas AGUS wyjdzie Ci torcik na pewno  nie stresuj sie tylko bo wtedy to nc nie wychodzi  SENSUEL nigdy nie mow nigdy  bo moze akurat jakas trzecia wpadeczka bedzie i akurat moze coreczka wymarzona sie trafi  ENIGMA to widze,ze marzy Ci sie duza rodzinka jak i mojemu mezowi  tylko ja mu powiedzialam ,ze teraz jak bedzie chcial to ja owszem i moge ale adoptowac coreczke  bo On nie moze przezyc,ze to jednak nie dziewuszka no ale coz nie zawsez jest po naszej mysli  MAGIALENA a Ty sobie nie wymyslaj bo niezla laska z Ciebie  ty nie wyszukuj u siebie zbednych kilogramow bo takowych nie masz  ja Ci powiem,ze ja z natury straszny szczypior jestem i wcale nie jestem tym faktem zadowolona bo nie wszystko moge wlozyc na siebie aby nie wygladac jak patyczak  nie kazdy moze byc idealny niestety i nie ma co na sile sie odchudzac albo tyc  dobra ja lece bo juz moj malzonek przyszedl po mnie,odezwe sie do Was troszke pozniej z domu jak juz sie uloze wygodnie  przez tydzien bede pilnowana na maxa bo maz ma wolne,zalatwil kutaflon jeden sobie urlop   | 
|     | 
|  2010-01-27, 14:21 | #4877 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

PEPUSKU   wlasnie sie piecze ALEXA  kochana to ja jeszcze proponuje Twojemu mezowi zakupic kajdanki na rece i kajdanki z kula na nogi....bo chyba wtedy kazdy bedzie mial pewnosc,ze lezysz i nie sciemniasz ale dobrze,ze sytuacja opanowana     
				__________________ MOJA PRINCESSA 26.03.2010   http://s6.suwaczek.com/201003261565.png ADRIANEK 11.10.2011   NASZ SLUB 11.08.2012    | 
|     | 
|  2010-01-27, 14:25 | #4878 | |
				 | 

Cytat: 
  broń Boże, nie chcę odchudzać się na siłę.   | |
|     | 
|  2010-01-27, 14:46 | #4879 | 
				 | 

alexamasz lezec i tylko lezeć i jeszce raz leżeć. bierz przykład ze mnie. od tego leznia sie pozniej zaczyna wiariowac hehe  kochan tzrymaj sie i Dorainek niech w brzuszku jeszce posiedzi.   i masz sie tu nam meldowac   | 
|     | 
|  2010-01-27, 14:50 | #4880 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-01-27, 14:52 | #4881 | 
				 | 

MAGiALENAa jak tam wasze staranka?   | 
|     | 
|  2010-01-27, 15:00 | #4882 | 
| Zakorzenienie | 

a ja dzisiaj znowu miaalm noc nie przespana biegunka i mdlosci no ale razno zadzwonilam do mojeje gin i pwoiedziala ze mam sie na porod szykowac bo organizm sie juz oczyszcza    __________________ | 
|     | 
|  2010-01-27, 15:02 | #4883 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-01-27, 15:13 | #4884 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
 Alexa ja trzymam kciuki i już mnie więcej tu nie strasz i leż tam plackiem, bo jak Ci coś strzeli do głowy to przyjedziemy i   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-01-27, 15:35 | #4885 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-01-27, 18:31 | #4886 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Polska 
				 | 

tez dawon nie byłm w Lbn    ja na moment tylko bo brzuch mnie boli, wstałam o 13 juz mi sie chce spac i wogole chodze zla jak osa  branoc   | 
|     | 
|  2010-01-27, 18:39 | #4887 | 
| Zakorzenienie | 

a ja mam jakas chandre od dwoch dni nic mi sie nie chce chodze jak zombi nie mam humoru i najlepiej caly dzien bym spedzila w lozku ech chyba ta koncowka tak na mnie dziala

| 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-01-27, 18:54 | #4888 | |
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-09 Lokalizacja: piekny inny swiat 
				 | 

Cytat: 
  poprawilas mi humorek  kochana jestes      nie bede juz taka ganiala,obiecalam sobie i przysieglam mezowi takze chcac niechcac obietnicy dotrzymac musze,zagryze jezyk i nic nie bede mowila,nawet nie bede zerkala na to jak i kto sprzata  a ja sie objadam knedlami z truskawkami   | |
|     | 
|  2010-01-27, 19:16 | #4889 | 
| Zakorzenienie | 

A ja wróciłam właśnie do domciu  dzisiaj przywieźli mi przewijak,który zamówiłam na allegro,a jutro powinny być firanki do pokoiku Gracjanka  . Już się doczekać nie mogę mojego bobka  ALEXA my też będziemy spali w tym pokoiku gdzie Gracjanek,bo tam wstawiliśmy wersalkę  ale masz racje cały czas zaglądam jak tam ślicznie jest  . A Ty się oszczędzaj,bo w końcu naprawde sobie zaszkodzisz!!!!!!   | 
|     | 
|  2010-01-27, 19:39 | #4890 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
 No i ściskaj nóżki kochana by wszystko się jakoś unormowało. A wtedy będzie dobrze! Dorianek może jest malutki czy szczuplutki ale za to jest bardzo silnym dzidziusiem i widać że chce być z nami. Dla mnie niuniek Twój jest wielki - po tym co przeszedł od samego początku ciąży. I mam nadzieję zobaczyć go w odpowiednim czasie    I nie dziękuj i nawet nie pisz że nie dziękujesz by nie zapeszyć. Podziękujesz po rozpakowaniu     
				__________________ | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

. Tak kolorowo teraz
. Tak kolorowo teraz