|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania- Lloret de Mar-wątek zbiorczy cz.III
ja jestem ciekawy tylko jakie jest jedzenie w Eugenii.
|
|
|
|
#4862 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4863 |
|
Raczkowanie
|
greenaurie - z jakiego biura i do jakiego hotelu jedziesz?
|
#4864 |
|
Raczkowanie
|
Mmm, kto jedzie 16 sierpnia oprócz justine333 i mikaminika ?
|
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się kupuje pocztówki to najlepiej od razu ze znaczkami
Ja kiedyś w Bułgarii kupiłam same kartki..i chodziłam przez całe miasto ..nigdzie oddzielnie mi sprzedać nie chceli ![]() mjz z kolegami i taki damian z bratem i kolega, ale to na nasz obóz ![]() aaa i jedzcze taka Karolina ..też na nasz i laski z forum coś pisały..też Eugenia
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-08-06 o 12:45 |
|
|
|
#4866 |
|
Raczkowanie
|
a ile tak mniej więcej taka pocztówka kosztuje?
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Dominika hahhaha wstałaś jakoś rano
![]() ? miałam dłużej dzwonić, ale mi tel padł
|
#4868 |
|
Raczkowanie
|
a na ile wycieczek się wybieracie/wybrałyście się?
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
dobra ja idę nawiedzić galerię krk haha
|
#4870 |
|
Rozeznanie
|
Funclub, Mas/Juan Ramon - Ty chyba też?
|
#4871 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisałam o tym jakoś na wcześniejszej stronie A bit był w sam raz ! Dzięki ; ** Ale u mnie dupna pogoda ! Burza, grad jest, a miałam iść na ognisko ; <
Edytowane przez mikaminika Czas edycji: 2010-08-06 o 14:29 |
|
|
|
|
#4872 |
|
Zadomowienie
|
no się rozpadało
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
|
|
|
#4873 |
|
Rozeznanie
|
jaaa cie ! Ale zamuła na tym forum
Co się z Wami podziało ?!
|
#4874 |
|
Raczkowanie
|
120 postów tylko
![]() mika, ja jutro idę ale ognisko to tylko z nazwy, bo wiadomo co się tam robi
Edytowane przez mjz Czas edycji: 2010-08-06 o 15:15 |
|
|
|
#4875 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiesz u mnie jest faktycznie ognisko ! Kiełbaski się smaży itp ale wiadomo, że przy tym się nie siedzi o suchym pysku
|
|
#4876 |
|
Zadomowienie
|
ogniska są fajne
i u mnie tez takie z 'prawdziwego zdarzenia' albo grill
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) |
|
|
|
#4877 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4878 |
|
Raczkowanie
|
ciekawe jak z pogodą w lloret 16-28...
|
|
|
|
#4879 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uwierz mi, ze ja sporo i wcale sobie tego nie wymyslilam. patrze widze oceniam. ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- [QUOTE=chica_19;21185302]ja wieczorami pracuje :P wiec odpada :P
|
|
#4880 |
|
Przyczajenie
|
tak sobie czytam to forum i niezly ubaw z was mam.
nie powinni organizowac obozow do lloret dla dzieci. no bo co takie dziecko moze w lloret robic ? na dyskoteke nie wpuszcza, cisza nocna od 23 pewnie. ech. strata pieniedzy tylko. no i to wasze przezywanie, ze wam drinka niemiec dal, albo ze wloch powiedzial bella. o losie ! |
|
|
|
#4881 |
|
Raczkowanie
|
Ubaw to można mieć z Cb!
jeśli przeszkadza ci,że pisze tu dzieci jak to powiedziałaś to nie czytaj k.u.r.w.a tego xD bo to forum dla dzieci z jakich nas uwarzasz a nie dla kogoś takiego jak ty! no a skoro nie jezdzisz na obozy to z skąd wiesz o ktorej jest cisza nocnaa. no a gdbyś nie wiedziała to llorte de imprezowe mistao ale nie każdy jedzie tam tylko w tym celu! |
|
|
|
#4882 |
|
Przyczajenie
|
ze mnie, a niby dlaczego ?
dla mnie zalosne jest widziec jak 15letnie panny wlocza sie pijane po miescie. 16 latki uwazaja sie za prawie dorosle. a pozniej slyszy sie o gwaltach itp. i nie rozumiem dlaczego polowa z was rozczarowana jest faktem, ze nie wpuszczaja do dyskotek 15 latkow? czy w polsce wpuszczaja ??? |
|
|
|
#4883 |
|
Raczkowanie
|
Czytam forum i widzę że coraz więcej osób na mój termin jedzie (16 sierpień - 28 ) Ej a u was też te hotele się zmieniają ? Z Goyi na coś innego ?
|
|
|
|
#4884 |
|
Zadomowienie
|
lusia- tak, u mnie w juwenturze z goyi na eugenię, a w funclubie zmieniają chyba na don juan.
|
|
|
|
#4885 |
|
Przyczajenie
|
Chikitika żal to mi Ciebie !
Każdy sam decyduje w jakim wieku gdzie chce jechac i na co wydac pieniądze a jak tobie by bylo szkoda to juz twoja sprawa. Ja np nie jade po to aby sie upijac bo jak to okreslilas ,,zalosne jest widziec jak 15letnie panny wlocza sie pijane po miescie" itd tylko po to zeby zwiedzic , poznac nowych ludzi, poszalec póki na to czas bo jak bede miala 30 lat rodzine i mnóstwo obowiązków to juz nie bedzie to samo! Jest to taki wiek ze trzeba korzystac z młodosci i cieszyc sie zyciem a nie siedziec najlepiej w domu bo szkoda pieniedzy przeciez zeby jechac gdziec co niee. No cóz dziwny tok myślenia. jak Ci nie pasuje co wypisuja tu ,, dzieci" to po co to czytasz i piszesz tu .... zeby to pokazac jak ty dorosla jestes? ![]() Sorki dziewczyny nie mogłam sie powstrzyc 109 POSTÓW I BEDZIE 4 wątek ! ;D Za 11 godzin ruszam na Warszawe a za 15 bede juz siedziala w autokarze do Lloret! <3
Chihuahua - pies mały ciałem, wielki duchem z ogromnym serduchem Edytowane przez Chihuahuaa Czas edycji: 2010-08-06 o 17:09 |
|
|
|
#4886 |
|
Raczkowanie
|
Wielka Pani Dorosła się znalazła , masz tylko 23 Lata i zgrywasz nie wiadomo jaką dorosłą
Jeżeli uważasz się za taką dorosłą to zakładaj kapcie i wskakuj pod koc na bujanym fotelu ! A i jeżeli Mnie zgwałcą to chyba moja sprawa , nie Twoja więc się nie nie martw na zapas !
Edytowane przez Kupsespodnie Czas edycji: 2010-08-06 o 17:21 |
|
|
|
#4887 |
|
Raczkowanie
|
Dla twojej wiadomości w Polsce wpuszczją do niektórych lubów nawet laski co ma 14 lat.Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.Myslisz,że wszystkie mam po 15 i jedziemy tam sie tylkoo naa***ać i puszczać.Ja mam 17 lat i nie widze nic dziwnego w tym,że pije alko i chodze na imprezki!Prawda,że niektore laski przesadzają z alko i może są za młode na % i kluby,ale to ich życie i ich spr co robią!
Jestem ciekawa czy ty byłaś taka świeta w naszym wieku?No chyba,że koleśnaka wyżej ma racje i naprawde nikt ci nie lubił a teraz sie wyżywasz! |
|
|
|
#4888 |
|
Zadomowienie
|
i znów się nieprzyjemnie zrobiło -.-' nie nawidzę uogólnień, owszem mnie też już denerwowało milion postów typu ' został mi jenden dzien, czy mnie wpuszcza?' czy też innych, których aż żal było komentować, jednak to jest forum i nie mamy wpływu na to jakie osoby na nim przebywają, nie lepiej więc jako osoba dojrzała kulturalnie się wypowiadać lub zwyczajnie ignorować tego typu wypowiedzi niż prowokować innych ludzi
dziewczyny to nie ma sensu o to chodziło zapewne by się zdenerwować
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) Edytowane przez riave Czas edycji: 2010-08-06 o 18:05 |
|
|
|
#4889 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bez komentarza ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
pozdrawiam oczywiście
|
|
|
#4890 |
|
Raczkowanie
|
Chill, nie ma co się denerwować. Jedna laska już tu wbiła i narobiła za dużo hałasu, więc tak jak Riave proponuje ignorować
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.

Ja kiedyś w Bułgarii kupiłam same kartki..i chodziłam przez całe miasto ..nigdzie oddzielnie mi sprzedać nie chceli 

A bit był w sam raz ! 
i u mnie tez takie z 'prawdziwego zdarzenia' albo grill
a ty jedziesz 10 tak?a w jakim