|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
dziewczynki wpadłam tylko Wam powiedziec, że są już zdjęcia na meilu
![]() ![]() ![]()
#4862 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Mrysia juz jest
![]() przepraszam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- milego wieczorku Nati ![]()
#4863 |
Zakorzenienie
|
kocham Filipa.
a i pochwale sie- moje malenstwo tez juz tupta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Zakorzenienie
|
;( pojechał...
Nati śliczne te zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, na dzien dobry kawka, herbatka i ciacho
![]() Któraś z was pytała o plany na weekend, pochwalę się, że po raz pierwszy od dawna mam jakieś plany! Spotykam się dziś z przyjaciółką na ploty i mam nadzieję miło spędzić czas ![]() Natalka, ale ten Twój synuś to przystojniak ![]() Aś, ale Ty masz fajnego Tż, też bym chciała by mój mi gotował, a on zamiast zrobić coś dla mnie to mi się buntuje żebym mu zróżnicowała bardziej jadłospis, wymyśla mi nowe potrawy ![]() A kiedy się teraz spotkacie? wiem, jak trudno się żegnać z Tż ![]() Maryś, uwielbiam Twoje poczucie humoru ![]() Agata, a Ty jak się dziś czujesz? Też ostatnio się rozglądałam za jakimś fajnym termoforem, bo Goś mówiła, że dobry jest na @ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Zakorzenienie
|
hej laski
![]() Nati jaki przystojniak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
ach ten Filipek
![]() ![]() dziś się lepiej czuję ale wczoraj było tak samo- z rana dobrze a na wieczór znów umierałam ![]() aa dzień dobry ![]()
![]() |
#4868 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() myszka ja pytałam o plany ![]() ![]() ![]() A z tż będę się widzieć 11 listopada w naszą rocznicę jadę nad morze ![]() Agatko ja też umieram. Tak mnie rozłożyła choroba, że nie wiem czy jutra dożyję ;p w ogóle nie mówię...także łączę się z Tobą w cierpieniach... |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
Laski ja spadam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Rozeznanie
|
Aś, no to niewiele właściwie zostało byście znów byli razem
![]() ![]() ![]() zazdroszczę Ci tych wyjazdów ![]() Ale z was dziewczyny choruszki, przytulam mocno, kurujcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Natalka Filipek mmm ![]() ![]() ja powoli szykuje się i uciekam do koleżanki będziemy się uczyć bo coś nie rozumiemy zadan ![]() a gdzie jest Gosia?czy pisała a ja coś przeoczyłam? miłej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
Myszka a wy kiedy macie rocznicową date ?
![]() my taką wybraliśmy, żeby tż nie miał wymówki, że zapomniał :P Morze o każdej porze jest piękne ale 12-13 godzinna podróż jest dobijająca... Kaś - Ty śpioszku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
też chcę na morze!
![]() dziewczyny mnie chyba jakaś jesienna depresja dopada... to przeziębienie i cała reszta ![]() ![]() rozmawiałam przed chwilą z przyjacielem i jego reakcja na to że źle się czuję i wogóle to "oj pierd...." super ![]() Wam życzę miłej niedzieli ![]() ![]()
#4876 |
Rozeznanie
|
Aś, 15 sierpnia - rocznica Cudu nad Wisłą
![]() ![]() Te długie podróże są męczące, ja do tż mam tylko (hehe) 4/5 godziny drogi, ale też zawsze jestem po nich wyczerpana, ale jak Marta mówi, czas razem spędzony na pewno to zrekompensuje ![]() Kaś, Marta ![]() A tak w ogóle, to chciałam was zapytać czy znacie przepisy na jakąś fajną sałatkę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
Agata mój tż jest z Gdyni więc ja do niego pojadę
![]() Myszka a 15 sierpnia jest chyba jeszcze jakieś święto koscielne ;p coś mi się tak skojarzyło jak zobaczyłam ![]() Ja niestety jestem beztalenciem kulinarnym wiec nie pomogę w sałatce ![]() Hej Martuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Rozeznanie
|
Agatka, to życzę by ten wyjazd do domu poprawił Ci humor, jesień to taka paskudna pora roku, że co jakiś czas musimy sobie znajdować sposób na zastrzyk pozytywnej energii
![]() Aś, dobrze Ci się kojarzy, Wniebowzięcie NMP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, co z Gosią bo na klubie coś dla niej podałam
![]() No spioszek spioszek ale miałam tak poryte sny że szok... ![]() Sałatka? Prosze bardzo: Szatkujemy kapustę wg własnego uznania z ilościa, trzemy di niej marchewkę kto ile lubi. W miseczce przygotowujemy sos- majonez, cukier puder odrobine, sol, pieprz i ocet do smaku. Ja robie tak zeby bylo ostre od octu ![]() Albo kroimy kapuste pekinska na drobno, dodajemy do niej suszonego koperku dużo i sos koperkowo-ziolowy z Winiar. I voila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
Ja wiedziałam, że jak się Kasia pojawi to zaraz jakiś fajny przepis poda
![]() Agatko ja mieszkam z dwoma facetami i zawsze jak mam jakiś gorszy dzień albo coś się dzieje to tak podchodzą do moich " problemów" dlatego nie warto się takim czymś przejmować ![]() Mnie w domu 3 tyg nie było i jakoś dobrze mi na tym moim mieszkanku ![]() Gdzie Gosia i Nati ? Obie nam gdzieś zniknęły.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Rozeznanie
|
Kaś, dzięki za przepisy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja Ty bratnia duszo, mnie też coraz częściej zaczęły męczyć głupie sny, to chyba ta pogoda. A co się dzieje z Goś to niestety nie wiem, ale Nati przecież pojawia się co jakiś czas na wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze jak chcesz mge pozniej rzucic toche przepisow na np salatke z zupkami chinskimi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
kurde ja się umówiłam dziś z przyjacielem na kawę. Nie chce mi się kompletnie jechać przez tą chorobę ale ostatnio ciężko nam się było spotkać i głupio mi odwoływać ;/ dodajcie mi siły !! pliss !
![]() http://demotywatory.pl/2189418/Kobiety odnośnie mojego nicka i avatarka ;D Edytowane przez Babcia Jaga Czas edycji: 2010-10-24 o 11:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Rozeznanie
|
Kaś, wrzucaj wszystkie przepisy na sałatki jakie masz, teraz tak mnie na nie naszło, że chętnie wypróbuję
![]() Aś, fajto! ![]() ![]() No chyba, że naprawdę się bardzo źle czujesz to chyba nie ma sensu, by pogarszać swój stan zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Zakorzenienie
|
Myszaku wrzuce wieczorem
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Uwaga uwaga, sałatki! 1) Sałatka wiosenna: kapusta pekińska, rzodkiewka, kukurydza z puszki, pomidor, ogórek, szczypior, koperek, cukier, sól, cytryna, majonez. 2) sałatka pekinska 1 kapusa pekinska, zupka chinska pikantny rosol, zupka serowa z ziolami, puszka kukurydzy, piers z kurczaka Kapuste szatkujemy, zupki kruszymy w misce i dodajemy przyprawy ktore sie w nich znajdują, Piers kroimy w kostke i podsmazamy na oleju. Do zupek dodajemy kapuste, pierś, kukurydze i majonez. 3) wyśmienita sałatka: 2 pomidory, 2 jabłka, 1/2 pęczka szczypiorku, pęczek rzodkiewek, 1 czerwona cebula, gałązka bazylii, łyzka oliwy, sól Pomidory i jabłka kroimy w kostkę, rzodkiewki w paseczki a cebulę w drobną kostkę. Bazylię i szczypiorek drobno siekamy, mieszamy, przyprawiamy sola i skrapiamy oliwą. Polecana do mięs gotowanych i pieczonych ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- http://szyyymonm.wrzuta.pl/audio/1DE..._wiedza_lepiej z dedykacją dla wszystkich studentek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
Hej lenka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
![]() Co tam??
#4890 |
Zakorzenienie
|
hejo laski
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.