Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-23, 13:06   #4861
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Bardzo mi pasuje, właśnie kończę sztyft. Ładnie delikatnie pachnie nie podrażnia, dobrze trzyma gruczoły potowe w ryzach. Teraz chcę kupić Rexonę z lnem dla odmiany a potem jak nie wyjdzie nic nowego to zdecyduję który kupic drugi raz

Ja wczorajszy dzień spędziłam u koleżanki z liceum, na zabawie z jej synkiem głównie. Wioska obok Krakowa, ale częśc trasy jechałam rowerem i potem jak wróciłam wieczorem to padłam

A ja zamówiłam wysuszacz do lakierów tutaj i 3 polerki, może zdążą dosłac do piątku http://elegance.pl/utwardzacze-podkl...ml-1-2-oz.html
bo revlonowy został mi na raz ale już się nadaje do wyrzucenia, a w sobotę bedzie pilna potrzeba

Kupiłam ostatnio sukienkę w outlecie ale zaraz ją jadę oddać, masakrycznie krzywo uszyta jest, 50 zł to za dużo za coś takiego.
O, dziękuję za recenzję No to go kupię, lubię ten o klasycznym zapachu, ale trochę mi się znudził

Też byłam wczoraj na rowerze... ale na siłowni

Też bym chciała jakąś sukienkę, ale nic mi się nie spodobało na razie w normalnej cenie Kupiłam za to krótkie spodenki i koralową bluzkę w Housie. Pierwszy raz znalazłam szorty, w których nie wyglądam jak wieloryb
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-23, 13:06   #4862
isa666
Zakorzenienie

Właśnie jakieś chmurzyska nadciągają nad moją firmę, oby burzy nie było

W tym tygodniu (prawdopodobnie w sobotę) czeka mnie zdzieranie starej tapety, więc niedługo będą położone nowe. Nie mogę się doczekać

Coś mi się skóra na łydkach przesusza. Goliłam przedwczoraj nogi i wczoraj normalnie cały naskórek mi zaczął schodzić, mimo użycia balsamu po goleniu. Pierwszy raz mam takie coś
Stary 2012-05-23, 13:42   #4863
Hosenka*
Zakorzenienie

U mnie już po burzy.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 00:13   #4864
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
O, dziękuję za recenzję No to go kupię, lubię ten o klasycznym zapachu, ale trochę mi się znudził

Też bym chciała jakąś sukienkę, ale nic mi się nie spodobało na razie w normalnej cenie Kupiłam za to krótkie spodenki i koralową bluzkę w Housie. Pierwszy raz znalazłam szorty, w których nie wyglądam jak wieloryb
KLasycznego nigdy nie miałam, tylko Silk, ale bardzo dawno, nawet nie wiem czy jeszcze jest

Koleżanka mnie wyciągnęła na jakiś event w Promodzie dziś, po raz pierwszy od paru lat mi sie tam cos spodobało. Ale był taki tłum, że szybko wyszłyśmy. szorciki o dziwo mam- jedne jasnodżinsowe (potrzebuję tylko jakiegoś paseczka do nich, bo odstają przy gównym guziku), drugie beżowe z cienkiego i sztywniejszego czegoś , jedne w kratę i kolejne ciemnooliwkowe a'la lniane Katastrofę mam z butami- nie posiadam żadnych sandałków na teraz i co gorsza nic mi się nie podoba...
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
W tym tygodniu (prawdopodobnie w sobotę) czeka mnie zdzieranie starej tapety, więc niedługo będą położone nowe. Nie mogę się doczekać

Coś mi się skóra na łydkach przesusza. Goliłam przedwczoraj nogi i wczoraj normalnie cały naskórek mi zaczął schodzić, mimo użycia balsamu po goleniu. Pierwszy raz mam takie coś
My mielismy zaczynać remont łazienki, ale póki co to jedynym krokiem w tym kierunku było kupienie akrylu do załatania pęknięć na ścianach

Kupiłam sobie te 2 koncentraty nawilżające YR i ogłaszam bankructwo. Ale postanowiłam poczekać i jak mnie zadowoli działąnie to chyba sobie zostawię
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 05:52   #4865
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Koleżanka mnie wyciągnęła na jakiś event w Promodzie dziś, po raz pierwszy od paru lat mi sie tam cos spodobało. Ale był taki tłum, że szybko wyszłyśmy. szorciki o dziwo mam- jedne jasnodżinsowe (potrzebuję tylko jakiegoś paseczka do nich, bo odstają przy gównym guziku), drugie beżowe z cienkiego i sztywniejszego czegoś , jedne w kratę i kolejne ciemnooliwkowe a'la lniane Katastrofę mam z butami- nie posiadam żadnych sandałków na teraz i co gorsza nic mi się nie podoba...
Ja mam ochotę na jakieś zakupy ciuchów na lato jeszcze. Tak więc muszę napad na Bonarkę zrobić, ale nie wiem czy nie poczekam aż się zaczną powoli wyprzedaże Z butami mam na szczęście spokój: 2 pary sandałków na płaskiej podeszwie z zeszłego roku wciąż daje radę. Do tego jeszcze mam jedne na obcasie kupione ze 3 lata temu i zeszłoroczne na koturnie w Deichmannie

Zrobiłam wczoraj przegląd kosmetyków i mi się trochę rzeczy pokończyło: 2 szampony, mleczko Garnier do ciała, pianka z Avonu do mycia twarzy, odżywka do włosów Pantene i 2 żele pod prysznic mam na wykończeniu. Aha i tusz jeszcze powoli zaczyna dogorywać i żel do mycia twarzy Effaclar
Stary 2012-05-24, 07:27   #4866
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi się w Promodzie podobają spodnie, bo wyjątkowo nie wyglądam w nich źle
A z butami też mam katastrofę - ostatnio zepsuły mi się 4 pary sandałów/klapek A to podeszwę muszę skleić, a to zszyć sandąły, a to zdarła się guma pod obcasem... Muszę się za nie zabrać, bo nie będę miała w czym chodzi

Kupiłam wczoraj ten dezodorant z minerałami dove, rzeczywiście ładnie pachnie I wreszcie kupiłam filtr - Biodermę 50+ AR (niby do cery naczynkowej) tonującą, ma bardzo ładny jasny kolor I dostałam do tego pełnowymiarowy krem do cery naczynkowej Biodermy
I ogłaszam koniec zakupów kosmetycznych - z wyjątkiem na jakiś balsam po opalaniu - jak znajdę, to kupię Garniera
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 05:45   #4867
isa666
Zakorzenienie

A cóż tak wszystkich znów wywiało?

Jakaś wczoraj mnie pomroczność dopadła. W Lidlu była promocja na szampony i odżywki Pantene. Łapnęłam odżywkę do farbowanych a w domu się okazało, że to szampon. Pewnie ktoś pomieszał w pudełkach jedno i drugie a ja nie zwróciłam uwagi, bo się spieszyłam Wzięłam jeszcze pomarańczowy żel pod prysznic Cien, ładnie pachnie, tak soczyście

Czy tylko mnie wkurza ta reklama mobilnej aplikacji na KWC? Ciągle mi z boku wyskakuje i nie mogę się zalogować, bo mi zasłania okienka i nie dam też rady kliknąć w te fioletowe przyciski u góry np. KWC tylko muszę wchodzić z głównej strony Wizażu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 07:52   #4868
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
A cóż tak wszystkich znów wywiało?
ja miałam ostatnie egzaminy, więc siedziałam i się uczyłam, na szczęście wszystko zdałam i jestem bardzo zadowolona
Cytat:

Czy tylko mnie wkurza ta reklama mobilnej aplikacji na KWC? Ciągle mi z boku wyskakuje i nie mogę się zalogować, bo mi zasłania okienka i nie dam też rady kliknąć w te fioletowe przyciski u góry np. KWC tylko muszę wchodzić z głównej strony Wizażu
mnie nie wkurza, mam wyłączone reklamy
kiedyś weszłam na wizaż przez IE (gdzie nie mam adblocka) i można oszaleć od ilości reklam, są na każdym kroku - długo bym tak nie wytrzymała
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2012-05-25 o 07:55
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 08:19   #4869
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja miałam ostatnie egzaminy, więc siedziałam i się uczyłam, na szczęście wszystko zdałam i jestem bardzo zadowolona
Zazdroszczę... U mnie dopiero się zaczyna, więc wszystko przede mną..
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 09:31   #4870
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje! To mamy dziś kolejny powód do opijania Ja będę pewnie gdzieś przed 17, bo nie wiem czy uda mi się z pracy wcześniej wyjść.
Stary 2012-05-25, 10:24   #4871
iceflower
Przyjaciółka KWC

witam się z Wami jako żona swojego męża było super, wszystko wyszło tak jak powinno.

Nadrobię Was po weekendzie jak wrócę do pracy ().

Pozdrawiam
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:26   #4872
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
witam się z Wami jako żona swojego męża było super, wszystko wyszło tak jak powinno.

Pozdrawiam

Koniecznie pochwal się zdjęciami

Instagram

Stary 2012-05-25, 10:37   #4873
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje

Cytat:

Pozdrawiam
Super, czekamy na dokładną relację

EDIT: kochanie mam do Ciebie jeszcze pytanko w sprawie Nikona Jak wygląda kwestia ładowania baterii? Jest ładowarka, czy ładuje się baterię przez aparat? Bo ja mojego Coolpixa, którego kupiłam w zeszłym roku muszę ładować ok. 5 h (po całkowitym rozładowaniu) i właśnie w ten sposób, że bateria jest w aparacie, a aparat się podłącza do prądu. Trochę to uciążliwe czasami

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2012-05-25 o 17:27
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 20:15   #4874
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam wczoraj przegląd kosmetyków i mi się trochę rzeczy pokończyło: 2 szampony, mleczko Garnier do ciała, pianka z Avonu do mycia twarzy, odżywka do włosów Pantene i 2 żele pod prysznic mam na wykończeniu. Aha i tusz jeszcze powoli zaczyna dogorywać i żel do mycia twarzy Effaclar
A my mamy remont górnej łazienki więc szafka i wory z kosmetykami stoją u mnie w pokoju. Dobra okazja do przejrzenia pielęgnacji, już poleciało do kosza kilka rzeczy po dacie.
A w zeszłym tygodniu porobiłam fotki pielęgnacji, zaraz wrzucam.
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Mi się w Promodzie podobają spodnie, bo wyjątkowo nie wyglądam w nich źle
A z butami też mam katastrofę - ostatnio zepsuły mi się 4 pary sandałów/klapek A to podeszwę muszę skleić, a to zszyć sandąły, a to zdarła się guma pod obcasem... Muszę się za nie zabrać, bo nie będę miała w czym chodzi

Kupiłam wczoraj ten dezodorant z minerałami dove, rzeczywiście ładnie pachnie I wreszcie kupiłam filtr - Biodermę 50+ AR (niby do cery naczynkowej) tonującą, ma bardzo ładny jasny kolor I dostałam do tego pełnowymiarowy krem do cery naczynkowej Biodermy
I ogłaszam koniec zakupów kosmetycznych - z wyjątkiem na jakiś balsam po opalaniu - jak znajdę, to kupię Garniera
Kupiłam miodowo-żółte trampki z welurowej skóry

Ja próbuję się powstrzymywać i nie kupować Rexony tak długo jak się da, na razie dobrze mi idzie bo już 4 razy miałam ją w rękach ale odłożyłam W nowej gazetce SP będzie w promo.
Przyszedł lakier z polerkami, polecam ten sklep- super zapakowane w bąbelki.
Cytat:

Pozdrawiam
No to świetnie
Cytat:
Napisane przez Isa666
EDIT: kochanie mam do Ciebie jeszcze pytanko w sprawie Nikona Jak wygląda kwestia ładowania baterii? Jest ładowarka, czy ładuje się baterię przez aparat? Bo ja mojego Coolpixa, którego kupiłam w zeszłym roku muszę ładować ok. 5 h (po całkowitym rozładowaniu) i właśnie w ten sposób, że bateria jest w aparacie, a aparat się podłącza do prądu. Trochę to uciążliwe czasami
Idiotyzm. Ja lubię akumulatorki płaskie i zawsze dokupuję na allegro drugi zapasowy.

Ale miałam genialną imprezę, połowy nie pamiętam najwazniejsze, że kaca brak

Siostry zrobiły babeczki i wszamałam na gorąco z lodami

Serum YR lepiej mi się nosi samo niż pod filtrem. Jak na razie mi się podoba. Chiciaż mam jakiś wysyp- może to być przedokresowe, albo zapchało mnie cuś. Testowałam odlewkę podkładu w ten sam dzień Będę musiała się zaopatrzyć w najbliższym czasie w żel do mycia twarzy, tonik, maseczkę oczyszczającą- polecacie jakieś nowości? Myślę nad tą serią, fajne składy i tanio. Albo z tej linii YR co mam serum żel i tonik wezmę- na nową ulotkę jest 40% na 2 kosmetyki i jeszcze dają oliwkę pod prysznic z tej orientalnej linii za samo wejście.
Stary 2012-05-28, 07:21   #4875
isa666
Zakorzenienie

Od lipca idę na bezrobocie Szefowa zdecydowała zamknąć działalność... Już się boję jak to będzie z szukaniem pracy w tych czasach

Stary 2012-05-28, 07:24   #4876
Hosenka*
Zakorzenienie

Isa: ale jak to? dlaczego? Przecież kręciło się?

Instagram

Stary 2012-05-28, 07:52   #4877
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Isa: ale jak to? dlaczego? Przecież kręciło się?
Skończyliśmy projekt i szefowa nie ma póki co pomysłu co dalej, dlatego zawiesza działalność i likwiduje moje stanowisko pracy. Prezes z kolei wraca z zagranicy dopiero we wrześniu (wyjechał w marcu) i nie wiadomo czy chcieliby razem dalej ten biznes prowadzić. Każde z nich może działać na własną rękę i z tego się spokojnie utrzymają, mają swoje jednoosobowe działalności i na tym głównie zarabiają. Firma była im potrzebna do projektów, ale nie mamy nowych zleceniodawców, a sami od 3 lat nie dostaliśmy dofinansowania na nic mimo składania wniosków na konkursy

Najbardziej się boję tego szukania, teraz jest tak ciężko na rynku pracy Gdyby mi się tylko udało znaleźć coś nowego w miarę szybko (czyli w ciągu max. 2-3 miesięcy), ale może być ciężko...

Stary 2012-05-28, 08:07   #4878
Hosenka*
Zakorzenienie

Masz spore doświadczenie, w Krakowie na pewno jest dużo firm zajmujących się szkoleniami, więc powinnaś coś szybko znaleźć.

Sama jestem ciekawa, jak to od 2014 roku będzie, skoro wszelkie dofinansowania do szkoleń itp. z programu Kapitał Ludzki obejmują lata 2007-1013. Będzie nowa "tura"?

Instagram

Stary 2012-05-28, 08:16   #4879
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Masz spore doświadczenie, w Krakowie na pewno jest dużo firm zajmujących się szkoleniami, więc powinnaś coś szybko znaleźć.

Sama jestem ciekawa, jak to od 2014 roku będzie, skoro wszelkie dofinansowania do szkoleń itp. z programu Kapitał Ludzki obejmują lata 2007-1013. Będzie nowa "tura"?
Koleżanka, u której niedawno byłam (ma podobne doświadczenie do mnie) szukała pół roku, ale dostała umowę tylko na rok (do końca 2012 r.), czyli na czas projektu. I też sama nie wie czy nie będzie musiała niedługo znów szukać.
Najgorsze, że teraz i tak większość umów w firmach to te tzw. śmieciowe

No nic, czeka mnie zapewne teraz ciężki okres, ale muszę jakoś dać radę, choć teraz siedzę w biurze i ryczę
Stary 2012-05-28, 08:25   #4880
Hosenka*
Zakorzenienie

Nie dziwię Ci się Sama to przeżywałam już 2 razy, a teraz ma umowę do końca sierpnia i też nie wiem co dalej.

Chciałabyś w tej samej branży pracować?

Instagram

Stary 2012-05-28, 08:36   #4881
emememsik
po prostu Em :)

isa, na pewno coś znajdziesz. Pamiętasz, ile razy byłaś wkurzona i zestresowana w tej pracy? Może nawet okaże się, że to zmiana na lepsze. Rozglądaj się już teraz, jeśli trafisz na ciekawe oferty to może nawet nie będziesz mieć przerwy.
Stary 2012-05-28, 08:48   #4882
isa666
Zakorzenienie

Hosenko, nie wiem czy bym chciała dalej robić w szkoleniach. Z jednej strony znam to już dobrze, ale z drugiej - umowy są najczęściej na czas projektu, no i właśnie co po 2013 r.? Nie wiadomo ile Polska będzie znów miała dofinansowania na POKL.

em, zaczęłam już przeglądać oferty i na pracowników biurowych mało co W moim regionie najwięcej jest jednak pracy raczej fizycznej: sprzedawca, praca na produkcji itp. W samym Krakowie też nie jest wesoło.
Stary 2012-05-28, 08:57   #4883
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:

Od lipca idę na bezrobocie Szefowa zdecydowała zamknąć działalność... Już się boję jak to będzie z szukaniem pracy w tych czasach
ojej, przykro mi.. ale, tak jak mówią dziewczyny, na pewno coś znajdziesz
dobrze, że Cię poinformowano w miarę wcześnie, możesz już szukać - zawsze to lepiej niż dowiedzieć się z dnia na dzień
będzie dobrze
Double with me?
Stary 2012-05-28, 10:39   #4884
isa666
Zakorzenienie

Dziękuję za wsparcie dziewczyny Wiem, że Wy we mnie wierzycie, więc i ja się nie mogę poddać. Teraz takie czasy, że trudno pracować całe życie w jednym miejscu. Muszę przeanalizować to wszystko i oswoić się z tym na spokojnie. Potem muszę napisać CV i LM, zarejestruję się też w PUP, bo powinnam dostać zasiłek. Zawsze to coś.

W sumie i tak uważam za swój sukces, że po stażu dostałam tutaj pracę i pracowałam tak długo. To doświadczenie na pewno mi pomoże. Wiele razy przeklinałam tę pracę i się na nią wkurzałam, to fakt. Ale z drugiej strony każda trudna sytuacja, z której udało mi się tutaj wybrnąć i doprowadzić do końca podbudowywała mnie i to bardzo. Dlatego muszę wyciągnąć jak najwięcej plusów z tego i z tym iść nastawieniem szukać nowego zajęcia.

Może faktycznie zmiana dobrze mi zrobi? Nie muszę koniecznie pracować znów w biurze, może być nawet sklep czy produkcja jeśli byłoby bardzo ciężko coś biurowego znaleźć. Ale najważniejsze żebym się nie zamknęła w domu i nie bała szukać, bo im dłużej się siedzi na bezrobociu tym tylko gorzej.
Stary 2012-05-28, 13:15   #4885
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dziewczyny dziękuję Wam za życzenia, naprawdę wszystko udało się super, pogoda była piękna i wszystko idealnie Nie mam jeszcze zdjęć od fotografa, mam kilka amatorskich, prześlę wam w PW, bo na forum wklejać nie chcę. Moja relacja ze ślubu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...6&postcount=54

Ze spraw kosmetycznych - miałam fioletowy makijaż, delikatny, ale widoczny, byłam bardzo zadowolona. Lakier kupiłam Essie Eternal Optimist, jest idealny, malowałam paznokcie na szybko w sobotę rano u fryzjerki, kolor piękny, trzymał się do środy i zmyłam go tylko dlatego że kupiłam sobie wściekle koralowego Rimmelka.

Dostałam jeszcze kilka dni urlopu i wygląda na to, że pojedziemy w sobotę w podróż, na 90% do Chorwacji przez Wiedeń.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

isa bardzo współczuję, ale mam nadzieję, że nie będziesz długo szukać. Często denerwowałaś się przez tę pracę, więc może wyjdzie to koniec końców na plus? Trzymam za Ciebie kciuki.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-28, 13:44   #4886
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za wsparcie dziewczyny Wiem, że Wy we mnie wierzycie, więc i ja się nie mogę poddać. Teraz takie czasy, że trudno pracować całe życie w jednym miejscu. Muszę przeanalizować to wszystko i oswoić się z tym na spokojnie. Potem muszę napisać CV i LM, zarejestruję się też w PUP, bo powinnam dostać zasiłek. Zawsze to coś.

W sumie i tak uważam za swój sukces, że po stażu dostałam tutaj pracę i pracowałam tak długo. To doświadczenie na pewno mi pomoże. Wiele razy przeklinałam tę pracę i się na nią wkurzałam, to fakt. Ale z drugiej strony każda trudna sytuacja, z której udało mi się tutaj wybrnąć i doprowadzić do końca podbudowywała mnie i to bardzo. Dlatego muszę wyciągnąć jak najwięcej plusów z tego i z tym iść nastawieniem szukać nowego zajęcia.

Może faktycznie zmiana dobrze mi zrobi? Nie muszę koniecznie pracować znów w biurze, może być nawet sklep czy produkcja jeśli byłoby bardzo ciężko coś biurowego znaleźć. Ale najważniejsze żebym się nie zamknęła w domu i nie bała szukać, bo im dłużej się siedzi na bezrobociu tym tylko gorzej.
cieszę się, że w końcu tak mówisz trzeba myśleć pozytywnie, a na pewno będzie dobrze
Cytat:
Dziewczyny dziękuję Wam za życzenia, naprawdę wszystko udało się super, pogoda była piękna i wszystko idealnie Nie mam jeszcze zdjęć od fotografa, mam kilka amatorskich, prześlę wam w PW, bo na forum wklejać nie chcę. Moja relacja ze ślubu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...6&postcount=54
aż się chce wychodzić za mąż relacja świetna

i miałaś przepiękny kolor kwiatów w bukiecie, takie jaśniuteńkie wyglądają rewelacyjnie nie mogę się nazachwycać

a powiedz, dokąd sięgają Ci włosy, że po skręceniu mają taką długość?
Cytat:
Ze spraw kosmetycznych - miałam fioletowy makijaż, delikatny, ale widoczny, byłam bardzo zadowolona. Lakier kupiłam Essie Eternal Optimist, jest idealny, malowałam paznokcie na szybko w sobotę rano u fryzjerki, kolor piękny, trzymał się do środy i zmyłam go tylko dlatego że kupiłam sobie wściekle koralowego Rimmelka.
makijaż słabo widać, ale zauważyłam bardzo fajny róż

lubię takie lakiery, na swatchach wydaje się podobny do mojego L'Oreala
Cytat:
Dostałam jeszcze kilka dni urlopu i wygląda na to, że pojedziemy w sobotę w podróż, na 90% do Chorwacji przez Wiedeń.
świetnie należy Wam się odpoczynek
Double with me?
Stary 2012-05-28, 13:51   #4887
iceflower
Przyjaciółka KWC

Nina włosy mam do łopatek generalnie, ale wycieniowane więc niektóre pasma sporo krótsze. Makijaż będzie lepiej widoczny na zdjęciach od fotografa.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-28, 15:10   #4888
isa666
Zakorzenienie

ice
Ja też jestem zachwycona zdjęciami, fryzurka super
Stary 2012-05-28, 16:17   #4889
emememsik
po prostu Em :)

ice, ja też proszę o zdjęcia.
Stary 2012-05-28, 18:50   #4890
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:

O kurczę, niefajnie...
Cytat:
Najbardziej się boję tego szukania, teraz jest tak ciężko na rynku pracy Gdyby mi się tylko udało znaleźć coś nowego w miarę szybko (czyli w ciągu max. 2-3 miesięcy), ale może być ciężko...
Oj, jest niestety
Cytat:
No nic, czeka mnie zapewne teraz ciężki okres, ale muszę jakoś dać radę, choć teraz siedzę w biurze i ryczę

Cytat:
Muszę przeanalizować to wszystko i oswoić się z tym na spokojnie. Potem muszę napisać CV i LM, zarejestruję się też w PUP, bo powinnam dostać zasiłek. Zawsze to coś.Może faktycznie zmiana dobrze mi zrobi? Nie muszę koniecznie pracować znów w biurze, może być nawet sklep czy produkcja jeśli byłoby bardzo ciężko coś biurowego znaleźć. Ale najważniejsze żebym się nie zamknęła w domu i nie bała szukać, bo im dłużej się siedzi na bezrobociu tym tylko gorzej.
Właśnie- chociaż zasiłek dostaniesz, ja niestety nie mam prawa.
Będzie dobrze
Cytat:

Wow, ale wrażeń

A na makijaż jechałaś do MACa do galerii?

Wypoczywajcie porządnie
Cytat:
Nina włosy mam do łopatek generalnie, ale wycieniowane więc niektóre pasma sporo krótsze. Makijaż będzie lepiej widoczny na zdjęciach od fotografa.
Ja mam najdłuższe do linii stanika i tak się zastanawiam czy może przy najbliższym ścinaniu nie wyrównać sobie i olać cieniowanie? Ale to i tak po lecie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości