![]() |
#4861 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Witam z mroźnego pomorza
![]() Proszę o zmianę @ na 11.08 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mezaga- super, że z terminem sie udalo ![]() ![]() ![]() A nieee... zdarzają się takie co lubią, kiedyś siedziałam do dermatologa, przyszla babka-podeszla do drzwi obok i mowi: pan doktor nie przyjmuje? (chyba neurolog...) Ktos mowi "nie" Podeszla do drzwi dermatologa, popatrzyla i mowi, a tu ile osob? (byla spora kolejka) Przeszla do kolejnych (nie pamietam specjalnosci jakiej) i mowi "a tu doktor przyjmuje?" Ktoś, ze nie i ze na drzwiach pisze. a ona stanęła i mówi "a co za lekarz jeszcze dzis przyjmuje? ![]() A apropo pogody to w tym roku już po lecie pewnie... Jarzębina szybko czerwona się zrobiła, to i jesień szybko przyjdzie i zima pewnie też... ehhh... Brrr... ja tam lubie ciepełko...
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-08-11 o 09:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię ładną pogodę - nie musi być ciepło. A jak mam urlop to lubię żeby było tak 23 stopnie - nie więcej.
Zafrine u nas w nocy też mroźno było. Mam nadzieję, że od soboty przez cały tydzień będzie nad morzem ładna pogoda ![]()
#4864 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio upałów nie lubię, ale ładną pogodę kocham. Też nie mam wygórowanych wymagań, niech po prostu nie pada i niech zaświeci słońce.
#4865 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Ach z tą pogodą...u nas wogóle w tym roku lata nie było ![]() Cytat:
![]() Hejka a jak tam po urlopie?? trzymam kciuki za nowy cykl ![]() ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że reszta badań wyjdzie dobrze ![]() Ciekawe co tam u Egwene? ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech letni dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 17 staraczek paulinaizabela (Paulina, 27 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 28 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 ![]() Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 28, last @ 16,04 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 27, last @ 27,04 Sas (Monika, 27 lat, świętokrzyskie)cykl 2, last @ 22,05 Cherubinka (Aga, 29 lat, Podlasie) cykl 32, last @ 23,06 Kadia83 (Anna, 27 lat, Anglia) cykl 3, last @ 09,07 Rinco Karolina, 31 lat, Małopolska cykl 3, last @ 13,07 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 29, last @ 28,07 Pacierp (Marta, 28 lat, Wrocław) cykl 29, last @ 03,08 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Małopolska) cykl 46, last @ 07,08 Alexa83 (Ola, 28 lat, Bielsko) cykl 16, last @ 08,08 Roksiakb (Roksana, 24 lata, Śląsk) cykl 44, last @ 08,08 Zafrine (Dorota, 25 lata, pomorskie) cykl 39, last @ 11,08 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 7 zafasolkowanych: xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011) Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 13 marca 2012) Kobra 913, Ewakol, Becik_4, Malami82, Nina_k, Agawaaa, Sas Dziewczyny odezwijcie się, napiszcie co tam u Was słychać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że wszystko ok, bo dawno na forum nie była
![]()
#4867 |
Zakorzenienie
|
alexa
![]() ![]() ![]() mezaga super, że udało się zmienić termin wizyty ![]() ![]() No ciekawe co u Egwene ![]()
#4868 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Raczkowanie
|
Mezaga tez mam nadzieje że się ociepli bo wybieram sie na Jarmark Dominikański moze cos wyszperam na stanowsku ze starociami
![]() Mam jeszcze pytanko czy może któraś z was brała glucophage i bolały was po nim nerki?? Bo ja normalnie umieram od 2 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Jestem nowa na wątku. Planujemy z mężem dzidziusia. Od 2 tygodni biorę femimbion natal 1 i piję witaminki. Najpierw jednak mamy w planach spóźnioną podróż poślubną. Czekamy bo martwię się czy 5 godzinny lot samolotem nie zrobiłby krzywdy malutkiej fasolce. Czy macie jakieś rady? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
Zafrine ja może tez na Jarmark wyskoczę, bo wiem, że mama by bardzo chciała.
A do kiedy w ogóle jarmark będzie? Ja biorę Glucophage i nic mi po nim nie jest. Ale ja nie reaguję na żadne leki. Nigdy nie miałam efektów ubocznych. Po żadnym z leków.
![]() |
#4872 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
My nad morzem będziemy do 21 właśnie więc pewnie jakoś pod koniec tygodnia się wybierzemy.
#4874 |
Raczkowanie
|
Po urlopie suuuper -Teneryfa jest prześliczną wyspą - zakochaliśmy się ![]() Teraz od kolejnego cyklu (od września) próbujemy kolejne IUI. EH.... i znowu tyle stresu...
#4875 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() czasami sie zdarzało pare tygodni ciepła ale ten rok to masakra jakaś ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby szybko się udało zafasolkować ![]() co do lotu to nie mam pojęcia...ale raczej nie zaszkodzi ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam mocno kciuki, żeby się udało ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Raczkowanie
|
Trudno mi wybrać, gdyż zrobiliśmy ponad 500 zdjęć :P
Proszę: ![]() Mój małżonek przy zejściu na plażę: ![]() Podczas pokazów delfinów i orek: ![]() ![]() Ja ![]() ![]() I podczas nurkowania ja z mężem: ![]()
Jak na razie nadal pozostaje nadzieja... Edytowane przez roksiakb Czas edycji: 2011-08-12 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
super foteczki
![]() ![]() My też z wakacji zawsze setki fotek przywozimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe, dzięki ![]() Co do fotek to nie dało się ich nie robić - szczególnie w Loro Parque - tyle zwierząt i takie widoki ![]() Ale cóż - to co dobre szybko się kończy - czas wracać do rzeczywistości i do "walki" o dzidziusia ![]()
![]() |
#4879 |
Wtajemniczenie
|
roksiab też mi się zachciało urlopu po oglądnięciu Twoich fotek
![]() A my w tym roku na urlopie mieliśmy ze sobą 3 aparaty i przeważnie jak szliśmy gdzieś na wędrówkę to braliśmy ze sobą wszystkie 3 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() moje dziecko niedługo skończy 5 miesięcy, jak ten czas leci ![]() wazy już prawie 7kg i jest wysoka, ostatnio jak ją mierzyłam to miała 68 cm ![]() Przesyłam buziaki dla wszystkich staraczek ![]() i oczywiście ... ![]() ![]() ![]() Cytat:
Malinko cieszę się że u ciebie i córci wszystko dobrze ![]() A jeśli chodzi o karmienie to ja od początku karmię mm ![]() w albvumie wstawiłam kilka fotek mojego skarba
Edytowane przez iizabelaa Czas edycji: 2011-08-12 o 21:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Ja wpadam się tylko pożegnać na tydzień. Jutro z samego rana jedziemy na wakacje.
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4883 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Rinco bo jak tu nie robić tylu fotek takim pięknym miejscom ![]() ![]() Cytat:
![]() duża dziewczynka już ![]() porywam fluidka ![]() i lecę do albumu pooglądać tą słodycz ![]() Cytat:
![]() udanej pogody życzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co tam u ciebie?
![]() |
#4885 |
Wtajemniczenie
|
Mezaga oby Wam się pogoda udała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() ![]()
#4887 |
Wtajemniczenie
|
Coś mi się chyba dzieje...
![]() Od paru cykli biorę luteinę w II fazie przez 10 dni i zawsze do tej pory w czwartym dniu od skończenia dostawałam @. Dziś mam już siódmy dzień, a @ nie widać, spóźnia się już trzeci dzień! W dodatku dziś rano miałam temperaturę 36.49 i jest to raczej moja drugofazowa temperatura (w I fazie mam temp. ok. 36.15, 36.25, w II fazie w tym cyklu, w czasie brania luteiny miałam 36.51 przez parę dni, potem przestałam mierzyć i dziś 36.49). W poprzednim cyklu dzień przed @ miałam skok z 36.74 na 36.12. A teraz nic się nie dzieje i trochę mnie to zaczyna niepokoić... Robiłam test parę dni temu (chyba we wtorek, jak kończyłam luteinę), ale wyszedł negatywny. No i teraz nie wiem co to może być. Mam nadzieję, że to nie jakieś dziadostwo chorobowe... ![]() Zawsze myślałam, że po luteinie to @ będzie na bank, a jak nie @ to ciąża... Może ten test za wcześnie zrobiłam? W sumie moja dzisiejsza temperatura też nie jest jakoś oszałamiająco wysoka jak na potencjalną ciążę... No i gdzie ta @? |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4889 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie jutro to dopiero kupię test, a zatestuję w środę rano. Chyba, że do tego czasu @ przylezie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.