![]() |
#4861 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
a ja usunęłam 2 ósemki, jedna górna jedna dolną i wieka22 powiem Ci że nie ma porównania. Do tego stopnia stopnia że kolejną dolna też miałam usunąć i już chyba z 5 lat czasu znaleźć nie moge
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nie śpimy prawie od 5 wrrrr ![]() Maggi nie skomentuję ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]()
#4863 | ||||
Zadomowienie
|
witajcie
![]() nocka może nie tragiczna ale dziwna, o ile Marudek spał to mamci śniły się koszmary, pełnia jest czy coś ? najdziwniejszy wątek w moim śnie to sex ze szwagrem ![]() Marudek spał dzisiaj pół godziny dłużej niż przez ostatnich kilka dni, dzisiaj nie dam mu żadnych jabłuszek ani marchewek (chociaż z maggi marchewka może lepiej by mu wchodziła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lolcia brawa dla Antosia za ząbka ![]() popijam kawkę, synalek obraca się w łóżeczku i jak na niego zerkam to strzela mi takim łobuzerskim uśmiechem, ech mogłabym go zjeść za to ![]() dziewczyny ze Śląska a o co kaman z 11.11. ja czegoś nie wiem ? ![]()
![]() |
#4864 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zawsze jak nazekam to sobie myśle jak wy macie ciezko a dajecie rade ![]() ![]()
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
moria, Grazin, Dziewczonka, Klaterina,k190172
![]() Lolka Gratuluje zabka ![]() MoniaK ![]() delicadeza ![]() Gabi, Nikos, Misia, Zosia Gratulacje Maluszki!! Pol roku za Wami ![]() ![]() Alusia Najlepszego z okazji 5 miesiecy ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-11-10 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A my dzisiaj pierwszy dzień rehabilitacji ![]() Tylko nie wiem w końcu na którą bo babka powiedziała na 15 a na skierowaniu jest 11 ![]()
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, to teraz mamusie macie patent na szybki rozwój ![]() trochę rywalizacji ![]() NOC MASAKRA! Chyba nawet nie chce mi się pisać, ile razy wstawałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Zakorzenienie
|
jak matal miała fatalna noc to juz wiecie ze jacalkiem fajna:P
o 8 obudziło mnie szarpanie za grzywke:P
#4869 |
Zakorzenienie
|
![]() nocka jak zwykle przespana ![]() ![]() lolka gratuluje ząbka ![]() bassienka zdrówka dla Oliwki ![]() 100 lat dla dzisiejszych świętujących ![]()
#4870 |
Rozeznanie
|
witam się
widzę, że ciekawie u Was ![]() Ania robi sobie ostatnio przerwę w spaniu o 4:30 i nie wiem dlaczego. gada sobie szczęśliwa i strzela uśmiechy, a jak dam smoka od razu usypia ![]() Wszystkiego najlepszego dla Alusi, Gabi, Nikosia, Misi i Zosi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja do marchewki nie dodaje lubczyku, jeszcze się mojemu synkowi na amory zbierze i zacznie raczkować za jakąś niunią ![]() ALE jak podawałam marchewkę pierwszy raz ze słoiczka to nie chciał, wmawiałam, że taka zdrowa, pyszna słodziutka-nie chciał, zaciskał buzię wczoraj ugotowałam mu swoją od mamy, dodałam kilka kropelek oliwy z oliwek I...wcinał aż mu się uszy trzęsły-może mi rośnie mały ekolog ![]() a tak w ogóle, dzień dobry my właśnie wstaliśmy i się bawimy, a zaraz jemy ![]() u Was też tak zimooooo? u nas 1stC brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wieka22 Czas edycji: 2011-11-10 o 08:02 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
wieka22 U mnie 7 stopni.
Nadia nie ma jeszcze czapki na zime ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też zimno, ale pogoda miała sie zepsuć od wczoraj no i faktycznie...wczoraj byłam krótko na spacerze bo zmarzłam okrutnie
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2011-11-10 o 08:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Rozeznanie
|
1st C???
Real feel -2 stC??? jak ja mam dziecko na dwór ubrać? ![]() jak ja mam siebie na dwór ubrać??? ![]() Edytowane przez niebieska.lwica Czas edycji: 2011-11-10 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
bo nie wiem jak to inaczej nazwać .. nocka była fajna ![]() Maja obudziła się o przed 7 i dosypia ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
źle mnie zrozumiałaś .. do zupki to było .. a soczek osobno z marchewki i jabłuszka, bo z babcinego ogródka było, a trochę mi zostało jeszcze to zrobiłam jej, bo szkoda, żeby się popsuły .. kuzynka mnie obudziła ;/ ![]() a tak fajnie sobie spałam .. dobrze, że Maja się nie obudziła .. lece, bo muszę dwójkę dzieci pilnować.. i latam z góry na dół .. Edytowane przez sandrunia1511 Czas edycji: 2011-11-10 o 08:28 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 |
Zadomowienie
|
Bry.
Dziewczyny, które wstają częśto do dzieciaczków w nocy - nie chcę zapeszyć, ale ja odkąd daję Małemu troszkę espumisanu w ciągu dnia (i nie daję owoców) i odkąd jego łóżeczko jest tuż obok naszego - mam go przy swoim boku, ODPUKAĆ śpi lepiej. Tej nocy wstawałąm 2 razy, potem o 2.00 butla i chyba spał do 6.00, bo nie pamiętam czy wstawałam czy nie. Wstawałam to za dużo powiedziane - podniosłam się na łóżku, dałam smoka i położyłam się spać ![]() Jeju żebym tylko nie zapeszyła. A tak to nic nowego - siedze w pracy, musze dzisiaj dokończyć jedną pilną kwestię ale nie bardzo wiem gdzie szukac motywacji ![]() Póki co miłego dnia. Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-11-10 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Rozeznanie
|
Czesc mamuśki!
Ciężko mi się wbić jakoś. Gratulacje dla naszego wyczynowca Edzika!! Chciałam któregoś razu napisać że mój młody wykonał obrót z brzuszka na plecy i zrobił to AŻ 3 razy w ciągu paru dni, no ale co to jest, niektórzy tu już prawie że chodzą i grają na gitarze ![]() Jesli chodzi o ząbki to u mnie nadal nic, tzn u Igora, ale wydaje mi się że ma dziąsełka napuchnięte, więc może coś sie niedlugo pojawi. No i kupilismy w końcu kojec i odzwyczajam trochę młodego od mojego towarzystwa, zeby umiał sie sam sobą zająć, bo jak leżał na kanapie albo na łóżku to ciągle ze mną bo się bałam że zacznie nagle fikać i zleci. Teraz czegoś na podłogę szukamy, miałam te puzzle piankowe w planach, no ale skoro one jakis toksyczne to sobie daruje.
![]() |
#4878 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Zytus ja szukam kojca ale będzie stał u mamy jak będę tam zostawiać Marudka, nawet znalazłam jeden taki fajny składany i chyba go wezmę. dziecko opróżniło mi dwa UU i wrzeszczało dalej-właśnie wypił 90-tkę mm i przysypia ![]()
#4879 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Nocka znowu fantastico, choc nakarmilam mala jak sie obudzila o 5:30, nie wyla, ale jeczala dosc mocno, wiec nakarmilam, zasnela i dospala do 8 mej ![]() Ja jak zwykle obudzilam sie o 4 tej i nie moglam zasnac Plus ogolnie jestem neiwyspana, bo wieczorem poklocilam sie z TZtem i nie moglam zasnac. Grazinku masz racje troche taka nasza rola, 2 dzieci, TZ i male..ehh, ale po wczorajszej klotniz TZtem wnioskuje, ze to sie absolutnie nei oplaca, norwezki i szwedki zamiast sleczec nad garami inwestuja w siebie a my sie poswiecamy w imie czego?nie wiem humor mam jakis zdechly po wczoraj. moria kochana jak tu ciebie brakowalo! nawet nie zdajesz sobie sprawy... dzieki za mile slowa ![]() lolus gratulacje dla Antosia!!!! dziewczonka nie jestem supermama, tylko zaganiana mama, co nie umie na tylku usiasc i odpoczac i wykorzystac czas zanim pojde do pracy ![]() gusiaczku dziekujemy za zyczenia ![]() matall chyba tez musze Zosce zdjecie edzika pod dziubaska podstawic ![]() ![]() wieka22 u nas tak zimno od jakis 2 tygodni... niebieska lwica..jak sie ubrac? cieplo! ![]() moniqac no widzisz wrocilas do pracy i Szymonek od razu daje mamusi pospac, tak ma byc, ciesze sie ze u was lepiej ![]() Zosia miala spac a skrzeczy i jeczy..........chyba ja trzeba przytulic. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 |
Rozeznanie
|
Monique jak Ty sobie dajesz radę w pracy po tych nocnych pobudkach? Kwestia przyzwyczajenia?
Ja też się już przymierzam wrócić do pracy, ale mam wiele obaw. Moja praca jest zmianowa-tydz na 7.00, tydz na 15.00 i tydz 9.30 i nie wiem jak mały no i moje UU miały by się do tego przyzwyczaić ![]() ![]() na samej pensji męża nie wyciągniemy długo, bo ciągle jakieś nowe wydatki-a to opny zimowe, ubezpieczenie, itp ![]() a i nianię pewnie ciężko będzie mi znaleść w takim systemie pracy aż mi się ![]()
#4881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcemy wiedzieć, co nowego Igor potrafi ![]() Co do kojca, też o tym myślałam, ale obawiam się, że byłby ryk. On już wszędzie chce iść sam ![]() O puzzlach też myślałam, bo mój brat je miał. Może na gwiazdkę zamówię te droższe, nietoksyczne? Jak one się nazywały, pamiętacie??
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Raczkowanie
|
![]() ja się tylko teraz witam będę później i nadrobię, o to ja już wiem dlaczego moje dziecko nie chce jeść warzyw ![]() ![]() ![]() Zosieńko anulkowa
Gabrysiu andziotkowa Misiu mimbusiowa Emilko ważkowa i dzisiejszy męski rodzynku Nikosiu siaśkowy za Wasze pół roczku ![]() ![]() aniu 2631 dla 5 miesięcznej Aluni ![]() ![]() zaraz mam niespodziewanych gości idę się doprowadzić do ładu ![]()
![]() |
#4883 |
Zadomowienie
|
anulko
![]() ![]() ![]() wieka22 - nie jest źle, naprawdę. takie noce jak ostatnio są miodzio ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
moniqac Moze tez sprobuje przysunac lozeczko blizej naszego
![]() Daisy I te same mysli mnie naszly, co Ciebie jakis czas temu: ze mleczka mam juz za malo, ze jej nie wystarcza, ze sie nie najada (skoro tak czesto na UU wstaje) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
hej wam
nocka lepsza trochę chociaż do 1 w nocy ęczenie, marudzenia o 1 wylądowała w naszym łóżku póżniej o 3 jęczenie a o 5 był taki ryk, jakby ktoś ją ze skóry obdzierał - bo księżniczka głodna ![]() zjadła i poszła spać do 7 Ola też nie ![]() alergolog - za miesiąc dzwonić zapisy na nowy rok ![]() prywatnie? dzwonić za miesiąc i może w grudniu jeszcze się uda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Zakorzenienie
|
no i zapomnialabym
Dzisiaj wysyp polroczniakow!!! NAJLEPSZEGO!!!!! w tym mojej Zosienki................. .......... |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Wtajemniczenie
|
Najlepszego dla: Zosi, Gabrysi, Misi, Emilki, Aluni i Nikosia
![]() ![]() ![]() U nas nocka fajna ![]() ![]() Potem spanie prawie do 7. Na zewnątrz 6 stopni, ale ponoć bardzo zimny wiatr i chyba dzisiaj odpuścimy sobie spacer. Na szczęście autko mam już naprawione( za jedyne 270 zł ![]() ![]() Idę podać Pepowi deser ( własnej produkcji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
Zosia, Gabrysia, Misia, Emilka, Alunia i Nikosia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4890 |
Zakorzenienie
|
WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA PÓŁROCZNIAKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!
dzień dobry ! zimno ! miałam rozpocząć odstawianie, a rano z przyzwyczajenia wyciągnęłam cyca ![]() dziecko mi dziś za długo spało i się nie wyrobię ze wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.