![]() |
#4861 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam!!!
Jestem tu nowa i nie ukrywam mialam male problemy zeby sie tu wbic: Mam na imie Ela ,mam28lat ,jestem mezatka i ´mama 11msc synka.Mieszkam w Friedrichshafen na jeziorem Bodenskim.Moze jest ktos z tych okolic? Bardzo ciekawe tematy tu poruszacie ,z gory dziekuje za dobre rady glownie dotyczace spraw papierkowych. Pozdrawiam i licze na jakies odpowiedzi. P.S sorrki ze moj post nie ma zwiazku z tematem |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Konto usunięte
|
Dot.: Niemcy :)
Hej Hela, a czemu mialas male problemy zeby sie tu wbic?
mam nadzieje ze moje ostatnie posty cie nie wystraszyly. jakos mnie tak naszlo na srogie pisanie do Majki hehehe, ale sie paskuda wystraszyc nie chce, no nie boi sie mnie, a ja sie tak staram... hihihihi Jak dlugo w D jestes? |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj Hela ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4864 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przynajmniej troche promykow slonka mialas ![]() Majek - jak moj avek za bardzo przypomina Twoj, to mnie okrzycz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak juz sie troche zadomowisz, to zobaczysz, ze my tu piszemy o wszystkim i o niczym ![]() ![]()
Verändere dich nie um anderen zu gefallen... Wenn einer dich nicht mag so wie du bist, hat er dich anders auch nicht verdient... Edytowane przez ~~~JOLA~~~ Czas edycji: 2009-11-27 o 19:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
Jola sliczny avatarek
![]() ![]()
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Verändere dich nie um anderen zu gefallen... Wenn einer dich nicht mag so wie du bist, hat er dich anders auch nicht verdient... Edytowane przez ~~~JOLA~~~ Czas edycji: 2009-11-27 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4868 |
Raczkowanie
|
no to chyba na razie nici z modelingu
![]() hej Hela28 ![]() ![]() zgodzę się z Desti, chyba ja mam najbliżej, teraz mogę się cieszyć, że nie tylko ja mieszkam na drugim końcu świata =D Desti ja rzucałam po 5 latach nałogu, łatwo nie było, ale ogarnęłam się z żarełkiem i nawet nie przybrałam dużo, może z 2kg....chociaż fakt, że zgubić to pieruństwo nie tak łatwo, jestem na etapie ćwiczeń
http://muffino.blog.pl wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=681245 odpisuj u mnie Edytowane przez UlaFornal Czas edycji: 2009-11-27 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
Ula ja palilam 14 lat... i mimo, ze wcale nie jadlam wiecej przybylo mi niestety 10 kg
![]() ![]()
#4870 |
Zadomowienie
|
Ja bym chetne pomodelowala, ale tez za daleko :P
Desti a co za tabletki masz, ze tak dzialaja? Ja mam Yasminn.. i ani grama nie przytylam przez nie.. tzn, bedac w Niemczech przytylam 6 kg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
ja na krotko, bo jestem troche niewyspana i zaraz zmykam lulu Hela, witaj Desti, to w tych czasach mozna przytyc od tablet?? Slyszalam, ze tak bylo kilkanascie lat temu, a teraz tabsy sa bardziej friendly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale 14 lat toż to ![]()
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
nie nie od tabletek nie przytylam ale jeszcze ciezej mi zgubic te kilogramy co mi przybyly jak rzucilam palenie...
#4874 | |
in love with life
|
Cytat:
Ja juz dostrzegam pierwsze zmarszczki na swojej buzce i zastanawiam sie jak je zatrzymac. Powinny poczekac conajmniej tak do... 35tki ![]() Poskarzylam sie swojemu kochanemu TZ, że mam pierwsze zmarszczki, wiec zapytal sie gdzie. To mu pokazalam, a on na to "tatsächlich". Wiec stwierdzilam, ze wlasciwie to on tez ma ![]() ![]()
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
mi do 35 niedaleko
![]() ![]()
![]() |
#4876 |
in love with life
|
No mnie do 35tki dalej, do 30stki blizej
![]() A tak z innej bajki: czy ktoras z Was korzystala moze kiedys z solarium w Niemczech? Nie jestem jakas zwolenniczka solarium i chodze bardzo rzadko, no i tylko w PL. Widzialam tutaj jedno solarium i placi sie 5 euro za 20 minut. Problem w tym, ze Pani oznajmila mi, ze nie mozna krocej, a 20 minut to bardzo duzo. Boje sie troche raka skory, wiec nie chce isc na tyle. Ma ktoras z Was moze jakies doswiadczenia? Bo tak juz patrze pod katem zblizajacego sie sylwestra ![]()
#4877 |
Wtajemniczenie
|
MdM, mozna krocej - po prostu wyjdz wczesniej
![]() Zazwyczaj chodzi im o to, ze mozesz na krocej pojsc (wylaczaja to np. po 15 minutach), ale placisz i tak za 20 minut. |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedys w PL chcialam isc na 15 minut to mi Pani odmowila i powiedziala, ze oni pozwalaja max. na 12.
![]() |
#4879 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Mam do Was pytanie, musze w styczniu dostac sie z Dusseldorfu do Leipzig oraz w troche pozniejszym terminie droga powrotna: z Leipzig do Dusseldorfu lub Frankfurtu (tu jeszcze nie wiem), czym bedzie najtaniej i jaki to jest mniej wiecej koszt..? Bede wdzieczna za pomoc, info z pierwszej reki to nie to samo co jakies szczatkowe informacje z internetu. Buzka dla Was, kochane! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj sobie wejdz: http://www.bahn.de/p/view/index.shtml można wpisac połączenia, podaja wszelkie informacje.
![]() |
#4881 |
Konto usunięte
|
MdM to ty chcesz spowolic zmarszczyki czy jednak nie? Albo solarium i zmarszczyki, albo nie solarium i zmarszczki w pozniejszym wielu i mniejsze.
desti pewnie przesadzasz z ta waga. Moge spytac ile masz wzrostu i ile wazysz? jesli zbyt osobiste zeby pisac tutaj to moze byc i PW. Jak weszlam na twoj blog i ogladalam kitki to bylo zdjecie dziewczyny, pewnie to ty , albo? ja tam nie wiedze zebys byla za gruba. Licza sie proporcje, to wtedy nawet jak ma sie lekka nadwage wyglada sie pieknie. Dziewczyny a tak wogole to o ktorej spotykamy sie 13-tego? |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Reklama szamponu -bez slow ![]() A na zdjeciach zawsze wychodzisz ladnie! ![]() Cytat:
![]() Istnieje tez cos takiego jak Mitfahrzentrale... Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-11-28 o 09:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
Moni bo webcam wyszczupla optycznie
![]() ![]() ![]() MdM ja chodzilam na solarium to moglam sobie juz od 5 minut ustawic... bo 6 min to dla mnie granica ile moge wytrzymac ![]()
#4885 |
Zakorzenienie
|
Maja tyle to wazylam w pierwszej klasie liceum
![]() ![]()
#4886 |
Konto usunięte
|
desti duzej nadwagi nie masz, to tylko kilka kilo. Ja oscyluje od 3 lat miedzy 75 a 78 z naciskiem na 78 niestety ale ze mam 178cm to tez zle nie jest. jedynie ale to to ze mnie sie nie rowno odklada. bardzo podobaja mi sie lekko puszyste panie, jak ta angileka z TVN Style - Nigella, ale ja niestety tak ladnie nie przytyje. Mam sadlo tylko na brzuchu, inne czesci ciala jakos nie przyjmuja tak jak brzuch.
Ja to bym chciala miec tak 72-75kg nie wiecej, ale mam chodz jem tak samo. Po dziecku waga sama spadla do sprzed ciazy czyli 75kg, a jak skonczylam 30-tke to jest jak jest. Ewidentnie widze ze przemiana materii mi sie zmienila. Pewnie u ciebie to samo. |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
Mi waga skoczyla jakies 3 lata temu
![]() Pewnie troche sportu pomogloby w walce ze zbednym tluszczykiem,ale jakos mi nie po drodze do Fitness Klubu-musze w koncu tam pojsc i sie zapisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Maja ja jestem zapisana... od paru lat... i nie pomaga ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4890 | |||
in love with life
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ponoć dziewczyny "przy kosci" wolniej sie starzeja.
Edytowane przez MdM Czas edycji: 2009-11-28 o 10:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.