Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-06, 12:07   #4861
_GlamourGirl_
Zakorzenienie

Odp: Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II

Hej

Od paru dni mam strasznego doła .
Wczoraj z bólu brzucha musiałam się zwolnić z pracy. Boję się czy nie mam zapalenia pęcherza...
Do tego wiadomość dnia.. Tz nie obroni się w tym roku... Aż mi zły lecą z nerwów jak sobie o tym pomyślę..
Byl wczoraj w Krakowie gdzie studiuje umówiony z profesorem na egzamin a ten mu ze nie ma jednak dziś terminu kolejny jest dopiero we wrześniu. (tym bardziej powinien go puścić jak wiedział że to jest egzamin z warunku.). Tz zdolowany nie wiem jak go pocieszyć jak sama mam doła

2.04.2018

_GlamourGirl_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 12:22   #4862
Inspire
Kuźnia inspiracji

Odp: Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać c

Cytat:
Napisane przez Jacqueline__ Pokaż wiadomość

Olciu, na jakie wyniki czekasz? :
Rekrutacji na UŁ i AGH

Cytat:
Napisane przez ona003 Pokaż wiadomość
Ja juz prawie 3 tygodnie na wyniki czekam. Podobno mają być dzisiaj ale jak dla mnie to lepiej zeby ich nigdy nie było
Czy ja wiem, lepiej czasami dowiedzieć się szybko.niż się stresować za dlugo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 12:31   #4863
_GlamourGirl_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcącyc

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Rekrutacji na UŁ i AGH

Mój tz właśnie studiuje na AGH ale zaocznie

2.04.2018

Stary 2013-07-06, 12:52   #4864
ona003
Zadomowienie

Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II

Cytat:
Napisane przez _GlamourGirl_ Pokaż wiadomość
Hej
Do tego wiadomość dnia.. Tz nie obroni się w tym roku... Aż mi zły lecą z nerwów jak sobie o tym pomyślę..
Byl wczoraj w Krakowie gdzie studiuje umówiony z profesorem na egzamin a ten mu ze nie ma jednak dziś terminu kolejny jest dopiero we wrześniu. (tym bardziej powinien go puścić jak wiedział że to jest egzamin z warunku.). Tz zdolowany nie wiem jak go pocieszyć jak sama mam doła
Zabiłabym tego profesora wkurzają mnie tacy co myślą że jak sa profesorem czy nawet doktorem to już nie muszą się liczyć ze studentami i mogą robić co im sie podoba

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Rekrutacji na UŁ i AGH
Trzymam kciuki za rekrutacje
Ja już się przstałam dawno tym stresować
Ale na Twoim miejscu wolałabym już znać wyniki, bo jednak wynik rekrutacji na studia jest wazniejszy niż egzaminu.
ona003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 14:33   #4865
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89
Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II

Cytat:
Napisane przez ona003 Pokaż wiadomość
gratulacje

Ja juz prawie 3 tygodnie na wyniki czekam. Podobno mają być dzisiaj ale jak dla mnie to lepiej zeby ich nigdy nie było
Dziękuję
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 15:23   #4866
Nikaaa152
Zakorzenienie

Wróciłam od babci i mam teraz krótka przerwę od pestkowania czereśni, a później idę pograć w siatkę ze znajomymi
Nikaaa152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 16:14   #4867
_GlamourGirl_
Zakorzenienie

Odp: Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II

Idę posprzątać w pokoju i zrobię pranie Przejrze swoją szafę i naolejuje włosy olejkiem z alterry .
Musze jakoś sobie poprawić humor
Miłego wieczoru

2.04.2018

Stary 2013-07-06, 16:58   #4868
Monichulaa
Zakorzenienie

Cytat:
baw się dobrze w Kato. !
Było REWELACYJNIE !!!

Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
Hej.
Obroniłam się Z obrony 5, ale na dyplom 4. Promotor nam dokopywał, a recenzentka nas broniła.

Gratukacje !

Cytat:
Napisane przez Nikaaa152 Pokaż wiadomość
Hej
Monika, wybacz, że nie oglądałam Cię w tv Byłam u znajomego na piwku i ograłam go w Mortal Kombat
\
No jak mogłaś nie oglądać takiego meczu

A jednak przy każdej niepewności tkwi odrobina nadziei, z której nie potrafisz zrezygnować...
Monichulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 17:08   #4869
Flaviek
Zakorzenienie

A ja siedze w domku i zaraz sie lece pakowac i jade do Tżtaaa bo jedziemy na giełde do Lublina w nocy
Flaviek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 17:11   #4870
Monichulaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flaviek Pokaż wiadomość
A ja siedze w domku i zaraz sie lece pakowac i jade do Tżtaaa bo jedziemy na giełde do Lublina w nocy
uuu to do mnie

A jednak przy każdej niepewności tkwi odrobina nadziei, z której nie potrafisz zrezygnować...
Monichulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 21:52   #4871
Jacqueline__
Zakorzenienie

co tutaj tak cichutko?

kurde ! zadzwoniła do mnie świadkowa mojej najlepszej koleżanki z roku odnośnie wieczoru panieńsko- kawalerskiego ( za miesiąc wychodzi za mąż). początkowo wszystko miało być na działce za miastem, ale dziś powiedziała ze jest zmiana i będzie w klubie. składka- stówa od osoby + jakiś alkohol. czyli to wychodzi ponad 200 złoty.. i jestem w kropce z Tż. bo nie spodziewaliśmy się takiego kosztu tego.. za tydzień albo dwa jedziemy na weekend do Zakopca. potem to wesele, potem we wrześniu chcemy skoczyć na weekend na Mazury.. wszystko mamy tak co do grosza obliczone, a i tak ja mam stres że coś braknie.. pracuje dopiero od czerwca za 500 zł miesięcznie, nie mam nic odłożone więcej.. Tż też ma ostatnie pieniądze z klubu, bo od tego sezonu już nie gra przez kontuzje.. nie wiem co mamy zrobić.. mamy tyle wydatków, a nie chce żeby się obraziła.. pytałam moich koleżanek z roku które również będą na weselu co one na to i też stwierdziły ze cena wyrwała je z butów i raczej nie przyjdą.. co byście zrobiły na moim miejscu?

Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-06, 21:55   #4872
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
co tutaj tak cichutko?

kurde ! zadzwoniła do mnie świadkowa mojej najlepszej koleżanki z roku odnośnie wieczoru panieńsko- kawalerskiego ( za miesiąc wychodzi za mąż). początkowo wszystko miało być na działce za miastem, ale dziś powiedziała ze jest zmiana i będzie w klubie. składka- stówa od osoby + jakiś alkohol. czyli to wychodzi ponad 200 złoty.. i jestem w kropce z Tż. bo nie spodziewaliśmy się takiego kosztu tego.. za tydzień albo dwa jedziemy na weekend do Zakopca. potem to wesele, potem we wrześniu chcemy skoczyć na weekend na Mazury.. wszystko mamy tak co do grosza obliczone, a i tak ja mam stres że coś braknie.. pracuje dopiero od czerwca za 500 zł miesięcznie, nie mam nic odłożone więcej.. Tż też ma ostatnie pieniądze z klubu, bo od tego sezonu już nie gra przez kontuzje.. nie wiem co mamy zrobić.. mamy tyle wydatków, a nie chce żeby się obraziła.. pytałam moich koleżanek z roku które również będą na weselu co one na to i też stwierdziły ze cena wyrwała je z butów i raczej nie przyjdą.. co byście zrobiły na moim miejscu?
Ja bym zwróciła uwagę osobie, która wpadła na ten pomysł. Nie powinno się ot tak decydować o tak drogich sprawach. Na wesele daje się 200-300zł przeważnie a tutaj drugie tyle za wieczór panieński? Ja też bym nie poszła
Stary 2013-07-06, 22:02   #4873
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Cytat:
Napisane przez Monichulaa Pokaż wiadomość
Było REWELACYJNIE !!!

Gratukacje !

No jak mogłaś nie oglądać takiego meczu
Dziękuję
oglądałam do samego końca chociaż byłam wykończona, emocji co nie miara.

Żaklin ja bym pogadała i postawiła do pionu pomysłodawczynię. Przesada jak na wieczór panieński. Taka kasa to może byc owszem, na wesele.

Ale mnie tż wymęczył, zafundował mi taki spacer, że nogi mi wchodzą do potańczyliśmy sobie na piasku.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
Stary 2013-07-06, 22:05   #4874
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
oglądałam do samego końca chociaż byłam wykończona, emocji co nie miara.

Żaklin ja bym pogadała i postawiła do pionu pomysłodawczynię. Przesada jak na wieczór panieński. Taka kasa to może byc owszem, na wesele.

Ale mnie tż wymęczył, zafundował mi taki spacer, że nogi mi wchodzą do potańczyliśmy sobie na piasku.
Lubię takie spacery I później walnąć się z TŻem na łóżko i nie myśleć o niczym
Stary 2013-07-06, 22:13   #4875
Jacqueline__
Zakorzenienie

tak by chyba trzeba było zrobić.. bo na prawdę- cena jest kosmiczna jak dla nas i chyba dla większości. tym bardziej ze 2 tyg. później jest ślub i tak jak mówicie ze 3stówy trzeba dać + młodzi nie chcą kwiatów tylko alkohol a badziewia tez nie wypada kupować. pociągnie nas to bardzo po kieszeniach jestem załamana, bo chciałam być z nią podczas tego wieczoru i w ogóle, bo jesteśmy zżyte, bardzo się lubimy no ale kurde jeszcze teraz ta obrona- też swoje trzeba było na to wyłożyć..

zazdroszczę Justka takiego spokojnego spaceru.. ja czekam aż u nas się to wszystko skonczy i w końcu sobie spokojnie pójdziemy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-06, 22:16   #4876
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
tak by chyba trzeba było zrobić.. bo na prawdę- cena jest kosmiczna jak dla nas i chyba dla większości. tym bardziej ze 2 tyg. później jest ślub i tak jak mówicie ze 3stówy trzeba dać + młodzi nie chcą kwiatów tylko alkohol a badziewia tez nie wypada kupować. pociągnie nas to bardzo po kieszeniach jestem załamana, bo chciałam być z nią podczas tego wieczoru i w ogóle, bo jesteśmy zżyte, bardzo się lubimy no ale kurde jeszcze teraz ta obrona- też swoje trzeba było na to wyłożyć..

zazdroszczę Justka takiego spokojnego spaceru.. ja czekam aż u nas się to wszystko skonczy i w końcu sobie spokojnie pójdziemy
Daj znać co w końcu wyjdzie z tym wieczorem, bo w sumie to nawet ciekawa jestem

Swoją drogą to na co 100zł od osoby? Jak ok. 150zł kosztuje "miejsce" na weselu
Stary 2013-07-06, 22:17   #4877
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Lubię takie spacery I później walnąć się z TŻem na łóżko i nie myśleć o niczym
Takie spacery są super, po drodze odpoczynek na ławeczce, wtuleni w siebie. Na wspólne łóżko przyjdzie czas.

Cytat:

Po obronie też sobie wszystko spokojnie ułożycie, uspokoi się wszystko. Widzę po nas jak ostatni tydzień wpłynał na nas.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Stary 2013-07-06, 22:17   #4878
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Takie spacery są super, po drodze odpoczynek na ławeczce, wtuleni w siebie. Na wspólne łóżko przyjdzie czas.

Po obronie też sobie wszystko spokojnie ułożycie, uspokoi się wszystko. Widzę po nas jak ostatni tydzień wpłynał na nas.
Nie chodzi mi o łóżko w tym sensie Tylko wspólny odpoczynek po takim spacerze
Stary 2013-07-06, 22:29   #4879
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Cytat:
Nie chodzi mi o łóżko w tym sensie Tylko wspólny odpoczynek po takim spacerze
Wiem wiem. Na razie nie byliśmy u siebie w domach. Jedynie odpoczywamy na ławeczkach.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-06, 22:30   #4880
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem wiem. Na razie nie byliśmy u siebie w domach. Jedynie odpoczywamy na ławeczkach.
Aha. To nie wiedziałam Nie ma co się śpieszyć.
Stary 2013-07-06, 22:32   #4881
2018070520180950
Konto usunięte

niedlugo nowy watek

jutro bede zamawiac naroznik do mieszkania do nas, bo 1-3 tyg na zrobienie musza miec a to juz 2,5 tyg sie zostalo tylko dogadalismy sie z Tz co do koloru kompromis byl czyli ciemniejsza troche niz ja chcialam, ale ja wybieram kolory do sypialni wiec i tak jestem zadowolona

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
jestescie swiezaki, macie czas

ale na zime napewno juz na laweczkach nie bedziecie siedziec
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-06, 22:33   #4882
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
niedlugo nowy watek

jutro bede zamawiac naroznik do mieszkania do nas, bo 1-3 tyg na zrobienie musza miec a to juz 2,5 tyg sie zostalo tylko dogadalismy sie z Tz co do koloru kompromis byl czyli ciemniejsza troche niz ja chcialam, ale ja wybieram kolory do sypialni wiec i tak jestem zadowolona
Ale fajnieeee! Mój mi kiedyś mówił, że chce mieć czerwono-czarne ściany w pokoju Muszę mu to wybić z głowy
Stary 2013-07-06, 22:35   #4883
2018070520180950
Konto usunięte

malowac nie chce, bo niewiadomo jak dlugo tam bedziemy i nie chce znow przemalowywac, wiec na scianach bedzie magnolia standard jak wszedzie tu

ale dodatkami sobie pokoloruje
Stary 2013-07-06, 22:38   #4884
Jacqueline__
Zakorzenienie

nie no powiem Ci Natalka że lipa jak nie wiem. nie mam pojęcia co zrobić.. Tż pisze mi cały czas że pogadamy w poniedziałek jak się spotkamy, ale że tez jest zaskoczony ceną a mamy wydatków tyle. ale jest jak zawsze- spokojniejszy niż ja a czemu 100zł od osoby, bo w to wliczone jest podobno już jakieś jedzenie, wstęp do klubu i coś na prezent. skoro tak to ja już widzę jakie i ile tego jedzenia będzie i już wiem czemu alko. trzeba przynieść ze sobą.. na pewno trzeba będzie dokładac ze swojej kieszeni jeszcze na miejscu. bo mowiła ze moze uda się wynegocjować jakieś promocyjne ceny bla bla bla.

wydaje mi się że takie rzeczy powinna ustalić wczesniej z większością takich bliższych osób pary młodej, a nie taka samowolka.. ze ją stać to ok. ale no może nie wszystkich

powiem Ci Justka że nie ma się co śpieszyć- tak jak mówi Natalka Tż przyjechał do mnie po jakiś 2 oficjalnych miesiącach dopiero i tak przyjeżdza raz- dwa w tyg., a ja jeszcze u niego nie byłam wiadomo, ponad 70km odległości robi swoje trzeba by było na prawie cały dzień jechać a jakoś nigdy nie było kiedy. bo a to uczelnia (studiujemy razem więc tak czy siak widywaliśmy prawie codziennie 'na chwile'), teraz ta obrona i w ogóle. ale wiedzą o mnie, podziwiają na zdjęciach, są z wszystkimi newsami z mojego życia na bieżąco

Stary 2013-07-06, 22:38   #4885
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
malowac nie chce, bo niewiadomo jak dlugo tam bedziemy i nie chce znow przemalowywac, wiec na scianach bedzie magnolia standard jak wszedzie tu

ale dodatkami sobie pokoloruje
Ja uwielbiam kupować różne pierd*łki do pokoju
Stary 2013-07-06, 22:39   #4886
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
niedlugo nowy watek
szybciutko ta część zleciała

Stary 2013-07-06, 22:44   #4887
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
nie no powiem Ci Natalka że lipa jak nie wiem. nie mam pojęcia co zrobić.. Tż pisze mi cały czas że pogadamy w poniedziałek jak się spotkamy, ale że tez jest zaskoczony ceną a mamy wydatków tyle. ale jest jak zawsze- spokojniejszy niż ja a czemu 100zł od osoby, bo w to wliczone jest podobno już jakieś jedzenie, wstęp do klubu i coś na prezent. skoro tak to ja już widzę jakie i ile tego jedzenia będzie i już wiem czemu alko. trzeba przynieść ze sobą.. na pewno trzeba będzie dokładac ze swojej kieszeni jeszcze na miejscu. bo mowiła ze moze uda się wynegocjować jakieś promocyjne ceny bla bla bla.

wydaje mi się że takie rzeczy powinna ustalić wczesniej z większością takich bliższych osób pary młodej, a nie taka samowolka.. ze ją stać to ok. ale no może nie wszystkich

powiem Ci Justka że nie ma się co śpieszyć- tak jak mówi Natalka Tż przyjechał do mnie po jakiś 2 oficjalnych miesiącach dopiero i tak przyjeżdza raz- dwa w tyg., a ja jeszcze u niego nie byłam wiadomo, ponad 70km odległości robi swoje trzeba by było na prawie cały dzień jechać a jakoś nigdy nie było kiedy. bo a to uczelnia (studiujemy razem więc tak czy siak widywaliśmy prawie codziennie 'na chwile'), teraz ta obrona i w ogóle. ale wiedzą o mnie, podziwiają na zdjęciach, są z wszystkimi newsami z mojego życia na bieżąco
Dokładnie. Moim zdaniem powinno się zapytać czy każdą z osób aktualnie stać na taki wydatek i czy w ogóle piszą się na to. Nie rozumiem, po co robić jakieś jedzenie na wieczorze panieńskim To tam się nie tylko pije? Nigdy nie byłam, ale wydaję mi się, że wieczór powinien wyglądać inaczej niż wesele Ja bym jej grzecznie napisała, że nie masz kasy na takie wydatki i po prostu nie przyjdziesz. Sądzę, że nie będziesz jedyna
Stary 2013-07-06, 22:48   #4888
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
Ja uwielbiam kupować różne pierd*łki do pokoju
tez uwielbiam

smialam sie ostatnio ze mebli nie mamy nic jeszcze oprocz mojego biurka krzesla i tv no i Tz tv
ale ja juz kupilam rzeczy do kuchni, ba solniczke i pieprzniczke w kolorze limonki i pojemniki na kawe i herbate :brzyda l:

chcialabym cos takiego kupic lub to albo to Ale zobacze zalezy jak dlugo bedziemy planowali sie tam zostac

Cytat:
szybciutko ta część zleciała
no

kto teraz zaklada? :

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

co do domu, Tz mieszka juz dawno sam, ale jego rodzina bardzo chce mnie poznac, nie jade bo nie mam czasu ale jak uladzimy sie z przeprowadzka to pojedziemy

jego dziadkowie zaprosili nas na rocznicve slubu 50ta bo impreze robia i nawet Tz ostatnio pisala smsa jak u mnie byl zeby namowil 'Kashy' zeby przyszla walnelam jak zobaczylam to
Stary 2013-07-06, 22:49   #4889
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
tez uwielbiam

smialam sie ostatnio ze mebli nie mamy nic jeszcze oprocz mojego biurka krzesla i tv no i Tz tv
ale ja juz kupilam rzeczy do kuchni, ba solniczke i pieprzniczke w kolorze limonki i pojemniki na kawe i herbate :brzyda l:

chcialabym cos takiego kupic lub to albo to Ale zobacze zalezy jak dlugo bedziemy planowali sie tam zostac

no

kto teraz zaklada? D:
Te 2 ostatnie napisy są super! Tylko ciekawe czy łatwo to się robi na ścianie
Stary 2013-07-06, 22:57   #4890
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie. Moim zdaniem powinno się zapytać czy każdą z osób aktualnie stać na taki wydatek i czy w ogóle piszą się na to. Nie rozumiem, po co robić jakieś jedzenie na wieczorze panieńskim To tam się nie tylko pije? Nigdy nie byłam, ale wydaję mi się, że wieczór powinien wyglądać inaczej niż wesele Ja bym jej grzecznie napisała, że nie masz kasy na takie wydatki i po prostu nie przyjdziesz. Sądzę, że nie będziesz jedyna
no nie będę jedyna pewnie jak coś, bo tak jak napisałam wyżej- rozmawiałam już z koleżankami z roku i przez tą kwotę nie idą- czyli odpadają już 4 osoby.. no bo bez przesady. wieczór panieński nie trwa do rana, więc nie idzie się tam żeby się najeść.. byłam na jednym, rok temu u żony kuzyna. zrobiła w mieszkaniu, przygotowała jakąś sałatkę, ciasto, coś słodkiego. kilka dziewczyn przyniosło jakieś wino czy coś. pośmiałyśmy się, pogadałyśmy jedna przyniosła jakieś gry takie typowe na wieczór panieński- było smiesznie i koło północy się rozeszłyśmy. na prawdę strasznie miło wspominam czyli małym kosztem można fajnie spędzić ten wieczór.

Cytat:

jego dziadkowie zaprosili nas na rocznicve slubu 50ta bo impreze robia i nawet Tz ostatnio pisala smsa jak u mnie byl zeby namowil 'Kashy' zeby przyszla walnelam jak zobaczylam to
mi też się strasznie podobają te napisy

haha powinnaś zmienić nick na Kashy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości