|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Uniwersytet Łódzki część II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zadomowienie
|
A ja mam takie pytanie w nieswoim imieniu. Jeśli ktoś nadal nie ma konta na usosie (nie może się zalogować, przy wyszukiwaniu też nie wyskakuje), to do kogo dzwonić, COS? Bo ludzie z kierunku, z roku są już na liście w USOSIE (przynajmniej wybiórczo, ci na początku, przed tą znajomą i za nią, alfabetycznie). I to jest trochę dziwne, że nadal nie ma, szczególnie że pani w dziekanacie, teraz przy oddawaniu tego potwierdzenia przelewu, nie miała jej teczki chyba(?). Nie byłoby aż takiego pośpiechu, gdyby nie ta rejestracja na wf, więc jeśli w poniedziałek konta nie będzie, to wypadałoby się zorientować. COS, obsługa USOSa? A jak dziekanat, to problem jest taki, że na stronie z numerami nie ma przydzielonego pokoju do tego kierunku, a ten w którym się oddawało papiery jest jako "Stanowisko ds. internacjonalizacji"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Do obsługi USOSa raczej nie, prędzej bym się skłaniała ku opcji dziekanatu kierunkowego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hm, może ten kierownik dziekanatu brzmi sensownie. nawet jeśli po to, żeby się spytać, który pokój jest od tego kierunku. Edytowane przez serenavanderwoodsen Czas edycji: 2014-09-19 o 18:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka jest z pierwszej tury czy z drugiej? Bo jak z drugiej to może jeszcze nie została dodana.
![]() |
#4867 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym niektóre osoby mogą chcieć znaleźć dodatkową pracę albo zaplanować sobie wolontariat i wtedy rozkład zajęć jest im potrzebny.
![]() |
#4869 | |
BAN stały
|
Cytat:
A powroty do domu to sobie można tydzień wcześniej ustalić i zabukować bilety, nie popadaj na zapas w takie plany bo to nie ma sensu, pięć razy się zmienią te plany jeszcze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o ten plan to mi też by się przydał, bo tego dnia co mój wydział ma planowo wychowanie fizyczne to ja z niczego nie mogę skorzystać, bo nie zgadza mi się dokladnie godzina albo jest to jakas gimnastyka zdrowotna czy cos takiego. Potrzebuje zapisac sie na wf innego dnia w takim ukladzie, ale nie znajac planu bedzie ciezko raczej, w dodatku zapisy juz 24 wrzesnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z biletami się nie zgadzam, wiem, że jak ktoś ma godzinę drogi to ma autobusy co chwilę i nie musi się martwić o bilety. Ale tak jak w moim przypadku im wcześniej tym taniej kupuję (w skali roku zawsze kilkanaście złotych zostaje w kieszeni) z racji, że i odległość, i w takim aż jednym autobusie czy pkp może braknąć miejscówek a później trzeba stać 7 godzin z tobołami dookoła.
![]() |
#4872 |
Zadomowienie
|
Eh, te dojazdy do domu. Pkp to tragedia, mam od siebie bezpośrednie połączenie i to regio, więc taniej, ale straaasznie długo, ponad 4 godziny, i zawsze jak wracałam do Pzn to był załadowany i spóźniony, mimo że w Ostrowie był jakiś strasznie długi postój też. A później zwykle nie zdążałam na autobus na swoje zadupie tam i byłam mega późno.
W regulaminie jest, że plan powinien być podany na tydzień przed początkiem roku...rzekomo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli możesz sobie kupić bilet tydzień wcześniej to mogę tylko pozazdrościć. A ja rozmawiałam przez telefon z osobą odpowiedzialną za rezerwację biletów i wiem, że w weekendy może być ciężko kupić bilet na to połączenie, które najbardziej mi odpowiada. A czekać później 3h na następny autobus najzwyczajniej w świecie mi się nie chce.
Laissez-moi rêver Laissez-moi y croire Laissez-moi dire Qu'on peut changer l'histoire. Edytowane przez Thumbelina9512 Czas edycji: 2014-09-20 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Raczkowanie
|
Thumbelina, tutaj masz podzial na grupy:
http://wypako.uni.lodz.pl/grupy_1r.htm A moj plan bardzo mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zadomowienie
|
E, dać na pewno się da. Mam znajomą, która od pierwszego roku studiowała filologię na uniwerku (więc mnóstwo godzin) i kierunek zamawiany na polibudzie
![]() W kinie można pracować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
plan taki super...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Przyczajenie
|
jakieś opinie o X DS?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Jeśli masz fb, to zajrzyj na grupę "Lumumbowo". Widziałam tam identyczne pytanie i o ile dobrze pamiętam pojawiło się sporo odpowiedzi pod tym postem ![]() ![]()
![]() |
#4879 |
Zadomowienie
|
czy tylko ja muszę siedzieć na zajęciach od 8 do 20 trzy razy w tygodniu i żadnego wolnego dnia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
Przeglądając plany z zeszłego roku wszystko pięknie mi pasowało. Ćwiczenia się nie nakładały i tak jakoś fajnie i mało męcząco poukładane.
Dzisiaj patrzę na tegoroczne moje plany i oczywiście ktoś się dowiedział, że ja tam będę i pomieszali tak, że nic mi nigdzie nie pasuje, ćwiczenia się nakładają i w ogóle nie fajnie jest więc muszę nauczyć się teleportować, latać, posiadać 7 milowe buty, klonować i szybko załatwiać IOSa ![]() Taki czwartek od 8 do 17 z ćwiczeniami samymi ![]() To się nazywa mieć pecha ![]() No ale łatwo ma nie być więc nie narzekam.
![]() |
#4884 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4885 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4886 |
Zakorzenienie
|
na każdym roku by tak mogli robić
![]() ![]() DR WOJCIECH ZATON DR DARIUSZ JEDRZEJKA - słyszał coś ktoś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Raczkowanie
|
A ja mialam nadzieje chodzic sobie na silownie do centrum sportu ( 1 raz, pierwszy rok;p) wchodze se na strone tak kontrolnie a tam takie cos:
PONIEDZIAŁEK w godz. 20,00 – 21,00 ŚRODY w godz. 19,00 – 20,00 PIĄTEK w godz. 17,00 – 18,00 czy to znaczy ze tylko w te dni i w tych godzinach jest otwarte?? dlaczego tak nie czaje? ![]() Myslalam ze sobie pochodze bedzie karnecik elegancko a tu dupa Ktos tu sie zna na tym? Edytowane przez mankawstanka Czas edycji: 2014-09-21 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
Zanim zaczniesz narzekać, przemyśl na co narzekasz bo to zaczyna być irytujące. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Raczkowanie
|
Mam wf ale oddzielny. A dodatkowo chcialam chodzic na ta silownie, bo tanie wejscie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zadomowienie
|
hej, jest tu ktoś kto ubiegał się o zmianę kierunku na uł? Chciałabym wiedzieć mniej więcej jak to wygląda w praktyce. Ja bym się czaiła na zmianę kierunku na tym samym wydziale, ten sam tryb (możliwie jak najszybciej tj. I lub II semestr) i zastanawiam się czy byłyby z tym jakieś większe problemy. Bo w necie to tak pobieżnie jest napisane, nie wiem np. czy trzeba mieć jakąś konkretną średnią itd
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.