|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Dobry.
Mati jest paskudny ostatnio. Nie idzie z nim wytrzymać. Ciągle się drze. Może to zęby, bo dolne czwórki ma już na samym wylocie. Ale ja już nie wyrabiam. Wczoraj spał raz, uwaga od 9-tej do 9.40 ![]() Cytat:
![]() Na kombinezon to jak dla mnie za wcześnie. Matiemu ubieram pod spodnie rajstopki, adidasy, body z długim, bluza i cienka kurtka, bo takiej lekko ocieplanej nie mamy, a już szkoda kupować. No chyba że jest zimno to body a na to gruba kurtka. Czapa oczywiście. Rękawiczki i kocyk mam w zapasie jak idziemy na spacer. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U nas jest jakaś masakra z podłogą! Po prostu wszędzie rysy od Henia zabawek ![]() Dziś jedziemy na szczepienie. Boli mnie brzuch ze stresu. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pudła są na kółkach, podłogi nie zauważyłam aby rysował. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez musze nas wreszcie umowci na to szczepienie!! oby nie było dużej histerii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zadomowienie
|
angel166: my mamy z tej seri wlasnie ale niebieska. jest urocza
![]() co do studiow zaocznych to u nas jest taki problem ze moj tz tez robi podyplomowke zaocznie i jak ja jeszcze mam isc do szkoly na weekend to nie bedziemy mieli z kim małej zostawic. i mysle jak to rozwiązać zeby od lutego isc zaocznie. niania pozostaje. babcie na miejscu to skarb!! moja mama sie zapowiedziala ze pomoże i bedzie przyjeżdżała no ale 2x w miesiacu ze szczecina do chorzowa to troche daleko. chyba sama nie wie na co sie pisze. lidka: na ja tez mysle o takiej spacerowce ale małej wersji poprostu. albo sanki bo nie mamy a pewnie się już tej zimy przydadzą. http://allegro.pl/show_item.php?item=3669787349 mi się taka podoba. bo jak u kolerzanki mała jeździła wozkiem takim lekkim to sie przewracała i mysle ze musi być bardziej stabilny. my zakładamy rajstopki takie cińkie narazie i kurteczke taką polarkową. a jak chlodniej to bluze pod spod cieplejszą. a czapy na zime nie mamy jeszcze. tylko bawełniaki. a i rękawiczek nie mamy.
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Siedzę w poczekalni u gina i prawie godzina poslizgu się szykuje ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze się moje dziecko dziś ujawni. Co do prezentów to mi chyba zostaje kupić laptopa bo on uwielbia otwierac i zamykać. Klocki drewniane ostatnio kupiłam i jakieś lego też, chwile się pobawi na zasadzie wrzucania i wyjmowania z wiaderka. W ogóle to musze go odzwyczaic od brania na ręce. Ciągle chce żeby go nosić. Jak odejdę gdzieś zaraz przychodzi i na ręce, jak go chce poprowadzić żeby sam szedł to siada i w ryk. wysłane z fona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |||
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze spacerówka by się przydała, pokazujcie jakie macie ![]() Cytat:
do Warszawy mam niedaleko więc w razie czego podjadę gdyby u nas był problem z dostaniem. Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-11-06 o 11:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
Chłop jak w mordę strzelił... Jestem trochę zawiedziona
![]() wysłane z fona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zakorzenienie
|
Do trzech razy sztuka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
Gupia Ty!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nie było mnie wczoraj bo mieliśmy pogrzeb ![]() ![]() Zdrówka dla wszystkich chorowitków ![]() Angel ![]() ![]() A tak w ogóle to Otylka chodzi już z 2 miesiące i dalej chodzi jak, za przeproszenienim, łajza ![]() ![]() Ale 14 grudnia idziemy do ortopedy i zobaczymy co on powie na to jej chodzenie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() taaak, myślałam, że tylko Otylka tak ma...jak zaczyna się na prostej drodze przewracać to znaczy, ze czas iśc spać ![]() Cytat:
![]() najważniejsze żeby był zdrowy ![]() ![]() Dziewczyny, które podają tran dzieciom, czy trzymacie go w lodówce?? Bo tak niby jest napisane na opakowaniu, ale kurcze dawać taki zimny dziecku? Kiepsko trochę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Wtajemniczenie
|
Lewek w ogóle oś tak czułam, że będzie chłop, ale nie chciałam Ci pisać, żeby nie zpeszać
![]() My za to oboje z M. czujemy, że jeśli kiedykolwiek mielibyśmy drugie dzidzi będzie druga baba ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Trzymam w lodówce i daję zimny. |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Wtajemniczenie
|
Mój już jakoś nie liczy na chłopaka, odkąd jest Kinga na świecie, to twierdzi, że woli córeczki. Jak byłam w ciąży i poznaliśmy płeć był trochę zawiedziony, ale to już zamierzchła historia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
A TY wiesz, że ja nawet o tym pomyślałam!
![]() ![]() No wiem, że głupia ![]() Ja mam za to początki anemii i mam jeść kaszankę zagryzając buraczkami ![]() Gda co do imienia, to wprawdzie to wstępny pomysł, bo już jakiś czas temu wymyśliłam i dla chłopca i dla dziewczynki, ale jeszcze wszystko się może zmienić. Dziewczynka miała być Pola ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | ||||
Wtajemniczenie
|
Ostatnio szukałam na allegro lalki to same paskudy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() E fajnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój celował w córeczkę i dorobil 2 synka gratis,w pakiecie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
A nas dziś nawiedzil babcio-mikołaj
![]() ![]()
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2013-11-06 o 13:57 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
No ej, to bedzie próba na kolejne dziecko
![]() Witanko ![]() Nie bardzo moge Was nadrobić bo mam oczy chyba granatowe ![]() Nie dość że w nocy kicha ze spaniem bo chyba zaś zęby idą i inne jakieś takie rzeczy nie dające małemu spać, to jeszcze mężul naznosił fonów do roboty i komputer ![]() Także już potem żeby wejść na neta to bym musiała mieć gałki na zamanię ![]() Mowa już o prezentach świątecznych widze - no ja pomysłu nie nam absolutnie żadnego. Tż wymyślił auto na zdalne sterowanie takie duże co mały może w nim siedzieć a ktoś inny pilotem steruje. Jak mały podrośnie to bedzie w parku sam sobie kierował ![]() ![]() Angel brawa dla Jagódki za chodzenie i cudne spanie w nocy ![]() ![]() Zdrówka dla wszystkich chorowitków i.... no i zapomniałam co chciałam napisać ![]() Nic no, mały zasnął, tż pojechał do pracy, pranie drugie sie robi to ide obrobić kilka tych telefonów ![]() napisane paluchem na szybce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | ||
Zakorzenienie
|
Szalona
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Idę po Paulę, dziś wcześniej, bo do logopedy dziś idziemy więc Matina muszę wcześniej położyć aby się wyrobić. Mam nadzieję że zaśnie dziś. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Wtajemniczenie
|
dziwne z tymi szczepionkami
![]() ![]() Lewek rozumiem, że się zawiodlas. ja tez bym chciala druga dziewczynke ![]() ![]() Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2013-11-06 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Gda ![]() i dzięki za odpowiedzi w sprawie kombinezonów. Pytałam,bo już zgupialam czy małej za cienko nie ubieram,że się przeziębiła i rozważałam wyciągniecie kombinezonu gdy będzie ok.5st ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() i proszę mi się lepiej odżywiać! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Gda a doczytałam już ,że jednak 19 macie szczepienie.
![]() |
#4889 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
Aga ton ja kupowałam jak jeszcze Jasio w brzuchu był bo mi się tak podobało na allegro. Cena około 150 zł za wszystko.
A teraz faktycznie nie ma - jest tylko wybieg dla zwierząt arktycznych.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.