![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Ja podam za tydzieñ. Tutaj baterii nie kupiê
![]()
![]() |
#4862 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Nie ma problemu.
![]() Jak Wam mija niedzielny poranek? Nie wiem, czy to pogoda, ale fatalnie siê czujê od wczoraj. Przespa³am wczoraj 9h w ci±gu dnia, dzisiaj siê wyspa³am, a i tak czujê siê strasznie zmêczona. ![]()
#4863 |
Zakorzenienie
|
Dzi¶ jest s³onecznie. Wsta³am ko³o 9, potem jajecznica z kromk± chleba, potem godzinne æwiczenia i w³a¶nie siê wyk±pa³am
![]() trzeba teraz zje¶æ drugie ¶niadanko ![]()
![]() |
#4864 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ps. nie podajê weekendowego menu bo chwaliæ siê nie ma czym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 627
|
Miss - najlepszego!!
pannaatopowa - ![]() ![]() ![]() u mnie dzi¶ menu ¶rednie na je¿a, mog³o byæ lepsze ale jeszcze nie przera¿a. i zaliczy³am dzisiaj marsz, prawie godzinny. tak¿e jestem z siebie zadowolona ![]() u mnie pogoda piêkna, s³oneczko ¶wieci i jest cieplutko. napawa optymizmem ![]() ![]()
#4866 |
Zakorzenienie
|
Jak pisa³am jestem na slanku. I dzi¶ zakoñczy³am program treningów interwa³owych
![]()
![]() |
#4867 |
Zadomowienie
|
No i co tu taka cisza? Grzeszycie w weekend?
![]() Ja dzisiaj mia³am cheat day, wiêc o jad³ospisie nawet wspominaæ nie bêdê. Ale wreszcie "zas³u¿y³am na prysznic", czyli zabra³am siê za æwiczenia! ![]() Mówi³am Wam kiedy¶, ale pewnie nie pamiêtacie ![]() ![]() No i dzisiaj sobie pomy¶la³am tak - skoro wizja 45-minutowych czy nawet 15-minutowych æwiczeñ mnie przera¿a, bo moja kondycja jest ujemna, a te¿ naprawdê nie mam czasu, to zacznê od tego, co kiedy¶ dzia³a³o. Odpali³am 8min legs, zrobi³am, zmêczy³am siê potwornie. Dla tych z Was, które co¶ æwicz± to mo¿e byæ szok, ale prawdê mówi±c, poza kilkudniowymi zrywami (a to te¿ parê miesiêcy temu), to ja nic nie æwiczy³am od ³adnych paru lat. No i tak sobie pomy¶la³am, ¿e skoro ju¿ jestem zmachana i spocona i tak mi z tym dobrze, to zrobiê sobie jeszcze trening z tej samej serii tylko na rêce. Tak¿e i dó³ i góra zaliczy³y trening, jestem z siebie cholernie dumna. Postaram siê to robiæ codziennie, mo¿e z dniem przerwy, przynajmniej te nogi, a najchêtniej minimum nogi i rêce, a jak bêdê siê czuæ na si³ach to bêdê dodawaæ kolejne elementy. Jak uznam, ¿e jest ze mn± lepiej albo jestem gotowa podj±æ wyzwanie to wezmê siê za co¶ ciê¿szego.
#4868 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 009
|
Cytat:
Ja dzisiaj nagrzeszy³am strasznie... Te¿ macie takie dni w cyklu ¿e mo¿ecie je¶æ i je¶æ i je¶æ i je¶æ....? I praktycznie nie czujecie g³odu czy syto¶ci i macie ochotê co chwilê na co¶...
![]() |
#4869 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Melonade ![]()
![]() |
#4870 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I najgorsze u mnie nie jest to ¿e nie czujê g³odu ale to ¿e nie czujê syto¶ci. Bo dos³ownie mogê je¶æ i je¶æ i za godzinê w ogóle nie czujê ¿e niedawno jad³am a mam na co¶ znowu ochotê. Syto¶æ czujê dopiero wtedy jak skóra w ¿o³±dku siê naci±ganie bo jest pe³ny i wtedy czujê tak fizycznie ¿e jest pe³ny i wiêcej nie zamieszczê. Ale tak psychicznie to jakby mózg w ogóle nie odbiera³ info ¿e jad³am. Mam z tym ró¿nie, czasami nie jest to a¿ tak silne, ale dzisiaj mia³am taki potê¿ny "napad" jakiego nie mia³am od kilku miesiêcy conajmniej.... ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Jakbym wam napisa³am ile dzi¶ zjad³am to by¶cie by³y zdziwione ¿e da³am radê tyle zmie¶ciæ w jednym dniu :O Jutro tylko jakie¶ lekkie jedzenie ¿eby poczuæ siê lepiej po dzi¶...
Bella Edytowane przez Bella2212 Czas edycji: 2014-11-02 o 22:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, mam takie dni, szczególnie w trakcie @ lub tu¿ przed, masakra ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
![]() Wydaje mi siê, ¿e to nie jest kwestia"jestem g³odna" tylko "chce mi siê je¶æ", a tu jest ogromna ró¿nica ![]() Jak tak masz przez dzieñ-dwa to tragedii nie ma, je¶li to trwa wiêcej to trzeba z tym walczyæ!
![]() |
#4872 | |
Zadomowienie
|
Widzê ¿e nie jestem odosobnionym przypadkiem....
---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Cytat:
Najgorsze jest to ¿e dzisiaj by³am w podró¿y i wiêkszo¶æ jedzenia to fast foody :-( Uwaga, dzisiaj przez ca³y dzieñ by³o : Zestaw z Mc z nagetsami, frytkami i cola Czizburger plus ma³e frytki Ma³a tortilla z wo³owin± Bake rollsy o smaku pizzy 7 kanapek (po³ówki bu³ki) z mielonka i ogórkiem kiszonym Bia³a b±bolada ca³a Staram siê ju¿ zapomnieæ o tym dniu i jutro siê maksymalnie skupiæ aby by³o dobrze
![]() |
#4873 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Swoj± drog±, ostatnio jedna z przyjació³ek mi powiedzia³a, ¿e nie ma ani PMS ani w trakcie @ nic Jej nie dolega.Mia³am ochotê J± zabiæ ![]() Z kolei dziwi mnie to, na jak wiele rzeczy taki pms/@ potrafi wp³yn±æ. Ogólnie jestem "sow±", jestem w stanie przesiedzieæ ca³± noc i czuæ siê ok, ale wstawanie rano to dla mnie mêka, nawet, je¶li ¶piê te 8h. Ale jak trzeba to trzeba i siê jako¶ zmuszê. Jeszcze w liceum pamiêtam jak siê ¿ali³am jednej z kole¿anek, ¿e kurde, niby zawsze mi siê ciê¿ko wstaje, ale od kilku dni to po prostu dramat jaki¶, nic mnie nie przekonuje, mog± mnie i ze szko³y wyrzuciæ, nie ma opcji, ¿ebym wsta³a. A Ona oczywi¶cie mi mówi, ¿e doskonale zna to uczucie, bo zawsze w trakcie @ tak ma i wtedy odkry³am, ¿e to jest jeden z symptomów, by³am w szoku ![]() ![]() ![]() Btw. znalaz³am na jednym z fit blogów " Cele bez planu ich realizacji s± tylko marzeniami. Po co utrudniaæ sobie ¿ycie? Nie osi±gniesz tak ³atwo tego, co sobie zamierzy³e¶, skoro kompletnie nie wiesz, jak siê za to zabraæ." Bardzo to do mnie trafi³o, bo ja tak mam. Marzê sobie, ¿eby schudn±æ, niby co¶tam wiem, ale planu konkretnego to nie mam. O, widzê, ¿e w miêdzyczasie edytowa³a¶ jad³ospis. No faktycznie du¿o, ale jako¶ mnie to nie zaskakuje, bo miewam podobnie. Chocia¿ u mnie s± w takich momentach inne proporcje - ma³o konkretnego jedzenia, jak fastfood to jeden, bo one mnie zapychaj± bardzo (tzn. np. jeden zestaw, ale te¿ nie jaki¶ du¿y, nie by³abym w stanie zje¶æ zestawu + jeszcze kanapki), raczej bym te¿ nie zjad³a 7 kanapek, ale za to spokojnie mi siê zdarza³o zje¶æ ze 2 czekolady, 2 paczki ciastek typu delicje, ptasie mleczko (tak, ca³e, albo pó³) i jeszcze parê batonów i popiæ to col±. Ale to bardziej w momentach kompulsów ni¿ w ramach akcji PMS ![]() Najwa¿niejsze, ¿eby¶ teraz ju¿ dobrze jad³a i nie rozpamiêtywa³a tego za bardzo. Sta³o siê i siê nie odstanie. Jeden z³y dzieñ nie zaprzepa¶ci wyników, tak jak jeden dobry dzieñ nie da dobrych rezultatów. A na dzi¶ polecam wypiæ du¿o wody i od wody jutro zacz±æ dzieñ ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-11-02 o 23:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny mam problem, mój m±¿ cieszy siê bardzo, ¿e postanowi³am kupiæ sobie rowerek - a raczej siê cieszy³, bo powiedzia³ to dwóm naszym wspólnym kole¿ankom i te wrêcz odradzi³y mu kupowania rowerka. Jedyny argument jaki wystosowa³y to taki, ¿e u nich sta³ siê zakurzonym meblem. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 366
|
Cytat:
![]() u mnie weekend prawie bezgrzeszny. Od s³odyczy nadal trzymam siê z daleka. Wczoraj tylko wieczorem napi³am siê ma³ego piwa. Ale nawet nie mia³am wyrzutów. Jako¶ mi dziwnie z powodu tego bezgrzesznego weekendu, zamiast siê cieszyæ to mi raczej smutno ![]() Bella powiem tylko woow ![]() ![]() Arcymoneq czyli to o czym ja pisa³am. Ja kupi³am rowerek 2009/2010 jako¶. Bez przesady bêdzie jak napiszê, ¿e 90% czasu s³u¿y³ jako wieszak ![]() mi³ego dietowego dnia dziewczyny ![]()
![]() |
#4876 |
Zakorzenienie
|
Ja jak na wyjazd nie mia³am z³ego menu. Ma³o warzy, ale tu nie by³o nic oprócz pomidora i ogórka:
Pi±tek 1. zupa meksykañska na s³odko 2. grahamka z szynk± i jajkiem, pomidor 3 (ju¿ na wyje¼dzie) obiad w restauracji: zestaw surówek i pier¶ z kurczaka panierowana w p³atkach. 3 frytki z talerza narzeczonego. 4. krupnik domowej roboty 5 udko z tego krupniku Sobota 1. owsianka z otrêbami, miodem i rodzynkami 2. (po treningu) kanapka z szynk± i pomidorem 3. obiad - zupa meksykañska na s³odko 4. kanapka z serem i szynk±, jajka gotowane Niedziela: 1. Jajecznica z szynk± 2. kanapka z serem, po³owa jab³ka 3. gulasz z ziemniakami i buraczki 4. kanapki z domowym d¿emem 5. zupa meksykañska na s³odko
![]() |
#4877 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dzisiaj idê na rozmowê do kfc i jak wszystko siê dobrze potoczy to od grudnia bêdê mia³a karnet na si³owniê ![]() Cytat:
Cytat:
W³a¶nie tak zrobiê :-D wczoraj mia³am nadmiar soli chyba bo od rana mnie suszy. Wypi³am ju¿ sporo wody i na dzi¶ Planuje jakie¶ lekkie posi³ki
![]() |
#4878 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Witam wszystkie dzio³chy.
¯yczê mi³ego dnia. Buziaki
#4879 |
Rozeznanie
|
W³a¶nie tego zaczynam siê obawiaæ, bo z jednej strony jest nas tu kilka, które je¿d¿±, i bêdzie to wielka motywacja. Ale z drugiej strony mo¿e okazaæ siê, ¿e wcale mi siê nie chce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
ja dzi¶ mia³am obiad idealny: kasza, surówka z kapusty pekiñskiej z oliw± oraz pier¶ z kurczaka w otrêbach. Pierwszy raz zjad³am pier¶ w otrêbach pszennych (zawsze owsiane) i powiem, ¿e niebo w gebie
![]()
![]() |
#4881 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4882 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 144
|
Witajcie Dziewczyny, dziêkujê serdecznie za ¿yczenia
![]() ![]() ![]() ![]() No chyba ¿e bêdzie wena do prasowania... |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
@michalowa: Na pier¶? To normalny kotlet, ale zamiast bu³ki s± otrêby
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4884 |
Raczkowanie
|
Tak mi siê jeszcze przypomnia³o, wczoraj m±¿ mi podsuwa pod nos telefon i pyta: to mo¿liwe ¿e to jest ta sama osoba? Ja patrzê a tam zdjêcie dziewczyny, w zasadzie dwa zdjêcia - typowa metamorfoza - podpis minus 30gk... I to taka metamorfoza z rodzaju spektakularnych, nowa fryzura i ¶wietne ciuchy po a przed bida z nendzom tak zwana, dres i t³usty kucyk
![]() Po rysach twarzy widzê ¿e to ta sama osoba... Wiêc odpowiadam: pewnie! 30 kilo mniej to bardzo du¿a zmiana, fryzura, ciuchy i gotowe. Wiesz jak ja bym wygl±da³a -30kg?? Mam nadziejê siê dowiedzieæ! Pada odpowied¼ :P No ale wiesz ciuchy... (Jak to kobieta ci±gnê temat) Mog± byæ stare, jeszcze tego brakuje ¿eby siê inni gapili 'moj±' pupkê... A w domu mo¿esz chodziæ nago! A to teraz nie mogê??? Nie, teraz po prostu nie chcesz... MʯCZY¬NI!!!! Ta logika! |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
Ja te¿ mam nadziejê siê dowiedzieæ jak bede wyl±daæ za 30 kilo
![]()
![]() |
#4886 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
![]() ale mam dzisiaj zakwasy ![]() ![]() Dzisiaj by³o du¿o sprintów ... ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() I jak rozmowa posz³a? ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Ja za 25, ale ojj chcia³abym to ju¿ widzieæ! ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4888 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moje dzisiejsze menu: I i II ¶niadanie - 3 kromki chleba, parówka i kawa³ek (nie du¿y) galaretki z kurczakiem w³asnej roboty. Przek±ska - jab³ko Obiad - porcja makaronu z serem Obiad II - miska zupy pomidorowej (nie zabielanej) z br±zowym ry¿em Kolacja - ryba z surówk± z kapusty kwaszonej, ogórkiem konserwowym i br±zowym makaronem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zadomowienie
|
Bardzo dobrze :-D stresowa³am siê, ale dziewczyna która ze mn± rozmawia³a powiedzia³a, ¿e w ogóle po mnie nie widaæ i podoba³o jej siê to, ¿e ³atwo nawi±zuje kontakt i jestem rozmowna. Tak¿e mam t± pracê :-D teraz zosta³y jeszcze badania, szkolenie bhp itp.
Ju¿ siê nie mogê doczekaæ na ten karnet na si³owniê i dodatkowe pieni±dze :-P postaram siê trochê odk³adaæ i jak na wiosnê bêdzie kilka/kilkana¶cie kg mniej to sobie kupiê co¶ ³adnego. Trochê mnie dziwi³o to, ¿e to taka praca dorywcza a rozmowa by³a jak na jakie¶ mega wysokie stanowisko. Pytania o mocne i s³abe strony, trzy zalety, co bym chcia³a zmieniæ w kfc, co wiem o firmie, zareklamowaæ ulubion± kanapkê, czy by³am kiedy¶ niezadowolona z obs³ugi (nie tylko w kfc ale tak ogólnie w jakimkolwiek sklepie), co bym zrobi³a w takiej sytuacji.... No masa takich ró¿nych pytañ. Z jednej strony mnie to dziwi, ale z drugiej to dobrze... Siê cz³owiek oswoi z rozmow± kwalifikacyjn± to po studiach mo¿e bêdzie ³atwiej jak siê pójdzie na tak± "powa¿n±"
Bella Edytowane przez Bella2212 Czas edycji: 2014-11-04 o 00:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niby to nie powinno dziwiæ, ¿e taka rozmowa, ale jako¶ faktycznie ¶rednio to pasuje do takiego kfc ![]() Jak zaczniesz pracê to bêdziemy czekaæ na codzienne raporty, ¿e nie zjad³a¶ nic w pracy!
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.