Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-11-02, 09:32   #4861
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Ja podam za tydzieñ. Tutaj baterii nie kupiê

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:43   #4862
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
Ja podam za tydzieñ. Tutaj baterii nie kupiê
Nie ma problemu.

Jak Wam mija niedzielny poranek?
Nie wiem, czy to pogoda, ale fatalnie siê czujê od wczoraj. Przespa³am wczoraj 9h w ci±gu dnia, dzisiaj siê wyspa³am, a i tak czujê siê strasznie zmêczona.

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-02, 11:16   #4863
pannaatopowa
Zakorzenienie

Dzi¶ jest s³onecznie. Wsta³am ko³o 9, potem jajecznica z kromk± chleba, potem godzinne æwiczenia i w³a¶nie siê wyk±pa³am
trzeba teraz zje¶æ drugie ¶niadanko

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
Stary 2014-11-02, 14:34   #4864
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Cytat:
Napisane przez MissTerrible Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie ja dzisiaj niedietetycznie choæ wci±¿ bez s³odyczy

Mam dzi¶ urodziny, wiêc jestem usprawiedliwiona
Wszystkiego najlepszego, spó¼nione ale szczere ¿yczenia 100 lat!

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Nie ma problemu.

Jak Wam mija niedzielny poranek?
Nie wiem, czy to pogoda, ale fatalnie siê czujê od wczoraj. Przespa³am wczoraj 9h w ci±gu dnia, dzisiaj siê wyspa³am, a i tak czujê siê strasznie zmêczona.
Ja o 9.oo rozpoczynalam sesjê zdjêciow±

Ps. nie podajê weekendowego menu bo chwaliæ siê nie ma czym

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-02, 14:43   #4865
michalova
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 627

Miss - najlepszego!!
pannaatopowa - za æwiczenia. idziesz jak burza co konkretnie æwiczysz?
u mnie dzi¶ menu ¶rednie na je¿a, mog³o byæ lepsze ale jeszcze nie przera¿a. i zaliczy³am dzisiaj marsz, prawie godzinny. tak¿e jestem z siebie zadowolona
u mnie pogoda piêkna, s³oneczko ¶wieci i jest cieplutko. napawa optymizmem mi³ego dnia Dziewczynki
Stary 2014-11-02, 14:54   #4866
pannaatopowa
Zakorzenienie

Jak pisa³am jestem na slanku. I dzi¶ zakoñczy³am program treningów interwa³owych

Stary 2014-11-02, 21:49   #4867
Melonade
Zadomowienie

No i co tu taka cisza? Grzeszycie w weekend?

Ja dzisiaj mia³am cheat day, wiêc o jad³ospisie nawet wspominaæ nie bêdê.
Ale wreszcie "zas³u¿y³am na prysznic", czyli zabra³am siê za æwiczenia!
Mówi³am Wam kiedy¶, ale pewnie nie pamiêtacie , ¿e jak by³am szczup³a i uzna³am, ¿e jestem za gruba to wziê³am siê za siebie w bardzo prosty sposób - wyrzuci³am fast foody, s³odycze, gazowane napoje, soki ze sklepu i codziennie æwiczy³am 8min legs . W nieca³e dwa tygodnie schud³am 2kg i przesta³am robiæ cokolwiek .
No i dzisiaj sobie pomy¶la³am tak - skoro wizja 45-minutowych czy nawet 15-minutowych æwiczeñ mnie przera¿a, bo moja kondycja jest ujemna, a te¿ naprawdê nie mam czasu, to zacznê od tego, co kiedy¶ dzia³a³o.
Odpali³am 8min legs, zrobi³am, zmêczy³am siê potwornie. Dla tych z Was, które co¶ æwicz± to mo¿e byæ szok, ale prawdê mówi±c, poza kilkudniowymi zrywami (a to te¿ parê miesiêcy temu), to ja nic nie æwiczy³am od ³adnych paru lat.
No i tak sobie pomy¶la³am, ¿e skoro ju¿ jestem zmachana i spocona i tak mi z tym dobrze, to zrobiê sobie jeszcze trening z tej samej serii tylko na rêce.
Tak¿e i dó³ i góra zaliczy³y trening, jestem z siebie cholernie dumna. Postaram siê to robiæ codziennie, mo¿e z dniem przerwy, przynajmniej te nogi, a najchêtniej minimum nogi i rêce, a jak bêdê siê czuæ na si³ach to bêdê dodawaæ kolejne elementy. Jak uznam, ¿e jest ze mn± lepiej albo jestem gotowa podj±æ wyzwanie to wezmê siê za co¶ ciê¿szego.

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-11-02, 22:26   #4868
Bella2212
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 009

Cytat:
Odpali³am 8min legs, zrobi³am, zmêczy³am siê potwornie. Dla tych z Was, które co¶ æwicz± to mo¿e byæ szok, ale prawdê mówi±c, poza kilkudniowymi zrywami (a to te¿ parê miesiêcy temu), to ja nic nie æwiczy³am od ³adnych paru lat.
No i tak sobie pomy¶la³am, ¿e skoro ju¿ jestem zmachana i spocona i tak mi z tym dobrze, to zrobiê sobie jeszcze trening z tej samej serii tylko na rêce.
Tak¿e i dó³ i góra zaliczy³y trening, jestem z siebie cholernie dumna. Postaram siê to robiæ codziennie, mo¿e z dniem przerwy,
Brawo kochana! Te¿ jestem z ciebie dumna. Na starcie jest trudno ale to pocz±tek drogi, wytrwa³o¶ci :-*
Ja dzisiaj nagrzeszy³am strasznie... Te¿ macie takie dni w cyklu ¿e mo¿ecie je¶æ i je¶æ i je¶æ i je¶æ....? I praktycznie nie czujecie g³odu czy syto¶ci i macie ochotê co chwilê na co¶...
Stary 2014-11-02, 22:43   #4869
michalova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bella2212 Poka¿ wiadomo¶æ
Brawo kochana! Te¿ jestem z ciebie dumna. Na starcie jest trudno ale to pocz±tek drogi, wytrwa³o¶ci :-*
Ja dzisiaj nagrzeszy³am strasznie... Te¿ macie takie dni w cyklu ¿e mo¿ecie je¶æ i je¶æ i je¶æ i je¶æ....? I praktycznie nie czujecie g³odu czy syto¶ci i macie ochotê co chwilê na co¶...
u mnie to standard parê dni przed okresem i w trakcie okresu. jest tak jak piszesz, nie czujê g³odu ale ci±gle mam na co¶ ochotê.

Melonade
Stary 2014-11-02, 22:51   #4870
Bella2212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez michalova Poka¿ wiadomo¶æ
u mnie to standard parê dni przed okresem i w trakcie okresu. jest tak jak piszesz, nie czujê g³odu ale ci±gle mam na co¶ ochotê.
Oooo to to! To znaczy u mnie to jest tylko przed okresem bo w trakcie najczê¶ciej nie mam w ogóle apetytu bo mam spore bóle... Ale kilka dni przed (dostanê chyba pojutrze) to masakra.
I najgorsze u mnie nie jest to ¿e nie czujê g³odu ale to ¿e nie czujê syto¶ci. Bo dos³ownie mogê je¶æ i je¶æ i za godzinê w ogóle nie czujê ¿e niedawno jad³am a mam na co¶ znowu ochotê. Syto¶æ czujê dopiero wtedy jak skóra w ¿o³±dku siê naci±ganie bo jest pe³ny i wtedy czujê tak fizycznie ¿e jest pe³ny i wiêcej nie zamieszczê. Ale tak psychicznie to jakby mózg w ogóle nie odbiera³ info ¿e jad³am.
Mam z tym ró¿nie, czasami nie jest to a¿ tak silne, ale dzisiaj mia³am taki potê¿ny "napad" jakiego nie mia³am od kilku miesiêcy conajmniej....

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Jakbym wam napisa³am ile dzi¶ zjad³am to by¶cie by³y zdziwione ¿e da³am radê tyle zmie¶ciæ w jednym dniu :O
Jutro tylko jakie¶ lekkie jedzenie ¿eby poczuæ siê lepiej po dzi¶...

Edytowane przez Bella2212
Czas edycji: 2014-11-02 o 22:52
Bella2212 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-02, 22:55   #4871
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
dziêki

Tak, mam takie dni, szczególnie w trakcie @ lub tu¿ przed, masakra .

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Napisane przez michalova Poka¿ wiadomo¶æ

Melonade
O, tak jak u mnie .

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Oooo to to! To znaczy u mnie to jest tylko przed okresem bo w trakcie najczê¶ciej nie mam w ogóle apetytu bo mam spore bóle... Ale kilka dni przed (dostanê chyba pojutrze) to masakra.
I najgorsze u mnie nie jest to ¿e nie czujê g³odu ale to ¿e nie czujê syto¶ci. Bo dos³ownie mogê je¶æ i je¶æ i za godzinê w ogóle nie czujê ¿e niedawno jad³am a mam na co¶ znowu ochotê. Syto¶æ czujê dopiero wtedy jak skóra w ¿o³±dku siê naci±ganie bo jest pe³ny i wtedy czujê tak fizycznie ¿e jest pe³ny i wiêcej nie zamieszczê. Ale tak psychicznie to jakby mózg w ogóle nie odbiera³ info ¿e jad³am.
Mam z tym ró¿nie, czasami nie jest to a¿ tak silne, ale dzisiaj mia³am taki potê¿ny "napad" jakiego nie mia³am od kilku miesiêcy conajmniej....

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Jakbym wam napisa³am ile dzi¶ zjad³am to by¶cie by³y zdziwione ¿e da³am radê tyle zmie¶ciæ w jednym dniu :O
Jutro tylko jakie¶ lekkie jedzenie ¿eby poczuæ siê lepiej po dzi¶...
No to pisz ile zjad³a¶ .
Wydaje mi siê, ¿e to nie jest kwestia"jestem g³odna" tylko "chce mi siê je¶æ", a tu jest ogromna ró¿nica .
Jak tak masz przez dzieñ-dwa to tragedii nie ma, je¶li to trwa wiêcej to trzeba z tym walczyæ!

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-02, 23:05   #4872
Bella2212
Zadomowienie

Cytat:
Tak, mam takie dni, szczególnie w trakcie @ lub tu¿ przed, masakra
Widzê ¿e nie jestem odosobnionym przypadkiem....

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

Cytat:
No to pisz ile zjad³a¶ .
Wydaje mi siê, ¿e to nie jest kwestia"jestem g³odna" tylko "chce mi siê je¶æ", a tu jest ogromna ró¿nica .
Jak tak masz przez dzieñ-dwa to tragedii nie ma, je¶li to trwa wiêcej to trzeba z tym walczyæ!
Teraz mia³am tak tylko dzisiaj. Ogólnie a¿ tak ¼le nie mam co miesi±c, najczê¶ciej uda mi siê opanowaæ. Takie napady jak dzi¶ to coraz rzadziej...
Najgorsze jest to ¿e dzisiaj by³am w podró¿y i wiêkszo¶æ jedzenia to fast foody :-(
Uwaga, dzisiaj przez ca³y dzieñ by³o :
Zestaw z Mc z nagetsami, frytkami i cola
Czizburger plus ma³e frytki
Ma³a tortilla z wo³owin±
Bake rollsy o smaku pizzy
7 kanapek (po³ówki bu³ki) z mielonka i ogórkiem kiszonym
Bia³a b±bolada ca³a

Staram siê ju¿ zapomnieæ o tym dniu i jutro siê maksymalnie skupiæ aby by³o dobrze
Stary 2014-11-02, 23:06   #4873
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Widzê ¿e nie jestem odosobnionym przypadkiem....

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

Teraz mia³am tak tylko dzisiaj. Ogólnie a¿ tak ¼le nie mam co miesi±c, najczê¶ciej uda mi siê opanowaæ. Takie napady jak dzi¶ to coraz rzadziej...
Najgorsze jest to ¿e dzisiaj by³am w podró¿y i wiêkszo¶æ jedzenia to fast foody :-(
Ma³a tortilla z wo³owin±
Bia³a b±bolada ca³a

Staram siê ju¿ zapomnieæ o tym dniu i jutro siê maksymalnie skupiæ aby by³o dobrze
To chyba ca³kiem normalne. Wiêkszo¶æ dziewczyn, które prze¿ywaj± PMS ma co¶ takiego (a przynajmniej tak wynika z moich rozmów z kole¿ankami ).
Swoj± drog±, ostatnio jedna z przyjació³ek mi powiedzia³a, ¿e nie ma ani PMS ani w trakcie @ nic Jej nie dolega.Mia³am ochotê J± zabiæ .
Z kolei dziwi mnie to, na jak wiele rzeczy taki pms/@ potrafi wp³yn±æ. Ogólnie jestem "sow±", jestem w stanie przesiedzieæ ca³± noc i czuæ siê ok, ale wstawanie rano to dla mnie mêka, nawet, je¶li ¶piê te 8h. Ale jak trzeba to trzeba i siê jako¶ zmuszê. Jeszcze w liceum pamiêtam jak siê ¿ali³am jednej z kole¿anek, ¿e kurde, niby zawsze mi siê ciê¿ko wstaje, ale od kilku dni to po prostu dramat jaki¶, nic mnie nie przekonuje, mog± mnie i ze szko³y wyrzuciæ, nie ma opcji, ¿ebym wsta³a. A Ona oczywi¶cie mi mówi, ¿e doskonale zna to uczucie, bo zawsze w trakcie @ tak ma i wtedy odkry³am, ¿e to jest jeden z symptomów, by³am w szoku . Oczywi¶cie zrobi³am research i okaza³o siê, ¿e to faktycznie to. Gdyby nie ta kole¿anka to pewnie do dzi¶ bym ¿y³a w nie¶wiadomo¶ci . Dlatego ciekawa jestem, ile jeszcze jest takich rzeczy ...

Btw. znalaz³am na jednym z fit blogów " Cele bez planu ich realizacji s± tylko marzeniami.
Po co utrudniaæ sobie ¿ycie? Nie osi±gniesz tak ³atwo tego, co sobie zamierzy³e¶, skoro kompletnie nie wiesz, jak siê za to zabraæ."
Bardzo to do mnie trafi³o, bo ja tak mam. Marzê sobie, ¿eby schudn±æ, niby co¶tam wiem, ale planu konkretnego to nie mam.

O, widzê, ¿e w miêdzyczasie edytowa³a¶ jad³ospis.
No faktycznie du¿o, ale jako¶ mnie to nie zaskakuje, bo miewam podobnie. Chocia¿ u mnie s± w takich momentach inne proporcje - ma³o konkretnego jedzenia, jak fastfood to jeden, bo one mnie zapychaj± bardzo (tzn. np. jeden zestaw, ale te¿ nie jaki¶ du¿y, nie by³abym w stanie zje¶æ zestawu + jeszcze kanapki), raczej bym te¿ nie zjad³a 7 kanapek, ale za to spokojnie mi siê zdarza³o zje¶æ ze 2 czekolady, 2 paczki ciastek typu delicje, ptasie mleczko (tak, ca³e, albo pó³) i jeszcze parê batonów i popiæ to col±.
Ale to bardziej w momentach kompulsów ni¿ w ramach akcji PMS .
Najwa¿niejsze, ¿eby¶ teraz ju¿ dobrze jad³a i nie rozpamiêtywa³a tego za bardzo. Sta³o siê i siê nie odstanie. Jeden z³y dzieñ nie zaprzepa¶ci wyników, tak jak jeden dobry dzieñ nie da dobrych rezultatów. A na dzi¶ polecam wypiæ du¿o wody i od wody jutro zacz±æ dzieñ .

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-11-02 o 23:10
Stary 2014-11-03, 06:37   #4874
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Te¿ macie takie dni w cyklu ¿e mo¿ecie je¶æ i je¶æ i je¶æ i je¶æ....? I praktycznie nie czujecie g³odu czy syto¶ci i macie ochotê co chwilê na co¶...
Oczywi¶cie, wczoraj nawet taki siê zdarzy³ - chod¼ czu³am syto¶æ to jad³am dalej

Cytat:
Tak¿e i dó³ i góra zaliczy³y trening, jestem z siebie cholernie dumna. Postaram siê to robiæ codziennie, mo¿e z dniem przerwy, przynajmniej te nogi, a najchêtniej minimum nogi i rêce, a jak bêdê siê czuæ na si³ach to bêdê dodawaæ kolejne elementy. Jak uznam, ¿e jest ze mn± lepiej albo jestem gotowa podj±æ wyzwanie to wezmê siê za co¶ ciê¿szego.
Wspaniale kochana, tak trzymaj
Cytat:

Ma³a tortilla z wo³owin±
Bia³a b±bolada ca³a

Kochana te¿ tak mam, tylko ¿e ja wyleczy³am siê z fast foodów poza domem. Wczoraj wpierdzieli³am na obiado-kolacjê kawa³ sma¿onego kotleta i chyba du¿y talerz frytek w³asnej roboty No ale jedyne co mnie pociesza to fakt, ¿e zaczê³am ³adnie od jajecznicy na cebuli i potem nie wiele jad³am.

Dziewczyny mam problem, mój m±¿ cieszy siê bardzo, ¿e postanowi³am kupiæ sobie rowerek - a raczej siê cieszy³, bo powiedzia³ to dwóm naszym wspólnym kole¿ankom i te wrêcz odradzi³y mu kupowania rowerka. Jedyny argument jaki wystosowa³y to taki, ¿e u nich sta³ siê zakurzonym meblem. Teraz i mnie dopad³y jakie¶ niepewno¶ci ...

Stary 2014-11-03, 08:28   #4875
mooonik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 366

Cytat:
No i co tu taka cisza? Grzeszycie w weekend?

Ja dzisiaj mia³am cheat day, wiêc o jad³ospisie nawet wspominaæ nie bêdê.
Ale wreszcie "zas³u¿y³am na prysznic", czyli zabra³am siê za æwiczenia!
.
brawo Meloniku

u mnie weekend prawie bezgrzeszny. Od s³odyczy nadal trzymam siê z daleka. Wczoraj tylko wieczorem napi³am siê ma³ego piwa. Ale nawet nie mia³am wyrzutów. Jako¶ mi dziwnie z powodu tego bezgrzesznego weekendu, zamiast siê cieszyæ to mi raczej smutno

Bella powiem tylko woow nie¼le da³a¶ w palnik

Arcymoneq czyli to o czym ja pisa³am. Ja kupi³am rowerek 2009/2010 jako¶. Bez przesady bêdzie jak napiszê, ¿e 90% czasu s³u¿y³ jako wieszak

mi³ego dietowego dnia dziewczyny

nie znoszê osób, które MUSZ¡ mieæ zawsze racjê

Julitka

mooonik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-03, 08:29   #4876
pannaatopowa
Zakorzenienie

Ja jak na wyjazd nie mia³am z³ego menu. Ma³o warzy, ale tu nie by³o nic oprócz pomidora i ogórka:

Pi±tek
1. zupa meksykañska na s³odko
2. grahamka z szynk± i jajkiem, pomidor
3 (ju¿ na wyje¼dzie) obiad w restauracji: zestaw surówek i pier¶ z kurczaka panierowana w p³atkach. 3 frytki z talerza narzeczonego.
4. krupnik domowej roboty
5 udko z tego krupniku

Sobota
1. owsianka z otrêbami, miodem i rodzynkami
2. (po treningu) kanapka z szynk± i pomidorem
3. obiad - zupa meksykañska na s³odko
4. kanapka z serem i szynk±, jajka gotowane

Niedziela:
1. Jajecznica z szynk±
2. kanapka z serem, po³owa jab³ka
3. gulasz z ziemniakami i buraczki
4. kanapki z domowym d¿emem
5. zupa meksykañska na s³odko

Stary 2014-11-03, 09:28   #4877
Bella2212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Poka¿ wiadomo¶æ
Arcymoneq czyli to o czym ja pisa³am. Ja kupi³am rowerek 2009/2010 jako¶. Bez przesady bêdzie jak napiszê, ¿e 90% czasu s³u¿y³ jako wieszak
Moi rodzice kupili rowerek kilka lat temu i skoñczy³ tak samo. Na pocz±tku mo¿e kto¶ je¼dzi³, potem wiele lat sta³ zawalony ubraniami. Pó¼niej oddali¶my babci bo chcia³a poæwiczyæ nogi, ale ostatecznie skoñczy³ na ¶mietniku.... Ale teraz ¿a³ujê, bo bym mia³a na czym æwiczyæ :-(
Ale dzisiaj idê na rozmowê do kfc i jak wszystko siê dobrze potoczy to od grudnia bêdê mia³a karnet na si³owniê

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Kochana te¿ tak mam, tylko ¿e ja wyleczy³am siê z fast foodów poza domem.
Mam nadziejê ¿e te¿ mi siê uda bo fast foody to moja najwiêksza zmora. Za to praktycznie ju¿ ni siê nie zdarza ¿ebym kupi³a paczkê czipsow i czekoladê i zjad³a w domu... Jak by³am w LO to by³ u mnie standard, teraz bardzo rzadko siê zdarza. Ale fast foody to masakra.... Zawsze jak mi siê uda jaki¶ tydzieñ bez ¶mieciowego ¿arcia to oszczêdzam.

Cytat:
nie by³abym w stanie zje¶æ zestawu + jeszcze kanapki), raczej bym te¿ nie zjad³a 7 kanapek, ale za to spokojnie mi siê zdarza³o zje¶æ ze 2 czekolady, 2 paczki ciastek typu delicje, ptasie mleczko (tak, ca³e, albo pó³) i jeszcze parê batonów i popiæ to col±.
Ale to bardziej w momentach kompulsów ni¿ w ramach akcji PMS .

Najwa¿niejsze, ¿eby¶ teraz ju¿ dobrze jad³a i nie rozpamiêtywa³a tego za bardzo. Sta³o siê i siê nie odstanie. Jeden z³y dzieñ nie zaprzepa¶ci wyników, tak jak jeden dobry dzieñ nie da dobrych rezultatów. A na dzi¶ polecam wypiæ du¿o wody i od wody jutro zacz±æ dzieñ .
Ja tych wszystkich rzeczy nie zjad³am na raz, tylko przez ca³y dzieñ oczywi¶cie.

W³a¶nie tak zrobiê :-D wczoraj mia³am nadmiar soli chyba bo od rana mnie suszy. Wypi³am ju¿ sporo wody i na dzi¶ Planuje jakie¶ lekkie posi³ki
Stary 2014-11-03, 11:35   #4878
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Witam wszystkie dzio³chy.
¯yczê mi³ego dnia.
Buziaki

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-03, 13:08   #4879
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:

W³a¶nie tego zaczynam siê obawiaæ, bo z jednej strony jest nas tu kilka, które je¿d¿±, i bêdzie to wielka motywacja. Ale z drugiej strony mo¿e okazaæ siê, ¿e wcale mi siê nie chce.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-03, 13:43   #4880
pannaatopowa
Zakorzenienie

ja dzi¶ mia³am obiad idealny: kasza, surówka z kapusty pekiñskiej z oliw± oraz pier¶ z kurczaka w otrêbach. Pierwszy raz zjad³am pier¶ w otrêbach pszennych (zawsze owsiane) i powiem, ¿e niebo w gebie P

Stary 2014-11-03, 14:42   #4881
michalova
Wtajemniczenie

Cytat:
ja dzi¶ mia³am obiad idealny: kasza, surówka z kapusty pekiñskiej z oliw± oraz pier¶ z kurczaka w otrêbach. Pierwszy raz zjad³am pier¶ w otrêbach pszennych (zawsze owsiane) i powiem, ¿e niebo w gebie P
mo¿na przepis?
Stary 2014-11-03, 14:42   #4882
MissTerrible
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 144

Witajcie Dziewczyny, dziêkujê serdecznie za ¿yczenia ¦wiêtowa³am ca³y weekend, co siê objad³am to moje wczoraj kole¿anki wpad³y z tortem wiêc dobra passa bezs³odyczowa przerwana, ale wcale nie ubolewam nad tym jako¶ Dzisiaj powrót do rowerkowania

No chyba ¿e bêdzie wena do prasowania...
MissTerrible jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-03, 15:02   #4883
pannaatopowa
Zakorzenienie

@michalowa: Na pier¶? To normalny kotlet, ale zamiast bu³ki s± otrêby panierujesz w jajkach i otrêbach. mo¿na zapiec, albo usma¿yæ. tadam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-03, 15:18   #4884
MissTerrible
Raczkowanie

Tak mi siê jeszcze przypomnia³o, wczoraj m±¿ mi podsuwa pod nos telefon i pyta: to mo¿liwe ¿e to jest ta sama osoba? Ja patrzê a tam zdjêcie dziewczyny, w zasadzie dwa zdjêcia - typowa metamorfoza - podpis minus 30gk... I to taka metamorfoza z rodzaju spektakularnych, nowa fryzura i ¶wietne ciuchy po a przed bida z nendzom tak zwana, dres i t³usty kucyk

Po rysach twarzy widzê ¿e to ta sama osoba... Wiêc odpowiadam: pewnie! 30 kilo mniej to bardzo du¿a zmiana, fryzura, ciuchy i gotowe. Wiesz jak ja bym wygl±da³a -30kg??

Mam nadziejê siê dowiedzieæ! Pada odpowied¼ :P

No ale wiesz ciuchy... (Jak to kobieta ci±gnê temat)

Mog± byæ stare, jeszcze tego brakuje ¿eby siê inni gapili 'moj±' pupkê... A w domu mo¿esz chodziæ nago!

A to teraz nie mogê???

Nie, teraz po prostu nie chcesz...

MʯCZY¬NI!!!! Ta logika!
Stary 2014-11-03, 15:44   #4885
pannaatopowa
Zakorzenienie

Ja te¿ mam nadziejê siê dowiedzieæ jak bede wyl±daæ za 30 kilo

Stary 2014-11-03, 15:47   #4886
MissTerrible
Raczkowanie

Cytat:

Ja te¿ wszystko przed nami
Stary 2014-11-03, 19:20   #4887
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ

Dziewczyny mam problem, mój m±¿ cieszy siê bardzo, ¿e postanowi³am kupiæ sobie rowerek - a raczej siê cieszy³, bo powiedzia³ to dwóm naszym wspólnym kole¿ankom i te wrêcz odradzi³y mu kupowania rowerka. Jedyny argument jaki wystosowa³y to taki, ¿e u nich sta³ siê zakurzonym meblem. Teraz i mnie dopad³y jakie¶ niepewno¶ci ...
Ale co to za g³upota? To, ¿e innym siê nie chce, nie znaczy, ¿e Tobie siê nie bêdzie chcia³o. My Ciê tu bêdziemy wypêdzaæ do je¿d¿enia!

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
brawo Meloniku

u mnie weekend prawie bezgrzeszny. Od s³odyczy nadal trzymam siê z daleka. Wczoraj tylko wieczorem napi³am siê ma³ego piwa. Ale nawet nie mia³am wyrzutów. Jako¶ mi dziwnie z powodu tego bezgrzesznego weekendu, zamiast siê cieszyæ to mi raczej smutno

Bella powiem tylko woow nie¼le da³a¶ w palnik

ale mam dzisiaj zakwasy chocia¿ zastanawiam siê czy sobie czego¶ nie naci±gnê³am .
Dzisiaj by³o du¿o sprintów ...

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:

Ja tych wszystkich rzeczy nie zjad³am na raz, tylko przez ca³y dzieñ oczywi¶cie.

W³a¶nie tak zrobiê :-D wczoraj mia³am nadmiar soli chyba bo od rana mnie suszy. Wypi³am ju¿ sporo wody i na dzi¶ Planuje jakie¶ lekkie posi³ki
Domy¶li³am siê, chyba nikt by nie by³ w stanie na raz tyle zje¶æ . Ale ja jako¶ tak mam, ¿e jak zjem kanapkê + frytki w fastfoodzie to ju¿ nic wiêcej fastfoodowego nie jestem w stanie zje¶æ w ci±gu dnia.

I jak rozmowa posz³a?

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Ja za 25, ale ojj chcia³abym to ju¿ widzieæ!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-03, 19:35   #4888
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Ale co to za g³upota? To, ¿e innym siê nie chce, nie znaczy, ¿e Tobie siê nie bêdzie chcia³o. My Ciê tu bêdziemy wypêdzaæ do je¿d¿enia!
No i taki argument mam dla mê¿a i dla siebie

Moje dzisiejsze menu:
I i II ¶niadanie - 3 kromki chleba, parówka i kawa³ek (nie du¿y) galaretki z kurczakiem w³asnej roboty.
Przek±ska - jab³ko
Obiad - porcja makaronu z serem
Obiad II - miska zupy pomidorowej (nie zabielanej) z br±zowym ry¿em
Kolacja - ryba z surówk± z kapusty kwaszonej, ogórkiem konserwowym i br±zowym makaronem.

Stary 2014-11-04, 00:16   #4889
Bella2212
Zadomowienie

Cytat:
I jak rozmowa posz³a?
Bardzo dobrze :-D stresowa³am siê, ale dziewczyna która ze mn± rozmawia³a powiedzia³a, ¿e w ogóle po mnie nie widaæ i podoba³o jej siê to, ¿e ³atwo nawi±zuje kontakt i jestem rozmowna. Tak¿e mam t± pracê :-D teraz zosta³y jeszcze badania, szkolenie bhp itp.
Ju¿ siê nie mogê doczekaæ na ten karnet na si³owniê i dodatkowe pieni±dze :-P postaram siê trochê odk³adaæ i jak na wiosnê bêdzie kilka/kilkana¶cie kg mniej to sobie kupiê co¶ ³adnego.

Trochê mnie dziwi³o to, ¿e to taka praca dorywcza a rozmowa by³a jak na jakie¶ mega wysokie stanowisko.
Pytania o mocne i s³abe strony, trzy zalety, co bym chcia³a zmieniæ w kfc, co wiem o firmie, zareklamowaæ ulubion± kanapkê, czy by³am kiedy¶ niezadowolona z obs³ugi (nie tylko w kfc ale tak ogólnie w jakimkolwiek sklepie), co bym zrobi³a w takiej sytuacji.... No masa takich ró¿nych pytañ.
Z jednej strony mnie to dziwi, ale z drugiej to dobrze... Siê cz³owiek oswoi z rozmow± kwalifikacyjn± to po studiach mo¿e bêdzie ³atwiej jak siê pójdzie na tak± "powa¿n±"

Edytowane przez Bella2212
Czas edycji: 2014-11-04 o 00:17
Bella2212 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-11-04, 06:54   #4890
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo dobrze :-D stresowa³am siê, ale dziewczyna która ze mn± rozmawia³a powiedzia³a, ¿e w ogóle po mnie nie widaæ i podoba³o jej siê to, ¿e ³atwo nawi±zuje kontakt i jestem rozmowna. Tak¿e mam t± pracê :-D teraz zosta³y jeszcze badania, szkolenie bhp itp.
Ju¿ siê nie mogê doczekaæ na ten karnet na si³owniê i dodatkowe pieni±dze :-P postaram siê trochê odk³adaæ i jak na wiosnê bêdzie kilka/kilkana¶cie kg mniej to sobie kupiê co¶ ³adnego.

Trochê mnie dziwi³o to, ¿e to taka praca dorywcza a rozmowa by³a jak na jakie¶ mega wysokie stanowisko.
Pytania o mocne i s³abe strony, trzy zalety, co bym chcia³a zmieniæ w kfc, co wiem o firmie, zareklamowaæ ulubion± kanapkê, czy by³am kiedy¶ niezadowolona z obs³ugi (nie tylko w kfc ale tak ogólnie w jakimkolwiek sklepie), co bym zrobi³a w takiej sytuacji.... No masa takich ró¿nych pytañ.
Z jednej strony mnie to dziwi, ale z drugiej to dobrze... Siê cz³owiek oswoi z rozmow± kwalifikacyjn± to po studiach mo¿e bêdzie ³atwiej jak siê pójdzie na tak± "powa¿n±"
To super, gratulacje!

Niby to nie powinno dziwiæ, ¿e taka rozmowa, ale jako¶ faktycznie ¶rednio to pasuje do takiego kfc .
Jak zaczniesz pracê to bêdziemy czekaæ na codzienne raporty, ¿e nie zjad³a¶ nic w pracy!

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.