![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
Tak sobie mysle ze gdybym miala rodzic np w lipcu czy sierpniu i takie upaly by byly jak w tym roku, to chyba wczesniej bym padla z przegrzania ;-/
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
Mowa o łapówce więc idzie do kieszeni lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj mi bylo strasznie duszno, slabo, ciezko sie oddychalo. No i w nocy cala mokra sie obudzilam
#4864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a to sie wyasnilo bo troche nie zajarzylam o co pytasz ![]()
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Rozeznanie
|
Olya czyli teraz Ty jestes na tapecie?
![]() Kiara,mi tez mowila ta kolezanka,ze lepsze sa naturalne skurcze niz te wywolywane..organizm zdola sie przyzwyczaic..a nie tak z grubej rury..dlatego ja bym chciala moze ruszyc po nastepnym weekendzie ![]() Szybka no z opisu nie ciekawie to wygladalo..dobrze,z eposzlas do lekarza..i pakuj sie w razie czego.. Futbolowa sliczne misie ![]() Sweet ja juz pisalam o tym pukaniu..hmm..tez tak mam..a mi sie zdawalo,ze to pierdzioszki synka benetta a gdzie dorwalas te przedluzki do stanikow?ja w kilku sklepach pytalam i na targu to baby na mnie oczy robily. ![]() Indra..mmm..ale pyszne witaminki ![]() sloneczkote tesciowe to maja pomysly Manieczka ja uwielbiam sledzie w pomidorach,jeszcze takie z de..mmm..najlepszejszy sos maja.. ja obudzilam sie dzis po 5 i obudzilam tz..prosilam by nie spal razem ze mna..stwierdzil jednak,ze to juz za duzo od niego wymagam.. ![]() ![]() ![]() Wracajac podjechalam do biedry na zakupki .slodkosci do szpitala i musialam zapasy tz zrobic..fajny chlop z niego,zrobil by sobie sam zakupy ale niestety jeszcze nie potrafi kalkulowac cen.. ![]() mam dylemat z moja szkola..kurde..nie wiem czy jechac..musialabym ale sie boje,ze jak sie zacznie..niby bym miala blizej do szpitala niz od siebie..dam rade od 8/15? hmm..jak myslicie? tez chodze siku co 2 godz, a potem znow suszi i mam tak jak Zanet.. ciuchow nie kupuje..dostalam pare tunik od szwagierki a duzo mam tez spodni dresowych i ubieram je pod brzuch.. Dzis wieczorem wraca moja mama..jupi..przywiezie haribo i sledzie i jakies prezenty do Frania..jupi jupi..
[B][COLOR="Red"]Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić /[I][FONT="Palatino Linotype"] 11.11.2014.r Nasze szczęście-Franuś ![]() Edytowane przez esti87 Czas edycji: 2014-10-10 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zadomowienie
|
ide zrobić sobie omlecika
![]()
#4868 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie w szpitalu jest tak, a zapewne podobnie w całej Polsce, że NFZ płaci szpitalowi za poród za sztukę, że się tak wyrażę, bez względu na to, jak został przeprowadzony. Kwota jest jedna i ta sama. Co innego w prywatnej klinice, tam można omówić się legalnie na cc. Ja nie twierdzę, że kobiety powinny płacić za cc. Zgadzam się, ze powinny mieć wybór, choć informacja na temat zagrozeń i korzyści powinna być pełniejsza, ale to co się dzieje teraz, to jest patologia i zwyczajne przestępstwo pod przykrywką troski o pacjentkę.
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
Ratujcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
Esti hm...zalezy jak sie czujesz
![]() ![]() Kostka aaaa ubije Cie ![]() ![]()
#4871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
na allegro kupowalam. ale az dziwnie ze nie wiedzialy, aaa i w sklepie takim ze stanikami kiedys bralam, taki nieduzy, nie z firmowkami. moze w pasmanteri jeszcze zobacz.
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Ja o tej porze dopiero bo byłam na pogrzebie i na stypie,po drodze jeszcze zakupy zrobilam. Dzisiaj maja przywieźć plytki ![]() Ale piękna pogoda ![]() Lece was poczytac ![]()
#4875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Esti - nie wiem jak sie czujesz na silach, ja sie w sumie nie oszczedzam chociaz sil mam malo, ale dzisiaj jade na intergacje z pracy 100 km od domu i naprawde licze na to co powiedzial mi lekarz, ze do 1.11 nie urodze ![]() Ale juz zapowiedzialam tzetowi ze po 20.10 wznawiamy intensywne dzialania w lozku ![]() Wogole naszla mnie dzisiaj z rana mysl....jak to bedzie z naszym zyciem intymnym w jednej sypialni z maluchem.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
a oto co moje dziecko przed chwilą wyprawiało z moim brzuchem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
czy u Was też jest plaga dużych czarnych much ? co za paskudztwo...
obecnie jeszcze suszarka z praniem stoi w pokoiku małej, wczoraj wieszam, a tu na oknie siedzą 4 takie mendy....wygoniłam je, a za chwilę patrzę a na murku za oknem chyba z 10....wygrzewało się w słońcu ![]() no i teraz zamknięte mam tam okno bo ich tyle, że masakra... |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | ||
Zakorzenienie
|
Moja kolezanka w ten sposob sobie uratowala sukienke,, ktora odbarwila sie pod pachami od dezodorantu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do ojca - głupi był i pewnie nie rozumiał, jak może mnie to boleć. To samo brat, który jechał po mnie całe życie z tego powodu. Powinien się cieszyć, że tylko mnie przypadło to dziadostwo w udziale, bo pewnie nie byłby już takim donżuanem ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aha, mogę się pochwalić, że moja interwencja w sprawie pani listonosz przyniosła skutek. Przyszła przeprosić i wyjaśnić sytuację, nareszcie nie muszę bać się, że będę zapierniczać za poleconymi jak głupia ![]()
![]() |
#4881 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie
![]() Oj wczorajszy egzamin za mna, wyniki 28 listopada wiec troche poczekam. Kanalowka zeba za 2 tyg. Dzis bylam u gina i na ktg, maly tak szalal ze tetno skakalo, jeden skurcz 64% sie zapisal w ciagu 15 min. Za to po badaniu gin srednio, szyjka zgladzona i ujscie na 1 palec. Wiec lezenia ciag dalszy. Pozytywy wczorajszego dnia takie, ze lozeczko juz stoi zlozone, posciel i reszte dolozymy po 1 listopada jak bratowa przywiezie. To tak w skrocie tyle u mnie, a teraz ide odniesc sie do Was ![]()
#4882 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
koleżanko w podpisie masz 32 tydzień a tu już widzę że ci się 36 zacznie jak weszłam w linka ![]() ![]()
![]() |
#4883 | |
Wtajemniczenie
|
Futbolowa sliczny kacik
![]() Indra rozwalilas mnie, ale ja czesto tez mialam watpliwosci w ktora "dziurke" mialam zastosowac ![]() Zanet, u mnie nie dosc ze much pelno to pelno.... komarow! W nocy tak mnie pogryzly, ze gorzej wygladam niz latem... A maluch niezle dokazuje ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]() A podpisu nie mam jak zmienic, bo wiecznie na tel siedze ![]() Zmotywowalas mnie zeby kompa uruchomic na chwile hahah
Edytowane przez Aleaa_ Czas edycji: 2014-10-10 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
Olya i jak tam czop nadal odchodzi?
Szybkawolna wspolczuje sraczki ![]() ![]() Zanet brzuchowe gorki SA najlepsze ![]() Alea oszczedzaj sie ![]()
#4885 |
Zakorzenienie
|
Aleaa jeszcze troszke wytrwaj, byle do 37 tc
![]() U mnie jeden komar latal w nocy, ale o dziwo mnie jakos omija ![]() A takimi muchami sie brzydze, bo od razu mam wizje ze najpierw siadaja na jakiejs kupie, a potem z mojego domu hotel sobie robia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a robila CI zdjecie? czy jak z ta kanałowka? bo ja mam jedna osemke do zrobienia tak, niestety inaczej się nie da ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
Wypłata przyszła to siedzę i wydaję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Robie dzis krupnik dla tzta..a mnie naszlo na frytki..duzo frytek z gora ketchupu i smazony ser..uwielbiam..
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zadomowienie
|
Kurcze Kostka te kluski jeszcze z sosem pieczarkowym i buraczki pycha
![]() U mnie dzisiaj zupka krupnik będę musiała się zadowolić tym co mam ... Muszę ogarnąć włosy, bo dzisiaj jadę na ślub koleżanki i nie chce żeby ludzie w kościele się mnie przestraszyli ![]() Jeszcze dzisiaj teściowej składają tą rękę pod narkozą a ona serce ma słabe i już się denerwuje, do tego siostra Tż stwierdziła, że się z mężem rozchodzi normalnie urodzę przez tą rodzinkę wcześniej niż myślę. Za to wracając ze ślubu wstąpie do sklepu po krówki ![]() Lola ta wagą się nie martw, bo ja idę prawie równo z tobą, a dosyć, że czym nie jem to szybciej rośnie, więc już nie wiem od czego to zależy. Będzie dieta później jak nic, co zrobić.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.