Listopad- Grudzień 2014- część V :-) - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-10, 11:31   #4861
martha330
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
W dzien nawet nie. Ale w nocy czesto budze sie cala mokra, jakby nie wiadomo jaki upal byl na dworze...
W nocy nie mam tak jakos, dzis to odczuwam.
Tak sobie mysle ze gdybym miala rodzic np w lipcu czy sierpniu i takie upaly by byly jak w tym roku, to chyba wczesniej bym padla z przegrzania ;-/

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 11:32   #4862
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
A taka kasa za cc idzie dla lekarza, ktory wykonal operacje czy na rzecz szpitala?
Mowa o łapówce więc idzie do kieszeni lekarza.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 11:33   #4863
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
Czy wam tez jest tak duszno dzisiaj? No prawie mokra jestem a nic konkretnego nie zrobilam, placze sie od kuchni do pokoju i tak ciagle. Tu slonce mi przeszkadza,tu tez....ehhhh p
Wczoraj mi bylo strasznie duszno, slabo, ciezko sie oddychalo. No i w nocy cala mokra sie obudzilam
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 11:36   #4864
benetta
Zadomowienie

Cytat:
A taka kasa za cc idzie dla lekarza, ktory wykonal operacje czy na rzecz szpitala?

Kochana, nie Ty pierwsza i nie ostatnia dasz rade

Benetta, wklejalam link do maszyny w lidlu francuskim ale oczywiscie moj tablet nie wkleil :/
tu ta maszyna kosztuje 130 pare euro czyli i tak wychodzi drozej niz w pl.
raczej do lekarza... on sobie w karcie wpisze zagrożenie zamartwicy czy czegos tam i nfz zaplaci za to.

a to sie wyasnilo bo troche nie zajarzylam o co pytasz

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami
benetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 11:36   #4865
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
A taka kasa za cc idzie dla lekarza, ktory wykonal operacje czy na rzecz szpitala..
W Polsce (ciekawe jak w innych krajach) nie ma oficjalnie w cenniku cc na zyczenie wiec tylko do kieszeni lekarza...
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 11:37   #4866
esti87
Rozeznanie

Olya czyli teraz Ty jestes na tapecie?

Kiara,mi tez mowila ta kolezanka,ze lepsze sa naturalne skurcze niz te wywolywane..organizm zdola sie przyzwyczaic..a nie tak z grubej rury..dlatego ja bym chciala moze ruszyc po nastepnym weekendzie

Szybka no z opisu nie ciekawie to wygladalo..dobrze,z eposzlas do lekarza..i pakuj sie w razie czego..

Futbolowa sliczne misie

Sweet ja juz pisalam o tym pukaniu..hmm..tez tak mam..a mi sie zdawalo,ze to pierdzioszki synka

benetta a gdzie dorwalas te przedluzki do stanikow?ja w kilku sklepach pytalam i na targu to baby na mnie oczy robily.

Indra..mmm..ale pyszne witaminki

sloneczkote tesciowe to maja pomysly

Manieczka ja uwielbiam sledzie w pomidorach,jeszcze takie z de..mmm..najlepszejszy sos maja..

ja obudzilam sie dzis po 5 i obudzilam tz..prosilam by nie spal razem ze mna..stwierdzil jednak,ze to juz za duzo od niego wymagam.. zebralam sie z rana i pojechalam na ta policje z zeznaniami..przystojny policjant ale nie zadowolil mnie..Pani Estero,kiepsko to wygladanastepny wozek niech Pani zamowi na allegro,bd bezpieczniej..haha..

Wracajac podjechalam do biedry na zakupki .slodkosci do szpitala i musialam zapasy tz zrobic..fajny chlop z niego,zrobil by sobie sam zakupy ale niestety jeszcze nie potrafi kalkulowac cen..
mam dylemat z moja szkola..kurde..nie wiem czy jechac..musialabym ale sie boje,ze jak sie zacznie..niby bym miala blizej do szpitala niz od siebie..dam rade od 8/15? hmm..jak myslicie?

tez chodze siku co 2 godz, a potem znow suszi i mam tak jak Zanet..
ciuchow nie kupuje..dostalam pare tunik od szwagierki a duzo mam tez spodni dresowych i ubieram je pod brzuch..
Dzis wieczorem wraca moja mama..jupi..przywiezie haribo i sledzie i jakies prezenty do Frania..jupi jupi..

Edytowane przez esti87
Czas edycji: 2014-10-10 o 11:40
esti87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 11:38   #4867
benetta
Zadomowienie

ide zrobić sobie omlecika

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 11:39   #4868
Indra83
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochana, nie Ty pierwsza i nie ostatnia dasz rade

Benetta, wklejalam link do maszyny w lidlu francuskim ale oczywiscie moj tablet nie wkleil :/
tu ta maszyna kosztuje 130 pare euro czyli i tak wychodzi drozej niz w pl.
W państwowej służbie zdrowia nie ma czegoś takiego jak cesarka na życzenie, jak masz wskazanie, to ci zrobią i nic lekarzowi nie płacisz. To, czy to wskazanie jest prawdziwe czy opłacone, to już inny temat. Natomiast jak umówisz się ze swoim lekarzem, że on ci załatwi tą cesarkę i zrobi w swoim szpitalu i bierze za to pieniądze, to jest to zwykła łapówka.
U mnie w szpitalu jest tak, a zapewne podobnie w całej Polsce, że NFZ płaci szpitalowi za poród za sztukę, że się tak wyrażę, bez względu na to, jak został przeprowadzony. Kwota jest jedna i ta sama.
Co innego w prywatnej klinice, tam można omówić się legalnie na cc.

Ja nie twierdzę, że kobiety powinny płacić za cc. Zgadzam się, ze powinny mieć wybór, choć informacja na temat zagrozeń i korzyści powinna być pełniejsza, ale to co się dzieje teraz, to jest patologia i zwyczajne przestępstwo pod przykrywką troski o pacjentkę.
Stary 2014-10-10, 11:40   #4869
Kostka09
Zakorzenienie

Ratujcie najadlam sie do bolu klusek slaskich z sosem pieczarkowym i buraczki pekne chyba...
Stary 2014-10-10, 11:43   #4870
manieczka1
Zakorzenienie

Esti hm...zalezy jak sie czujesz wez w razie co torbe
Kostka aaaa ubije Cie mniam
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 11:43   #4871
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Ja nie twierdzę, że kobiety powinny płacić za cc. Zgadzam się, ze powinny mieć wybór, choć informacja na temat zagrozeń i korzyści powinna być pełniejsza, ale to co się dzieje teraz, to jest patologia i zwyczajne przestępstwo pod przykrywką troski o pacjentkę.
Zgadzam się

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 11:44   #4872
benetta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość
Olya czyli teraz Ty jestes na tapecie?

Kiara,mi tez mowila ta kolezanka,ze lepsze sa naturalne skurcze niz te wywolywane..organizm zdola sie przyzwyczaic..a nie tak z grubej rury..dlatego ja bym chciala moze ruszyc po nastepnym weekendzie

Szybka no z opisu nie ciekawie to wygladalo..dobrze,z eposzlas do lekarza..i pakuj sie w razie czego..

Futbolowa sliczne misie

Sweet ja juz pisalam o tym pukaniu..hmm..tez tak mam..a mi sie zdawalo,ze to pierdzioszki synka

benetta a gdzie dorwalas te przedluzki do stanikow?ja w kilku sklepach pytalam i na targu to baby na mnie oczy robily.

Indra..mmm..ale pyszne witaminki

sloneczkote tesciowe to maja pomysly

Manieczka ja uwielbiam sledzie w pomidorach,jeszcze takie z de..mmm..najlepszejszy sos maja..

ja obudzilam sie dzis po 5 i obudzilam tz..prosilam by nie spal razem ze mna..stwierdzil jednak,ze to juz za duzo od niego wymagam.. zebralam sie z rana i pojechalam na ta policje z zeznaniami..przystojny policjant ale nie zadowolil mnie..Pani Estero,kiepsko to wyglada

Wracajac podjechalam do biedry na zakupki .slodkosci do szpitala i musialam zapasy tz zrobic..fajny chlop z niego,zrobil by sobie sam zakupy ale niestety jeszcze nie potrafi kalkulowac cen..
mam dylemat z moja szkola..kurde..nie wiem czy jechac..musialabym ale sie boje,ze jak sie zacznie..niby bym miala blizej do szpitala niz od siebie..dam rade od 8/15? hmm..jak myslicie?
cięzka sprawa- ja pare misiecy juz w domu siedze wiec nie mam wyczucia ile ciezarny organizm zniesie "w normalnym" swiecie.

na allegro kupowalam. ale az dziwnie ze nie wiedzialy, aaa i w sklepie takim ze stanikami kiedys bralam, taki nieduzy, nie z firmowkami. moze w pasmanteri jeszcze zobacz.

Stary 2014-10-10, 11:46   #4873
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
W państwowej służbie zdrowia nie ma czegoś takiego jak cesarka na życzenie, jak masz wskazanie, to ci zrobią i nic lekarzowi nie płacisz. To, czy to wskazanie jest prawdziwe czy opłacone, to już inny temat. Natomiast jak umówisz się ze swoim lekarzem, że on ci załatwi tą cesarkę i zrobi w swoim szpitalu i bierze za to pieniądze, to jest to zwykła łapówka.
U mnie w szpitalu jest tak, a zapewne podobnie w całej Polsce, że NFZ płaci szpitalowi za poród za sztukę, że się tak wyrażę, bez względu na to, jak został przeprowadzony. Kwota jest jedna i ta sama.

Dokladnie u nas w prywatnej klinice cesarka ok. 7 tys zl. i wtedy normalnie jest w cenniku i rachunek sie dostanie.
Stary 2014-10-10, 11:50   #4874
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Czesc

Ja o tej porze dopiero bo byłam na pogrzebie i na stypie,po drodze jeszcze zakupy zrobilam.
Dzisiaj maja przywieźć plytki

Ale piękna pogoda oby jak najdłużej.......
Lece was poczytac

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 11:50   #4875
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Esti hm...zalezy jak sie czujesz wez w razie co torbe
Kostka aaaa ubije Cie mniam
Za mna chodzil ten zestaw juz dluuugo

Esti - nie wiem jak sie czujesz na silach, ja sie w sumie nie oszczedzam chociaz sil mam malo, ale dzisiaj jade na intergacje z pracy 100 km od domu i naprawde licze na to co powiedzial mi lekarz, ze do 1.11 nie urodze
Ale juz zapowiedzialam tzetowi ze po 20.10 wznawiamy intensywne dzialania w lozku

Wogole naszla mnie dzisiaj z rana mysl....jak to bedzie z naszym zyciem intymnym w jednej sypialni z maluchem....
Stary 2014-10-10, 11:50   #4876
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, szpital dostaje za każdy poród tą samą kasę, niezależnie jaką drogą się odbył, jakie środki zużyli do tego...więc wiadomo, że zależy im, by jak najmniej zużyć wszystkiego...
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 11:52   #4877
Zanet84
Zakorzenienie

a oto co moje dziecko przed chwilą wyprawiało z moim brzuchem często się wypina, ale zawsze widzę to z góry...dziś postanowiłam zrobić sobie fotkę z boku i myślałam, że padnę jak to zobaczyłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20141010080.jpg (44,7 KB, 58 załadowań)
Stary 2014-10-10, 11:56   #4878
Zanet84
Zakorzenienie

czy u Was też jest plaga dużych czarnych much ? co za paskudztwo...
obecnie jeszcze suszarka z praniem stoi w pokoiku małej, wczoraj wieszam, a tu na oknie siedzą 4 takie mendy....wygoniłam je, a za chwilę patrzę a na murku za oknem chyba z 10....wygrzewało się w słońcu
no i teraz zamknięte mam tam okno bo ich tyle, że masakra...
Stary 2014-10-10, 11:59   #4879
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
dobre nie pomyślałam o tym :P
Moja kolezanka w ten sposob sobie uratowala sukienke,, ktora odbarwila sie pod pachami od dezodorantu
Cytat:
Nie zgadzam, się, choć częsciowo rozumiem motywację kobiet.

Pieniądze, które płacisz lekarzowi za to "miłosierdzie" i szacunek on bierze dla siebie, tylko i wyłącznie, a wykonuje prace, za którą ma przecież płacone, te pieniadze, 1500zł nie pokryją kosztów cc tylko lekarz pojedzie za nie na wakacje, te koszty pokryje szpital czyli my.
Co innego z trenerem personalnym, któremu płacisz, który może wystawić ci rachunek, który a w profil swojej działalnosci wpisane indywidualne zajęcia z klientami. To tak jakby nauczyciel wuefu brał pensję w szkole, a ty byś mu jeszcze dawała pieniądze za to, że był tak życzliwy, że twojemu dziecku dał lepszą lepszą piłkę, był miły i udzielał wskazówek.
Dla mnie to też okropne, że nie można zdecydować o swoim ciele i wiele rzeczy robi się pod stołem, przeciez nie tylko ginekologom ludzie płacą za "wyrozumiałość", tylko na to jest paragraf i można isć do więzienia.
Kurde, ale ja sie Toba zgadzam!!! Po calosci!!!

Cytat:
Napisane przez mgds Pokaż wiadomość

Myślałam, że takie myśli nachodzą tylko pierworódki... A jednak przy drugim dziecku też występują
Tez tak myslalam! I co? I pstro, jak zwykle
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 11:59   #4880
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez Monian Pokaż wiadomość
Futbolowa śliczny kącik
Cytat:
Napisane przez Kiara_kier;48469601[B
Futbolowa[/B] - uroczy kącik
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Futbolowa super kącik dla maluszka
Cytat:
Napisane przez esti87 Pokaż wiadomość
Futbolowa sliczne misie
Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Futbolowa piekny kacik
Dzięki, dziewczyny
Cytat:
Napisane przez mgds Pokaż wiadomość
Co do progenii- brak mi słów, co to ludzi obchodzi jak ktoś wygląda...a jeśli obchodzi, to mogliby chociaż hamować się z tymi komentarzami, urody często się już nie zmieni... ehhh tylko nerwy mnie biorą jak ludzie są tak bezmyślni i słowami krzywdzą innych...
Mmm przytulne łóżeczko, sama bym się w takim położyła
Również tego nie rozumiem. Jeszcze okej - jakaś młodzież, rówieśnicy - ci to potrafią być okrutni i bezmyślni. Ale te teksty o ukręcaniu łba rzuciła mi taka wyfiokowana paniusia po czterdziestce - miałam wtedy -naście lat i bardzo brałam coś takiego do siebie.

Cytat:
Futbolowa, co do progenii przyznam ze pierwszy raz spotykam sie z tym okresleniem dlatego musialam w google wpisac by zobaczyc co to. W moim otoczeniu przewinelo sie kilka osob z tym i nigdy jakos specjalnie nie zwracalam na to uwagi, nie przeszkadzalo mi, wrecz myslalam ze taka uroda ja zupelnie nie rozumiem jak mozna ludzi szykanowac, krzywdzic i wysmiewac sie.... Co za chamstwo...
Nie mysl o tym na zapas... Ale masz racje w razie gdyby mala to odziedziczyla trzeba ja chowac jakby bylo to cos normalnego, nie robic ztego problemow, na pewno bedzie silna dziewczyna jak jej mama (na taka mi wygladasz ) i sobie poradzi
Ale nie ma co na zapas sie zamartwiac
Bo to jest tak, że jak się kogoś takiego zna, to nie zwraca się na to uwagi. Koleżanka ze studiów raz wpadła przy mnie w popłoch, bo w kilka osób rozmawialiśmy o meczu reprezentacji, ktoś zacytował jakiś żart Jacka Gmocha [ta sama wada] i ona po prostu rzuciła: 'a to jest ten co ma...' i tu się zacięła, spojrzawszy na mnie. No to zaczęłam się śmiać i mówię, żeby się wyluzowała i że wszyscy wiemy, że ma to, co ja Wiadomo, że jest to cecha charakterystyczna i być może ktoś w rozmowie na mój temat mówi: 'aaa to ta, co ma wysuniętą szczękę', tak jak ja o kimś powiem: 'to ta, co ma rudą trwałą', ale nie boli mnie coś takiego. Po prostu trzeba nauczyć się z tym żyć, tylko dobrze by było, żeby obcy nie czuli się w obowiązku publicznie wyrażać zdania na ten temat, bo chyba nie zdają sobie sprawy, jak to na człowieka wpływa...

Cytat:
Napisane przez benetta Pokaż wiadomość
Ludzie są głupi i okrutni przykro że od ojca słyszałaś złe rzeczy. przepraszam że to mówie, nie chce Cie urazić- ale nie dorósł chyba do roli ojca..
jeśli wada nie byłaby zbyt duża da się to mniej inwazyjnie "zamaskować" w dzieciństwie - więc z Zosią szybko idź do dobrego ortodonty i bądzcie pod stałą opieką. jeśli już w niemowlęctwie zauważysz zbyt duże wysunięcie -już wtedy się zgłoś - wtedy koryguje się nawet chwyt butelki czy cyca przy karmieniu żeby pobudzić odpowiednie mięśnie i nieco cofnąć ten efekt. nawet jeśli to nie wyeliminuje problemu to chociaż troche zmniejszy zakres operacji- jeśli by w przyszłości taką chciała zrobić
Dzięki Ze mną zaczęli chodzić do ortodonty, gdy miałam jakieś 7-8 lat i było już za późno choćby na zmniejszenie wady. Pocieszam się tym, że w porównaniu do innych wadę mam niedużą, a do tego nie mam żadnych problemów z wymową. Jedynie chciałabym kiedyś zobaczyć, jak to jest normalnie gryźć albo oddychać nocą przez nos. Przez tę gębę wiecznie na gardło choruję, bo całą noc wysuszam sobie gardło

Co do ojca - głupi był i pewnie nie rozumiał, jak może mnie to boleć. To samo brat, który jechał po mnie całe życie z tego powodu. Powinien się cieszyć, że tylko mnie przypadło to dziadostwo w udziale, bo pewnie nie byłby już takim donżuanem Chociaż facetom z taką wadą jest łatwiej - dodaje toto jakiejś męskości i jest luz. Jak zwykle, najbardziej przewalone mają kobiety

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
Czy wam tez jest tak duszno dzisiaj? No prawie mokra jestem a nic konkretnego nie zrobilam, placze sie od kuchni do pokoju i tak ciagle. Tu slonce mi przeszkadza,tu tez....ehhhh p
Mam to samo, jakiś dziwny klimat dzisiaj...

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Ratujcie najadlam sie do bolu klusek slaskich z sosem pieczarkowym i buraczki pekne chyba...
Ach, zazdro! Podzielić się było trzeba

Aha, mogę się pochwalić, że moja interwencja w sprawie pani listonosz przyniosła skutek. Przyszła przeprosić i wyjaśnić sytuację, nareszcie nie muszę bać się, że będę zapierniczać za poleconymi jak głupia
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 12:02   #4881
Aleaa_
Wtajemniczenie

Witam sie

Oj wczorajszy egzamin za mna, wyniki 28 listopada wiec troche poczekam. Kanalowka zeba za 2 tyg.
Dzis bylam u gina i na ktg, maly tak szalal ze tetno skakalo, jeden skurcz 64% sie zapisal w ciagu 15 min. Za to po badaniu gin srednio, szyjka zgladzona i ujscie na 1 palec. Wiec lezenia ciag dalszy.
Pozytywy wczorajszego dnia takie, ze lozeczko juz stoi zlozone, posciel i reszte dolozymy po 1 listopada jak bratowa przywiezie.
To tak w skrocie tyle u mnie, a teraz ide odniesc sie do Was

Aleaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 12:09   #4882
eclariss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aleaa_ Pokaż wiadomość
Witam sie

Oj wczorajszy egzamin za mna, wyniki 28 listopada wiec troche poczekam. Kanalowka zeba za 2 tyg.
Dzis bylam u gina i na ktg, maly tak szalal ze tetno skakalo, jeden skurcz 64% sie zapisal w ciagu 15 min. Za to po badaniu gin srednio, szyjka zgladzona i ujscie na 1 palec. Wiec lezenia ciag dalszy.
Pozytywy wczorajszego dnia takie, ze lozeczko juz stoi zlozone, posciel i reszte dolozymy po 1 listopada jak bratowa przywiezie.

koleżanko w podpisie masz 32 tydzień a tu już widzę że ci się 36 zacznie jak weszłam w linka aaa to wytrzymasz a potem będziesz szybko rodzić
Stary 2014-10-10, 12:10   #4883
Aleaa_
Wtajemniczenie

Futbolowa sliczny kacik

Indra rozwalilas mnie, ale ja czesto tez mialam watpliwosci w ktora "dziurke" mialam zastosowac
Zanet, u mnie nie dosc ze much pelno to pelno.... komarow! W nocy tak mnie pogryzly, ze gorzej wygladam niz latem...
A maluch niezle dokazuje

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez eclariss Pokaż wiadomość
koleżanko w podpisie masz 32 tydzień a tu już widzę że ci się 36 zacznie jak weszłam w linka aaa to wytrzymasz a potem będziesz szybko rodzić
Dzis 34t0d
A podpisu nie mam jak zmienic, bo wiecznie na tel siedze
Zmotywowalas mnie zeby kompa uruchomic na chwile hahah

Edytowane przez Aleaa_
Czas edycji: 2014-10-10 o 12:12
Aleaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 12:12   #4884
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Olya i jak tam czop nadal odchodzi?

Szybkawolna wspolczuje sraczki idź do lekarza

Zanet brzuchowe gorki SA najlepsze

Alea oszczedzaj sie

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 12:15   #4885
Zanet84
Zakorzenienie

Aleaa jeszcze troszke wytrwaj, byle do 37 tc

U mnie jeden komar latal w nocy, ale o dziwo mnie jakos omija
A takimi muchami sie brzydze, bo od razu mam wizje ze najpierw siadaja na jakiejs kupie, a potem z mojego domu hotel sobie robia
Stary 2014-10-10, 12:15   #4886
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
a oto co moje dziecko przed chwilą wyprawiało z moim brzuchem często się wypina, ale zawsze widzę to z góry...dziś postanowiłam zrobić sobie fotkę z boku i myślałam, że padnę jak to zobaczyłam
Zanet ładna dupcia dzieciaszka heheh

Cytat:
Witam sie

napięty grafik!
a robila CI zdjecie? czy jak z ta kanałowka?
bo ja mam jedna osemke do zrobienia tak, niestety inaczej się nie da i mam zalozony na nia opatrunek, zrobimy po porodzie, bo teraz nie ma jak zdjęcia zrobić.

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 12:16   #4887
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Wypłata przyszła to siedzę i wydaję Zamówiłam koszulę do porodu. Puściłam drugie zamówienie z gemini. I jeszcze bym coś kupiła chętnie zamiast zabrać się za jakąś robotę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 12:16   #4888
esti87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Za mna chodzil ten zestaw juz dluuugo

Esti - nie wiem jak sie czujesz na silach, ja sie w sumie nie oszczedzam chociaz sil mam malo, ale dzisiaj jade na intergacje z pracy 100 km od domu i naprawde licze na to co powiedzial mi lekarz, ze do 1.11 nie urodze
Ale juz zapowiedzialam tzetowi ze po 20.10 wznawiamy intensywne dzialania w lozku

Wogole naszla mnie dzisiaj z rana mysl....jak to bedzie z naszym zyciem intymnym w jednej sypialni z maluchem....
Kostka az 100 km..?nio nie,ja nie bd gorsza,tez pojade..wieczorem uprzedze malego,ze jutro jeszcze mama bedzie zajeta ale potem bd do jego dyspozycji

Cytat:
mam tak samo..kocie grzbiety czy cus

Cytat:
Witam sie

Aleaa czyli ogolnie dobre wiadomosci..ja slyszalam,ze mozna z 3 cm chodzic nawet 2 tygodnie..bedzie ok..wazne,ze oboje macie sie dobrze

Robie dzis krupnik dla tzta..a mnie naszlo na frytki..duzo frytek z gora ketchupu i smazony ser..uwielbiam..
Stary 2014-10-10, 12:18   #4889
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Wypłata przyszła to siedzę i wydaję Zamówiłam koszulę do porodu. Puściłam drugie zamówienie z gemini. I jeszcze bym coś kupiła chętnie zamiast zabrać się za jakąś robotę
Chetnie Cie odciagne od roboty przydaloby mi sie kilka rzeczy
Stary 2014-10-10, 12:19   #4890
sloneczko_1201
Zadomowienie

Kurcze Kostka te kluski jeszcze z sosem pieczarkowym i buraczki pycha
U mnie dzisiaj zupka krupnik będę musiała się zadowolić tym co mam ...

Muszę ogarnąć włosy, bo dzisiaj jadę na ślub koleżanki i nie chce żeby ludzie w kościele się mnie przestraszyli
Jeszcze dzisiaj teściowej składają tą rękę pod narkozą a ona serce ma słabe i już się denerwuje, do tego siostra Tż stwierdziła, że się z mężem rozchodzi normalnie urodzę przez tą rodzinkę wcześniej niż myślę.

Za to wracając ze ślubu wstąpie do sklepu po krówki
Lola ta wagą się nie martw, bo ja idę prawie równo z
tobą, a dosyć, że czym nie jem to szybciej rośnie, więc już nie wiem od czego to zależy. Będzie dieta później jak nic, co zrobić.

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości