Żony 2015 część 10! - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-03-25, 20:08   #4891
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2015 część 10!

1490472464966.jpg tak wyglądał talerz
Stary 2017-03-25, 20:20   #4892
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
W ogóle byłam dziś z moją bransoletką Lilou z tą nieruszającą się pętelką. Weszłam, streściłam babce w czym rzecz... spojrzała dziwnie, wzięła bransoletkę do ręki, szarpnęła mocno i po sekundzie bransoletka była gotowa poweidziałam tylko: AHA i wyszłam

Ja też
nie podziekowałas?? no trzeba Ciebie wychowac

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

ej odnosnie H&M - mam zablokowane na koncie 2krotne płacenie - raz pokazał sie blad techniczny. a kasa jednak poszła...
posprawdzajcie sobie!
od razu polecialam na strone H&M i faktycznie mam zrobione dwa zamowienia. co lepsze jedno juz wyslane i mam sledzenie z dpd wiec faktycznie musieli za te pieniazki paczke wyslac

mozna anulowac zamowienie? bo to drugie jest w realizacji i bez sensu zeby przysylali... ale nie widze takiej opcji :/

Edytowane przez sQuaara
Czas edycji: 2017-03-25 o 20:21
sQuaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 20:21   #4893
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Nie no, dziekuje i do widzenia powiedzialam, tylko tematu samej bransoletki nie poruszylam wiecej z tego szoku.

W sumie nie wiem czy nie powinnam byla zapłacić za taka usluge

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 20:22   #4894
Talullah
Wtajemniczenie

Cześć Wam jeszcze raz - chyba trzeci
Już wyjaśniam - tak jak już ktoś wcześniej pisał lubię Was podczytywać od czasu przygotowań do ślubu, ale za Wami nie nadążam. Bardzo dużo pracuję, pracowałam prawie do końca ciąży, teraz też jestem w pracy do rana ale mam chwilkę spokoju więc się odzywam No a jak już jestem w domu to Synek i Mąż pochłaniają mi czas. Zresztą zerkam do Was co kilka dni i co bym się chciała odezwać to już temat nieaktualny.

Nie bijcie

Kelpie - tak, my się już znamy z wątku o kosmetykach ziaji

W ogóle przez was poczyniłam zakupy i zbankrutowałam - kupiłam zestaw do hybryd

A przez Ciebie Pysiu torebkę tousa i tomsy!
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 20:23   #4895
lipstick89
Jedyna oryginalna Lips :)

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Już wyjaśniam - tak jak już ktoś wcześniej pisał lubię Was podczytywać od czasu przygotowań do ślubu, ale za Wami nie nadążam. Bardzo dużo pracuję, pracowałam prawie do końca ciąży, teraz też jestem w pracy do rana ale mam chwilkę spokoju więc się odzywam No a jak już jestem w domu to Synek i Mąż pochłaniają mi czas. Zresztą zerkam do Was co kilka dni i co bym się chciała odezwać to już temat nieaktualny.

Nie bijcie

powinnyśmy gdzieś umieścić hasło "podczytywanie tego wątku grozi bankructwem! wchodzisz na własną odpowiedzialność"

2018
20/52
lipstick89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 20:27   #4896
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
powinnyśmy gdzieś umieścić hasło "podczytywanie tego wątku grozi bankructwem! wchodzisz na własną odpowiedzialność"
Jakby to powiedzieć - to chyba nie mogę Was więcej czytać bo mam jeszcze nieskończoną kuchnię i brak szafki na buty w przedpokoju i szafki w łazience

Na szczęście ciuchy w chwili obecnej mnie nie kręcą bo powoooli chudnę więc nie inwestuję
Stary 2017-03-25, 20:29   #4897
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-03-25, 20:45   #4898
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez zmotywowanaja Pokaż wiadomość
Mam ten zestaw i nigdy więcej! Ciężkie strasznie i jeden mi pękł po zmywaniu ręcznym. Ostatnio otwierałam mleczko kokosowe wbijając noża w puszkę i talerz, który leżał obok pękł :/
ale jak to?? Ja mam te talerze prawie 3lata. Od niespełna roku myte w zmywarce, przetrwaly chyba już wszytko oprócz tego że na ciemnych widać ryski to w zasadzie są w stanie idealnym!! Nawet czasami na nich coś kroję jak nie chce brudzić deski do krojenia

Cytat:
W ogóle byłam dziś z moją bransoletką Lilou z tą nieruszającą się pętelką. Weszłam, streściłam babce w czym rzecz... spojrzała dziwnie, wzięła bransoletkę do ręki, szarpnęła mocno i po sekundzie bransoletka była gotowa poweidziałam tylko: AHA i wyszłam

Ja też
Haha

Cytat:

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

ej odnosnie H&M - mam zablokowane na koncie 2krotne płacenie - raz pokazał sie blad techniczny. a kasa jednak poszła...
posprawdzajcie sobie!
od razu polecialam na strone H&M i faktycznie mam zrobione dwa zamowienia. co lepsze jedno juz wyslane i mam sledzenie z dpd wiec faktycznie musieli za te pieniazki paczke wyslac

mozna anulowac zamowienie? bo to drugie jest w realizacji i bez sensu zeby przysylali... ale nie widze takiej opcji :/
Odnośnie anulacji możesz do nich zadzwonic. Jak się będzie dało to anuluja, a jak nie to nie odbieraj paczki i zwrócą kasę do 14 dni

Ja ostatnio wyszłam na blondynkę. Przychodzę do pracy no nie da się włączyć naszego pracowniczego crma. Patrze...inne stronki działają. Dzwonie na wsparcie it. Czekam 20min jak koleś oddzwoni. Gość mówi wbij swój pin, no to wbijam. Dalej nic. On się pyta jaka mam końcówkę swojego id. No 15. A w czytniku byla 13tka kolegi no także tego xD

Tz był dziś na meczu pilki nożnej. Po meczu (kolo 17) informuje mnie ze idzie z dwoma kolegami do nas napić się piwka. Wróciłam 15min temu i co?? Trzech naj****ych chłopów zracych pizze bez talerzykow, siedzących na naszym jasnym szarym narożniku jak uwala ten narożnik to jutro uduszę Tzta gołymi rękami, obiecuję!!!! Faceci.....
.

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:

Nie bijcie

Jaka torebkę i jakie tomsy? przeze mnie kupiłaś a ja wciąż ani tego ani tego

Oddycham, oddycham, oddycham....poszłam do sypialni. Przyszedł Tz: "co tam Kuleczko Żoneczko moja kochana?" pytam ile wypił. Uśmiechnięty powiedział że nie dużo i na chwiejnych nogach odszedł do swoich kumpli

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Umieścimy to może w pierwszym poście co?? czy mi się wydaje czy nasz zakupoholizm wyjątkowo się nasilił w tym wątku?

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 20:47   #4899
gr8ania
Moderator

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

Oddycham, oddycham, oddycham....poszłam do sypialni. Przyszedł Tz: "co tam Kuleczko Żoneczko moja kochana?" pytam ile wypił. Uśmiechnięty powiedział że nie dużo i na chwiejnych nogach odszedł do swoich kumpli [COLOR="Silver"]
"Uśmiechnięty powiedział że nie dużo, ale zamierza to zmienić i na chwiejnych nogach odszedł do swoich kumpli"
Stary 2017-03-25, 20:56   #4900
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:

Jaka torebkę i jakie tomsy? przeze mnie kupiłaś a ja wciąż ani tego ani tego

Oddycham, oddycham, oddycham....poszłam do sypialni. Przyszedł Tz: "co tam Kuleczko Żoneczko moja kochana?" pytam ile wypił. Uśmiechnięty powiedział że nie dużo i na chwiejnych nogach odszedł do swoich kumpli

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Umieścimy to może w pierwszym poście co?? czy mi się wydaje czy nasz zakupoholizm wyjątkowo się nasilił w tym wątku?
Poszłam obejrzeć tą ażurową z wymiennymi wkładami ale w oko wpadła mi ta kolorowa i stwierdziłam że na wiosnę i lato się przyda Bo ubieram się dość monotonnie - czytaj - kocham szary

https://touspolska.pl/torebka-tous-k...-223-595800139

Aaa pani mi powiedziała że ta kolorowa seria ma być w ogóle wycofywana z Polski więc tym bardziej tamtą odsunełam w czasie - byłam w SCC.

Ażurowa bardzo nie podoba się mojemu Mężowi, uważa że tous zgapił od o'baga te wymienne wkłady

Tomsy szare takie bardziej "trampkowate" nie te klasyczne, widzę że im już zeszły bo nie ma ich na stronie.

Wg ich rozmiarówki zamówiłam 37,5 - zwykle mam 37 i na gołą stopę sa takie ok/nieco luźne, na bawełnianą stópkę będą dobre.

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
"Uśmiechnięty powiedział że nie dużo, ale zamierza to zmienić i na chwiejnych nogach odszedł do swoich kumpli"
Dobre

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2017-03-25 o 20:59
Stary 2017-03-25, 21:05   #4901
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Poszłam obejrzeć tą ażurową z wymiennymi wkładami ale w oko wpadła mi ta kolorowa i stwierdziłam że na wiosnę i lato się przyda Bo ubieram się dość monotonnie - czytaj - kocham szary

https://touspolska.pl/torebka-tous-k...-223-595800139

Aaa pani mi powiedziała że ta kolorowa seria ma być w ogóle wycofywana z Polski więc tym bardziej tamtą odsunełam w czasie - byłam w SCC.

Ażurowa bardzo nie podoba się mojemu Mężowi, uważa że tous zgapił od o'baga te wymienne wkłady

Tomsy szare takie bardziej "trampkowate" nie te klasyczne, widzę że im już zeszły bo nie ma ich na stronie.

Wg ich rozmiarówki zamówiłam 37,5 - zwykle mam 37 i na gołą stopę sa takie ok/nieco luźne, na bawełnianą stópkę będą dobre.

Dobre

Nie w moim stylu ta torebka, ale w sumie fajna choć cena zaporowa Twój mąż to jest dobry, hahaha. Zgapili od Obaga, hahaha... w ogóle szacun ze wiedział co to Obag, a po drugie wkłady do torebek juz zaczęły istnieć wraz z pojawieniem się w Zarze shopperow przynajmniej ja kojarzę wtedy ze pojawiły się pierwsze wkłady. A Obaga wtedy chyba jeszcze nie było, a na pewno nie w Polsce ale nie będę się spierać, nie wiem

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-25, 21:06   #4902
zmotywowanaja
Zakorzenienie

Cytat:
ale jak to?? Ja mam te talerze prawie 3lata. Od niespełna roku myte w zmywarce, przetrwaly chyba już wszytko oprócz tego że na ciemnych widać ryski to w zasadzie są w stanie idealnym!! Nawet czasami na nich coś kroję jak nie chce brudzić deski do krojenia
My je mamy od ślubu, czyli połowę krócej i ja zmywamdo nowego mieszkania ich nie biorę, boję się o zmywarkę

Edytowane przez zmotywowanaja
Czas edycji: 2017-03-25 o 21:08
zmotywowanaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 21:12   #4903
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie w moim stylu ta torebka, ale w sumie fajna choć cena zaporowa Twój mąż to jest dobry, hahaha. Zgapili od Obaga, hahaha... w ogóle szacun ze wiedział co to Obag, a po drugie wkłady do torebek juz zaczęły istnieć wraz z pojawieniem się w Zarze shopperow przynajmniej ja kojarzę wtedy ze pojawiły się pierwsze wkłady. A Obaga wtedy chyba jeszcze nie było, a na pewno nie w Polsce ale nie będę się spierać, nie wiem

Wychodzi podobnie co ażurowa I tak teraz jest tańsza, wcześniej była za ponad 1300.
Mój mąż jest wyedukowany, ostatnio stwierdził że na wiosnę futerka do obaga są przecenione to mogę sobie już kupić na przyszłą zimę

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
My je mamy od ślubu, czyli połowę krócej i ja zmywamdo nowego mieszkania ich nie biorę, boję się o zmywarkę
Ja też mam te zestawy z ikei, szary i czarny i nic mi się z nimi nie dzieje, użytkowane często, myte tylko w zmywarce i często lądują w mikrofali
Stary 2017-03-25, 22:01   #4904
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

No to widocznie miałaś pecha

Cytat:
Wychodzi podobnie co ażurowa I tak teraz jest tańsza, wcześniej była za ponad 1300.
Mój mąż jest wyedukowany, ostatnio stwierdził że na wiosnę futerka do obaga są przecenione to mogę sobie już kupić na przyszłą zimę

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Ja też mam te zestawy z ikei, szary i czarny i nic mi się z nimi nie dzieje, użytkowane często, myte tylko w zmywarce i często lądują w mikrofali

Zazdro w takim razie męża mój w ogóle nie ogarnia ze torebka może tyle kosztować

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Do 8rano promka na home&you druga rzecz za 10zł ja właśnie buszuje :P

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2017-03-25, 22:35   #4905
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
tyje jak glupia bylam u lekarza i olała temat... zla jestem, bo bylo opoznienie 50 minut i jeszcze nie zajęto sie poważnie moim problemem. A ja sie czuje coraz gorzej ze soba
Wspolczuje. Najbardziej tego, ze lekarka sie nie przejela. Moze faktycznie sprobuj z dietetykiem. Tylko zeby byl jakis ogarniety. :/

Cytat:
A to nasz misz masz zastawowy. Niektorych talerzy mamy na cztery osoby, innych na szesc, jeden na dwanascie... dlatego chcialabym jeszcze jeden spojny na 18 osob
Wszystkie super. Tez mam w domu male talerzyki z sowkami, tylko zupelnie inna grafika.
Stary 2017-03-25, 22:56   #4906
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Z ciekawosci - czemu chcecie kwadratowe talerze? Tylko kwestia wygladu czy cos innego? Moj TZ nie cierpi kwadratowych, bo mial w domu rodzinnym i sie nie miescily do mikrofalowki.
Kwestia wyglądu. Jakbyś weszła do naszego mieszkania, to poczułabyś się jak w kwadratowym świecie To co się dało zrobić na kwadratowo to mamy na kwadratowo - kwadratowe półki, kwadratowe żyrandole, zakończone kwadratami karnisze, kwadratowe szyby w drzwiach, kwadratowa umywalka, kwadratowy zlew... Jeszcze parę rzeczy pewnie by się znalazło Jakoś oboje lubimy bardziej kanciate rzeczy niż obłe
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;72235986]Moja mama ma bardzo fajne kwadratowe, właśnie chyba z Ambition.[/QUOTE]
To może nie ma ich teraz na aukcjach, bo no większość jest wycudowana (dodatkowe żłobienia, nietypowe kąty itp.), a jeden taki zwykły typ ma w sobie pewną wadę praktyczną, szczególnie uwidaczniającą się w głębokich talerzach napełnionych zupą
Cytat:
Teraz wrzuce Wam cos innego... ja i moja ukochana spódnica. Tyle sie nie dopinam taka zmiana od stycznia
Jeśli w styczniu się dopinałaś to faktycznie różnica... Ale bez tej spódniczki bym tak nie stwierdziła, ciągle po Tobie tych dodatkowych kg nie widać - takie pocieszenie z mojej strony? Nie wiem, czy udane
Kciuki za znalezienie wkrótce odpowiedniego lekarza i przyczyny tycia
Cytat:
Sprzedawcy powinni nam (a raczej wam, bo ja się nie bardzo w tym temacie udzielałam) odpalić jakąś prowizję za przyciąganie klientów
Stary 2017-03-25, 23:08   #4907
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

A, dziekuje za przepisy. Moze dzis zrobimy na kolacje. Tylko musze zobaczyc, jakie przyprawy sa w tej przyprawie gyros, bo tu takiej nie ma.
Stary 2017-03-25, 23:17   #4908
aga99792
Zakorzenienie

Witam.

Nadrobilam Was. Nie wiem ile mnie nie bylo ale raczej nikt nie tesknil:p

Viv mi tez ogolnie nie wydaje sie duzo ze przytylas, wygladasz ok no ale jak tyle od stycznia to faktycznie cos nie tak.
Mowilas chyba kiedys ze masz hashi dobrze pamietam? Z pewnoscia nie na kazda osobe dziala tak samo ale kolezanka z hasi niestety ma bardzo restrykcyjna diete i cwiczy. Jest chudsza niz byla .

Tz juz spi a mi jakos sie nie chce i ogladam takie glupoty jak twoja twarz brzmi znajomo a teraz powtorka taniec z gwiazdami 😂 nie mam co ogladac innego ciekawego w tv. (podstawowe kanaly tylko, kablowka w innym pokoju) i tak sacze piwko bo Tz swoje juz dawno wypil..

Aa jutro zmiana czasu... Ciekawe do ktorej bede spac 😁

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Kwestia wyglądu. Jakbyś weszła do naszego mieszkania, to poczułabyś się jak w kwadratowym świecie To co się dało zrobić na kwadratowo to mamy na kwadratowo - kwadratowe półki, kwadratowe żyrandole, zakończone kwadratami karnisze, kwadratowe szyby w drzwiach, kwadratowa umywalka, kwadratowy zlew... Jeszcze parę rzeczy pewnie by się znalazło Jakoś oboje lubimy bardziej kanciate rzeczy niż obłe

To może nie ma ich teraz na aukcjach, bo no większość jest wycudowana (dodatkowe żłobienia, nietypowe kąty itp.), a jeden taki zwykły typ ma w sobie pewną wadę praktyczną, szczególnie uwidaczniającą się w głębokich talerzach napełnionych zupą

Jeśli w styczniu się dopinałaś to faktycznie różnica... Ale bez tej spódniczki bym tak nie stwierdziła, ciągle po Tobie tych dodatkowych kg nie widać - takie pocieszenie z mojej strony? Nie wiem, czy udane
Kciuki za znalezienie wkrótce odpowiedniego lekarza i przyczyny tycia

Sprzedawcy powinni nam (a raczej wam, bo ja się nie bardzo w tym temacie udzielałam) odpalić jakąś prowizję za przyciąganie klientów
Co do gyrosa to ja daje:

Kapista pekinska, ogorek konserwowy, kukurydza z puszki, cebula, papryka swieza no i oczywscie kawalki z kurczaka w gyrosie na wierzchu majonez i ketchup i przykryam cie ka warstwa kapusty pekinskiej do dekoracji

Viva
A Ty cos pieczesz dzis?

A ja z Tz bylismy dzis w pracy na nagraniu turnieju siatkowki. Jeeeeju jak ja bym chciala wrocic do gry Kocham siatke 😍😍😍 az mi sie lezka zakrecila, serio
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-25, 23:19   #4909
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Viva
A Ty cos pieczesz dzis?
Nie...?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-25, 23:51   #4910
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Nie...?
Aha. A tak pytam bo zawsze mowilas ze w nocy pieczesz i tak myslalam ze dzis alurat bo jeszcze tez jestes na wizazu
Stary 2017-03-26, 00:26   #4911
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Żony 2015 część 10!

A ja siedzę na home&you i myśle co kliknąć po ostrej selekcji mam koszyk za 500zł (w tym 2xposciel, 2xprzescieradlo, 2xposzewka na Jaśka, 2xpoduszka na krzesła barowe, 2xbieżnik, koszyczek na święconkę, 2xwypełnienie jaśków, komplet ścierek i figurkę żółtego zająca), wiec wydaje mi się ze nie dużo jak za tyle rzeczy , No ale nie mogę tyle kliknąć tzn mogę ale cały przyszły miesiąc nie będziemy jeść, o taki mam wybór! a tu jeszcze w kwietniu promka w Rossmannie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2017-03-26 o 00:28
Stary 2017-03-26, 00:44   #4912
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
A ja siedzę na home&you i myśle co kliknąć po ostrej selekcji mam koszyk za 500zł (w tym 2xposciel, 2xprzescieradlo, 2xposzewka na Jaśka, 2xpoduszka na krzesła barowe, 2xbieżnik, koszyczek na święconkę, 2xwypełnienie jaśków, komplet ścierek i figurkę żółtego zająca), wiec wydaje mi się ze nie dużo jak za tyle rzeczy , No ale nie mogę tyle kliknąć tzn mogę ale cały przyszły miesiąc nie będziemy jeść, o taki mam wybór! a tu jeszcze w kwietniu promka w Rossmannie
Wow. ! To juz w kwietniu w rossmanie? Kiedy dokladnie juz wiadomo? Wybaczcie ale nie sledze internetu.

A ja powiem ze karta kredytowa to złoooooo.

Jak nie mielismy to tyle nie wydawalismy co teraz bo wyplacalismy z banku. Ile mielismy w portfelu to tego sie trzymalismy. Wieksze zakupy zawsze planowalismy. A teraz, jak mamy karte to " aa co tam nie mamy w portfelu to mamy na karcie" zgubne to bardzo. Wolalam poprzednie rozwiazanie i mysle ze do tego wrocimy 😁
Stary 2017-03-26, 05:53   #4913
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Wow. ! To juz w kwietniu w rossmanie? Kiedy dokladnie juz wiadomo? Wybaczcie ale nie sledze internetu.

A ja powiem ze karta kredytowa to złoooooo.

Jak nie mielismy to tyle nie wydawalismy co teraz bo wyplacalismy z banku. Ile mielismy w portfelu to tego sie trzymalismy. Wieksze zakupy zawsze planowalismy. A teraz, jak mamy karte to " aa co tam nie mamy w portfelu to mamy na karcie" zgubne to bardzo. Wolalam poprzednie rozwiazanie i mysle ze do tego wrocimy 😁
Not korzystaliśmcie że zwykłej karty? To nie tyle kredytowa co zwykle by już u Was miała taki skutek... Czyli kasa przy na koncie a Wy się zadłuźacie?

Pysia przez Ciebie oglądam homeandyu!!

W ogóle na innym wątku dowiedziałam się że podobno teraz promka ma być na wszystko jednocześnie w Ross...
Stary 2017-03-26, 06:24   #4914
gr8ania
Moderator

Dzień dobry

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-03-26, 07:01   #4915
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Faktycznie smaczna ta salatka gyros. Zrobilismy sami mieszanke przypraw, a skladniki salatki wybralam tylko te, co lubie, czyli kurczak, cebula, ogorki konserwowe, kapusta pekinska, kukurydza, ketchup i majonez. Tylko chyba dalam troche za duzo ketchupu i majonezu. Mi i koledze smakowalo, moj TZ troche zjadl, ale krecil nosem, bo nie cierpi kukurydzy.
Stary 2017-03-26, 07:44   #4916
MagicGirls
Zakorzenienie

Dobry !

Cytat:
Not korzystaliśmcie że zwykłej karty? To nie tyle kredytowa co zwykle by już u Was miała taki skutek... Czyli kasa przy na koncie a Wy się zadłuźacie?

W ogóle na innym wątku dowiedziałam się że podobno teraz promka ma być na wszystko jednocześnie w Ross...
Ja swego czasu mialam konto z debetem i jak raz z niego ruszyłam to pozniej już bylo tylko gorzej.Moze o to Adze chodzi ?

Co do Roska oh nie, nie chce tak !
U Mnie i przy tych tygodniowych trudno sie dostać do kosmetykow a tak to już wgl armagedon bedzie.

Cytat:
Faktycznie smaczna ta salatka gyros. Zrobilismy sami mieszanke przypraw, a skladniki salatki wybralam tylko te, co lubie, czyli kurczak, cebula, ogorki konserwowe, kapusta pekinska, kukurydza, ketchup i majonez. Tylko chyba dalam troche za duzo ketchupu i majonezu. Mi i koledze smakowalo, moj TZ troche zjadl, ale krecil nosem, bo nie cierpi kukurydzy.
Nie mógł sobie odgarniac ?
Ja lubie kukurydzę ale niestety bez wzajemnosci i nie powinnam jej jesc.Dlatego zawsze staram sie sobie ją odgarniac od reszty składników .Da rade tak jesc

Stary 2017-03-26, 07:50   #4917
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Ja lubie kukurydzę ale niestety bez wzajemnosci i nie powinnam jej jesc.Dlatego zawsze staram sie sobie ją odgarniac od reszty składników .Da rade tak jesc
Hmm, nie bardzo. Dalam cala puszke kukurydzy, moja salatka to byla glownie kukurydza, ktora ja uwielbiam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-26, 07:52   #4918
asia1905
Zakorzenienie

Dzień dobry

My mamy kartę kredytową, bo był tańszy z nią kredyt, ale u nas to wygląda tak, że płacimy nią normalnie i zaraz splacamy, byle tylko zrobić limit i żeby była za darmo.
W ogóle jak tak czytam Was to ja chyba nie umiem szaleć na zakupach. Kiedyś jeszcze zakupy kosmetyczne sprawiały mi przyjemność, a teraz tylko dla syna. Nie potrafię jakoś tak zaszaleć, zawsze muszę przemyśleć, przekalkulowac. Trochę to straszne, ale mój mąż też tak ma. Jesteśmy bardzo typowymi ekonomistami z charakteru. Co nie oznacza, że jesteśmy skąpi.

asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-26, 08:01   #4919
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, nie bardzo. Dalam cala puszke kukurydzy, moja salatka to byla glownie kukurydza, ktora ja uwielbiam.
No ja tez daje całą puszkę bo oprocz Mnie i czasem mojej Mamy inni nie mają problemu i lubią

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

Cytat:
Napisane przez asia1905 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

My mamy kartę kredytową, bo był tańszy z nią kredyt, ale u nas to wygląda tak, że płacimy nią normalnie i zaraz splacamy, byle tylko zrobić limit i żeby była za darmo.
W ogóle jak tak czytam Was to ja chyba nie umiem szaleć na zakupach. Kiedyś jeszcze zakupy kosmetyczne sprawiały mi przyjemność, a teraz tylko dla syna. Nie potrafię jakoś tak zaszaleć, zawsze muszę przemyśleć, przekalkulowac. Trochę to straszne, ale mój mąż też tak ma. Jesteśmy bardzo typowymi ekonomistami z charakteru. Co nie oznacza, że jesteśmy skąpi.

Asia mozesz miec tak w ciąży.
Ja tak mialam ze malo rzeczy sobie kupowalam.Ciuchy to tylko dlatego ze nie mialam wyjścia. O wiele większą frajde mialam z zakupow dzieciowych.

Stary 2017-03-26, 08:08   #4920
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Dobry !

Ja swego czasu mialam konto z debetem i jak raz z niego ruszyłam to pozniej już bylo tylko gorzej.Moze o to Adze chodzi ?

Co do Roska oh nie, nie chce tak !
U Mnie i przy tych tygodniowych trudno sie dostać do kosmetykow a tak to już wgl armagedon bedzie.

Yy. No nie mamy karty kredytowej. Tylko normalna. I nie zadluzamy sie bo mamy oszczednosci. Na konto oszczednosciowe wplywa wyplata zasadnicza Tz i nasze dodatkowe co zarabiamy. A na zwykle konto moja wyplata na wydatki. Z tego koszystamy. Noo. Jeszcze na koncie mamy kase zeby nie bylo. Tylko chodzi mi o to ze wiecej wydajemy majac jednak te karte bankomatowa.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości