![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
Moj maluch kopie zdrowo, czuc jak sie reke przylozy, ale nie na tyle, zeby mnie tym obudzil. Na szczescie, bo lubie pospac.
Ja tez sie wzielam za porzadki, wyciagam rzeczy po corce, bo juz sie nie przydadza. Te najlepsze sprzedam, czesc maz wysle do rodziny bo maja dziewczynke mlodsza od mojej corki a te co sa za male i nie mam komu oddac, zaniose do charity shopu. Koniec magazynowania "bo moze kiedys bedzie corka". Wiecej niz dwojke dzieci, nie bedziemy mieli. |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, koncze dzis 19 tydzien, jutro zacznoe sie 20 i potem juz z gorki mam nadzieje
![]() ![]() Plan ma dzis to posprzatac, wystawic szafe na oddanie zeby miejsce na lozeczko bylo i zrobic paznokcie. Jest 10 a ja jeszcze w lozku ![]() Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
Mamy sierpniowe 2019
Witam się w ostatnim tygodniu 5 miesiąca (22 tydzień). Jeszcze tylko 16 tygodni do cc
![]() ![]() Piękna pogoda u mnie ![]() Jeden synek pod żeberkiem siedzi zadowolony i mnie kłuje. Jeszcze tylko 107 postów do kolejnej części! Piszcie co u Was ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4894 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie troche pospacerowalam bo wyszlam z corka na rower. Niby ladnie, ale wieje zimny wiatr. Robie drugie pranie a pozniej wezme sie za sprzatanie, chociaz mi sie nie chce, bo robie sie coraz wieksza i gimnastyka przy sprzataniu lazienki, srednio mi odpowiada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Fajnie,na mnie nasikala moja swinka morska
![]() ![]() Sent from my E5823 using Tapatalk
![]() |
#4896 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez bylam dzisiaj na spacerze z psem. Ciężko było mi wrócić. Wczoraj siostra posprzątała mi łazienkę a dzisiaj taras ![]() ![]() Cytat:
O kurde ![]() Odkryłam powód mojej „niemocy”. Dzieci są po prawej stronie (to już było widoczne na usg). Po lewej pusto. Dzięki czemu są od dołu aż po pierś, tak kawałek pod żebrami siedzi jeden. Jak myślicie, da się je jakoś przesunąć? Zawsze jak leżę na sofie przed tv to leżę na prawym boku. I teraz (głupie) pytanie: czy jak przerzucę się na sofę tż, będę leżeć jakiś czas na lewym boczku to przewędrują? Myślę, ze mega ulgą byłoby dla mnie gdyby jeden był po jednej a drugi po drugiej stronie ![]() Mirabelka, Wiedźminka: gdzie są Wasze? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
Ooo fajnie! Pogoda na spacerki super. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Jak spie całą noc na lewym to rano mam wypuklą lewa cześć brzucha jakby sie przesunely oba, wiec chyba twoja teoria jest prawdziwa ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4899 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mój syn tak wczoraj sie wiercil ,ze aż czułam i widzialam jak sie przewraca. Coraz częściej mocniej go czuje ![]() Ja dzis bylam na bazarze na zakupach i kupilam mojemu bodziaka z rysunkiem wózka i podpisem "moja bryka". Była jeszcze wersja z "wszystkie laski lecą na mój wózek" ale były same duże rozmiary. Ja sie już nie dopinam w zadne kurtki , została mi tylko taka materiałowa czerwona 🙈🙈🙈 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- U nas na bazarze nie ma tak małych ubranek, szkoda bo chciałabym jakies ze śmiesznymi napisami Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4901 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę zatem sprawdzać ![]() ![]() Cytat:
16 tygodni dlatego, bo mi lekarz obiecał cc w 37 tyg, czyli naszybciej jak się da z bliźniakami. ![]() Uwielbiam bodziaczki z napisami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4902 | |
Zakorzenienie
|
Dziecko sie przesuwa jesli mama polozy sie na boku, tyle, ze przy blizniakach, oba moga przewedrowac na druga strone.
Ja na polowkowym musialam klasc sie na boku, zeby maluch sie przemiescil. ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas dziś pada to się kisimy w domu. Marze o wakacjach gdzieś w ciepłych krajach . Nawet teraz z brzuszkiem i córką marudą haha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje twardo siedzą tak już od ponad 2 tygodni ![]() Mycie okien ![]() Cytat:
To już desperacja u mnie, serio. Nie mam nic do stracenia. Podzielę się z Wami za jakiś czas wynikiem tego eksperymentu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4906 |
Rozeznanie
|
Kocurasek, my przestalismy wyrabiac ze sprztaniem prawie od razu. Maz duzo pracuje, a ja bylam wykonczona ciagle w pierwszym trymestrze. A mamy 3 koty i do tego aktualnie dymiacy i pylacy wulkan wiec syf jest nieziemski. W koncu sie poddalam i mam pania do sprzatania co tydzien. Kocham te kobiete, uratowala nam zycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4908 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zadomowienie
|
Hej, u mnie dziś smutny dzień, bo odszedł nasz królik
![]() ![]() ![]() ![]() Oprócz tego córcia dziś mało aktywna czym też się trochę przejmuję, ale mam nadzieję, że się rozrusza na wieczór. Ostatnio zrobiłam sobie porządek w szafie, dużo rzeczy oddałam i teraz co otwieram szafę, to porządeczek i pustka aż bije po oczach ![]() ![]()
#4910 |
Zadomowienie
|
Klocki_Lego wow zdjęcie robi wrażenie
Solony_Karmel przykro mi z powodu królika ![]() Mój mały też przez ostatnie dni był mało aktywny, aż się zaczęłam martwić, ale dziś znów go częściej czuje, także jestem spokojniejsza. Teraz zażywam relaksującej kąpieli ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W pierwszej ciazy moja praca wymagala wykonywania tego typu ruchow codziennie, wiec pytalam w szpitalu czy to zabronione i sie na mnie dziwnie patrzeli. Wszyscy obecni w gabinecie ![]() A... po calej ciazy i "myciu okien" 6 dni w tygodniu, nie bylo mi kompletnie nic a ze wzgledow zdrowotnych kazda moja ciaza, to ciaza wysokiego ryzyka. Predzej bym sie bala niektorych srodkow czystosci, ktore smierdza tak, ze az brakuje powietrza, niz samego sprzatania. solony karmelwspolczuje utraty pupila.
http://www.suwaczki.com/tickers/dxomtv73c3divcga.png https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3pc0z5zbajn3t.png Edytowane przez martynka89 Czas edycji: 2019-03-30 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
Piękny widok
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4913 | |||
Zakorzenienie
|
Mamy sierpniowe 2019
Cytat:
Mąż mnie namawia ale musiałabym dla niej najpierw posprzątać haha Ale pięknie i strasznie zarazem. Cytat:
Strasznie mi przykro ☹️ trzymaj się, bardzo współczuję ![]() Cytat:
Coś w tym jest ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
♥ 25.08.2012 Aparatka 08.04.2013 Damon Clear (góra) 18.11.2013 aparat metalowy mini (dół) Edytowane przez Kocurasek Czas edycji: 2019-03-30 o 20:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
Moj jak sie dowiedzial o ciazy, to chcial wziac panie do sprzatania (do sasiadow przychodza dwie raz w tygodniu i chcial zapytac czy by mialy czas do nas przyjsc). Szybko mu to wybilam z glowy bo nie wiem jak by to mialo wygladac... Ja bym siedziala na sofie nudzac sie jak mops a pod nosem by mi biegala babka z odkurzaczem i mopem
![]() To jest dobra opcja dla osob, ktore zle sie czuja, nie moga sprzatac, badz na koncowce ciazy, kiedy jest ciezko, ale w innych okolicznosciach, przy znosnym samopoczuciu, nie widze sensu. Jak juz nie bede dawala rady, to moze sie zdecyduje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie nie mam nikogo sprawdzonego. Jak byłam nastolatką to przychodziła do nas pani. Każdy robił co miał robić, nikt się specjalnie nie zastanawiał, czy akurat siedzi czy coś robi. Myślę, że te panie mają to gdzieś ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Rozeznanie
|
Ja mam coś koło 200 metrów, 3 sypialnie, 3 łazienki, dużą kuchnie, salon i pokój z barem, pralnia więc ciągle jest coś do sprzątania! Codziennie trzeba to ogarnąć bo inaczej chwila moment i nie wiesz w co ręce wsadzić. Moja łazienka i sypialnia zawsze na końcu i czasami nie mam na to już siły.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 |
Rozeznanie
|
Zdjecie UNAM (Uniwerek). Zeby nie bylo, nie widze tego z okna. Ten wulkan nie jest zaraz obok, do nas dociera pyl. Widac tylko to, ze wiecej sie kurzy, duzo wiecej, i ze smog duzo gorszy.
babka, ktora do mnie przychodzi wszystko uklada sama tez. Posklada mi porozwalane ciuchy. Nawet ogarnela gdzie co trzymam mniej wiecej i doklada mi kosmetyki na miejsce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
Ja sprzatam wszystko zazwyczaj w sobote, chociaz dzisiaj mialam tyle do zrobienia, ze odkurzanie zostalo na jutro. A tak, to wedle potrzeby odkurze czy ogarne lazienke w srodku tygodnia. Inaczej bedzie przy maluchu bo wtedy mopowac salon, bede codziennie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Rozeznanie
|
My w sobote robimy zakupy za to. Wczesniej sie jakos sprzatanie rozkladalo (dzielimy sie po polowie zazwyczaj), w piatek czesto sie ogarnialo wiekszosc. Ale powoli zaczelismy nie wyrabiac. TZ, bo duzo pracuje, ja bo ciaza. Jeszcze jakies szybkie odkurzeie wchodzilo w gre, ale np solidne mopowanie balkonow nope. Okna to w ogole zapomnij ha hahaha A obie te rzeczy przy wulkanie + smogu + 6 pasmowce sie bardzo brudza. Ciesze sie, ze kogos wzielam, bo szkoda nerwow. A w syfie tez nie warto siedziec.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.