![]() |
#4891 |
Raczkowanie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Zdjęcia - koniecznie
![]() ![]()
![]() |
#4892 |
Wtajemniczenie
|
popieram ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
Oby... Tylko ciekawe ile jeszcze będzie dane mi czekać
![]() Co do dawania fotek... NA początku nie chciałam... Ale potem dałam i jest ok ![]() ![]()
#4894 |
Konto usunięte
|
Znajdziesz. Nic na siłę. A teraz z kimś ciekawym piszesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, że nic na siłę... Obecnie tylko czasami odzywa się ten pierwszy chłopak... Ale raczej nic z tego nie będzie mimo jego dobrych chęci... Po prostu mieszkamy od siebie kawałek drogi i cały czas sie mijamy... A mi potrzebne są spotkania... Związek oparty na rozmowach przez gg czy sms to nie dla mnie
![]() No nic może się inny jeszcze trafi...
#4896 |
Zakorzenienie
|
Taki związek jest faktycznie beznadziejny
![]() ![]() Mi tez się ostatnio nie układa. Przez gg można wcisnąć dziewczynie wszystko, i chyba mojemu to się udało. Drugi raz go spotkałam z inną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Raczkowanie
|
Doczekamy się.... Kiedyś przyjdzie nasz czas
![]() Ja po ostatnich historiach znów ruszyłam do walki o szczęście ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4898 |
Konto usunięte
|
Ja poznałam też odległość mnie przerażała bo zawsze miałam kogoś blisko teraz mam Tż co mieszka 80km ode mnie ale spotykamy się raz na tydzień, ja nawet nie mam więcej czasu przez studia. Więc jest ok. I dzwoni często rozmawiamy po 2godz dziennie minimum. Trzyma mnie przy życiu teraz jak mam tyle stresu na uczelni. Na ilove go poznałam a tam patrzalyscie czy jest ktoś ciekawy?czasem się trafi
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Raczkowanie
|
Ja zapisalam sie na Sympatii. Jestem tam od paru dni,ze przegladam profile roznych facetow i powiem Wam szczerze,ze ich znaczna wiekszosc jest w ogole nie w moim typie.Przewijaja sie alebo sami macho,ktorym chodzi tylko o przelotny flircik,albo tacy,ktorzy fotek lepiej mogliby nie wstawiac
![]() A znacie jeszcze jakis inny portal randkowy z fajnymi ludzmi? |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Konto usunięte
|
ilove
fotoflirt cafe |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zakorzenienie
|
#4902 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
To jakis dziwny to facet.....naprawde....:ro lleyes: A ja nadla pisze i gadam z P..a na oku tz. gadam na gg i smski z jeszce z3 facetami 2 znam niedlugo a 1 juz bedzie 6 miesiecy.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Konto usunięte
|
ale jednak ze zdj jest dwa razy taka szansa na poznanie kogos.
kazda z nas chyba lubi wiedziec z kim pisze ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- motylica a tamci oprocz P. jacy sa? blizej mieszkaja? warci uwagi? fajni? |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
tu sie zgadzam, lepiej jak sie widzi od razu kogos, bo przyjamniej ja mam tak, ze juz w wyglądzie cos jest nie tak i nie mam na mysli ze ktos jest brzydki, tylko hm "zle mu z oczu patrzy"
#4905 | |
BAN stały
|
Cytat:
tamic to niesety nie za bardzo blisko mieszkaja....jedne co z nim pisze 6 miechow to mieszka w Zarach....daleko jest fajny...piszmey smski on byl w Londynie teraz jest w Polsce....lubie go....osatnio nawet mnie zaskoczyla jego postwa bo mysla ze On to taki chlopka zwykly ze chodz ma 24 lata ma w glowie hopla itd. a Ostanio gadalm z nim (oczywiscie w zartach) ze jak bysmy byli razem i wpadli...to on napisla tak:" Wiedz ze napewno bym cie nie zostawil i sprwil zeby bylo nam i dzidzi dobrze" wiem ze to slowa ale norlanie az mnie wcielo.... ![]() 2 facet teraz mieszka w Wawie bo pracuje ma 26 lat a wyglada na 23...lata...jest fajny pisze sie z nim OKi...tylko czasem wydaje mi sie jak by mial inne podjescie do zycia niz...ja... a 3 facet to tez mieszka w Wawie i narazie spoko sie gada..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | |
Konto usunięte
|
nie chodzi ttu o to ze wydlad wazny etc ale wiadomo jak nic nie kreci w drugiej osobie lepiej nie tracic czasu na pisanie i potem sie nie daj boze zawiesc
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() przecie nie napisze ci ze zwialby np ![]() ja do Tż sie smialam ostatnio co by zrobil a on jak to co, mam prace, bylo by dobrze ![]() ![]() zreszta ojcem bylby dobrym jego piesek a raczej suczka sie oszczenila i niestety szczeniaczek byl jeden i zdechl ![]() ![]() to moze nie jest tak zle jak piszesz z innymi moze ich poznasz lepiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja ostanio uwielbiam ten cytat: Jedno to pisac a 2 to robic... ![]() ![]() No zobaczy sie...co to bedzie...Fajnie jak twoj TZ umie sie tak opiekowac...pieskiem.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Konto usunięte
|
heh taki jest jakis bo on cale zycie z kobietami w domu :d
![]() a masz racje, mowic mozna wszystko, ale SŁOWA to nie CZYNY wiec jak mi cos mowi to ja mowie "no okaze sie" a on zly no ale taka prawda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dokladnie, zresztą na poczatku każdy stara sie byc taki hm "idealny" a prawdziwa natura wychodzi znacznie pozniej ![]()
![]() |
#4910 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() P.niesety czasem nie czai jak mowie mu ze mnie brzuchol boli to ten wez tabletki....ale mi pocieszenie....ehhe Ja mowie zawsze jak P. mi cos slodkiego mowi...co bedzimey robic itp. to mu mowie...ze "Czas pokaze" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Konto usunięte
|
moja mama zla na mnie troche ze z Tż jestem a go malos znam.
wie ze go na necie poznalam ![]() al ja jej powiedzialam: bylam z kims 2 lata i na koniec odwalil mi taka szopke o jaka nigdy bym go nie podejrzewala, nie sprobuje to sie nie dowiem nigdy jak by bylo i czy jest inny czy nie ![]() Tż w sobote przywiozl mi albumy ze zdjeciami i pokazal mi siebie jak byl maly ![]() hehe blondynek taki maly loczki na łepku hehe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- no bo motylica taka prawda, czas pokaze co bedzie nie ma co obiecywac zlotych gor, faceci lubia kitowac ![]() a moj mowi "Jakbym tam był to bym delikatnie wymasował i by nie bolal ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
BAN stały
|
Cytat:
a on: To twoje zycia...itp. a jak mu powiedzialam ze P. jest z neta..to taak nagle zmienil front na "nigdy cie nie puszcze..." jak by to w necie sami zboczency siedzieli.... NIo wlasnie....Ja tez tam mowie...ze marze sobie....albo mowie" och dosc tych marzen...." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Konto usunięte
|
moja mama wie i nic w tym zlego nie widzi, jak i ja, zreszta poznala go, odpowiada ze jest taki otwarty i szczery
![]() moze jakby P. cie prdzej odwiedzil i by o poznali by zdanie mienili... a pozatym nie masz przeciez 16 lat, nie bede ci rodzice rządzic no ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- oj czasem sie spelnia |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ja troche inaczej to zrozumialam ze facet mówi przykladowo "pomasowałbym Ci nogi" a ja odpowiadam mu "możesz sobie pomarzyc o czymś takim" - o taki kontekst mi chodzilo
![]() |
#4917 | |
BAN stały
|
Cytat:
ide zbierac liscie.... ![]() buzka ![]() dzieki za rozmowe KACHA ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Konto usunięte
|
nie ma za co
![]() jak cos na gg zawsze mozesz napisac Jago ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jak np. byłow sobote - w piątek wieczorek posprzeczaliśmy się trochę, zrobilo mi się przykro, w sumie poszło o pierdołę, ale ja nie lubie jak ktoś mnie zbywa (prosze o wyjasnienienie czegoś, a słyszę: "nie, nic ..", nie toleruję tego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4920 |
Konto usunięte
|
no tak ale Hosenka czasem nie ma ciekawych w okolicy:P
a ja nie chcilam byle kogo byle blisko, ja mieszkam w malutkiej miejscowosci wiec wiesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.