|
|
#4891 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
A to moja naleśnikowa przewracaczka. Jest naprawdę świetna.
|
|
|
|
#4892 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferko,
dzięki. |
|
|
|
#4893 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Wyszłam na chwilę na dwór to powiem Wam, że jest dość chłodnawy wiatr, zimne powietrze. Nazlatywało się ptactwo do naszych karmników aż miło było popatrzeć.
|
|
|
|
#4894 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej , jestem tylko byłam na zakupach. Takie małe, głównie to co pani do przedszkola potrzebowała. Ale mi i tak zeszło 3 godzinki z jazdą
Cyferko, ja od dawna jak mam czas, to ciasto do lodówki daję, bo ciasto powinno odpocząć. I koniecznie robię na wodzie mocno gazowanej, wtedy są takie puszyste. Oj, dawno nie miałam naleśników. Może dzisiaj by zrobić? Adusia, u nas też paskudna pogoda. Zimno. Emmi, no to dobrze że do lekarza poszłaś i do końca tygodnia odpoczywasz. Lepiej się oszczędzać. |
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
Haj Ania
![]() Dobrze Cię widzieć ![]() Do naleśników dodaję szklankę mleka i pół szklanki mocno gazowanej wody, dwa jajka i szklankę mąki. Do tej pory stały, odpoczywały, ale nigdy w lodówce ![]() Dzisiaj przy okazji uczyłam się robić te trójkąciki z placków do krokietów. Wczoraj Wam pokazywałam, bardzo mi się podoba ten sposób, nigdy tak nie zawijałam. ------------- Emmi jak Wasz koziołek? |
|
|
|
#4897 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Koziołka nie ma. Nie rozmawiamy o nim na razie. On też może być przyczyną mojego postoju, ale przynajmniej już nie cierpi...
Cyferko Dopiero teraz dopatrzyłam się, że pokazałaś trójkątne krokiety. Rzeczywiście ciekawie wyglądają. Muszę zerknąć do YT jak się je robi.Pospałam trochę i czuję się dużo lepiej. Serducho też jakby lepiej, już go tak nie czuję. Oczywiście drzemałyśmy z Madame Kicią. ------------ Ciekawy ten sposób z ciastem naleśnikowym w lodówce. Jak nie zapomnę to spróbuję. Annorl Po tej głodówce i nerwach to nie wiadomo co zjeść, prawda? Wszystko by się chciało. Nie przepadam za jedzeniem, ale po tej twojej akcji zaczynam inaczej patrzeć na możliwość swobodnego jedzenia. Muszę się poprawić i bardziej przyłożyć się do istoty jedzenia/posiłku.
Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-12-10 o 16:16 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Emmi
Trudne emocje ze stratą koziołka i wielki smutek 😓 Tak jak mówisz, nie cierpi, rozumiem , że przyzwyczajenie się do jego nieobecności i żal po jego stracie musi potrwać. Przepraszam, że wkroczyłam na ten temat.Bardzo współczuję❤️ Bardzo 😔 Ech. Ściskam mocno i dobrej nocki. |
|
|
|
#4899 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Cyferko
Jest już jasno. Dobrze mi z tym wolnym. Dziś czuję się dużo lepiej. Nawet w nocy przebudziłam się z lekka rejestrując, że serducho lepiej pracuje. Mamy środę. ![]() ![]() Czeka ![]() ------------------- Cyferko Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-12-11 o 07:41 |
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() -1*C sucho ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Czółko Emmi Już doczytałam i cieszę się, że lepiej się czujesz. ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Mam kilka spraw do załatwienia na mieście ![]() Koleżanki córkę podwieźć do szkoły muszę, paczkomat i do magistratu Mam nadwyżkę za podatek od nieruchomości, trzeba wniosek złożyć, żeby zwrócili. Nie wiem jak to się stało? Ale, niech będzie, tym bardziej, że to kilka stówek dokładnie trzy.
Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-12-11 o 07:57 |
|
|
|
#4901 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Cyferko
Mamy obfitość napojów to trzeba się częstować Rzadko kiedy możemy sobie tak razem pobyć na kompie. Niby się nie widzimy ale jednak cyfrowo się czujemy ![]() Cyferko Ooo! To tylko się cieszyć
Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-12-11 o 08:04 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Emciu lecę, ale jeszcze spotkamy się dzisiaj
![]() Dziecko na 9 ma do szkoły po południu przyjdzie do mnie poćwiczyć na pianinie, kolędę ma do zaliczenia.Pa. |
|
|
|
#4903 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Emmi, smutno mi. Bardzo smutno. Słowa nie oddadzą tego co czuję. ❤️ |
|
|
|
#4904 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Zaczął padać u mnie deszcz ze śniegiem...
![]() Adi |
|
|
|
#4905 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
U Ciebie deszcz ze śniegem. U nas szaro, buro i ponuro. Jednak nic nie pada, może tym razem od Ciebie do mnie opady przyjdą. Zobaczymy czy tak będzie. |
|
|
|
#4906 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
miło bardzo, że młodej uczennicy pomagasz. To dzisiaj kolędowo będzie w Twoim domu. Uroczy czas. |
|
|
|
#4907 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
U mnie jeszcze jakoś kolęd nie słychać. Ciągle się jakoś nie składa. Jest dużo cieplej na dworzu niż wczoraj. To chociaż taka pociecha.
My mamy kilka spraw na mieście z TS do załatwienia. Nie pamiętam czy tu pisałam, dziś czuję się dużo lepiej niż wczoraj. Dobrego dnia życzę Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-12-11 o 09:37 |
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Adusia
Wróciłam U mnie ładnie, cudna pogoda. Ociągałam się z powrotem do pracy. Wymyłam schody zewnętrzne, pogapiłam się na stroiki świąteczne wystawione przez sąsiadkę kwiaciareczkę, piękne. A moją uczennicę namawiam, żeby cymbałki sobie kupiła ![]() najłatwiejszy instrument i w każdej chwili można sobie poćwiczyć. ![]()
|
|
|
|
#4909 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
buźka. Dzięki za kawusię. MM-ek mówi, że i u nas zaczyna drobny śnieżek padać. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie słoneczko
![]() Dobrego dnia Wszystkim. Lecę coś robić, aż się chce, jak słońce świeci |
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4912 |
|
4 pory roku i ja piąta
|
Witajcie
U mnie pochmurno i pochmurno. Wokoło mnie mnóstwo ptaków się stołuje i chciałam jakieś zdjęcia porobić to nic nie wychodzi bo jest za szaro, a ja mam zwykły aparat. I to jeszcze przez okno, aby nie spłoszyć. Obecnie 1 na plusie a ma być maks 2 na plusie. Jutro ma coś słonko poświecić. |
|
|
|
#4913 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Babeczki, u nas dalej grudniowa szarzyzna. Niebo zasnute ponurymi ołowanymi chmurami. Temperatura +1 odczuwalna -1 Opady 10% Wilgotność 100% Wiatr 8 km/godz Jakość powietrza zła |
|
|
|
#4914 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
W taką pogodę poranna kawka albo herbatka mocno wskazane.
|
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dzielę się z Wami ![]() Chwilo trwaj, pewnie zaraz sobie pójdzie. ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Mam "przestój" jak to Emmi mówi w [pracach domowych]Wczoraj oparzyłam sobie łapkę podczas wekowania zupy ![]() Przewracałam słoik no i pociekło. Entil oparzenia bardzo pomógł i zimna woda na początek. --------------- Co porabiacie dzisiaj? Emmi jak się czujesz? |
|
|
|
#4916 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
jak miło. Podzieliłaś się z nami pięknym słoneczkiem. ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cyferko, dmucham na Twoją rękę. Och, przy wekowaniu naprawdę trzeba uważać. |
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Wciągnął mnie niesamowity serial na N "Sto lat samotności"
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Aduś dzięki Trzeba uważać tak jak ze wszystkim. Za duży gar ugotowałam, taki dobry wywar, szkoda było. Raczej na bieżąco gotuję, tak mi wygodniej. A słoiki wiadomo komu
|
|
|
|
#4918 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
"Sto lat samotności"
Dzięki. Już zanotowałam. Może wieczorkiem popatrzę. |
|
|
|
#4919 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Z Kalendarza Świąt Nietypowych:
12 grudnia to DZIEŃ GUZIKA. |
|
|
|
#4920 |
|
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
W tym kalendarzu napisano:
"Guziki są elementem garderoby, na który zwykle nie zwraca się uwagi dopóki ich nie zabraknie. W Dzień Guzika można nie tylko ubrać bluzkę zapinaną w ten sposób,ale również wymyślić gry dla starszych dzieci z kolorowymi guzikami w roli głównej." |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.