|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Dzień dobry Kobietki,
jestem już po porannym spacerze z psem, prysznicu i myciu włosków ![]() ![]() No to życzę miłego dnia i udanego plażowania. Dzisiaj przebijamy 5 tyś. postów? ![]() Do zobaczenia później ![]()
#4892 |
BAN stały
|
własnie zjadlam mega pyszniutką sałatkę na sniadanko
![]() zycze Wam cudownego dnia pelnego pomyslow kulinarnych ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |||
Zadomowienie
|
hej dziewczyny wlasnie sobie wcinam sniadanko,serek wiejski z turkiem zmieszany. mam dzis zamiar duzo pic
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4894 |
Raczkowanie
|
blondee: tak to dobrze, ze go nie trawimy to on dociera do jelit, no i tez jak juz jemy pelnoziarniste produkty to sa one prawie bezkarne bo maja duzo blonnika czyli jesz a nie wchlania ci sie to. ludzie nie maja enzymu do trawienia blonnika. ja mam w tabletkach i w proszku blonnik polski. on jest taki w konsystencji maki. kiedys mialam taki mniej przemielony ale nie pamietam skad go kupilam.
a makaron sojowy naprawde mozna jesc?? to by bylo super kocham makarony ![]() ![]() to jest szok, ja lubie spac dlugo, pilam mnostwo kawy a teraz odkad jestem na plazy to kurcze wstaje ok 7 /zawsze 9 byla trudna/ swietnie sie czuje, nie mam napadow sennosci po poludniu i nie pije kawy!! a czuje sie super ![]() milego dnia i samych smakolykow w kuchni ![]()
#4895 |
Zakorzenienie
|
Wiosna za pasem, ślub za chwilę a ja stoję w miejscu w wagą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |
Rozeznanie
|
Cześć Kobiety, jeszcze w drugiej części ^^
![]() Cytat:
Ale czasami też waga może stać w miejscu nawet kilka tygodni i tu potrzebna wytrwałość, regularna aktywność fizyczna, no i pomocne jest dodanie ok. 200 kcal w postaci białka, i powinno sie ruszyć ![]() ![]()
![]() |
#4897 | ||||
BAN stały
|
witam wszystkie kochaniusie plażowiczkiii
![]() ![]() ![]() ![]() i juz piję 3 herbatę czerwonoą(jak ja ją kocham) znowu tyle na gryzmoliłyście ze od rana chce sie przywitać i dopiero teraz skończyłam czytać i mogę wreszcie sie wypowiedzieć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4898 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Musi cos w koncu zmienic, okazalo sie ze mam jedne dzinsy do chodzenia bo reszta sobie czeka na chudsze dni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Rozeznanie
|
Heelo Kobietki,
a co tu dzisiaj taki spokój? ![]() ![]() U mnie dzisiaj w ruch poszło: I śniadanie: omlet z dwóch jajek polany jogurtem naturalnym, do tego pomarańcza ![]() Wzięło mnie na owoc, oj wzięło. Ale powiem Wam, że taki owocowy omlet jest superpyszny ![]() II śniadanie - twaróg chudy 100 g plus szklanka soku pomidorowego Obiad - będzie to co wczoraj, czyli flaki sojowe Podwieczorek - hmm... może serek homo naturalny i garść orzechów A kolacja - jeszcze nie wiem. Mam pytanie: czy można jeść na SB taki serek camembert z Turka? I ile tego można zjeść. Bo na kolację to bym właśnie zjadła zestaw serków z pomidorkiem, czyli kawałek camemberta, kawałek mozarelli i kawałek fety. Nie przesadzę?? PriVativ - no mam nadzieję, że lada moment przyjdzie, bo naprawdę czuję się jak balon ![]() ![]() ![]() Z drugiej strony powiem, że taki poranny spacer świetnie budzi i dobrze nastraja na cały dzień. Ja kawy w ogóle nie piję, bo jakoś się nigdy nie nauczyłam, ale powiem szczerze, że jakby ktoś spróbował zastąpić poranną kawę właśnie spacerkiem na świeżym powietrzu lub 15 minutową gimnastyką, gwarantuję momentalne obudzenie ![]() blondee, agaaaata - muszę wypróbować wreszcie ten peeling. Tylko ani ja ani TŻ nie pijemy kawy, więc będę musiała specjalnie w tym celu kupić fusiatą i zalewać ją wrzątkiem ![]() ![]() Dorinko - myślę, ze taki zastój w spadku kilogramów jest najgorszy, bo testuje naszą wytrzymałość i silną wolę. Ale tak jak pisze Ahcak, na pewno za jakiś czas waga ruszy znowu w dół i będziesz zadowolona. Grunt to się teraz nie poddawać. Trzymam kciuki ![]()
#4900 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() co do spodni to ja dłuuugo sie w stare nie mieściłam a ostatnio wszystkie wchodzą (ale to chyba silna wola mi pozwala je na siebie wcisnąćhihihi silna fizyczna wola) u mnie widać głównie po brzuszku ze taki płaski sie zrobił i nie wylewa sie juz ze spodni tworząć wstrętną oponę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeżeli chodzi o kakao - to ja piję dokładnie takie samo z 0,5% mlekiem i odrobiną słodziku. Nie wiem ile to ma kalorii, ale jakoś się tym nie przejmuję. Jak mam ochotę na coś słodkiego, to jest idealne rozwiązanie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4902 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4903 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie nie lubię za bardzo serów pleśniowych - tylko camembert i to najlepiej z ziołami lub pieprzem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do ogrodu, to mnie się wydaje, że dla mojego psa to jest za mało ruchu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A propos - lecę jej gotować jedzonko, bo już się dopomina ![]() ![]()
![]() |
#4904 |
BAN stały
|
no i drugie śniadanie za mną
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zadomowienie
|
dziewczyny kupilam sobie masło orzechowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KUpilam sobie chyba z 5 butelek wody mineralnej by pic i pic ![]() A tak apropo wsklepie nutella tak sie do mnie usmiechala ,,,,az mialam ja w rece ![]() ![]()
#4906 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dzięki Agneska za odpowiedź ![]() a jesli chodzi o moj dzisiejszy dzien ... to hmmm piewszy dzień II fazy - i na poczatek zaszalalam na sniadanie zjadlam musli z mlekiem (nbiestety kupne --- takie resztki po domu sie poniewieraja i do tego pomarancz -- jej jaka odmiana po jajkach i serkach wiem ze troche moze za ostro jak na I dzien II fazy, ale musiałam ![]() wieczorem na pewno bedzie jeszcze swierzo wycisniety sok -- ja najbardziej z a sokami wlasnie tesknilam, bo z tzetem codzienie po 2 szklanik wypijalismy - a jak przeszlam na sb - to tzet przestal je pic ( bo ja nie pilam) - ale wrocimy do tego dzisiaj mialam wazenie waga 65,5 -- taka sciema ze niby sie ruszylo te 0.5 kg - ale ja w to nie wierzę ![]() wiec cos tam idzie - mi waga pokazala 55% wody ![]() dorinka u mnie też ślub za pasem --- i mam zamiar jeszcze schudnąć (I cel 65 kg, II 62 kg, III 59) mam nadzieję, że jeszcze trochę się uda ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | ||
BAN stały
|
oo są dziwczynki, a juz myślałam ze poszłyście sobie gdzieś cu cuś
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4909 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
bo golych serkow wiejskich mam dosyc ajeden mi sie wala bo lodowce ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a co do masła orzechowego to pewnie jedno z głównych połączeń na SB hihi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Wtajemniczenie
|
Heloł Kochane Plażowiczki
Witam nowe Kobitki i stare bikiniary ![]() Jakoś mnie dawno nie było, bo strasznie duzo pracy mam. Ale plażuję grzecznie i czytam was cały czas. wiec już sie spowiadam co dziś było: sniadanie: omlet z serkiem light i szynka z indyka II śniadanie wieśniak z fit upem Obiad sałatka :sałataka, kiełki słonecznika , pomidorki koktajlowe, ogórek, 2 plasty szynki drobiowej+ sosik fitupowy co będzie dalej to zobaczymy bo apetyt wilczy dziś. Mam pytanko czy robicie zakupy ze zdrową zywnością ![]()
#4912 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() JA dzis juz masla orzechowego nie bede jadla ale jutro dodam do wiesniaka ![]()
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie plażowiczki
![]() Nie było mnie 2 dni a tu tyle postów do przeczytania. Zaraz siadam i nadrabiam zaległości. U mnie dalej I faza- 9 dzień. Efekty-2 kg mniej. Bez grzeszków typu słodycze, ziemniaki, chleb, jedynie czasami nadrabiam kakaem z mlekiem 0,5 %( takim słodkim ![]() Na śniadanie standardowo jajecznica ( mam mało czasu rano na zrobienie śniadania bo na 6 mam do pracy), 2 śniadanie serek wiejski a na obiad fasolka żółta i kurczaczek pieczony (do końca nie wiem czy można ale co tam pyszne było). |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
Agneska nie martw sie brakiem @. Ja w tamtym roku jak byłam na SB też tak miałam. Spóźniał mi sie 2 tygodnie i sie wystraszyłam co sie dzieje. Lekarz powiedział że to na zmianę trybu odżywiania i na spadek wagi. Siostra u lekarza wzięła ode mnie nazwę i zasady diety i sama ją zaczęła stosować, tak jej sie spodobała
![]() Jak ja wam zazdroszczę tego masła orzechowego. Ja nie mogę sobie go kupić, bo wiem, że nie skończy się na łyżeczce dziennie. lepiej więc nie zaczynam próbować go wcale. Wy też macie takie dobre samopoczucie na SB? ja zawsze czuje sie lekko, mam dużo energii i świat wydaje sie piękniejszy ![]() Samych pozytywnych odczuć wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4917 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaaa i jak kupujecie to patrzcie czy nie ma w masle cukru i tłuszczy uwodornionych (utwardzonych,trans). Można 2 łyżki dziennie masła orzechowego, i jak masło to nie orzechy, chyba że 1 łyżka masła i połowa dozwolonej porcji orzechów czy pestek ![]() Cytat:
![]() A to musli kupne pewnie cukier miało, więc proponuje kupić różniste płatki zbożowe i samemu zrobić sobie musli ![]()
![]() |
#4918 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zadomowienie
|
Ahcak powiedz mi jak zrobic ten deserek z zelatyna?? Napisz mi prosze to jutro zrobie i z tym masle zjem:P hih piszesz łyzki 2 masła dozwolone ,wiec 2 duze tak?? czy male lyzeczki? Tak sobie mysle ze do serka wiesniaka to niezabardzo ja takich kmbinacji nielubie ale do jakiegos juz takiego deserku to tak ale on ma byc slodki?? Napisz prosze przepis
![]() ![]() ![]()
#4920 |
Zakorzenienie
|
2 dzień jakoś mija, ale nie mogę patrzeć jak moja współlokatorka wcina przepyszny jogurt jogobelli pieczone jabłko
![]() ![]() poki co jest ok i mam zamiar wytrwać, bo wiem ze nie bede zalowac tego poswiecenia, poza tym kupilam sobie dzisiaj spodnicę w podwyzszonym stanem, jest po prsotu boska, wzielam od razu najwiekszy rozmair jaki mieli czyli L ale i tak bylam przekonan ze moj tylek sie nie zmiesci, jednak po przymierzeniu pani i kolezanka stwierdzily ze mam rzymierzyc M, no i kupilam M ![]() ![]() ![]() dzisiejszy jadłospis: śniadanie: jajecznica z cebulą, szczypiosrkiem, pieczarkmi i szklanka soku pomidorowego przekąska: 20 orzeszków ziemnych obiad: 4 kotelciki sojowe obtoczone w jajku i majeranku z pieczarkami na wierchu i gotowane brokułki druga przekąska: hmm.... chyba maly kubeczek jogurtu nat. bedzie kolacja: znowu tunczyk w sosie wlasnym i resztą brokułow i pewnie herbatka zielona bedzie poki co jestem najedzona po obiedzie chociaz przyznam ze myslalam ze sie nie najem a jednak. Pije sobie wlasnie herbatkę zieloną i czekam na piekne efekty ![]() Pozrawiam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.