Byłe tableciary plotkary II - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-20, 12:07   #4891
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Widze, ze u Ciebie Kinia luty tez jest okresem kosmetycznym ja juz do rossmanna nie wchodze, jak juz to po zmywacz i zobacze te pudry supkie , moze cos znajde skoro zachecasz

Madziu zmieszalam 2 kolorki orzechowy braz i mahon i taki wyszedl firma Maroin i to sa szampony do 8 myc wiec szybko sie zmyja, ale musiala je wykorzystac, bo juz je wczesniej otworzylam...

Co do imion ostatnio spodobalo mi sie imie Liliana a chlopaczyk to Wiktorek

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 12:40   #4892
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Madziu ladne imionka
a pozniej zona do Edwarda tez moze mowic Edi tak fajnie i milo

tak z ciekawosci sprawdzilam najpopularniejsze imiona w Niemczech zenskie i meskie- z 2005 roku

Marie
Sophie, Sofie
Maria
Anna, Anne
Leonie
Lena
Emily
Lea, Leah
Julia
Laura

mi sie podoba tez np Lea, takie krociutkie

Alexander
Maximilian
Leon
Lukas, Lucas
Luca
Paul
Jonas
Felix
Tim
David

ale juz pewnie te imionka widzialas
Lea podoba mi sie bardzo , ale kojarzy mi sie z jakims filmem kosmicznym, moze tak mi sie utrwalilo w pamieci Pamietam jak kolezanka w Polsce chciala tak dac na imie corce, to w urzedzie jej powiedzieli, ze jak juz to Leokadia, bo takiego imienia nie ma w spisie

Marcelko, znajomym niedlugo urodzi sie coreczka i bedzie wlasnie Lili
A Wktorow i Oskarow to jest wokolo mnie az za duzo

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 12:47   #4893
Szana222
Przyczajenie

Witam wszystkie byłe tableciary.. Ja tez nia jestem. Mam coraz wiekszy problem, nie moglam sobie z nim poradzic sama, wiec pisze do Was.. Mieszkam w Anglii, od wrzesnia 2006 zaczelamotykac z chlopakiem (nie jest z Polski). 28 grudnia postanowilam zaprzestac brania tabletek.. Postanowilismy, ze jesli zajde w ciaze to sie pobierzemy.. KIlka dni temu moj chlopak powiedzial, ze ma bardzo wielkie problemy w swoim kraju i bedzie musial wracac, ze nie chce narazac mnie na niebezpieczenstwo bo on musi sie ukrywac.. Z wiezienia nie uciekl, ale ktos go sciga.. Nie rozumiem tego, bo to dla mnie jest opowiesc jak z filmu. Ostatnia tabletke zjadlam 28 grudnia, a po 21 dniach mialam normalnie okres. Myslalam, ze sobie troche poczekam, ale jednak pojawil sie normalnie. Od wczoraj mam straszny bol brzucha, w pracy nie moglam niczego podniesc, a z bolu az sie skladalam. Bol jak na okres, ale okres mialam ok 2 tyg temu.. Zrobilam dzisiaj test, ale chyba za wczesnie bo mialam jedna kreske. Moj chlopak stwierdzil, ze jesli zajde, to bede musiala sama wychowywac dziecko bo on ma za powazne problemy, zeby narazac mnie.. Co robic?;(
Szana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 12:52   #4894
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Lea podoba mi sie bardzo , ale kojarzy mi sie z jakims filmem kosmicznym, moze tak mi sie utrwalilo w pamieci Pamietam jak kolezanka w Polsce chciala tak dac na imie corce, to w urzedzie jej powiedzieli, ze jak juz to Leokadia, bo takiego imienia nie ma w spisie

Marcelko, znajomym niedlugo urodzi sie coreczka i bedzie wlasnie Lili
A Wktorow i Oskarow to jest wokolo mnie az za duzo

hmmm to dziwne, bo podobno tylko do bierzmowania jak sie wybiera imie to nie mozna jakiegokolwiek tylko musi byc imie swietego- tzn imie ze spisu jakiegos, zadne inne

a nie sadzilam, ze w Urzedzie tez tylko imie ze spisu mozna......
mam np kolezanke Arabke urodzona w Polsce i rodzice dali jej na imie Rozan (wschod slonca czy cos takiego w ich kraju) a jej siostra to Samira i nikt nigdy nie robil im problemu, ze nie moga tak dziecka nazwac czy cos
a moja kolezanka nazwala corcie wlasnie Lilly, myslalam, ze powiedza, ze tylko Liliannna czy cos takiego, ale corka Polakow urodzona w Polsce nazywa sie Lilly hehe
Stary 2008-02-20, 12:56   #4895
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Witam Szana

Hmmm to Twoj chlopak nie powiedzial Ci jak powazne ma problemy?? W koncu jestescie w zwiazku i wydaje mi sie, ze powinien byc szczery wzgledem Ciebie... Hmmm Odczekaj i zrob kolejny test... Zycze zebys zaszla jak juz bedzie TWoj wybrany z Toba i zebys sama nie musiala przez okres ciazy i wychowanie nie przechodzic

Stary 2008-02-20, 12:57   #4896
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Cytat:
Napisane przez Szana222 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie byłe tableciary.. Ja tez nia jestem. Mam coraz wiekszy problem, nie moglam sobie z nim poradzic sama, wiec pisze do Was.. Mieszkam w Anglii, od wrzesnia 2006 zaczelamotykac z chlopakiem (nie jest z Polski). 28 grudnia postanowilam zaprzestac brania tabletek.. Postanowilismy, ze jesli zajde w ciaze to sie pobierzemy.. KIlka dni temu moj chlopak powiedzial, ze ma bardzo wielkie problemy w swoim kraju i bedzie musial wracac, ze nie chce narazac mnie na niebezpieczenstwo bo on musi sie ukrywac.. Z wiezienia nie uciekl, ale ktos go sciga.. Nie rozumiem tego, bo to dla mnie jest opowiesc jak z filmu. Ostatnia tabletke zjadlam 28 grudnia, a po 21 dniach mialam normalnie okres. Myslalam, ze sobie troche poczekam, ale jednak pojawil sie normalnie. Od wczoraj mam straszny bol brzucha, w pracy nie moglam niczego podniesc, a z bolu az sie skladalam. Bol jak na okres, ale okres mialam ok 2 tyg temu.. Zrobilam dzisiaj test, ale chyba za wczesnie bo mialam jedna kreske. Moj chlopak stwierdzil, ze jesli zajde, to bede musiala sama wychowywac dziecko bo on ma za powazne problemy, zeby narazac mnie.. Co robic?;(

Proszę Cie nie panikuj Ja też tak miałam przez 3 miesace normlany okres po 21 dniach a pozniej po 55 byłam swiece przekonana ze wciazy jestem brzuch mnie bolał zle sie czulam i wogule ale nie miałam testu zrobić i jak sie wkoncu zdecydowałam jechac po niego do apteki momentalni eokres dostałam ale mi wtedy ulzyło i ryczałam juz ze szczescia anie z przerazenia

Więc mam nadzieję że u ciebie się wszystko ułoży tak jak sobie tego życzysz A chłopak hmm dziwne troszku .... ja nie wiem co o tym myśleć więc pewnie ty tym bardziej masz metlik w głowce i wogule życze wszystkiego dobrego
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 12:58   #4897
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm,a coz mozna zrobic, czekac na wynik testu, jesli wyjdzie pozytywny cieszyc sie ciaza ...z partnerem czy bez...Takie jest moje zdanie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-20, 13:03   #4898
mezatka07
Zakorzenienie

Szana a moze Twoj chlopak boi sie odpowiedzialnosci?? i dlatego tak mowi
mam nadzieje, ze sprawy sie poukladaja po waszej mysli

i mysle tak samo jak Mijalea, ze poczekaj, zrob test, a jak sie okaze, ze dzidzia zamieszkala pod Twoim serduszkiem to sie nia ciesz, choc wiem , ze trudno by Ci bylo samej
w Anglii jednak jest dobra opieka socjalna i samotna matka z dzieckiem otrzyma pomoc, wiec glowa do gory
Stary 2008-02-20, 13:16   #4899
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ciekawe jak tam Kachulka po wyprawie do Poznania??
Ray cos dzis nie bylo, oby odpoczywala, a nie sprzatala
Asiu wiesz co, wy ta swoja sunie to macie jak dzecko hehe podpaska rawie jak pampers, spacerki co prawda bez wozka... Normalnie jak mala dzidzia

Dziewczyny, jakbyscie mialy do wynajecia kawalerke/mieszkanie dwupokojowe itd do dla ilu osob najchetniej byscie je wynajely?? na co byscie zwracaly baczna uwage wybierajac przyszlego lokatora??

Stary 2008-02-20, 13:44   #4900
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Ciekawe jak tam Kachulka po wyprawie do Poznania??
Ray cos dzis nie bylo, oby odpoczywala, a nie sprzatala
Asiu wiesz co, wy ta swoja sunie to macie jak dzecko hehe podpaska rawie jak pampers, spacerki co prawda bez wozka... Normalnie jak mala dzidzia

Dziewczyny, jakbyscie mialy do wynajecia kawalerke/mieszkanie dwupokojowe itd do dla ilu osob najchetniej byscie je wynajely?? na co byscie zwracaly baczna uwage wybierajac przyszlego lokatora??
no tak Marcelinko jak z dzieckiem hehe
a jakie to dziecko nasze niegrzeczne

Marcelinko najchetniej to ludzie wynajmuja mieszkania rodzinom- tzn matka, ojciec dziecko itp
bo wiadomo, ze mieszkanie bedzie zadbane i ze nie wyprowadza sie tak szybko, np nie beda co miesiac zmieniac mieszkania jak studenci to czasem robia
tylko jedno co mnie zawsze martwilo, bo taki problem miala przyjaciolka mojej cioci, ze tatus takiej rodzinki stracil prace, przestali placic czynsz a ona pozniej chciala umowe rozwiazac i zeby sie wyprowadzili, miala z tym takie problemy, bo w zadnym urzedzie czy na policji nie chcieli pomoc, bo nie wyrzuca przeciez matki z dzieckiem na bruk
miasto musialoby dac jakis lokal zastepczy czy cos.......
nie wiem jak to sie skonczylo ale bylo nieciekawie

a druga znajoma wynajela mieszkanie po swoich rodzicach 2 dziewczynom z malymi dziecmi jak pozniej sie okazalo te dziewczyny byly prostytutkami sasiedzi jej w koncu powiedzieli o tym, ale jak chciala im wypowiedziec mieszkanie to zastala tylko puste mieszkanie juz bez nich w srodku.......
a mieszkanie bylo piekne, bo rodzice byli bogaci i ladnie je umeblowali itp a one zniszczyly caly zabytkowy regal, w parkiecie bylo mnostwo dziur po obcasach, dywany byly poprzepalane fajkami itp
w dodatku zostalwily jej rachunki do poplacenia, a za wode to miala tyle, ze u nich w pol roku sie tyle nie zuzywa wody co one w 2 miesiace nabily..
podejrzewala, ze chyba musialy siedziec ze swoimi klientami pod prysznicem....... nigdzie nie mogla ich znalezc, chociaz miala dane z ich dowodow osobistych itd, umowe, nikt z rodziny nie chcial miec z tym nic wspolnego....
Stary 2008-02-20, 13:47   #4901
cerisecerise
BAN stały

Cytat:
zawsze mozesz poprosic o referencje. wiesz, popros przyszlego lokatora zeby podal ci ostatni adres, zadzwon, zapytaj i juz. to norma, jak ktos nienormalny albo ma cos do ukrycia to ci bedzie krecil
a takich ci nie trzeba co?

szana ja sie nie znam, skrytykuj mnie ile chcesz, ale postawienie ci w sytuacji ze "chodzmy radosnie odstawmy tabletki" a potem nagle wyjawienie ci i to polowicznie tajemnicy to cos tu nie gra i smierdzi na odleglosc kantem. oczywiscie nie mowie o tobie tylko o tym kto cie w to zaplatal
najlepiej idz do GP, tam sie toba zajma. albo family planning center
cerisecerise jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-20, 13:53   #4902
Szana222
Przyczajenie

hmm ja sama tez nie wiem co myslec, bylam taka szczescliwa, ze bedziemy razem, teraz on mi mowi, ze nie mozemy byc razem, bo to dla mnie niebezpieczne. Pytalam sie czemu mi nie mowil, okazalo sie ze wczesniej te problemy nie byly tak wielkie.. Kurde jestem nowa na forum i jeszcze za bardzo nie umiem sie tu obslugiwac z jednej strony chcialabym miec dziecko i zeby te jego problemy sie skonczyly.. powoli zaczynam sie godzic z ta mysla ze nie bedziemy razem, ale nawet nie wiecie jak to jest ciezko tutaj w Anglii samemu... Wiecie co? Chce miec to dziecko!!Mam nadzieje, ze to jest juz ta mala kruszynka, bo wczesniej takiego bolu nie mialam, i nadal mam...:P
Stary 2008-02-20, 13:54   #4903
mezatka07
Zakorzenienie

Marcelinko kawalerke wynajelabym 2 osobom a mieszkanie 2 pokojowe 3-4 osobom
my mamy 3 pokojowe mieszkanie i 4 osoby mieszkaly, mysle, ze wiecej niz 4 to troche duzo np do jednej lazienki
jakby to byla rodzina to by sie mozna bylo pomiescic, ale z obcymi osobami jest trudniej, bo kazdy patrzy tylko na siebie

ja jak wybieralam przyszlego lokatora to najwazniejsze bylo dla mnie czy nie jest jakims lekkoduchem.. imprezowiczem itp
po drugie jezeli osob ma byc wiecej, to najlepiej, zeby byli mniej wiecej w tym samym wieku np sami studenci albo same osoby pracujace (chyba ze pracujacy student heheh)
i po tym jak z Toba rozmawia, jak sie zachowuje, czy jest kulturalny, czy jakis snob zamkniety w sobie- lepiej, zeby nie byla to osoba strasznie osowiala, bo ciezko sie z taka dogadac i innym domownikom moze nie odpowiadac tez

trzeba tez ustalic czy ta osoba sama pracuje i bedzie placic za mieszkanie, czy to student i rodzice oplaca, ustalic jakis konkretny termin, np do 10-go kazdego miesiaca wplata musi byc na koncie czy tez platne do reki, za miesiac z gory
i czy jakas kaucje najpierw pobierasz czy tez nie
jaki jest termin wypowiedzenia itd
Stary 2008-02-20, 13:56   #4904
Szana222
Przyczajenie

raz sie czuje dobrze, nie mysle o nim i jest dobrze, ale pozniej pod wieczor jak ide spac.. to normalnie załącza mi sie placz;(( i zyc mi sie nie chce, wiem ze bol brzucha to jeszcze nie taki objaw, ale ja sobie robie nadzieje, ze moze jednak..
Stary 2008-02-20, 13:57   #4905
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cerisecerise Pokaż wiadomość
zawsze mozesz poprosic o referencje. wiesz, popros przyszlego lokatora zeby podal ci ostatni adres, zadzwon, zapytaj i juz. to norma, jak ktos nienormalny albo ma cos do ukrycia to ci bedzie krecil
a takich ci nie trzeba co?

szana ja sie nie znam, skrytykuj mnie ile chcesz, ale postawienie ci w sytuacji ze "chodzmy radosnie odstawmy tabletki" a potem nagle wyjawienie ci i to polowicznie tajemnicy to cos tu nie gra i smierdzi na odleglosc kantem. oczywiscie nie mowie o tobie tylko o tym kto cie w to zaplatal
najlepiej idz do GP, tam sie toba zajma. albo family planning center
no tak mozna poprosic o referencje, tylko
1. taka osoba mogla nigdzie wczesniej nie wynajmowac, tylko mieszkac w rodzinnym domu do tej pory
2. o referencje mozna poprosic nawet mame kolezanki, ktora pozneij telefonicznie wszystko potwierdzi

z tymi referencjami to sie nigdy nie ugadnie
Stary 2008-02-20, 14:07   #4906
mezatka07
Zakorzenienie

buuuuu suka mi wlasnie wziela moja swiezo uprana zielona bluzke do siebie na poslanie i "zaciotowala" ja
jak ja uwielbiam tego psa
Stary 2008-02-20, 14:15   #4907
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dziękuje za odpowiedz

Hehe dziewczyny, bo mi chodzilo o to jak rozgryzc osoby, ktore wynajmuja mieszkania i doszlam do wniosku, ze nie mozna mowic prawdy!! Doslownie... Hmm w takim razie jak bedziemy jezdzic z J. to bedziemy mowic, ze na dwie osoby i moze szybciej sie zdecyduja na nas

Asiu Ty to sie masz z tym piesiekiem szokkkk i jego @

Stary 2008-02-20, 14:18   #4908
Ray
Zakorzenienie

jestem jestem

zgadnij ty to zawsze wiesz co ja robie jasne ze dzis sprzatalam uzaleznilam sie hehehehe

wklejam wam obiecana fote brzuszka mam nadzieje ze to moja ostatnia bo jestem juz ciaza zmeczona.. 9 mc stanowczo za duglo to trwa szkoda ze nie mozna jak ktoki aby 3 mc mam dzis jakas depreche przedporodowa o iole cos takowego istnieje rycze bez powodu i chce na porodwke juz a za chwile wolam ze nie chce bo bedzie bolec

ciekawe czy na profowce daja tez jakies psychotropy od razu

ale marudzic wam nie bede nie bede straszyc te poczatkowe ciezarowki

musze sie za prasowanie wziasc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ech 004h.jpg (70,7 KB, 21 załadowań)
Stary 2008-02-20, 14:22   #4909
kasiasiar
Zakorzenienie

cześć kobietki

Ja juz po pracy jestem

Asiu fajny ten Twój psiak, choć ja się boje takich duzych psów
Mija ciocia miała wyżła suke i też krwawiła jak miała cieczke I też w majtach po mieszkaniu latała

Kiniu Marcelinko puder rimmel stay matte to mój faworyt Oceniłam go jako KWC nawet clinique czy lancome sie do niego nie umywa. nakładom go gąbeczka i tak pieknie sie stapia ze skóra, ze nawet go prawie nie widac a matuje na caluteńki dzień

Szana dziwny to zwiazek z takimi tajemnicami .
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 14:25   #4910
Pomidora
Zakorzenienie

Witam was kochane
Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Pomidorko dzieki, juz mam trzy inne integry i jestem z nich baaaardzo zadowolona
Kochana sliczny makijazi kwiatki tez przepiekne
Ja tez właśnie Integry uwielbiam Ten makijaż, który ci się podoba też jest Integrą robiony, tylko nr 23. Cieszę się, że ci się podoba

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
Dobre sie skończyło i trzeba iść dzisiaj do pracy
Miłego dnia dziewczynki
Kasiasiarku, to trzymaj się dzielnie w pracyNajgorszy jest pierwszy dzień po wolnym, potem leci szybciej.

Cytat:
Pomidorko, sliczny i subtelny makijaz....mnie taki nigdy jeszcze nie wyszedl, ale kto wie

U nas wszystko spowite mgla, az nie chce sie za okno patrzec

A ja musze wyskoczyc na jakies zakupki, bo w lodowce tylko swiatlo ...
Dziekuję Madziu Makijaż jest kwestią wprawy, ja ten w 15 min. robię, bo do pracy się spieszę.
U nas też pogoda paskudna, aż się wychodzić nigdzie nie chce

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
mijaela ale fajne usg przypomnialo mi sie jak moje bylo takie malusie hihihi a teraz na usg sie aby pojedyncze czesci ciala mieszcza i to jeszcze tak poplątane wszystko ze nie wiadomo czy to reke czy noge widac hihihi
moja kosc ogonowa minela ale sie ciesze

moze potem wkleje wam mojego brzucha bo baterie naladowalam
Justynko, to czekamy na zdjęcie brzucha. Może ostatni raz w dwupaku

Cytat:
u mnie pogoda dzis tez fatalna, ale na poprawe humorku zamowilam sobie zestaw pedzli do makijazu
O ty, pędzle sobie zamawiasz? Ja się czaję od kilku mc na profesjonalny zastaw, ale mi kaski żal Może zamówię zobie na imieninki jakieś Wklej zdjęcie jak już dostaniesz.

Cytat:
mnie stopa dalej boli
ale zaraz pojde z psem na dwor, pozniej do sklepu po farbe do wlosow, bo @ moze przyjsc lada dzien a podobno sie nie powinno farbowac w trakcie @(nie wiem ile w tym prawdy)
musze jeszcze podpaski zakupic, bo moja sunia dostala cieczki tydzien temu i chodzi po domu w majtkach i podpasce hehe super wyglada (pozniej zrobie jej fotke moze) tylko jest taki maly problem, ze tylko spuszcze ja z oka na minutke a ona juz majtki zdejmuje a podpaske zjada chyba krew jej smakuje.....
i dzieki temu zjadla juz cale moje zapasy podpaskowe hehe
no i poza tym mi sie tez juz zaraz przydadza
Asiu, ta twoja sunia jest niemożliwa po prostu A zdjęcia rozbrajające. Sunia mojej kuzynki też musiała w czasie cieczki w majtkach chodzić więc się nie przejmuj. A co do stopy, to poczekaj do jutra i może czas do lekarza iść? Może coś tam przeskoczyło?

Cytat:
To moje ostatnie zakupowe zdobycze przy okazji sie chwale nowym kolorkiem wlosow a to wszytsko przez WAS bo zaczelyscie pisac o farbowaniu a ja juz myslalam, ze wytrzymam do swiat a tu nici

Ja dopiero znalazlam czas na sniadanie hmmm i maluje paznokcie na brazowy kolorek
Marcelinko włosy śliczne, bardzo podoba mi się połączenie brązu i czerwieni. Zakupy udane, że hoho A jakiej firmy te cienie? Ładne kolory, oatanio zaopatrzyłam się w podobne do twoich nowych szarości.

Cytat:
Jak juz kiedys wspominalam, wybralismy imiona dla dzieci juz dawno przed ciaza, teraz kiedy jestem w ciazy szukalam jeszcze, bo myslalam, ze cos innego wpadnie nam w "ucho", ale nie podoba nam sie nic, a juz wogole dla chlopaka. Wiec tak zostalo i nawet juz szukac mi sie nie chce-powiem szczerze

Mamy male utrudnienie, bo ja szukalam uparcie imion brzmiacych jednakowo po polsku i niemiecku, jakos chcialam sprawiedliwie te sprawe rozwiazac

No i tym sposobem, maz wybral imie dla chlopca Edward (powazne jak na male dziecko, ale jak maz stwierdzil dziecko wiekszosc zycia bedzie dorosle), no wiec maly Edi .

Ja wymyslilam imie Lena, tak zupelnie sama, a potem oczywiscie okazalo sie, ze tu Lena jest na 3 miejscu w rankingu popularnosci W zwiazku czym w gre wchodzi tez Alina, ale Lenka jakos bardziej mi sie podoba.
Dla chlopca imienia chyba juz innego nie znajde-nie podoba mi sie nic a nic, a maz nawet o innym imieniu nie za bardzo chce slyszec....wiec sprawa chyba juz prawie rozwiazana
Madziu, i miona bardzo ładne Lubię takie Polskie imiona, nie przepadam za Jessikami czy Davidami (czytanymi Dejwid). Edward jest cudownym imieniem, A z dziewczęcych bardziej podoba mi się Alina. Jak w "Balladynie" Mickiewicza
My też już mamy imiona dla przyszłych dzieci - Hanna i Łukasz

Cytat:
dziewczyny wlasnie dostalam maila, ze moj tusz zamowiony wczoraj wlasnie zostal wyslany , czekam teraz az przyjdzie i go wyprobuje z moimi nowymi cieniami, mam nadzieje, ze pedzle tez szybka wysla i bede juz miala komplecik
Kiniu, to potem się pochwal jak tam tusz się sprawuje.

Cytat:
Witaj Szana Dziwna ta historia, którą opisałaś. Aż mi sie wierzyć nie chce, że koleś raptem wpadł w tarapaty i teraz musi jak jakiś szpieg uciekać Z poglądami zgadzam się z Julką, że to na kant jakiś niestety wygląda.Mam nadzieję, że wszystko ci się ułoży

Cytat:
Marcelinko, nigdy i tak nie wiesz na kogo trafisz A chcecie jedkak wynająć mieszkanko dorobione w domu, tak jak było w planach?

Cytat:
buuuuu suka mi wlasnie wziela moja swiezo uprana zielona bluzke do siebie na poslanie i "zaciotowala" ja
jak ja uwielbiam tego psa
Ostatnie zdanie powtarzaj sobie oddychając głęboko

Ja chyba zaraz spać znowu pójdę, nie wytrzymam do wieczora. Miłego dnia kochane życzę

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 14:27   #4911
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kasiasiar jutro wyprobuje swoje wynalzki i zobacze jak sie sprawuja :d mam nadzieje, ze sie nie zawiode

Ray a jednak jak to ktoras z nas zauwazyla lepiej zeby Cie przetrzymali w spzitalu, bo w koncu tam nie ma co sprzatac i bys odpoczywala aaa ja fotki nei widze

Szana odczekaj i zrob ponownie i bedziesz wiedziala co i jak, bo tak to nie ma co gdybac... Ewentualnie idz do lekarza i sie zapytaj, moze cos podpowie

Stary 2008-02-20, 14:27   #4912
kina2807
Zakorzenienie

Ray swietny bryucholek, zycze Ci zebys sie jak najszybciej rozdwoila

Kasiu dzieki za opinie

dziewczynki a to moje pedzle
http://www.allegro.pl/item313873157_...promocja_.html

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 14:32   #4913
kasiasiar
Zakorzenienie

Pomidorko a ja pare latek temu tez sobie włoski farbnełam ciemnym blondem garniera . Kolor mi się podobał tylko strasznie szybko mi się zmywał.Jak się kąpałam to wode miałam zawsze brazowa tak mi ten kolor schodził

I nigdy nie zapomnę TZ jak pukał do drzwi a ja mu otworzyłam w tych brazowych włosach. Spojrzał się na numer mieszkania, czy dobrze trafił

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-20, 14:33   #4914
Ray
Zakorzenienie

zgadnij teraz to juz moga mnie co najwyzej na porodowke zabrac
Stary 2008-02-20, 14:34   #4915
kasiasiar
Zakorzenienie

Ray sliczny brzuszek. Pewnie niedługo jeszcze zatesknisz do ciażowego stanu

Kiniu kiedy zaczynacie lekcje tańca??
Stary 2008-02-20, 14:35   #4916
Mijalea
Zakorzenienie

Marcelinko, juz sie pogubilam, czy to wy szukacie mieszkania, czy chcecie wynajac

Ja powiem, ze moj maz to zawsze na okazje szukania mieszkania, elegancko sie ubieral, co nie bylo problemem, bo do pracy chodzi w garniturku. I to dzialalo tak, ze ludzie nie chcieli od nas nawet referencji, albo zaliczki, tylko zaraz sie decydowali, mimo ze ktos jeszcze sie o mieszkanie ubiegal. Wiadomo, ze jak przyjdzie byle jak ubrany Hindus, i ktos wygladajacy porzadnie to sie wynajmie temu drugiemu. Widze to tez teraz, jak babka szuka kogos na nasze miejsce do mieszkanka gdzie teraz jestesmy. Przychodzi duzo ludzi, ogladaja, ale polowie to ja bym chyba nie wynajela

Natomiast jesli chodzi o sam wynajem, to roznie sie trafia. Moja siostra wynajela piekne, nowe mieszkanie rodzince, ktora z pozoru wygladala porzadnie i normalnie. Tymczasem...przestali placic czynsz, a jak doszlo co do czego, to babka stwierdzila ze z dnia na dzien zostawil ja maz i ona nie ma srodkow do zycia. Maz zapadl sie pod ziemie, mial wylaczony telefon i co po nich zostalo to niepoplacone rachunki i dziury w scianach, mimo iz mieli zabronione wszelkiej ingerencji w sciany. Pomieszkali ze 3 miesiace, zostawili balagan i wymigiwali sie jakims przekretem , ze to nby maz okrutny ja porzicil z dwoja dzieci....czegoz to ludzie nie wymysla...

Pomidorko
, ciesze sie, ze imiona sie podobaja. Ja Alinek osobiscie znam malutko, te z Balladyny i znajoma, wiec to poki co niespotykane imie, a tu w Niemczech rowniez.

Ray, ale masz fajny ten brzuszek!! Taki w sam raz, nie za duzy, nie za maly

Stary 2008-02-20, 14:45   #4917
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko niee to u mnie to jeszcze nie jest nawet zaczete, bo zimno jest i czekamy do wiosny(jak bedzie kasa )... Chodzilo mi o to jak sie zachowywac, jak sie pojedzie do kogos w sprawie wynajmu... Ostatnio bylismy tacy szczerzy, ze tak jak pisalam umowilismy sie z babka a ona nas "wyrolowala"

Te cienie to Wibo, z rossmanna za bodajze 5zl... Taniocha a tyle radosci sprawiaja i sie nie "roluja"

Ja mialam max factora masterpiece i moge go Wam polecic... Z tym, ze ja mialam ta starsza wersje(złota), bo teraz jest kolejna(czarna)... Rzesy sa fajnie rozdzielone(dzieki szczoteczce, ktora do tej pory uzywam), wydłużone, tusz jest wydajny

Stary 2008-02-20, 14:50   #4918
kina2807
Zakorzenienie

Kasiu teraz mamy akurat juz kasiorke, wiec idziemy sie zapisac, tak zeby od marca juz chodzic, najpierw raz w tygodniu,a od kwietnia juz 2 razy

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 14:51   #4919
mezatka07
Zakorzenienie

bylam z psiorem na drugim spacerku dzisiaj a teraz lece po farbe, podpachy, zeby miala co jesc i zakupki zywieniowe
do napisania pozniej

a mnie dzisiaj podbrzusze nie boli i az dziwne, ze jestem taka spokojna przed @ i sie nie objadam......... i brzucha nie mam wybulonego
sluz jakis inny, cos mi sie pozmienialo hehe
Stary 2008-02-20, 14:55   #4920
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Madziu teraz to My chcemy wynajac hmmm i J. byl dobrze ubrany, tylko nie w tym rzecz, raczej blad byl w tym, ze powiedzialo sie, ze jest 2 tyg zamiast na roku itd no ale coz uczymy sie na bledach

Ray teraz dopiero widze Twoj brzuszek WOW ale jest duuuuuuuzy : Ala ma tam u Ciebie wygodnie hmm tylko nie zacznij porzadkow w swojej salce \

My tez sie wybieramy na lekcje tanca towarzyskiego dla doroslych w pt mamy dzwonic sie dowiedziec czy sa miejsca i jak beda zaczynamy od przyszlego tygodnia tylko wiecie co mnie zastanawia, w jakich nalezy bucikach tanczyc?? pisze, ze trzeba miec na zamine i wlasnie sie zastanawiam czy ogolnie chodzi o zmiane, bo jest bloto na ulicach czy o taka ogolna, czyli nei tanczyc w kozakach a w pantofelkach badz letnich hmmm

Kinia ile u Was kosztuje godzina tanca?? ile razy w tyg?? U nas 60zł i raz w tyg tylko

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości