![]() |
#4891 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Widze, ze u Ciebie Kinia luty tez jest okresem kosmetycznym
![]() ![]() ![]() Madziu zmieszalam 2 kolorki orzechowy braz i mahon i taki wyszedl ![]() ![]() Co do imion ostatnio spodobalo mi sie imie Liliana ![]() ![]()
![]() |
#4892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Marcelko, znajomym niedlugo urodzi sie coreczka i bedzie wlasnie Lili ![]() A Wktorow i Oskarow to jest wokolo mnie az za duzo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie byłe tableciary..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm to dziwne, bo podobno tylko do bierzmowania jak sie wybiera imie to nie mozna jakiegokolwiek tylko musi byc imie swietego- tzn imie ze spisu jakiegos, zadne inne a nie sadzilam, ze w Urzedzie tez tylko imie ze spisu mozna...... mam np kolezanke Arabke urodzona w Polsce i rodzice dali jej na imie Rozan (wschod slonca czy cos takiego w ich kraju) a jej siostra to Samira i nikt nigdy nie robil im problemu, ze nie moga tak dziecka nazwac czy cos a moja kolezanka nazwala corcie wlasnie Lilly, myslalam, ze powiedza, ze tylko Liliannna czy cos takiego, ale corka Polakow urodzona w Polsce nazywa sie Lilly hehe
![]() |
#4895 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witam Szana
![]() Hmmm to Twoj chlopak nie powiedzial Ci jak powazne ma problemy?? W koncu jestescie w zwiazku i wydaje mi sie, ze powinien byc szczery wzgledem Ciebie... Hmmm Odczekaj i zrob kolejny test... Zycze zebys zaszla jak juz bedzie TWoj wybrany z Toba i zebys sama nie musiala przez okres ciazy i wychowanie nie przechodzic ![]()
![]() |
#4896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę Cie nie panikuj ![]() ![]() ![]() Więc mam nadzieję że u ciebie się wszystko ułoży tak jak sobie tego życzysz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
Szana a moze Twoj chlopak boi sie odpowiedzialnosci?? i dlatego tak mowi
![]() mam nadzieje, ze sprawy sie poukladaja po waszej mysli ![]() i mysle tak samo jak Mijalea, ze poczekaj, zrob test, a jak sie okaze, ze dzidzia zamieszkala pod Twoim serduszkiem to sie nia ciesz, choc wiem , ze trudno by Ci bylo samej ![]() w Anglii jednak jest dobra opieka socjalna i samotna matka z dzieckiem otrzyma pomoc, wiec glowa do gory ![]()
#4899 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam Kachulka po wyprawie do Poznania??
![]() Ray cos dzis nie bylo, oby odpoczywala, a nie sprzatala ![]() Asiu wiesz co, wy ta swoja sunie to macie jak dzecko hehe podpaska rawie jak pampers, spacerki ![]() ![]() Dziewczyny, jakbyscie mialy do wynajecia kawalerke/mieszkanie dwupokojowe itd do dla ilu osob najchetniej byscie je wynajely?? na co byscie zwracaly baczna uwage wybierajac przyszlego lokatora??
![]() |
#4900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie to dziecko nasze niegrzeczne ![]() ![]() Marcelinko najchetniej to ludzie wynajmuja mieszkania rodzinom- tzn matka, ojciec dziecko itp bo wiadomo, ze mieszkanie bedzie zadbane i ze nie wyprowadza sie tak szybko, np nie beda co miesiac zmieniac mieszkania jak studenci to czasem robia ![]() tylko jedno co mnie zawsze martwilo, bo taki problem miala przyjaciolka mojej cioci, ze tatus takiej rodzinki stracil prace, przestali placic czynsz a ona pozniej chciala umowe rozwiazac i zeby sie wyprowadzili, miala z tym takie problemy, bo w zadnym urzedzie czy na policji nie chcieli pomoc, bo nie wyrzuca przeciez matki z dzieckiem na bruk ![]() miasto musialoby dac jakis lokal zastepczy czy cos....... nie wiem jak to sie skonczylo ale bylo nieciekawie a druga znajoma wynajela mieszkanie po swoich rodzicach 2 dziewczynom z malymi dziecmi ![]() ![]() a mieszkanie bylo piekne, bo rodzice byli bogaci ![]() w dodatku zostalwily jej rachunki do poplacenia, a za wode to miala tyle, ze u nich w pol roku sie tyle nie zuzywa wody co one w 2 miesiace nabily.. podejrzewala, ze chyba musialy siedziec ze swoimi klientami pod prysznicem....... nigdzie nie mogla ich znalezc, chociaz miala dane z ich dowodow osobistych itd, umowe, nikt z rodziny nie chcial miec z tym nic wspolnego....
![]() |
#4901 | |
BAN stały
|
Cytat:
a takich ci nie trzeba co? ![]() szana ja sie nie znam, skrytykuj mnie ile chcesz, ale postawienie ci w sytuacji ze "chodzmy radosnie odstawmy tabletki" a potem nagle wyjawienie ci i to polowicznie tajemnicy to cos tu nie gra i smierdzi na odleglosc kantem. oczywiscie nie mowie o tobie tylko o tym kto cie w to zaplatal najlepiej idz do GP, tam sie toba zajma. albo family planning center |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Przyczajenie
|
hmm ja sama tez nie wiem co myslec, bylam taka szczescliwa, ze bedziemy razem, teraz on mi mowi, ze nie mozemy byc razem, bo to dla mnie niebezpieczne. Pytalam sie czemu mi nie mowil, okazalo sie ze wczesniej te problemy nie byly tak wielkie.. Kurde jestem nowa na forum i jeszcze za bardzo nie umiem sie tu obslugiwac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko kawalerke wynajelabym 2 osobom a mieszkanie 2 pokojowe 3-4 osobom
![]() my mamy 3 pokojowe mieszkanie i 4 osoby mieszkaly, mysle, ze wiecej niz 4 to troche duzo np do jednej lazienki jakby to byla rodzina to by sie mozna bylo pomiescic, ale z obcymi osobami jest trudniej, bo kazdy patrzy tylko na siebie ![]() ja jak wybieralam przyszlego lokatora to najwazniejsze bylo dla mnie czy nie jest jakims lekkoduchem.. imprezowiczem itp po drugie jezeli osob ma byc wiecej, to najlepiej, zeby byli mniej wiecej w tym samym wieku np sami studenci albo same osoby pracujace (chyba ze pracujacy student heheh) i po tym jak z Toba rozmawia, jak sie zachowuje, czy jest kulturalny, czy jakis snob zamkniety w sobie- lepiej, zeby nie byla to osoba strasznie osowiala, bo ciezko sie z taka dogadac i innym domownikom moze nie odpowiadac tez ![]() trzeba tez ustalic czy ta osoba sama pracuje i bedzie placic za mieszkanie, czy to student i rodzice oplaca, ustalic jakis konkretny termin, np do 10-go kazdego miesiaca wplata musi byc na koncie czy tez platne do reki, za miesiac z gory i czy jakas kaucje najpierw pobierasz czy tez nie jaki jest termin wypowiedzenia itd
#4904 |
Przyczajenie
|
raz sie czuje dobrze, nie mysle o nim i jest dobrze, ale pozniej pod wieczor jak ide spac.. to normalnie załącza mi sie placz;(( i zyc mi sie nie chce, wiem ze bol brzucha to jeszcze nie taki objaw, ale ja sobie robie nadzieje, ze moze jednak..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. taka osoba mogla nigdzie wczesniej nie wynajmowac, tylko mieszkac w rodzinnym domu do tej pory 2. o referencje mozna poprosic nawet mame kolezanki, ktora pozneij telefonicznie wszystko potwierdzi z tymi referencjami to sie nigdy nie ugadnie ![]()
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
buuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak ja uwielbiam tego psa ![]()
#4907 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dziękuje za odpowiedz
![]() ![]() ![]() Hehe dziewczyny, bo mi chodzilo o to jak rozgryzc osoby, ktore wynajmuja mieszkania i doszlam do wniosku, ze nie mozna mowic prawdy!! Doslownie... Hmm w takim razie jak bedziemy jezdzic z J. to bedziemy mowic, ze na dwie osoby i moze szybciej sie zdecyduja na nas ![]() Asiu Ty to sie masz z tym piesiekiem szokkkk i jego @ ![]()
![]() |
#4908 |
Zakorzenienie
|
jestem jestem
zgadnij ty to zawsze wiesz co ja robie ![]() ![]() wklejam wam obiecana fote brzuszka mam nadzieje ze to moja ostatnia bo jestem juz ciaza zmeczona.. 9 mc stanowczo za duglo to trwa szkoda ze nie mozna jak ktoki aby 3 mc ![]() ![]() ![]() ciekawe czy na profowce daja tez jakies psychotropy od razu ![]() ale marudzic wam nie bede nie bede straszyc te poczatkowe ciezarowki ![]() musze sie za prasowanie wziasc ![]()
#4909 |
Zakorzenienie
|
cześć kobietki
Ja juz po pracy jestem Asiu fajny ten Twój psiak, choć ja się boje takich duzych psów ![]() Mija ciocia miała wyżła suke i też krwawiła jak miała cieczke ![]() ![]() Kiniu Marcelinko puder rimmel stay matte to mój faworyt ![]() Szana dziwny to zwiazek z takimi tajemnicami . |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Witam was kochane
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas też pogoda paskudna, aż się wychodzić nigdzie nie chce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() My też już mamy imiona dla przyszłych dzieci - Hanna i Łukasz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja chyba zaraz spać znowu pójdę, nie wytrzymam do wieczora. Miłego dnia kochane życzę ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kasiasiar jutro wyprobuje swoje wynalzki i zobacze jak sie sprawuja :d mam nadzieje, ze sie nie zawiode
![]() Ray a jednak jak to ktoras z nas zauwazyla lepiej zeby Cie przetrzymali w spzitalu, bo w koncu tam nie ma co sprzatac ![]() ![]() ![]() Szana odczekaj i zrob ponownie i bedziesz wiedziala co i jak, bo tak to nie ma co gdybac... Ewentualnie idz do lekarza i sie zapytaj, moze cos podpowie ![]()
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
Ray swietny bryucholek
![]() ![]() Kasiu dzieki za opinie ![]() dziewczynki a to moje pedzle ![]() http://www.allegro.pl/item313873157_...promocja_.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko a ja pare latek temu tez sobie włoski farbnełam ciemnym blondem garniera . Kolor mi się podobał tylko strasznie szybko mi się zmywał.Jak się kąpałam to wode miałam zawsze brazowa tak mi ten kolor schodził
I nigdy nie zapomnę TZ jak pukał do drzwi a ja mu otworzyłam w tych brazowych włosach. Spojrzał się na numer mieszkania, czy dobrze trafił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
zgadnij teraz to juz moga mnie co najwyzej na porodowke zabrac
![]() ![]()
#4915 |
Zakorzenienie
|
Ray sliczny brzuszek. Pewnie niedługo jeszcze zatesknisz do ciażowego stanu
![]() Kiniu kiedy zaczynacie lekcje tańca?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zakorzenienie
|
Marcelinko, juz sie pogubilam, czy to wy szukacie mieszkania, czy chcecie wynajac
![]() Ja powiem, ze moj maz to zawsze na okazje szukania mieszkania, elegancko sie ubieral, co nie bylo problemem, bo do pracy chodzi w garniturku. I to dzialalo tak, ze ludzie nie chcieli od nas nawet referencji, albo zaliczki, tylko zaraz sie decydowali, mimo ze ktos jeszcze sie o mieszkanie ubiegal. Wiadomo, ze jak przyjdzie byle jak ubrany Hindus, i ktos wygladajacy porzadnie to sie wynajmie temu drugiemu. Widze to tez teraz, jak babka szuka kogos na nasze miejsce do mieszkanka gdzie teraz jestesmy. Przychodzi duzo ludzi, ogladaja, ale polowie to ja bym chyba nie wynajela ![]() Natomiast jesli chodzi o sam wynajem, to roznie sie trafia. Moja siostra wynajela piekne, nowe mieszkanie rodzince, ktora z pozoru wygladala porzadnie i normalnie. Tymczasem...przestali placic czynsz, a jak doszlo co do czego, to babka stwierdzila ze z dnia na dzien zostawil ja maz i ona nie ma srodkow do zycia. Maz zapadl sie pod ziemie, mial wylaczony telefon i co po nich zostalo to niepoplacone rachunki i dziury w scianach, mimo iz mieli zabronione wszelkiej ingerencji w sciany. Pomieszkali ze 3 miesiace, zostawili balagan i wymigiwali sie jakims przekretem , ze to nby maz okrutny ja porzicil z dwoja dzieci....czegoz to ludzie nie wymysla... ![]() Pomidorko, ciesze sie, ze imiona sie podobaja. Ja Alinek osobiscie znam malutko, te z Balladyny i znajoma, wiec to poki co niespotykane imie, a tu w Niemczech rowniez. Ray, ale masz fajny ten brzuszek!! Taki w sam raz, nie za duzy, nie za maly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Pomidorko niee to u mnie to jeszcze nie jest nawet zaczete, bo zimno jest i czekamy do wiosny(jak bedzie kasa
![]() ![]() Te cienie to Wibo, z rossmanna za bodajze 5zl... Taniocha a tyle radosci sprawiaja ![]() Ja mialam max factora masterpiece i moge go Wam polecic... Z tym, ze ja mialam ta starsza wersje(złota), bo teraz jest kolejna(czarna)... Rzesy sa fajnie rozdzielone(dzieki szczoteczce, ktora do tej pory uzywam), wydłużone, tusz jest wydajny ![]()
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
Kasiu teraz mamy akurat juz kasiorke, wiec idziemy sie zapisac, tak zeby od marca juz chodzic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
bylam z psiorem na drugim spacerku dzisiaj a teraz lece po farbe, podpachy, zeby miala co jesc
![]() ![]() do napisania pozniej ![]() a mnie dzisiaj podbrzusze nie boli i az dziwne, ze jestem taka spokojna przed @ i sie nie objadam......... i brzucha nie mam wybulonego ![]() sluz jakis inny, cos mi sie pozmienialo hehe
#4920 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Madziu teraz to My chcemy wynajac hmmm i J. byl dobrze ubrany, tylko nie w tym rzecz, raczej blad byl w tym, ze powiedzialo sie, ze jest 2 tyg zamiast na roku itd no ale coz uczymy sie na bledach
![]() Ray teraz dopiero widze Twoj brzuszek WOW ale jest duuuuuuuzy ![]() ![]() ![]() ![]() My tez sie wybieramy na lekcje tanca towarzyskiego dla doroslych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kinia ile u Was kosztuje godzina tanca?? ile razy w tyg?? U nas 60zł ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.