![]() |
#4891 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
|
Do MaT dotyczace katalogow.
Hosenka pisala aby nie wklejac zdjec pielegnacji. I zdjecia bizuterii Amy ja wklejalam nie tak dawno(realne a Twoje sa z katalogu).
![]() |
#4893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobnie jak zdjecia/linki do katalogów, ofert netto, demo itp gdy sa juz nie aktualne. Przy okazji proszę również o pamietaniu, że do jednego postu można dołączyć 6 zdjęć i tyle umieszczać, a nie w kilku postach jeden pod drugim po 2-3 zdjęcia jak ktoś ostatnio zrobił.
![]() |
#4894 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jak sobie chwalicie PERFEKCYJNY TUSZ DO RZĘS Z KOREKTOREM ?
Zamówiłam go i jestem pełna obaw ![]()
#4895 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez MaT Czas edycji: 2008-11-13 o 08:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oferta internetowa niech narazie zostanie, choć szczerze mówiąc nie wiem po co sa wklejane zdjecia/opisy skoro konsultantki mają do niej dostęp w strefie ![]() No ale ... ![]()
![]() |
#4897 |
Zadomowienie
|
![]()
Witajcie.
![]() Dawno mnie tu nie było.... może dlatego, że więcej teraz się zajmuję inną firmą ![]() Owszem skaładam też zamówienia z Avonu, ale moje ostatnie od klientek z kat 15 było na 75zł, noi ja musiałam złożyć zamówienie za resztę. Z tego katalogu też mam na razie zamówienie na 50zł, jak tak dalej będzie to będę zmuszona zrezygnować z zamówień. ![]() W sumie doszłam do wniosku, że najlepsze z Avonu są żele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na wszystkie kremy do twarzy jestem uczulona ![]()
#4898 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zadomowienie
|
Widziała już może któraś z Was , na żywo kalendarzyk na 2009 Avonu?
#4901 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4902 |
Rozeznanie
|
wiadomość ze strefy:
Świąteczne odliczanie! Codziennie jeden z Twoich ulubionych produktów w cenach, jakich jeszcze nie było. Dzisiaj: Żel do mycia twarzy przeciw oznakom starzenia 2 w 1 Kod produktu: 93666 Skorzystaj z tej okazji i nie przeocz kolejnych ofert. Gorączka świątecznych zakupów zaczyna się już dziś! Warunkiem skorzystania z oferty jest złożenie jednorazowego zamówienia na kwotę 100zł. Oferta podlega wielokrotności. |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam to samo tu wkleić. Widzę, że się spóźniłam off-wietrzka zapomniałaś podać cenę żelu 9,9zł Nim zabłyśnie pierwsza gwiazdka - zapraszamy do COK Zrób zakupy na łączną sumę 750 zł w cenach katalogowych. Każdy Twój zakup w Centrum będzie potwierdzony pieczątką na kuponie. Gdy uzbierasz 750 zł otrzymasz świąteczny prezent!* O szczegóły zapytaj pracownika Centrum. * Program obowiązuje w Centrum Obsługi Konsultantek od katalogu 16/2008 do końca katalogu 17/2008, tj. do dnia 31 grudnia 2008 roku. Każdy produkt z zestawu upominkowego ukaże się na fakturze z ceną 50 gr. Kupuj produkty! Zbieraj pieczątki! Odbieraj prezenty! ---------------- Lubisz gotować? Znasz ciekawe przepisy? Weź udział w konkursie kulinarnym!W dniach od 14.11.2008 do 12.12.2008 zbieramy przepisy na Twoje ulubione przysmaki: na Sylwestra, na karnawałowe spotkanie z przyjaciółmi, do zabawy z dziećmi w kuchni. Przynieś przepis do Centrum Obsługi Konsultantek lub wyślij go do nas mailem – o adres spytaj pracownika COK. Składając przepis w Centrum lub wysyłając go mailem pamiętaj o podaniu swoich danych: imię i nazwisko, numer personalny, numer telefonu). 15 najlepszych przepisów opublikujemy w magazynie NOVA Ty! Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2008-11-13 o 11:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
szeryfcio
|
Bardzo suche nie. Trochę suche. No w każdym bądź razie miałam już pomadki z avonu po których usta były faktycznie nawilżone.
#4905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4906 |
Rozeznanie
|
![]()
Czy jest możliwość, że któraś z Was drogie avonomaniaczki wklei wszystkie dodatki do katalogu 16, 17 (czyli hello tomorrow, netto itp). Z góry dziękuję
![]()
![]() |
#4907 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hosenko, pamiętam że miałaś zamawiać biżuterię Pamela - zamawiałaś? jeśli tak, to czy jesteś zadowolona z niej?? Edytowane przez off-wietrzka Czas edycji: 2008-11-13 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam własnie w uszach kolczyki, naszyjnika jeszcze nie miałam okazji testować - do niego konieczny jest dekold, duuuży ![]()
![]() |
#4909 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 |
Wtajemniczenie
|
Przed chwilą dostałam telefon z Avonu, zadzwoniła do mnie pani która odpisywała mi na maila w sprawie konturówki, ponieważ informacja którą mi podała jest błędna.. konturówka z oferty specjalnej jest w kolorze srebrnym a nie czarna.. jestem mile zaskoczona powiem Wam, nie spodziewałam się.. ładnie postąpiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4912 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Raczkowanie
|
witam serdecznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze zgłoś się, że chcesz być konsultantką. To można zrobic na stronie Avonu www.avon.com.pl. Ja tak zrobiłam i po kilku dniach zadzwoniła do mnie moja koordynator (czy jak to się teraz nazywa), spotkałyśmy się i podpisałam umowę. Ona ci wszystko wyjaśni ze składaniem zamówień, katalogami itp. Resztę z penością znajdziesz tu
![]() Potem juz tylko odbierasz paczki, rozwosisz, zbierasz zamówienia i tak w kółko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zakorzenienie
|
dla mnie rówież...Wink był zawsze słodziutkim owocowym zapaszkiem .Strasznie mi się kiedyś podobał..Miałam ze 3 butelki jedna po drugiej..a to rzadko się zdarza!
![]() Czy mogłabyś wkleić jej zdjęcie? chciałabym obejrzeć ten kolorek! ja z demo zamówiłam : PINK PASSION ..ale jest ciemniejsza niż w katalogu.. Zamieszczę jej zdjęcia jutro albo pojutrze na wątku o błyszczykach i pomadkach.
#4917 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj Hosenko dobrze ze nie ubralas duzeeeego dekoldtu bo pewnie gdybys musiala isc gdzies do jakiegos pana to by sie biedak skupic nie mogl ![]() ![]() ![]() Cytat:
KOrektor ujdzie ale tusz jest nie bardzo.To juz wole super shocka ,bo efekt jest sredni ale za to rzesy rozczesane .A korektor jest ok tylko jesli nie chcesz nim maziac po cieniach.Napisali ze nie narusza makijazu a to oczywiscie pic na wode i fotomontaz ![]() ![]() Za to maszczka PS podoba mi sie coraz bardziej ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 |
Wtajemniczenie
|
Myślałam,że ta oferta "świąteczne odliczanie" jest dla konsultantejk, a teraz widzę,że na stronie avonu jest też dla klientek.Tylko nie piszą,że klientka musi zamowić za 100,00 zł,aby ta oferta miała rece i nogi. Czy mam rację, czy jednak czegoś dobrze nie pojmuję?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Raczkowanie
|
Już dawno to zrobiłam, Hosenka też. Poszukaj dobrze.
#4920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też nie rozumiem tego świątecznego odliczania !! :P czyli jak, dzisiaj w promocji jest żel do twarzy, czyli żeby go kupić muszę dzisiaj złozyć zamówienie... ale ja mam dopiero na 19 pierwszy termin ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.