|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4891 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 6 408
|
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III
Cytat:
![]() s³ysza³am , ¿e w SuperPharm jest teraz promocja na ampu³ki Farmona Radical 25 z³ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 814
|
Ma³o co mi nie pojecha³y punkciki za moj± wypowied¼... No ale fakt. Nie nale¿ê do cierpliwych osób i szybko mo¿na mnie zdenerwowaæ
![]() ![]() ![]()
#4893 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 26 565
|
Cytat:
![]() ![]() dokladnie to mam seborawit ![]() ja tego jednak nie kupie, skoro wysusza
![]() |
#4894 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 252
|
Cytat:
O dziêki bardzo za info ![]() Mo¿e wysprzedaj± stare opakowania? Ostatnio kupowa³am te ampu³ki w dozie i s± w takich fajnych 5 ml s³oiczkach(?), przy otwieraniu których nie leje siê krew ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 355
|
Sprzedaj±, sprzedaj±. Moja kole¿anka zamawia³a ostatnio w DOZie i ju¿ ma nowe. S± zamkniête w takich ma³ych s³oiczkach, które nie kalecz± rêce, a do tego jest do³±czony dziubek ,taki jak w kuracji Joanny. Ciekawa jestem czy nowy sk³ad , bedziê taki dobry jak stary. Zdam relacje jak kole¿anka skoñczy miesiêczn± kuracje. Pozdrawiam
![]()
#4897 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 498
|
hej, witam was.
ja poki co bije sie z myslami czy aby nie zainwestowac ponownie w nisim - jednak. i zobaczyc jak teraz podziala. mialam juz nie wracac do niego, ale sie lamie. zawsze mam chwile zalamaania kiedy moje wlosy pzrestaja sie ukladac, bo weszly w kolejna faze wzrostu ![]() obcielam grzywke poza tym ![]() ![]() ![]() on sie wylamal - wiec tak i ja ![]() ucielam tylko grzywke-troche to wyglada srednio, ale jakos mi latwiej nad nimi teraz zapanowac. tyl i boki nadal rosna. - ale tak jakby chcialy a nie mogly. zima po prostu chyba . teraz znow nie dotykam wlosow prez kolejne 4 miesiace - teraz wlasnie tyle wytrzymalambez ruszania. czyli az do konca marca. jestem w depresji "wygladowej"-ani fryzury ani koloru. czasem az mi sie ryczec chce, ze to tak dlugo trwa. nienawidze wygladac jakby mumin - a wlasnie teraz jestem w tej fazie. ![]() i cos mi sie zdaje , ze to jeszzce potrwa. najgorsze jest to, ze ci co wiedza to wiedza, a ci co nie wiedza mysla soebi pewnie, ze pzrestalam o siebie dbac i dlatego wygladam tak strasznie ohydnie ![]() Edytowane przez laudik Czas edycji: 2009-12-18 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 904
|
laudik, a nie mo¿esz ich po prostu spinac w kitke? i spinkami? z tego , co widzia³am na zdjêciach, to chyba sa juz do¶æ d³ugie by sie da³y zwi±zac i podpi±æ spinkami ???
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkê kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkê 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 992
|
laudik a co to jest "faza mumina"?
![]() Ja proponuje zakupic jednak ten Nisim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
daja sie,od biedy, ale nie lubie takiego kikuta nosic.
poza tym boli mnie glowapotem , bo tzreba je mocno sciagac, zeby jakos zwiazac.jeszcze nie czas na kitke na codzien.nieco zenujace jednak. a faza mumina - faza dramatu moiwac oglednie. zamowie se nisim po swietach snow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a z tym muminem ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poki nie mam czasu na nadrobienie nawet nie zagladam, zeby sie nie stresowac. moze teraz w pzrerwie swiatecznej podgonie tematy. a co do pianki i lakieru - mam jakis opor pzred stosowaniem lakierow, pianek i zeli na tej dlugosci wlosow - jakos mnie to obrzydza.brrrr. ja sztywne straki toleruje tylko na dl. swoich wlosow z wakacji - 1cm w porywach do 3. poza tym mysle, ze obecna depresja u mnei wynika tez z pozbawienia siebie koloru, w ktorym sie najlepiej czuje. ale polozenie go teraz nie zalatwiloby sprawy, bo wlosy bylyby w koszmarnej kondycji, dwa-odrosty by mnie zarznely, trzy - jesli teraz slabo rosna to co by bylo gdyby byly utlenione na taki blond jaki mialam w sierpniu ![]() i ostatnia sprawa - tzreba miec osobowosc, zeby nosic fryzure na barbie - ja tego pierwiastka w sobie nie mam ![]() jesli uda mi sei zapuscic wlosy do ramion - wtedy pewnie machne jakies blond pasemka i to tylko wokol twarzy, jednak poki zalezy mi dlugosci - nie bede ich niepoztrebnie nadwyrezac - niech rosna jakie sa - w tej sytuacji kazdy zabieg "poprawiajacy"pomoze mi jak umarlemu kadzidlo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 944
|
Cytat:
Ja dzisiaj nie wytrzyma³am i kupi³am farbê ,rozja¶ni³am na s³omkowy blond w ¶wietle trochê z po¶wiat± rudego ![]() ![]() ![]() A póki co siedzê z olejkiem na w³osach... ![]()
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
Laudik dokladnie wiem co prze¿ywasz, ja przechodzi³am dok³adnie przez to samo, a mia³am kilkucentrymetrowe, popalone rozja¶niaczem króciaci. Jak chcesz to Ci mogê fotki wys³aæ zebys siê tak nie do³owa³a
![]()
#4905 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 006
|
Dziewczyny, co myslicie o Revalidzie ampulkach New Formula
![]() Zastanawiam sie czy znowu nie zamowic Nisimu, sama nie wiem jak na mnie dzialal, czy to Nisim, czy Wax czy Radical, tyle tego by³o, zreszta nigdy nie przypatrywa³am sie na w³osy wiec nie wiem ile by urosly bez wspomagaczy ![]() Na zdjeciu widac jakie mia³am odrosty 2,5 mca od farbowania |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli pzretrwam ta meczarnie to jedynie dzieki wam - a ty jak wiesz jestes moja inspiracja. nie ludze sie, ze osiagne taki wynik jak ty (jednak kwestia wieku jest nie bez znaczenia w tym temacie, a jak wiadomo mlodym wlosy rosna burzliwie - a starym to juz burzliwie moga co najwyzej wypadac), ale nawet jesli od dzis do lipca wytrwam w nieobcinaniu i urosna mi 8 cm to i tak bedzie bardzo dobrze.bo to bedzie juz do ramion ![]() poki co widze, ze po prawej stronie rosna mi bardziej niz po lewej, po prawej stronie ladnie sie ukladaja juz na szyi, a na lewej stronie caly czas wicie sie kolo ucha ![]() tak czy owak mam plan zaryzykowac jeszcze raz(ostatni) z nisimem. jak to sie mowi - dam mu szanse ![]() jade z rycyna caly czas, ale bez szalu - raz na tydzien wcierka, na to czapka i tak spie sobie(masakra do czego czlowiek jest sie w stanie posunac), nadal wcinam biotyne(ale efekt jest w postaci przezyjmy to jeszcze raz - tradzik mlodzienczy ![]() tym razem podczas nisimowania chce miec pelniejszy obraz jak ten nisim dziala wiec nie bede mieszac (poza rycyna, bo jednak ten nisim mi robi siano).i oczywiscie jak rusze z nisimem to zapodam wstepne wyniki i bede monitowac na biezaco - dla celow naukowych rzecz jasna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
laudik ja tez chyba zakupie jeszcze raz Nisim. jak bedziemy obie kontrolowaæ wyniki bêdzie wiarygodniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak zeby skonczyc wsyztsko to co mam zanim go ponownie wprowadze.az mnie trzesie jak pomysle o codziennym myciu ![]() oczywiscei jak bede skaldac zamowienie to dam znac i jak dostane pzresylke i zaczne nim dzialac - to tez. a ty masz w planie zamowic go juz teraz zaraz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
Mam w placie zamowic teraz, ale zaczac uzywac po Nowym Roku, tak samo jak Ty, jak skoncze ampu³ki Revalid. Na pewno dam znac co i jak, wyzej wklei³am odrost - efekt uzywania przyspieszaczy. Nie jest bardzo zle, ale dobrze tez nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
Ja po nowym roku zakupuje nisim
![]() ![]() ![]()
#4911 |
Raczkowanie
|
Agatau88, masz wieeelki odrost jak na 2.5 miesiaca! Co ja bym dala zeby taki miec.. Ja po 2 miesiacach mam 2.5cm...
![]() Dziewczyny, rowniez zastanawiam sie nad zakupem NISIMU, gdzie go kupujecie? Na allegro? Czy na stronie producenta? Trzeba myc glowe codziennie zeby byl jakis efekt? ;/ nie mozna co drugi dzien? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 143
|
Witajcie kobitki
![]() Przymierzam sie do zakupu maski Kallos, ale nie wiem jaka wybrac. Nie chodzi mi koniecznie o przyspieszenie porostu wlosow, raczej o poprawe ich kondycji. Wiem, ze troche nie w temacie pisze, ale nie znalazlam oddzielnego forum na temat kallosa (tak jak jest o WAXie), mysle ze Wy jako specjalistki cos doradzicie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 904
|
Cytat:
jest osobny w±tek tylko na temat nisimu, poszukaj w wyszukiwarce , ca³kiem obszerny, tam sobie poczytaj, wszystko jest opisane ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkê kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkê 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 975
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4915 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 143
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 033
|
laudik Do³±czam zdjêcia jak obieca³am
![]() Na koñcówkach jest olejek kokosowy wiêc na to niezwracajcie uwagi ![]() 1,2,3,4- dzisiejsze 5 - poczatek lipca koniec czerwca
Biotin Challenge - 27/60 Kwas Foliowy - 27/120 Active Woman (Multivitamina) - 27/? Edytowane przez LifUnia Czas edycji: 2009-12-19 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podziwiam i zazdroszcze tempa. ja juz zdecydowalam, ze po swietach zamawiam nisim i bede go stosowac jako przyspieszacz na zmiane z rycyna - bo czyms musze sie ratowac - nisim jednak wysusza mi wlosy(choc moze nawet nie nisim sam w sobie co to codziennie mycie). moze tym razem kiedy wlosy zlapaly juz jakas dlugosc bedzie latwiej zaobserwowac przyrost(bo jednak jak sie startuje z niczego to nie ma cudow - te 6 miesiecy musi minac, zeby COS zaczelo byc widac ![]() i jak juz mowialm - jak bede miala twoja obecna dlugosc w kwietniu to bede cala szczesliwa ![]() Edytowane przez laudik Czas edycji: 2009-12-20 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 199
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 380
|
Mi w³osy przez farbowanie uros³y 1.5 cm przez 3 miesiace
![]() Zastanwiam siê czy na porost w³osów wp³ywaj± naprzemienne gor±ce i zimne prysznice na skórê g³owy? Wtedy mo¿e poprawi± siê kr±¿enie i w³osy szybciej rosn±? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.