![]() |
#4891 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4895 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4897 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jeśli mam mieć coś zrobione raz na całe życie, to niech to będzie wykonane "solidnie". Teraz muszę tylko trochę ![]() Jak długo czeka się mniej więcej na zabieg od momentu decydującej konsultacji z chirurgiem? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4898 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4899 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Tak z ciekawości, zamieszczałaś tutaj może zdjęcia przed zabiegiem? Miło byłoby porównać. Kasiulka12312 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Raczkowanie
|
2 tygodnie to rzeczywiście szybciutko.
Miałas szczęście, że doktor miał wolne terminy. Czy to Ty przez trzy lata szukałas lekarza? ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
Co Ty chcesz z nim zrobić? To chyba jakis żart! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny.
Ja również planuję operację nosa, z tym że w sumie od a do z. Mam krzywą przegrodę i będzie ingerencja w kość ![]() póki co mam ustalony termin pierwszej wizyty u doktora Świątkiewicza, macie jakieś opinie o Nim? Słyszalam, ze to b.dobry chirurg, ale wolałabym się upewnić jeszcze bardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca... Edytowane przez kasiulka12312 Czas edycji: 2013-01-27 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Raczkowanie
|
co mi filmiki pomogą! Nie jeden chwalił się swoimi mozliwościami a efekt widać na moim nosie. Fimiki nie pomogą w operacji, bo nikt nie da nam 100% gwarancji na udany zabieg.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Raczkowanie
|
Jeju tak czytam i czytam wypowiedzi użytkowniczki kupiak i się zastanawiam nad jedną rzeczą. Mianowicie czy Ty sama z siebie nie interesowałaś się jakie mogą wystąpić komplikacje po zabiegu i czy nie brałaś pod uwagę faktu, że może coś pójść źle? Ja przed moją operacją brałam pod uwagę, że mogę nie wyglądać tak jak sobie wymarzyłam, bo lekarz to nie jest artysta plastyk, co rzeźbi w glinie. Wystarczyło wcześniej nastawić się trochę inaczej i zebrać trochę informacji ,a nie teraz odstraszać forumowiczki swoją nieudaną operacją i wypisywać jakie mogą być komplikacje. Piszesz w koło Wojtek to samo albo wytocz lekarzowi proces, że Ci spartaczył kinol albo idź do psychologa.
#4905 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciężko jest zdecydować się na operację i nie brać pod uwagę, że moze coś nie wyjść. Tylko nie byłam świadoma co może nie wyjść , bo gdybym konkretnie wiedziała, że z mojego nosa nie da się zrobic nosa prostego, z równymi dziurkami ... zmieniłoby to moje podejście. A jeśli mówia , że to bułka z masłem to komu masz wierzyć ? Psycholog też nie zmieni mojego nosa. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywy nos krzywa przegroda nosowa ;(
Cytat:
niestety to nie jedyna śmierć podczas prostowania przegrody nosa. http://wiadomosci.wp.pl/kat,9922,tit...l?ticaid=1ff5b Edytowane przez kupiak Czas edycji: 2013-01-27 o 17:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tobie filmiki nie pomogą bo Tobie jedynie co to ,może pomóc ,ale dobry specjalista od głowy ![]() Film może pomóc w wyborze specjalisty. Aj już nie chce mi się z Tobą pisać bo aż ręce opadają. ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
KOMUNIKAT nie wdawajmy się w dyskusję z tą osobą ,szkoda tego miejsca na takie wypociny ,jak widzicie sami osoba ta ma zaburzenia psychiczne. Zakłada kolejna konta i pisze te swoje wypociny i ciągle to samo, co trzeba mieć w głowie żeby takie rzeczy robić ,nawet jak jej się tak chce. Nie ma sensu zwracania uwagi na tę osobę. Ignorancja będzie najlepsza w tej sytuacji. Dziękuję.
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca... Edytowane przez kasiulka12312 Czas edycji: 2013-01-27 o 19:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() IGNOR na Kupiak ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy tym razem celem Twojej wypowiedzi jest zachęcić ludzi do następnej grupy specjalistów? Cos mizerne są te twoje działania! Edytowane przez kupiak Czas edycji: 2013-01-27 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich,
Jestem nowa na Forum, wiec nie miejcie mi za zle troche chaotycznego stylu, Fantastyczny dr Charazinski ![]() Dokladnie 20 dni temu!!! Chcialam sie ze wszystkimi podzielic moja opinia o doktorze, klinice i wszelkich doznaniach temu towarzyszacych... Dodam rowniez ze nie byla to absolutnie pochopna decyzja. Dwa lata, cztery konsultacje w kraju i zagranica, milion sto tysicy przeczytanych opinii pozniej.. Wreszcie sie zdecydowalam. Aleluja!!!!! Mieszkam juz prawie dekade w Stanach i moj szanowny malzonek stwierdzil ze stracilam rozum - decydujac sie na operacje plastyczna we Wschodniej Europie?!? A jednak! Moj nosek do latwych nie nalezal.. mial az dwa garby?! Liczylam sie z tym ze moze nie wygladac tak jak modelka ze zdjecia ktore wreczylam doktorowi... Aczkolwiek dziewczyny i chlopaki!!!! Dr Charazinski jest absolutnym fachowcem, szalenie precyzyjnym nie presadzajac mistrzem w swym fachu!!! ![]() ![]() ![]() Goraco polecam! Jego doskonaly team, piekna klinika i wyjatkowe umiejetnosci sprawily ze chcac nie chcac muuusialam sie tym wszystkim podzielic. Nie traccie czasu, dr Maciej jest najlepszy!!!!!!!!! Nosek mam piekny... doslownie w pare dni po operacji moge stwierdzic ze odmienil moje zycie!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cale moje doswiadczenie z UNI KLINIK przeroslo moje najsmielsze oczekiwania!!! Narkoza przed ktora mialam konkretnego pietra to pikus! Jak dla mnie caly zabieg trwal sekunde. Dr anestezjolog wszystko wytlumaczyl i uspokil. Panie pielegniarki to aniloly, ktore czuwaja cala noc przy Twoim lozku majac pewnosc ze niczego nie potrzebujesz.. a sam dr Charazinski to geniusz! Anyway... w Uni Klinik masz szanse poczuc sie pepiekim swiata hehe Dobra chyba sie na maxxa rozkrecilam ![]() aha NOSY NIE BOLA !!!! Pozdrawiam wszystkich goraco, jezeli macie jakies konkretne pytania to z checia sloze.. calusy pa pa Ola |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie osobiście nie podobają się noski dr Charazinskiego tutaj można obejrzeć jego noski... http://www.estheticon.com/before-aft...azinski-maciej
![]() |
#4912 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
Nie rób wody z mózgu! Pokaz zdjęcia przed i po operacji. Oczywiście gratuluje nowego noska. Edytowane przez kupiak Czas edycji: 2013-01-28 o 15:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Przyczajenie
|
Nieudana operacja nosa
Witam. Parę miesięcy temu miałem operację nosa, niestety nieudaną.
Nos miał być złamany w 3 miejscach, a został najprawdopodobniej złamany aż w 7 miejscach, nie mogę oddychać, czubek nosa i skrzydełka też wyglądają tragicznie. Szukam jakiegoś dobrego chirurga z Warszawy który naprawi mi nos. Sprawdzałem rankingi lekarzy i nie mam pojęcia jakiego wybrać, karzy z nich ma negatywne opinie. Może polecicie mi chirurga? |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nieudana operacja nosa
Cytat:
Szukasz w W-wie, a gdzie robiłaś zabieg? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Przyczajenie
|
Czuć pod palcami w ilu miejscach był łamany, jeszcze żadnych prześwietleń nie robiłem.
Chirurg na wizycie pooperacyjnej zaczął panikować i mówił że może tu dolepić, tam podpiłować ale nie łamać. Sądze że nos jest taki zepsuty że może się nie nadawać do ponownej operacji, dlatego szukam z 2 najlepszych chirurgów z Warszawy do których się udam. Jeszcze jestem w jakimś kontakcie z tamtym chirurgiem, więc nie chce na razie pisać gdzie i u kogo miałem robiony nos |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie chce wyrażać pochopnych opinii, ale dla mnie to brzmi jednoznacznie jak reklama ![]() Piękna klinika i poczucie się jak pępek świata... to chyba mnie najmniej interesuje przy operacji, której chciałabym się poddać ![]() No ale ok, może jestem zbyt podejrzliwa. Kasiulka12312 sprawdzę sobie te filmiki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Raczkowanie
|
śmieszne, same pod soba dołki kopiecie! Ale to dobrze, może w końcu dotrze to do innych, obłuda! Boże przez takie jak wy, teraz muszę cierpieć!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Raczkowanie
|
polecam dr szczyta
#4919 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest krzywy, zapadnięty itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Raczkowanie
|
Kupiak, jeśli cierpisz przez kogokolwiek to przez: swoją ignorancję w temacie operacji plastycznych oraz jeśli prawdą jest, to co piszesz przez swojego lekarza. Przez nikogo więcej. Tyś się nawet dziewczyno nie zainteresowała czy w internecie są jakieś opinie o lekarzu, czy istnieją jakieś filmiki dotyczące operacji itp; a teraz masz pretensje do garbatego, że ma dzieci proste?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.