![]() |
#4891 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
ups też tam trochę naskoczyłam na ta laskę
![]() ![]() ![]()
#4892 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Ale laska nie zadała sobie trudu aby przejrzeć moje prace (początkowo słabe i z niewyraźnie zrobionymi fotkami), zobaczyć inne makijaże wizażanek z użyciem tych cieni tylko Ps i kropka. A już wiele razy pisałam tam jak osiągać taką intensywność, dostałam kilka wiadomość prywatnych w sprawie zakupu tej palety i jakoś dziewczyny które ją kupiły nie napisały mi - oszukujesz bo nasze nie są takie intensywne... Dziękuję wam za wsparcie. Aż sie TZ pochwaliłam jakie cudowne mam tu dziewczynki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zadomowienie
|
polecamy się na przyszłość
![]() dobranoc kochane ![]()
#4894 |
Zakorzenienie
|
ja też już powoli uciekam spać....
dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zadomowienie
|
renatka spokojnie, prześpisz się ze swoimi myślami i będzie ok, w przypływie emocji człowiek robi dużo złych rzeczy
![]() ![]() ![]() ![]() tylkokasia no co za baba!! ale spokojnie, zazdrości, że jesteś taką cudną makijażystką ![]() ![]() ![]() ![]() a co do znaku zodiaku..to jestem koziorożcem-ponoć skalanie boskie ![]() ![]() ![]() ![]() ide już spać, bo padam z nóg, dobranoc kochane ![]() ![]()
#4896 |
Zakorzenienie
|
wstajemy, wstajemy
![]() ja juz kawke koncze ;D i nie mam co czytac, ale poczekam sobie ![]() w takim razie ida zabrac sie za ksiazke ![]() a ta laska co na nasza Kasie posadzala o PS'a to bezczelniacha byla ![]() zazdrosnica jedna, ![]() moze dlatego ze jej kolory blade wychodza i szuka winnego ![]()
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-06-07 o 06:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() szkoda tych ślicznych okularków ![]() może jeszcze będa mieli takie same? ;> Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasiu - nie przejmuj się - zaewsze i wszędzie znajdzie sie jakas zazdrosna panna, nic tylko trzeba je eliminowac ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
faceci panny to masakra
![]() a Tz obiecal ze pojdzie poszukac ze mna we wtorek tych okularkow bo dzisiaj pracuje , jutro przywoza meble miedzy 11 a 13 ( pewnie mnie nie bedzie na wizazu ![]() ![]()
#4899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mój strasznie był :/ ide na śniadanko jakieś dietetyczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bałaganiarz jakich mało, tam gdzie sie rozbiera tam zostaja ciuchy, z reguły gdzieś na podłodze ![]() po zjedzeniu nigdy nie wyniesie naczyn, nie wspomne juz o wstawieniu do zlewu ![]() ale wymaga ode mnie porzadku i narzeka na to ze jest nie po sprzatane. Prosty przykład wczoraj, zrobiłam na śniadanie tak zwana paste z tunczyka cos tam uskubnelam i wyszlam bo musialam sie z mama spotkac, wrocilam do domu okolo ![]() i jak sie okazalo ta pasta ktora stala na stole stoi tam dalej ![]() nawet do lodowki nie wstawil, na co ja awanturka, ze mogl chociaz do lodowki wstawic, ze nie prosze go zeby sprzatal, a on na to, ze caly dzien przesiedzial w kuchni bo remontowal i nie mial czasu wyniesc do lodowki ![]() mimo ze lodowka stoi na srodku kuchni ![]()
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-06-07 o 08:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najgorsze tylko jak Tobie każe sprzątać i się czepia bo tego ja nie znoszę ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i twierdzi, ze skoro pracuje dziennie po 12h ( dwa na dwa, dwa dni pracy dawa dni wolnego) to jezeli przychodzi do domu to ma byc posprzatane, uprane i ugotowane ![]() i najlepiej jakbym w domu siedziala caly czas ![]()
![]() |
#4903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oboje będziemy pracowac i oboję się dzielić obowiązkami . Równouprawnienie musi być, a jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Kasiu, tą laską sie nie przejmuj, dla nas jesteś mistrzynią, kto się zna ten wie! ![]() Jak puder essence Ty porównasz do Loreala? ![]() i dzieki dziewczyny, ale ja podjęłam decyzje ![]() Może kiedyś, jak sie sama z sobą uporam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
Renatko - zrobisz tak jak wedlug Ciebie będzie najlepiej
![]() Idę się uczyć - nie będę traciła czasu na myslenie o jakims nic nie wartym frajerze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jak na razie ganiam po lekarzach ![]() i tylko dla tego nie pracuje ![]() ---- dopiero teraz pisze bo komp mi swirowal ![]()
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() odkryłam sposób na uniesienie włosów bez tapirowania ![]() po umyciu włosów zrobiłam kitkę na czubku głowy i poszłam spać. za to samoopalacz coś nie zadziałał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak Mala Mi z muminkow ![]()
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
no tak
![]() tylko ja zrobiłam sobie bez grzywki |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4910 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() ![]() Mam mnóstwo nadrabiania, więc będe czytała na raty ![]() I postanowiłam zapisać się od 15 czerwca na tańce: jip hop 4 godz tygodniowo i kurs salsy 2 godz tyg ![]() ![]() Ostatnio kupiłam sobie śliczne legginsy w cubusie, ciemno granatowe - imitacja jeansu ![]() ![]()
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo jest duzo takich dziewczyn co twierdza, że pracowac one nie będa, od tego są faceci ... a potem jak facet kompnie w dupę to sie oczy im otwierają ;P Soph - to i ja tak zrobię dzisiaj wieczorem po umyciu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
Nice Sprite czyli na WP teraz też czas będzie
![]() witamy ![]() Airish88 a masz pocieniowane u góry? |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ryby lubią stabilizację i harmonię lecz tęsknią również za nowymi wyzwaniami i zmianami. To szansa dla Bliźniąt, aby oczarować Ryby swoim umiłowaniem do przygód i zmian. Taki związek wymaga wiele pracy i wzajemnego zrozumienia, gdyż obydwa znaki różnią się temperamentem i oczekiwaniami. Bliźnięta mogą znudzić się Rybami i nie docenią ich marzycielskiej natury. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aha i zapomniałam napisać, że ten makijaż tęcza podoba mi się najbardziej ze wszystkich ![]() ![]() Cytat:
![]() ja lubię tak spinać włosy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pokaż zakupki ![]() ![]() Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2009-06-07 o 10:13 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to jest najgorsze, jak dziewczyna nie pracowala i zalozmy rozchodzi sie z chlopakiem, to ciezko poznije jej prace bedzie znalezc bez doswiadczenia ja w ogole nie wiem jak mozna tak myslec,
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zakorzenienie
|
wstawilam fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Zadomowienie
|
dzien dobry kochane
![]() ..a ja juz jutro wkooooncu ide do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
tylko jeszcze jakiś make up, przebiorę się i ruszam na miasto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Zakorzenienie
|
TŻ dzwonił..
Prosi,żebym odpoczeła, żbym poszła z nim do specjalisty ale nie rezygnowała z nas. Że jest mimo wszystko szczesliwy.. dlaczego On jest dla mnie taki dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.