![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Nikt z nas tu nie jest święty. Przychodzisz "ostrzegać" a nie masz żadnych dowodów. Jako poparcie podajesz 'dyskusje' na fb. Tyle że tam ty znowu 'ostrzegasz' a reszta dopytuje o co chodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
BAN stały
|
Dobrze. To po części jest moja prywatna sprawa, że mam do niej taki, a nie inny stosunek. Złożyło się na to kilka spraw, które w końcu dały wielką wybuchową paczkę.
Chodziło mi tylko o to, że w wątku są rzeczy opisane jako nowe, a na blogu poddane zostały recenznji i pokazane jak działają. Maseczka z Safiry... Revitalashu nie mogłyśmy za żadne skarby puszczać w świat.. Z tego co widzę, to usunęła jego zdjęcia. Czyżby cykor? Edytowane przez Rossmanniaczkowa Czas edycji: 2012-11-13 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
maseczka z safiry - raz nie pochodzi ze współpracy bo nie mam z nimi współpracy
dwa - posiadam 2 sztuki nową i nie używaną-wstawioną w watku i ta która jest otwarta i mi nie spasowała więc nową puszczam w świat co do revitalashu, nigdzie nie miałam napisane że nie mogę puszczać w świat bloga usunęłam z podpisu, bo nie bardzo chce żeby wszyscy Twoi znajomi na niego wchodzili kiedy oczerniałas mnie za moimi plecami. Tyle w tym temacie, na prawdę nie chce się kłócić bo to bez sensu..
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2012-11-13 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jakis czas temu blogerki zostaly zasypane miniaturkami 1 ml. Skoro na blogu zostala zrecenzowana pozytywnie po przepisowym czasie uzywania to nie mogla byc ona uzyta raz. Owszem, mozna wysunac argument, ze mogla kupic miniaturke na Allegro po zuzyciu swojej. Wyraznie jednak napisala tutaj dziewczyna, ze oddaje kosmetyki, ktore jej nie pasuja juz. Mozna w desperacji wysnuc wniosek, ze pierwsze opakowanie jej pasowalo a drugie nie. Troche to jednak naciagane. Jako ciekawostke mozna rzec jeszcze, ze ten nieszczesny Revitalash magicznie zniknal z watku. Niestety Mucia zapomniala zedytowac watek dokladkowy, gdzie slad po Revitalashu jest. Wniosek jest prosty: albo robi w jajo wizazanki albo czytelniczki bloga. Ciekawe czy notka o Revitalashu sie uchowala na blogu ![]() btw: gdyby ktos sie zastanawial skad moj wywod to: a) nie moge spac, b) mam swietna pamiec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;37605524]Teoretycznie tak. Musisz jednak przyznac, ze posiadanie Revitalashu jest ciekawe (miniaturka uzyta raz, 1 ml)
![]() Jakis czas temu blogerki zostaly zasypane miniaturkami 1 ml. Skoro na blogu zostala zrecenzowana pozytywnie po przepisowym czasie uzywania to nie mogla byc ona uzyta raz. Owszem, mozna wysunac argument, ze mogla kupic miniaturke na Allegro po zuzyciu swojej. Wyraznie jednak napisala tutaj dziewczyna, ze oddaje kosmetyki, ktore jej nie pasuja juz. Mozna w desperacji wysnuc wniosek, ze pierwsze opakowanie jej pasowalo a drugie nie. Troche to jednak naciagane. Jako ciekawostke mozna rzec jeszcze, ze ten nieszczesny Revitalash magicznie zniknal z watku. Niestety Mucia zapomniala zedytowac watek dokladkowy, gdzie slad po Revitalashu jest. Wniosek jest prosty: albo robi w jajo wizazanki albo czytelniczki bloga. Ciekawe czy notka o Revitalashu sie uchowala na blogu ![]() btw: gdyby ktos sie zastanawial skad moj wywod to: a) nie moge spac, b) mam swietna pamiec ![]() Detektywie ![]() Właśnie patrzyłam z ciekawośi i na blogu nie widze wpisu o revitalash ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zakorzenienie
|
hej revitalash otrzymałam ,uzywałam dokladnie raz
i nie uzywałam wiecej bo nie jestem systematyczna wiec dałam do wymianki - nie recenzowałam go !byl tylko post o tym jak go otrzymalam, post owszem usunełam jakis czas temu.ale slady po nim sa. kolezance R. chodziło o to,że na blogu recenzowałam maseczke safira z glinką a owej maseczki mam 2 sztyki, jedna otwarłam i nie pasuje to druga nowa wymieniam maseczki te zostały przezemnie zakupione!
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2012-11-14 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
BAN stały
|
Dostałyśmy pismo od firmy, że mamy Revitalash na własny użytek i absolutnie nie mozemy nim handlować.
Godząc się na warunki współpracy zgodziłaś się również na to. Miałaś go uzywać i zrecenzować. Tak zrobiła kazda z nas. Po co piszesz do firm, wyłudzasz kosmetyki, a potem ich nie używasz? To mnie boli...;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Zakorzenienie
|
Owszem przyznaje sie bez bicia do wymienienia revitalashu!
co do innych firm Jesli firma uzgadnia ze mna co dostane do testów to tego uzywam wiadomo, jesli dostaje cos co mi nie pasuje np balsam brazujacy to go nawet nie otwarlam bo nie uzywam takich rzeczy, jesli oddaje cos uzywanego to najczesciej uzyłam nie spasowało ,mialo dla mnie nie odpowiedni skład czy cos. Ale nie mów mi,że tylko ja to robie. Puki nie zablokowali Ci konta na all tez to robilas, inne dziewczyny tez to robia , wymiana czy sprzedaz co za roznica?! ja wole wymienic na cos co mi sie przyda np dostane za jasny podklad to po co mi? nie wsyzstcy maja siostry zeby się z nimi dzielic tym wszystkim i oddawac im to co zbedne... Wytłumacz mi,jeśli coś mi nie pasuje ze współpracy mam to zostawić dla siebie i uzywac pomimo ze kompletnie nie jest do mnie dopasowane?
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2012-11-14 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
BAN stały
|
Jest przyjęta zasada. Kolorówka około tygodnia, pielęgnacja miesiąc. Tego się trzymajmy i będzie dobrze
![]() Ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
Omg, co oczywiste to wiadomo, ale nie w tym byl sens pytania
#4907 |
Szef ds. Wymianek
|
Tak gwoli formalności, to umowa zamiany jest bardzo zbliżona do umowy sprzedaży (jest również czynnością odpłatną, wzajemną, dwustronnie zobowiązującą), różni je jedynie forma świadczenia jednej ze stron - zamiast świadczenia pieniężnego mamy drugie zobowiązanie do przeniesienia własności rzeczy. Tym samym uczulam na nietraktowanie tutejszych wymianek jako błahostek.
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-11-14 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
#4909 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() a) firma X daje mi kosmetyk Y, ja go sprzedaję za 10 zł. b) firma X daje mi kosmetyk Y, ja go wymieniam na kosmetyk Z wart 10 zł. Zarówno w jednym, jak i drugim przypadku osiągnęłam zysk, przy czym jeden bezpośrednio w pieniądzu, drugi zaś w przedmiocie. Przecież gdybym nie dostała kosmetyku X za darmo, nie miałabym teraz za darmo kosmetyku Z, a musiałabym zaś zapłacić ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4910 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
właśnie ja też jakoś się czułam lepiej, zwłaszcza jak dostawałam kosmetyk kompletnie do mnie nie pasujący. ale okej mój błąd. zaraz sobie zamknę wątek
i pojawię się za miesiąc z kosmetykami które sama zakupiłam jeśli to już bedzie fair ![]()
#4913 |
Zakorzenienie
|
A mnie zastanawia jeden fakt... po co brać/dostawać coś co ci nie pasuje?? Jeśli z jakąś firmą się umawiasz na współpracę to wiesz co dostaniesz... nie dostajesz "kota w worku"... a co za tym idzie, skoro wiesz co dostaniesz i itak to bierzesz mimo że wiesz nie będzie ci najprawdopodobniej pasować... to ja się pytam po co?? Dlatego ja w te wszystkie wpółprace na blogach nie wierzę... cud-mód opinie a w większości przykładów opinia nieprawdziwa ;/ duzo blogów tak ma i bazują tylko na tym żeby dostać coś za darmo i "opchnąć" to dalej ;/ Kiedyś sądziłamże mają tak tylko tzw. "szafiarki" ale widzę że to chyba ogólna przypadłość...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie, ta kwestia mnie zastanowiła, chyba nie dostajecie paczek-niespodzianek?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Konto usunięte
|
To ja zgodnie z tematem zagaje z pytaniem zwiazanym z faktem, ze obie dziewczyny nie dostaly bana. Zgodnie z regulaminem klon dziedziczy bana - tak wiec powinno byc w przypadku wizazanki na literke "r". Mucia z kolei wymienia sie z ktoregos juz konta a przeciez wymiana z wielu kont powinna skutkowac banem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;37615718]To ja zgodnie z tematem zagaje z pytaniem zwiazanym z faktem, ze obie dziewczyny nie dostaly bana. Zgodnie z regulaminem klon dziedziczy bana - tak wiec powinno byc w przypadku wizazanki na literke "r". Mucia z kolei wymienia sie z ktoregos juz konta a przeciez wymiana z wielu kont powinna skutkowac banem.[/QUOTE]
Co do wizazanki Rossmanniaczkowej to tez mnie to zastanawia. A co do Muci to jestem w lekkim szoku ze wymieniala sie z innych kont ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Szef ds. Wymianek
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;37615718]To ja zgodnie z tematem zagaje z pytaniem zwiazanym z faktem, ze obie dziewczyny nie dostaly bana. Zgodnie z regulaminem klon dziedziczy bana - tak wiec powinno byc w przypadku wizazanki na literke "r". Mucia z kolei wymienia sie z ktoregos juz konta a przeciez wymiana z wielu kont powinna skutkowac banem.[/QUOTE]
Wizażanka Rossmanniaczkowa nie wyskakuje mi w wyszukiwarce jako klon innego konta, więc sprawa nie jest taka prosta. Natomiast co do Muci pojawiały się wyżej jedynie zarzuty innej maści, ale wobec sygnału od Ciebie, oczywiście, rzuconym problemem postaram się zająć ![]() EDIT wyszukiwarka podpowiada coś o zbyt popularnej nazwie, może dlatego R. nie wyskakuje - ja niestety, nie wiem jak to obejść, może bardziej doświadczona w tym względzie modka sprawdzi.
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-11-14 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Obie zatem same nierozwaznie przyznaly sie ![]() W ramach wsparcia dla pierwszych moderatorskich decyzji wierszyk ![]() Mod jest tutaj, mod to wie, gdy wymieniasz znowu sie. Choc nie wolno, choc to zle o klopoty prosisz sie. I historia sie powtarza, widmo bana znow nadarza, to gdy mowisz, zes banita mod juz z banem na Cie czycha. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.